Dodaj do ulubionych

324 notowanie listy forumowych przebojów

15.03.05, 13:43
Miejsce pierwsze sagis z kawałkiem- "masz depresja a ja ci chce tylko pomóc"

Miejsce drugie kasica z debiutanckim hitem -"moralnie, oralnie ja wszystkich
was analnie pożądac chce"

Miejsce trzecie grubaska z -"hehe hehehehehe he he he he hehehe he ehehehe"

Miejsce czwarte mamdylamat - "miedzy nami harcerzykami" z 3 płyty
pt. "Fineczki , majteczki i skarpeteczki"

Miejsce piąte psowiu z mega hitem oblegajacym wszystki listy przebojów pt. za
ile bys sciągneła psowiu"
Obserwuj wątek
    • istna :))) 15.03.05, 13:45
      Brawo! Nareszcie coś zabawnego!
      • boski.zawodowiec Re: :))) 15.03.05, 13:46
        To nie miało byc zabawne a wysmiewne.
        • istna Re: :))) 15.03.05, 13:48
          Oj, to nie wyszło:( Nie wiem, jak miejsca 1, 3, 4 i 5, ale Kasica by się
          uśmiała:)
          • boski.zawodowiec Re: :))) 15.03.05, 13:49
            hmmm moze i ty kiedys wskoczysz na liste.
            • istna Re: :))) 15.03.05, 13:50
              No, musiałabym popracować nad jakimś przebojem:)
              • boski.zawodowiec Re: :))) 15.03.05, 13:51
                wystarczy ze bedziesz pisac:)
                • istna Re: :))) 15.03.05, 13:53
                  Piszę piszę, tylko chyba nie mam takiego ładnego motywu przewodniego:( Chyba,
                  że mam, tylko tego nie zauważam. Ale postaram się poprawić!!!
                  • istna Re: :))) 15.03.05, 13:54
                    O! Jestem w zespole Racheli! Ale fajnie!
                  • boski.zawodowiec Re: :))) 15.03.05, 13:54
                    trzeba miec własną tożsamośc i pisac z serca a wtedy napewo cos sie znajdzie.
                    • istna Re: :))) 15.03.05, 13:55
                      Własną tożsamość już mam, z sercem piszę... Boski, co jest ze mną nie tak, że
                      przeboju nie mam?:(
                      • boski.zawodowiec Re: :))) 15.03.05, 13:56
                        nie piszesz nic kontrowersyjnego.
                        • istna Re: :))) 15.03.05, 13:58
                          O kurcze, nie pomyślałam o tym! Po prostu nie mam osobowości medialnej... No
                          ale z tym to już nic się nie da zrobić:/
                          • boski.zawodowiec Re: :))) 15.03.05, 14:00
                            o mozna trzeba tylko chciec, powinas juz pocwiczyć na mamdylemat jakies ostre
                            słowa.
                            • istna Re: :))) 15.03.05, 14:02
                              Nie no, jak mam zachować własną tożsamość, to mogę najeżdżać tylko na tych,
                              którzy mnie naprawdę z równowagi wyprowadzą. A ja w ogóle z natury niezbyt
                              kłótliwa jestem. Odpada.
                              • boski.zawodowiec Re: :))) 15.03.05, 14:04
                                a kto cie np wyprowadza?
                                • istna Re: :))) 15.03.05, 14:07
                                  Np czasem ty:)
                                  Ale to nic jeszcze przy pewnej pani, której nicka nie wymienię, bo się potem
                                  rzuci na mnie:) (nie ma jej tu dziś)
                                  • boski.zawodowiec Re: :))) 15.03.05, 14:08
                                    no wymien to bedzie całkiem ciekawie:)
                                    • istna Re: :))) 15.03.05, 14:09
                                      No way:)
                                      Zresztą - nic oryginalnego.
                                      • boski.zawodowiec Re: :))) 15.03.05, 14:12
                                        a czym ja cie denerwóje na miłosc boską?
                                        • istna Re: :))) 15.03.05, 14:15
                                          A tak ogólnie, jak coś czasem palniesz:) Ale nie martw się, jestem bratnią
                                          duszą Kasicy, więc i uczucia do ciebie mam podobne:)
                                          • boski.zawodowiec Re: :))) 15.03.05, 14:15
                                            ale kasica ma chyba nie bardzo uczucia w moją strone co udowodniła raz
                                            nazywajac mnie złosliwie debilem.
                                            • istna Re: :))) 15.03.05, 14:19
                                              Bo to jest takie specyficzne lubienie:)
                                              Chyba, że jej się zmieniło, o czym nie wiem, bo wiesz... wiem, że to będzie
                                              trudne dla ciebie... ale nie rozmawiamy o tobie:)
                                              • boski.zawodowiec Re: :))) 15.03.05, 14:20
                                                nawet bym nie przypuscił ze rozmawiacie, chociaż jest takie forum zamkniete
                                                gdzie jakas baba mnie obgaduje a ja tam sie nie moge dostać.
                                                • istna Re: :))) 15.03.05, 14:22
                                                  A tam, co się przejmujesz, tu cię tyle osób obgaduje, że możesz się naczytać do
                                                  woli!
                                                  • boski.zawodowiec Re: :))) 15.03.05, 14:22
                                                    ale wiesz tutaj pisza bo wiedza ze przeczytam a tam ani przeczytac ani od
                                                    siebie nic napisac, no masakra.
                                                  • istna Re: :))) 15.03.05, 14:31
                                                    Masz zmartwienia:D
                                                  • boski.zawodowiec Re: :))) 15.03.05, 14:34
                                                    w sumie mi to lata ale ciekawy jestem:)
                                                  • istna Re: :))) 15.03.05, 14:38
                                                    Skoro ukryte, to skąd w ogóle wiesz, że ktoś tam się bawi w pisanie na twój
                                                    temat?
                                                  • boski.zawodowiec Re: :))) 15.03.05, 14:40
                                                    bo w archiwum mi przypadkowo wyszedł moj nick i to własnie forum oraz osoba
                                                    która to napsiała. Niestety sie wejsc tam nie da.
                          • margie Re: :))) 15.03.05, 14:28
                            niee, po prostu nikogo nie obrazasz, nie obrzucasz blotem..
                            • istna Re: :))) 15.03.05, 14:30
                              To było do mnie?
                              • istna Re: :))) 15.03.05, 14:32
                                Aha, już łapię.
                            • boski.zawodowiec Re: :))) 15.03.05, 14:31
                              to do mnie?
    • lena_zet Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 13:47
      > Miejsce piąte psowiu z mega hitem oblegajacym wszystki listy przebojów pt. za
      > ile bys sciągneła psowiu"

