Gość: droppie IP: *.speed.planet.nl 04.06.02, 14:22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anE Re: Dajcie Wiernej spokój,nie chce to nie musi... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.06.02, 14:23 musi! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droppie Re: Dajcie Wiernej spokój,nie chce to nie musi... IP: *.speed.planet.nl 04.06.02, 14:26 a gdzie to napisane?:0) Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: Dajcie Wiernej spokój,nie chce to nie musi... 04.06.02, 14:48 Kiedy wierna bardzo chce, ale musimy ją bardziej poprosić i codziennie o niej pamiętać, to będzie z nami rozmawiała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Dajcie Wiernej spokój,nie chce to nie musi... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.06.02, 14:48 nigdzie nie jest napisane, napisałam to z ironią, bo nie uważam, żeby ktokolwiek mógł o tym decydować. wierna1 sama zdecyduje i jak będzie chciała, to będzie pisać a jak nie to nie będzie.. nikt nic nie musi, to było z przekąsem, :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do AnE 04.06.02, 15:08 Gość portalu: anE napisał(a): > nigdzie nie jest napisane, napisałam to z ironią, bo nie uważam, żeby > ktokolwiek mógł o tym decydować. wierna1 sama zdecyduje i jak będzie chciała, > to będzie pisać a jak nie to nie będzie.. nikt nic nie musi, to było z > przekąsem, :-) pozdrawiam Dzieki AnE. Tak właśnie jest, jak piszesz. Dzięki mojemu odejściu odkryłam bardzo dobre forum PSYCHOLOGIA i tam się czuję o wiele lepiej. Jest o wiele mniej zobowiązujące od tego forum i są tam rozpatrywane naprawdę poważne, życiowe problemy. A ja to właśnie lubię. Może moja sympatia do tych zagadnień wynika z chęci studiowania w zamierzchłej już przeszłości tej dziedziny nauki? Ale z przyczyn subiektywnych do tego nie doszło. Przejrzałam wszystkie Twoje wypowiedzi na wątku przeze mnie założonym o FIZIS. Czy możesz sprecyzować , co konkretnie miałaś na myśli sugerując mi powrót do wątku? W sumie były to Twoje bardzo przyjemne i dowcipne wypowiedzi. No i ten opis Twojej twarzy. Przegrywam na ok. 10 kilosów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE do wiernej1 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.06.02, 15:23 ech nie zrozumiałas, bukowski27 napisal w poscie z tytułem: "wierna" (czyli pytanie było do Ciebie): "prawdopodobnie powiesz mi ze kobiet sie o wiek nie pyta... ale czy mozesz mi powiedziec ile masz lat?" więc JEMU zasugerowałam powrót do tamtego wątku (o fizis), bo wydaje mi się, że tam pisałaś o swoim wieku.. ufff. chyba że mnie pamięć myli (bo z nią kiepsko) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: do wiernej1 04.06.02, 15:25 Gość portalu: anE napisał(a): > ech nie zrozumiałas, bukowski27 napisal w poscie z tytułem: "wierna" (czyli > pytanie było do Ciebie): "prawdopodobnie powiesz mi ze kobiet sie o wiek nie > pyta... ale czy mozesz mi powiedziec ile masz lat?" > > więc JEMU zasugerowałam powrót do tamtego wątku (o fizis), bo wydaje mi się, że > > tam pisałaś o swoim wieku.. ufff. chyba że mnie pamięć myli (bo z nią kiepsko) > :-) No tak, to są "uroki" słowa pisanego. Często ze złego odczytania ma się kłopoty. Ale dobrze jeśli tylko takie. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: do wiernej1 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.06.02, 15:34 nie moge znalezc tego watku, jaki byl tytul? Odpowiedz Link Zgłoś