listek_a 17.02.05, 09:17 bo ja nie wiem dlaczego Małgocha płakała:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: A kto wczoraj ogladał My jak milosc? 17.02.05, 09:20 listek_a napisała: > bo ja nie wiem dlaczego Małgocha płakała:((( bo ja mlodszy pazura za cycki zlapal i mowil, ze ona tego chce tylko jeszcze nie wie:D Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: A kto wczoraj ogladał My jak milosc? 17.02.05, 09:24 No bo pewnie chce:) przeciez, przepraszam bardzo, ale porownujac go ze stefankiem...nie chcialabys tez zamienic? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: A kto wczoraj ogladał My jak milosc? 17.02.05, 09:25 listek_a napisała: > No bo pewnie chce:) przeciez, przepraszam bardzo, ale porownujac go ze > stefankiem...nie chcialabys tez zamienic? dla mnie obaj sa hmmmm aseksualni:) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: A kto wczoraj ogladał My jak milosc? 17.02.05, 09:27 wiem ze wybor marny, ale z dwojga złego... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: A kto wczoraj ogladał My jak milosc? 17.02.05, 09:29 listek_a napisała: > wiem ze wybor marny, ale z dwojga złego... lepszy stefanek lub pazura niz ten od czarnych oczu:D Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: A kto wczoraj ogladał My jak milosc? 17.02.05, 09:31 czarnych oczu?Kamilek?Czy bracia ksero może:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: A kto wczoraj ogladał My jak milosc? 17.02.05, 09:36 listek_a napisała: > czarnych oczu?Kamilek?Czy bracia ksero może:)) to taki co sie z madzia dla picu ozenil. chyba jakis rusek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: A kto wczoraj ogladał My jak milosc? IP: 217.97.134.* 17.02.05, 09:32 stefanek jest nieporozumieniem TVP, aż się boję otworzyć lodówkę ze strachu że mi z niej wyskoczy stefanek z przetrawioną golonką dzieki ranigastowi. Facet jest aseksualny wręcz boleśnie, biedna ta Koroniewska, musi się wspiąć na wyżyny kunsztu aktorskiego, żeby zagrać swoje zainteresowanie tym facetem... Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: A kto wczoraj ogladał My jak milosc? 17.02.05, 09:35 A czy ona taka zaj...ista? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: A kto wczoraj ogladał My jak milosc? 17.02.05, 09:36 listek_a napisała: > A czy ona taka zaj...ista? po prostu ladna:) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: A kto wczoraj ogladał My jak milosc? 17.02.05, 09:38 no dobra...wlosy ma ladne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgośka Re: A kto wczoraj ogladał My jak milosc? IP: 62.121.129.* 17.02.05, 09:48 listek_a napisała: > No bo pewnie chce:) przeciez, przepraszam bardzo, ale porownujac go ze > stefankiem...nie chcialabys tez zamienic? - mimo dupowatosci Stefanka, wszystko jest lepsze od bliskich kontaktów z zarozumiałym, obleśnym, bełkocącym coś niewyraźnie, śmierdzącym alkoholem zapijaczonym kutasem który obmacuje swoimi lepkimi owłosionymi łapami wszystko co mu sie wydaje biustem czy tyłkiem ładnej kobiety. baby! sznujcie się! nawet w myslach Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: A kto wczoraj ogladał My jak milosc? 17.02.05, 09:53 > baby! sznujcie się! nawet w myslach zerknij do slownika i zobacz haslo "żart":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgośka Re: A kto wczoraj ogladał My jak milosc? IP: 62.121.129.* 17.02.05, 10:03 > zerknij do slownika i zobacz haslo "żart":) i wzajemnie :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: A kto wczoraj ogladał My jak milosc? 17.02.05, 10:05 Gość portalu: małgośka napisał(a): > > zerknij do slownika i zobacz haslo "żart":) > > > i wzajemnie :))))))))) ok, nie zorientowalam sie. odszczekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Pimpek! 17.02.05, 12:47 A myslisz ze Sasza powiedział swojej panience? bo ja mu jakos nie wierze:) Odpowiedz Link Zgłoś