ostatnio to brzmi "za ile obciągłabyś psowiu lenoooooooooooooo"
      • istna Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 13:48
        Fakt, to ostatni remix:)
      • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 13:50
        nie w orginale było bez lenooooo no ale wiesz ci nowi artysci pop próbują to
        udoskonalac.
    • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 13:50
      a jakie szanse ma utwór "Let's talk about caracan's sex"?
      • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 13:50
        A kto jest wykonawcą?
        • mathias_sammer Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 13:51
          Boski, jestes DJem?

:o))))

M.S.
          • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 13:52
            ja jestem tylko prowadzącym liste.
        • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 13:51
          Ja i zespół w składzie: mój chłop i Istna :)
          • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 13:53
            wiec zaśpiewaj po polsku jak to brzmi.
            • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 13:54
              Podglądałam w nocy jak karaluch z karaluszycą uprawiał seks na podłodze w
              kuchni - wbił w nią pokładełko... a ja wtedy złapałam za Raida...
              • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 13:56
                to może nazać to tak "ballada o sekszącym karaluchu"
                • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 13:58
                  Rano było 40 trupów :) a pośrodku para złączona pokładełkiem i mały prostokątny
                  pakiecik obok pełen jaj...
                  • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 13:59
                    a gdzei tyt yle karaluchów widziałas?
                    • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:02
                      U mnie w kuchni!!!!!!!!! Jutro przychodzi facet i będzie żelował.

