Dodaj do ulubionych

Dajcie Wiernej spokój,nie chce to nie musi...

IP: *.speed.planet.nl 04.06.02, 14:22
Obserwuj wątek
    • Gość: anE Re: Dajcie Wiernej spokój,nie chce to nie musi... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.06.02, 14:23
      musi! :-)
      • Gość: droppie Re: Dajcie Wiernej spokój,nie chce to nie musi... IP: *.speed.planet.nl 04.06.02, 14:26
        a gdzie to napisane?:0)
        • pastwa Re: Dajcie Wiernej spokój,nie chce to nie musi... 04.06.02, 14:48
          Kiedy wierna bardzo chce, ale musimy ją bardziej poprosić i codziennie o niej
          pamiętać, to będzie z nami rozmawiała.
        • Gość: anE Re: Dajcie Wiernej spokój,nie chce to nie musi... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.06.02, 14:48
          nigdzie nie jest napisane, napisałam to z ironią, bo nie uważam, żeby
          ktokolwiek mógł o tym decydować. wierna1 sama zdecyduje i jak będzie chciała,
          to będzie pisać a jak nie to nie będzie.. nikt nic nie musi, to było z
          przekąsem, :-) pozdrawiam
          • wierna1 Re: Do AnE 04.06.02, 15:08
            Gość portalu: anE napisał(a):

> nigdzie nie jest napisane, napisałam to z ironią, bo nie uważam, żeby
            > ktokolwiek mógł o tym decydować. wierna1 sama zdecyduje i jak będzie chciała,
            > to będzie pisać a jak nie to nie będzie.. nikt nic nie musi, to było z
            > przekąsem, :-) pozdrawiam

Dzieki AnE. Tak właśnie jest, jak piszesz. Dzięki mojemu odejściu odkryłam bardzo
            dobre forum PSYCHOLOGIA i tam się czuję o wiele lepiej. Jest o wiele mniej
            zobowiązujące od tego forum i są tam rozpatrywane naprawdę poważne, życiowe
            problemy. A ja to właśnie lubię. Może moja sympatia do tych zagadnień wynika z
            chęci studiowania w zamierzchłej już przeszłości tej dziedziny nauki? Ale z
            przyczyn subiektywnych do tego nie doszło.
            Przejrzałam wszystkie Twoje wypowiedzi na wątku przeze mnie założonym o FIZIS.
            Czy możesz sprecyzować , co konkretnie miałaś na myśli sugerując mi powrót do
            wątku? W sumie były to Twoje bardzo przyjemne i dowcipne wypowiedzi. No i ten
            opis Twojej twarzy. Przegrywam na ok. 10 kilosów.
            Pozdrawiam
            • Gość: anE do wiernej1 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.06.02, 15:23
              ech nie zrozumiałas, bukowski27 napisal w poscie z tytułem: "wierna" (czyli
              pytanie było do Ciebie): "prawdopodobnie powiesz mi ze kobiet sie o wiek nie
              pyta... ale czy mozesz mi powiedziec ile masz lat?"

więc JEMU zasugerowałam powrót do tamtego wątku (o fizis), bo wydaje mi się, że
              tam pisałaś o swoim wieku.. ufff. chyba że mnie pamięć myli (bo z nią kiepsko)
              :-)
              • wierna1 Re: do wiernej1 04.06.02, 15:25
                Gość portalu: anE napisał(a):

> ech nie zrozumiałas, bukowski27 napisal w poscie z tytułem: "wierna" (czyli
                > pytanie było do Ciebie): "prawdopodobnie powiesz mi ze kobiet sie o wiek nie
                > pyta... ale czy mozesz mi powiedziec ile masz lat?"
                >
                > więc JEMU zasugerowałam powrót do tamtego wątku (o fizis), bo wydaje mi się, że
                >
                > tam pisałaś o swoim wieku.. ufff. chyba że mnie pamięć myli (bo z nią kiepsko)
                > :-)

No tak, to są "uroki" słowa pisanego. Często ze złego odczytania ma się kłopoty.
                Ale dobrze jeśli tylko takie. Powodzenia.
                • Gość: anE Re: do wiernej1 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.06.02, 15:34
                  nie moge znalezc tego watku, jaki byl tytul?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka