Gość: kosmos IP: *.hogart.com.pl 07.06.02, 11:34 czy dziewczyny często chodzą bez bielizny poza domem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magnolia Re: kobiety i bielizna IP: 62.233.154.* 07.06.02, 11:37 a dlaczego pytasz? a jak jest w kosmosie? Gość portalu: kosmos napisał(a): > czy dziewczyny często chodzą bez bielizny poza domem? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: kobiety i bielizna 07.06.02, 12:21 Gość portalu: magnolia napisał(a): > a dlaczego pytasz? > a jak jest w kosmosie? > Gość portalu: kosmos napisał(a): > > > czy dziewczyny często chodzą bez bielizny poza domem? > Jak to dlaczego, chłopok szuka podniet :) Dziweczyny niżej wygadują się, a gostek pewno czyta i bije niemca w chełm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: kobiety i bielizna IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 07.06.02, 12:16 Mnie sie zdarza. NIezbyt często, ale się zdarza. tak z 3-4 razy w miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: kobiety i bielizna 07.06.02, 12:19 Za dużo ogladasz filmów ( z Sharon Stone ?).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: kobiety i bielizna IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.06.02, 12:28 mi sie nie zdarza, zawsze pamietam, zeby wyjsc z domu w pelnym rynsztunku, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: kobiety i bielizna IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 14:08 Gość portalu: anE napisał(a): > mi sie nie zdarza, zawsze pamietam, zeby wyjsc z domu w pelnym rynsztunku, :-) Pas cnoty ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: kobiety i bielizna IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.06.02, 09:02 nie, no bez przesady.. juz za pozno, zeby spelnil swoja funkcje, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: kobiety i bielizna 10.06.02, 09:13 Gość portalu: anE napisał(a): > nie, no bez przesady.. juz za pozno, zeby spelnil swoja funkcje, :-) anE, słyszalem, że teraz wprowadzili do sprzedaży takie nowe modele - facelifting, znaczy się: "Zawsze sucho, zawsze czysto, zawsze z przyjemnością" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: kobiety i bielizna IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.06.02, 09:21 aaa.. to musze wyprobowac! Odpowiedz Link Zgłoś
mimo1 Re: kobiety i bielizna 08.06.02, 14:05 Bielizna w dzisiejszych czasach może mieć jedynie funkcje estetyczne (jeśli dba się o higienę). Oprócz kilku dni w ciągu miesiąca:) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: kobiety i bielizna 08.06.02, 14:14 bez bielizny oczywiście chodzę non-stop, nie tylko poza domem ale i w domu. W ogóle uważam bieliznę za głupi przeżytek, podobnie jak i pytanie o to. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: kobiety i bielizna 10.06.02, 09:06 Mnie się to nie zdarza, zawsze pamiętam o bileiżnie, ale słyszałam, że faceci często nie noszą bielizny. Mam znajomego który się do tego przyznaje, że nie nosi bo tak wygodniej. Ale co będzie jak będzie zapinał zamek i przytnie? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: kobiety i bielizna 10.06.02, 09:11 lastka napisał(a): > Mnie się to nie zdarza, zawsze pamiętam o bileiżnie, ale słyszałam, że faceci > często nie noszą bielizny. Mam znajomego który się do tego przyznaje, że nie > nosi bo tak wygodniej. Tak, rzeczywicie... :( Ale co będzie jak będzie zapinał zamek i przytnie? No właśnie, sam chciałem o to zapytać :)) Nie wspominając już o obtarciach :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: kobiety i bielizna 10.06.02, 09:16 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > Mnie się to nie zdarza, zawsze pamiętam o bileiżnie, ale słyszałam, że fac > eci > > często nie noszą bielizny. Mam znajomego który się do tego przyznaje, że n > ie > > nosi bo tak wygodniej. > > Tak, rzeczywicie... :( > > Ale co będzie jak będzie zapinał zamek i przytnie? > > No właśnie, sam chciałem o to zapytać :)) Nie wspominając już o obtarciach :) To już wiem dlaczego niektórzy faceci tak szeroko chodzą hi hi hi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
issus :) 10.06.02, 09:17 dziewczyny przyznajcie sie , przeciez co druga conajmniej chodzi bez bielizny:) koles znajdz nas! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: :) 10.06.02, 09:19 issus napisał(a): > dziewczyny przyznajcie sie , przeciez co druga conajmniej chodzi bez bielizny:) > koles znajdz nas! No dobra, ja lubię spać bez bielizny i tak troszkę koietować mojego faceta, jak...on to uwielbia albo jestem bez, albo w bardzo skąpej. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: :) 10.06.02, 09:21 lastka napisał(a): > issus napisał(a): > > > dziewczyny przyznajcie sie , przeciez co druga conajmniej chodzi bez bieli > zny:) > > koles znajdz nas! > > No dobra, ja lubię spać bez bielizny i tak troszkę koietować mojego faceta, > jak...on to uwielbia albo jestem bez, albo w bardzo skąpej. > Spać to coś zupełnie innego. Sam nie wyobrażam sobie spania w jakichkolwiek ciuchach. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: :) 10.06.02, 09:22 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > issus napisał(a): > > > > > dziewczyny przyznajcie sie , przeciez co druga conajmniej chodzi bez > bieli > > zny:) > > > koles znajdz nas! > > > > No dobra, ja lubię spać bez bielizny i tak troszkę koietować mojego faceta > , > > jak...on to uwielbia albo jestem bez, albo w bardzo skąpej. > > > > Spać to coś zupełnie innego. Sam nie wyobrażam sobie spania w jakichkolwiek > ciuchach. Jak śpię sama to coś tam mam na sobie ale tak normalnie to czasami tylko na początku a potem to już nic. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: :) 10.06.02, 09:29 lastka napisał(a): > Jak śpię sama to coś tam mam na sobie ale tak normalnie to czasami tylko na > początku a potem to już nic. Top po jaką cholercię to "na początku" Lastka ? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: :) 10.06.02, 09:37 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > Jak śpię sama to coś tam mam na sobie ale tak normalnie to czasami tylko n > a > > początku a potem to już nic. > > Top po jaką cholercię to "na początku" Lastka ? ;)) No jak to???? Wiesz to taka gra wstępna, ja zakładam baaaaardzo skąpą bielizne potem pomału ściągamy a potem to już wiesz co jest potem :o))) Oj Matrek, Matrek ty starszy odemnie a ja muszę ciebie uczyć ajjajajaj. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: :) 10.06.02, 09:43 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > Jak śpię sama to coś tam mam na sobie ale tak normalnie to czasami ty > lko n > > a > > > początku a potem to już nic. > > > > Top po jaką cholercię to "na początku" Lastka ? ;)) > > No jak to???? Wiesz to taka gra wstępna, ja zakładam baaaaardzo skąpą bielizne > potem pomału ściągamy a potem to już wiesz co jest potem :o))) > Oj Matrek, Matrek ty starszy odemnie a ja muszę ciebie uczyć ajjajajaj. > Lastka, co to za ars amandi ściąganie bielizny pod pościelą ? Odpowiedz Link Zgłoś
issus matrek leniuch? 10.06.02, 09:46 lastka lubi byc rozbierana albo jej facet lubi rozbierac, albo oba razem - matrek ty leniuchu wolisz miec gotowa dziewczyne? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: matrek leniuch? 10.06.02, 09:51 issus napisał(a): > lastka lubi byc rozbierana albo jej facet lubi rozbierac, albo oba razem - > matrek ty leniuchu wolisz miec gotowa dziewczyne? My razem to uwielbiamy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: matrek leniuch? 10.06.02, 10:00 issus napisał(a): > lastka lubi byc rozbierana albo jej facet lubi rozbierac, albo oba razem - > matrek ty leniuchu wolisz miec gotowa dziewczyne? Czytasz co napisałem ? pytam co to za sztuka milości rozbierac POD pościelą. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: matrek leniuch? 