To jest horror. Mieszkanie wypucowane, wszystko ładnie opryskane - a one sie
                      mnożą. Mamy problem z rurami, bo są obudowane panelami, ale wyyśliłam by je
                      uszczelnić silikonem. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
                      • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:04
                        kurcze, jak tam po pierwszej wczorajszej pracy?
                        • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:05
                          Nic żem qrna nie zrobiła - nie mamy wciąż nowego Kłarka :(
                          • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:06
                            a sex lasencja była?
                            • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:08
                              Była :))))))) zjadłyśmy razem mandarynki :))))) polecam nowe 2 artykuły :))))
                              będzie gorrrrąco :)
                              • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:09
                                a o czym w nich bedzie?
                                a lubi banany?
                                • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:10
                                  Pomarańcze :))) będzie o... napiszę na @
                                  • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:13
                                    ale dziewzyny z bananami sa sexi:)
                                    • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:14
                                      Ale ona nie musi byś sexi!!! Ona juz jest sexi dla swojego chłopaka
                                      • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:14
                                        kazda dziewczyna musi zawsze sie starac aby byc sexi bo co wtedy jesli facet
                                        znajdzie sobie inna?
                                        • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:15
                                          No way. Ja jego dłużej znam niż ją
                                          • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:16
                                            no wiesz, a ile lat sie juz kochają? bo czasami to roznie bywa.
                                            • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:17
                                              Hihihihi - ja ich poznałam ze sobą ;))))))))
                                              • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:18
                                                no wiesz ale to nic nie znaczy ze ich poznałąs , mogą sie rozejsc:) ile lat
                                                sie kochają?
                                                • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:19
                                                  Niecały rok :) ale to związek na mur beton :)))) Ty nie miej nadziei, Boski
                                                  • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:21
                                                    Niecały rok to co to jest? gdyby z 5 lat juz sie kochali to co innego. Ale coś
                                                    sporo młodsyz od niej ten men.
                                                  • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:22
                                                    A ja sporo młodsza od mojego chłopa :)
                                                  • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:23
                                                    ale to nie to samo , dziewczyna moze byc młodsza , facet nie bardzo wg. mnie bo
                                                    to juz kojarzy mi sie z szukaniem opiekunki.
                                                    A ciekawi mnie jeszcze czy ona trzyma dziewictwo do nocy poslubnej, jak
                                                    sadzisz?:))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:24
                                                    przecież jest rozwiedziona.
                                                  • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:25
                                                    rozwiedziona? powaznie? a to dlaczego sie rozwiodła?
                                                  • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:27
                                                    Tak bywa w życiu. Nie będę ogadywać kumpeli. Powiedziałam o niej tyle ile jest
                                                    wiadome szerszej publiczności - reszta to jej prywatna sprawa.
                                                  • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:29
                                                    to ona jest niestała w uczuciach i pewnie jeszcze sie rozwiedzie nie raz:))))
                                                    a powiedz znasz osobiscie mamdylemat?
                                                  • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:30
                                                    Nie, ale ją lubię :)
                                                  • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:31
                                                    to dobrze ze jej elizo nie znasz:) co tam jeszcze u ciebie słychac?
                                                  • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:33
                                                    Zapewniam że nie jestem nią! :DDDDDDDDDDD jestem sobą, absolutnie sobą, jakbys
                                                    poczytał moje posty sprzed 2-3 miesięcy wiedziałbys gdzie mnie szukać - a
                                                    tak... cóż, niczego się nie dowiesz ;)))))
                                                  • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:35
                                                    a to co tam napisałas ze bym wiedział gdzie cie szukac?
                                                  • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:36
                                                    Hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi :D nic nie powiem, poszperaj
                                                    jakżeś ciekawy ;)
                                                  • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:37
                                                    ale wiesz no w archiwum ciezko znalesc cos co było 3 miesiace temu, napisz mi
                                                    tutaj:)
                                                  • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:39
                                                    :I.
                                                  • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:41
                                                    moze to twoja siostra jest? bo jakos dziwnie wszyscy w okół tej gazety
                                                    jestescie. Ty twoj men, ona,
                                                  • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:43
                                                    Sami przyjaciele :)
                                                  • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:44
                                                    a naczelny to tez przyjaciel? no pwoeidz ze kim jesteś!
                                                  • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:47
                                                    :I. Nie mogeeeeeeeeę
                                                  • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:47
                                                    dlaczego nie mozesz?

ps. ile mialów mi wysłałas?
                                                  • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:50
                                                    adin
                                                  • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:52
                                                    czyli przeczytałem ze bedzie o mojej idolce na widok której dostaje drgawek.
                                                    Wiec zdradz ze mi kim zes jest:)
                                                  • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:55
                                                    Psłałam Ci drugiego
                                                  • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:56
                                                    ok przeczytam :) i wróce
                                                  • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:56
                                                    powiedz czy ładne ;)
                                                  • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:58
                                                    jeszcze nie doszło.
                                                  • rachela180 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:59
                                                    Bo duże :)
                                                  • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 15:01
                                                    poczekaj ziorne jeszcze raz.
                                                  • boski.zawodowiec oki widze 15.03.05, 15:03
                                                    wiec mam propozycje , jesli chcesz odniesc sukces taki jak pani od harrego
                                                    potera to napisz cos o mnie. Nazwiemy to poradnik mezczyzny który moze mieć
                                                    kazdą.
                                                  • rachela180 Re: oki widze 15.03.05, 15:07
                                                    Dobry pomysł :D pisz nz @ - musimy się dogadac w sprawie kosztów i podziału
                                                    zysków.
                                                  • boski.zawodowiec Re: oki widze 15.03.05, 15:10
                                                    50/50 plus kilogram bananów:)
                                                  • rachela180 Re: oki widze 15.03.05, 15:14
                                                    To uczciwy podział :) a jak sie poroumie Kraków z Warszawą?
                                                  • boski.zawodowiec Re: oki widze 15.03.05, 15:18
                                                    a po co sie ma kraków z warszawą porozumiewać? no ale jeszcze pasiłby abys e
                                                    dorzuciła mi na noc.
                                                  • rachela180 Re: oki widze 15.03.05, 15:21
                                                    O nie, to ja juz wolę pojechać do Krakowa i obejść jeszcze raz kościoły.
                                                  • boski.zawodowiec Re: oki widze 15.03.05, 15:28
                                                    obejsc jeszcze raz koscioły? hmm byłas na tkaiej wyciecze juz kiedyś? Wiesz
                                                    moza ona sama sie chetnie zgodzi na to aby spedziec ze mną upojne chwile:)
                                                  • rachela180 Re: oki widze 15.03.05, 15:34
                                                    Wątpię.