10.06.02, 10:26 matrek napisał(a): > issus napisał(a): > > > lastka lubi byc rozbierana albo jej facet lubi rozbierac, albo oba razem - > > > matrek ty leniuchu wolisz miec gotowa dziewczyne? > > Czytasz co napisałem ? pytam co to za sztuka milości rozbierac POD pościelą. Ale ja Ci napisałam że my bzykamy się i rozbieramy na pościeli a nie pod... Oj Matrek, Matrek Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: matrek leniuch? 10.06.02, 10:48 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > issus napisał(a): > > > > > lastka lubi byc rozbierana albo jej facet lubi rozbierac, albo oba ra > zem - > > > > > matrek ty leniuchu wolisz miec gotowa dziewczyne? > > > > Czytasz co napisałem ? pytam co to za sztuka milości rozbierac POD pościel > ą. > > Ale ja Ci napisałam że my bzykamy się i rozbieramy na pościeli a nie pod... > Oj Matrek, Matrek > Nie ma to jak kuchnia, albo prysznic :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: matrek leniuch? 10.06.02, 10:57 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > issus napisał(a): > > > > > > > lastka lubi byc rozbierana albo jej facet lubi rozbierac, albo o > ba ra > > zem - > > > > > > > matrek ty leniuchu wolisz miec gotowa dziewczyne? > > > > > > Czytasz co napisałem ? pytam co to za sztuka milości rozbierac POD po > ściel > > ą. > > > > Ale ja Ci napisałam że my bzykamy się i rozbieramy na pościeli a nie pod.. > . > > Oj Matrek, Matrek > > > > Nie ma to jak kuchnia, albo prysznic :) No albo na pralce automatycznej podczas wirowania nie? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: matrek leniuch? 10.06.02, 11:08 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > matrek napisał(a): > > > > > > > issus napisał(a): > > > > > > > > > lastka lubi byc rozbierana albo jej facet lubi rozbierac, a > lbo o > > ba ra > > > zem - > > > > > > > > > matrek ty leniuchu wolisz miec gotowa dziewczyne? > > > > > > > > Czytasz co napisałem ? pytam co to za sztuka milości rozbierac P > OD po > > ściel > > > ą. > > > > > > Ale ja Ci napisałam że my bzykamy się i rozbieramy na pościeli a nie > pod.. > > . > > > Oj Matrek, Matrek > > > > > > > Nie ma to jak kuchnia, albo prysznic :) > No albo na pralce automatycznej podczas wirowania nie? Moja pralka jest jak blat w kuchni - w ogóle nie drży... :( A szkoda :) Odpowiedz Link Zgłoś
issus jasne ze czytam matrek 10.06.02, 11:09 NIE DOSC ZE LENIUCH TO JESZCZE NIE MA WYOBRAZNI:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: jasne ze czytam matrek 10.06.02, 11:14 issus napisał(a): > NIE DOSC ZE LENIUCH TO JESZCZE NIE MA WYOBRAZNI:)))))))))) :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: :) 10.06.02, 09:46 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > Jak śpię sama to coś tam mam na sobie ale tak normalnie to czasa > mi ty > > lko n > > > a > > > > początku a potem to już nic. > > > > > > Top po jaką cholercię to "na początku" Lastka ? ;)) > > > > No jak to???? Wiesz to taka gra wstępna, ja zakładam baaaaardzo skąpą biel > izne > > potem pomału ściągamy a potem to już wiesz co jest potem :o))) > > Oj Matrek, Matrek ty starszy odemnie a ja muszę ciebie uczyć ajjajajaj. > > > > Lastka, co to za ars amandi ściąganie bielizny pod pościelą ? Ależ Matreczku pod jaką pościelą???? Kto tu mówi o pościeli??? Zwariowałeś???? Przecież kiedyś pisałam że lubię przy świetle i bez pościeli, ale ty mnie podpuszczasz ech...Matreeeek :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 mam nadzieje ze chodza w bieliznie... 10.06.02, 09:49 bielizna jest o wiele bardziej seksulana niz jej brak... nagie cialo podnieca mnie mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: mam nadzieje ze chodza w bieliznie... 10.06.02, 10:15 bukowski27 napisał(a): > bielizna jest o wiele bardziej seksulana niz jej brak... nagie cialo podnieca > mnie mniej... widzisz u siebie na ulicy jakieś nagiew ciala ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: matrek;)))) IP: 62.233.154.* 10.06.02, 11:00 chłopcy , apo ilu piwach jesteście? pozrowienia! bukowski27 napisał(a): > nie. tylko w bieliznie... Odpowiedz Link Zgłoś