Ja chodzę po kościołach i innych zabytkach. B.b.b.b.b.b. mi sie podobają stiuki
                                                    u św. Andrzeja :)
                                                  • boski.zawodowiec Re: oki widze 15.03.05, 15:40
                                                    No wiesz gdy mnie juz jakas dziewczyna zna osobiscie( nie przez net) to raczej
                                                    jest zainteresowana, czesto anwet wtedy gdy ma boyfrienda.
                                                    Wiesz ja nawet nie bardzo sie orietuje któy to kosciół sw. Andrzeja:)
                                                  • rachela180 Re: oki widze 15.03.05, 15:44
                                                    Taki stary bardzo z dwoma wieżami :)
                                                  • boski.zawodowiec Re: oki widze 15.03.05, 15:45
                                                    A na jakiej ulicy?
                                                  • rachela180 Re: oki widze 15.03.05, 15:47
                                                    nie pamiętam. nie jestem z Krakowa, tylko z Warszawy, a i tu nie wszystkie
                                                    ulice znam.
                                                  • boski.zawodowiec Re: oki widze 15.03.05, 15:47
                                                    A piekna E skad jest?
                                                  • rachela180 Re: oki widze 15.03.05, 15:49
                                                    z Pomorza, ale właściwie to z Warszawy
                                                  • boski.zawodowiec Re: oki widze 15.03.05, 15:50
                                                    a masz jakąs rownie ładną kolezanke dziennikarke co ona?
                                                  • rachela180 Re: oki widze 15.03.05, 15:52
                                                    W tejże redakcji :)))) obejrzyj sobie foto na stronie
                                                  • boski.zawodowiec Re: oki widze 15.03.05, 15:53
                                                    łądna czy nie? zajeta czy nie?
                                                  • rachela180 Re: oki widze 15.03.05, 15:54
                                                    Wolna i ładna
                                                  • boski.zawodowiec Re: oki widze 15.03.05, 15:56
                                                    podaj jej inicjały:)
                                                  • rachela180 Re: oki widze 15.03.05, 15:57
                                                    Coffee
                                                  • boski.zawodowiec Re: oki widze 15.03.05, 15:58
                                                    c i f ? nie widze takiej
                                                  • rachela180 Re: oki widze 15.03.05, 15:59
                                                    Rusz mózgiem - podobno go masz :)
                                                  • boski.zawodowiec Re: oki widze 15.03.05, 16:00
                                                    miec go mam ale ciezko mi tak zgadnąc , podaj jakies inicjały:)
                                                  • rachela180 Re: oki widze 15.03.05, 16:01
                                                    Już podałam
                                                  • boski.zawodowiec Re: oki widze 15.03.05, 16:03
                                                    kawa? no naprawde nie zgadne:)
                                                  • rachela180 Re: oki widze 15.03.05, 16:03
                                                    :D
                                                  • boski.zawodowiec Re: oki widze 15.03.05, 16:04
                                                    tylko ze ja tam nie widze takiego nazwiska
                                                  • rachela180 Re: oki widze 15.03.05, 16:06
                                                    Przecież prosiłeś o inicjały!
                                                  • boski.zawodowiec Re: oki widze 15.03.05, 16:07
                                                    kurcze no nie wiem
                                                    a moze K W?
                                                  • rachela180 Re: oki widze 15.03.05, 16:09
                                                    :DDDDDDDDDDD
                                                  • boski.zawodowiec Re: oki widze 15.03.05, 16:09
                                                    DDD czyli trafiłem tak?
                                                  • rachela180 Boski Ty masz mózg! 15.03.05, 16:10
                                                    Trafiłeś!!!!!!!
                                                  • boski.zawodowiec Re: Boski Ty masz mózg! 15.03.05, 16:11
                                                    e nie podoba mi sie , no chyba ze tak na tym foto wyszła?
                                                  • rachela180 Re: Boski Ty masz mózg! 15.03.05, 16:12
                                                    No to najlepsze zdjęcie nie jest. Ale - pomimo że sie nie lubimy - uważam że
                                                    jest ładna
                                                  • boski.zawodowiec Re: Boski Ty masz mózg! 15.03.05, 16:12
                                                    czmu sie nie lubicie?
                                                  • rachela180 Re: Boski Ty masz mózg! 15.03.05, 16:13
                                                    :D mamy powody. a raczej ja mam
                                                  • boski.zawodowiec Re: Boski Ty masz mózg! 15.03.05, 16:14
                                                    pewnie ci sie do mena dobiera:)
                                                  • rachela180 Re: Boski Ty masz mózg! 15.03.05, 16:18
                                                    E, nie. Poszło o co inne
                                    • margie banan jest sexy dla malpy glownie:)) 15.03.05, 14:30

• rachela180 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 15.03.05, 14:31

• boski.zawodowiec Re: banan jest sexy dla malpy glownie:)) 15.03.05, 14:32
                                        a zbyś wiediedziała ze ejst sexi , no tylko nie kazda kobieta z nim fajnie
                                        wygląda.
                                        • margie Re: banan jest sexy dla malpy glownie:)) 15.03.05, 14:46
                                          dla mnie to obsceniczne.....
                                          • boski.zawodowiec Re: banan jest sexy dla malpy glownie:)) 15.03.05, 14:47
                                            ale taka przyjaciółka racheli na e by z nim wygladałą wspaniale.
    • margie Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 13:52
      a grand prix dla boskiego za 15 liste w tym tygodniu
      • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 13:53
        lista jest notowana rano i wieczorem przez 7 dni w tygodniu wiec hmmm
      • Gość: krysica Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów IP: 62.29.136.* 15.03.05, 13:56
        12 nominacji do Oskara dla boskiego - kategorie do ustalenia
        • boski.zawodowiec więc tak 15.03.05, 13:59
          najlepszy rezyser
          najlepszy film
          najlepsza rola pierwszoplanowa
          najlpesza rola drugoplanowa
          za całokształt
          najlepsza muzyka
          najlepszy scenariusz
          najlepsze efekty
          najlepsza kreskówka
          najlepszy film zagraniczny
          najpszystojnieszy aktor
          i jeszcze tam pare.
          • istna Re: więc tak 15.03.05, 14:00
            + honorowy oskar pośmiertny:)
          • Gość: krysica Re: więc tak IP: 62.29.136.* 15.03.05, 14:00
            największy wpływ...
            • boski.zawodowiec Re: więc tak 15.03.05, 14:01
              wpływ ale w jakim sensie?
              • rachela180 Re: więc tak 15.03.05, 14:03
                Na ruch na forum
                • boski.zawodowiec Re: więc tak 15.03.05, 14:05
                  wiec gdy odejde to forum padnie całkiem?
                  • rachela180 Re: więc tak 15.03.05, 14:06
                    Będą same siury rozmnożone jak karaluchy
                    • boski.zawodowiec Re: więc tak 15.03.05, 14:08
                      bedziecie wtedy mieć 30 razy o psuowiu
                      • rachela180 Re: więc tak 15.03.05, 14:09
                        Raidem w niego
              • Gość: krysica Re: więc tak IP: 62.29.136.* 15.03.05, 14:09
                Boski wpływ na ruch gwiazd po swojej orbicie - w sensie przyciągania
                • boski.zawodowiec Re: więc tak 15.03.05, 14:13
                  acha :) nawet odrobinke zrozuiałem.
                  • Gość: krysica Re: więc tak IP: 62.29.136.* 15.03.05, 14:28
                    masz w sobie coś a to potem na nas przełazi...
                    • boski.zawodowiec Re: więc tak 15.03.05, 14:30
                      ciesze sie:)))))) dzieki mnie same pozytwne rzeczy na was przechodza:)
                      • Gość: krysica Re: więc tak IP: 62.29.136.* 15.03.05, 14:33
                        Agresję też czasem wywołasz...
                        • boski.zawodowiec Re: więc tak 15.03.05, 14:36
                          ale to taka fajna agresja połączona z miłoscią:)
                          • Gość: krysica Re: więc tak IP: 62.29.136.* 15.03.05, 14:40
                            Acha to ty taki z miłości jesteś ...
                            • boski.zawodowiec Re: więc tak 15.03.05, 14:42
                              no czasem okauje miłosc poprzez ostry komentarz:)
                              • Gość: krysica Re: więc tak IP: 62.29.136.* 15.03.05, 14:44
                                W rzeczywistości też jesteś ostry?
                                • boski.zawodowiec Re: więc tak 15.03.05, 14:44
                                  no troche tak:)
                                  • Gość: krysica Re: więc tak IP: 62.29.136.* 15.03.05, 14:48
                                    No ciekawie to musi wyglądać...
                                    • boski.zawodowiec Re: więc tak 15.03.05, 14:48
                                      ale tez nie jestem takim chamem jak wileu ludzi, poprostu jestem chłodnym
                                      romantykiem:)
                                      • Gość: krysica Re: więc tak IP: 62.29.136.* 15.03.05, 14:51
                                        No proszę masz kolejny plus u mnie bo ja uwielbiam chłodnych romantyków
                                        • boski.zawodowiec Re: więc tak 15.03.05, 14:53
                                          :))))) ale moj chłod jest nie polegajacy na tym ze z kamienną twarza recytuje
                                          wiersze miłosne:)
                                          • Gość: krysica Re: więc tak IP: 62.29.136.* 15.03.05, 14:57
                                            Czy często bywasz zamyślony lub wpatrzony w coś czego nikt inny nie widzi??
                                            • boski.zawodowiec Re: więc tak 15.03.05, 14:57
                                              tak a co to znaczy?
                                              • Gość: krysica Re: więc tak IP: 62.29.136.* 16.03.05, 07:42
                                                To znaczy, że jesteś chłodnym romantykiem z klasycznymi objawami ( chłodni
                                                romantycy deklamują wiersze z rozwanym włosem i ogniem w oczach - koszula
                                                koniecznie rozchłestana )
          • mathias_sammer Re: więc tak 15.03.05, 14:09
            Dorzuce tez swoj glosik:o):

najlepszy rezyser - imagine (oryginalny) za zdolnosc fruwania i laczenia kartek
            scenariusza w jedna calosc
            najlepszy film- "Obciagnelabym psowi" za swietnie ujeta i wyrazona wyrafinowana
            tesknote
            najlepsza rola pierwszoplanowa-.. trzydziecha1- za zazangazowanie:o)
            najlpesza rola drugoplanowa- boski.zawodowiec za mocny glos
            za całokształt- Andrzej Lepper
            najlepsza muzyka- disco polo z piosenke "Nie nawidze dysko polo", a moze cos
            pomylilem?
            najlepszy scenariusz - tebe "Rachu ciachu i do piachu"
            najlepsze efekty - brak pomyslu:o)
            najlepsza kreskówka- oj to bedzie duziiiio :o)
            najlepszy film zagraniczny " Paris Paris" czyli jak kajakiem dostac sie do Luwru
            najpszystojnieszy aktor Marlon Brando wieczorow pora puka dwa razy ...
            i jeszcze tam pare.

najlepsze fotosy-
            najlepszy producent-
            najlepszy dystrybutor tasm-

M.S.

• boski.zawodowiec Re: więc tak 15.03.05, 14:11
              choć zem sie na drugo planowa role załapał:)
    • pierozek_monika :DDDDDDDD 15.03.05, 13:53

• boski.zawodowiec Re: :DDDDDDDD 15.03.05, 13:54
        oj własnie trzydziecha bedzei w nastepnym notowaniu z :PPPPPP
    • Gość: Anne Niezłe zawodowiec :) IP: 217.153.84.* 15.03.05, 14:02
      • boski.zawodowiec Re: Niezłe zawodowiec :) 15.03.05, 14:06
        a kim jestes po zalogowaniu?
        • Gość: Anne nikim szczególnym :) IP: 217.153.84.* 15.03.05, 14:10
          jam nie warta twego zainteresowania;)
          • boski.zawodowiec Re: nikim szczególnym :) 15.03.05, 14:12
            to IP zaczynajace sie na 217 jakies takie znajome
      • margie Re: Niezłe zawodowiec :) 15.03.05, 14:27
        wyslij mu zjecie, doczekasz sie steku inwektyw jaka to jestes beznadziejna i ze
        on cie nie bedzie chcial:))
        • boski.zawodowiec Re: Niezłe zawodowiec :) 15.03.05, 14:33
          kłamiesz, wcale tak nie robie co mozna sprawdzic w archiwum
        • Gość: Anne Re: Niezłe zawodowiec :) IP: 217.153.84.* 15.03.05, 14:37
          Nigdy bym nie wysłała zdjęcia komuś znanemu tylko z netu, ale inwektyw swego
          czasu nasłuchałam się od zawodowca wiele, nie byłam mu dłużna zresztą:)
          • boski.zawodowiec Re: Niezłe zawodowiec :) 15.03.05, 14:38
            czyli sie znamy:))))))) wiedziałem co do tego co napsiała margo to pwoeim ci ze
            jedynie mamdylemat tak potraktowałem za to co pisała w mailach.
            • margie Re: Niezłe zawodowiec :) 15.03.05, 14:47
              a mnie to niby nie, co??? Teraz to ty klamiesz jak pies ( nie obrazajac psa)
              • boski.zawodowiec Re: Niezłe zawodowiec :) 15.03.05, 14:49
                no troche w sumie masz racje ostro pojechałem widząc twoje foto ale miałem
                powody do tego bo jednak najezdzałąs na mnie non stop.
    • kohol Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:04
      Bardzo, bardzo fajne :)
      Boskie wręcz :D
      • beatach1 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:06
        He heeee, zaraz spadne z fotela. He heeee, dobre !!!
        Bias z Prieny
        • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:08
          no ale przeciez ona tak robi:) he ehehe he he hehehe
          • beatach1 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:09
            Ale mnie chodzilo o calosc !!!
            He heee, dobrze Ci to wszystko wyszlo !!!
            Bias z Prieny
            • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:11
              kiedy mi wyslesz wiecej zdjęc?
              • beatach1 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:12
                Ja - Tobie ??? A to z jakiej okazji???
                Bias z Prieny
                • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:14
                  no tak chciałbym zobaczyć jak wygladasz obecnie:)
                  • beatach1 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:19
                    Nadal dobrze ;)
                    Bias z Prieny
                    • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:22
                      nadal dobrze hmm wiec pochwal sie:)
                      • beatach1 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:23
                        Nie wiem, bo ostatnio mnie nieslusznie skomentowales :(
                        • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:24
                          przepraszam cie:) wybacz mi:)
                          • beatach1 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:26
                            Jeszcze sie zastanowie... Chce tylko slyszec prawde ! To wszystko...
                            Bias z Prieny
                            • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:27
                              teraz nie bede komentował tylko obejrze:)
                              • beatach1 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:27

Mozesz i owszem. Nawet chcetnie "poslucham"...
                                Bias z Prieny
                                • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:29
                                  ok wiec wyslij:)
                                  • beatach1 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:32
                                    Moze jutro, bo zaraz wychodze...
                                    • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:33
                                      :)) a gdzie idziesz?
                                      • beatach1 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:33
                                        Sluzbowo musze sie gdzies wstawic , a potem na trening. ;)
                                        Bias z Prieny
                                        • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:34
                                          to ty jestes teraz w pracy?
                                          • beatach1 Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:38
                                            Nie, mam swoje biuro w domku. A musze sie spotkac z potencjalnym odbiorca ;).
                                            Zycz mi szczescia, bo to dla mnie wazne !!!
                                            • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:39
                                              zycze ci szczescia:)))) skarbie
      • boski.zawodowiec Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:07
        kohol co to sie stało ze sie cosik mojego spodobało?
        • kohol Re: 324 notowanie listy forumowych przebojów 15.03.05, 14:16
          Nie mam uprzedzeń do Twojej osoby, wbrew temu, co sobie myślisz :)
          Mogą mi się tylko podobać lub nie podobać Twoje wypowiedzi. Ta mi się podoba -
          więc piszę. Natomiast gdy piszesz coś, co mi nie pasuje - najczęściej to
          przemilczam :)
    • rachela180 Wróćmy do tematu, boski 15.03.05, 14:29
      Co z moim utworem?
      • boski.zawodowiec Re: Wróćmy do tematu, boski 15.03.05, 14:34
        hmmm jesli bedziesz dla mnie miła to pewnie czemu nie w koncu to tylko lista
        przebojów.
        • rachela180 Re: Wróćmy do tematu, boski 15.03.05, 14:35
          Przecież jestem miła?

Podoba mi się lobbing ;)))))
          • boski.zawodowiec Re: Wróćmy do tematu, boski 15.03.05, 14:36
            lobbuj przesyłajac jakies fotki, to idealny lobbing:)
            • rachela180 Re: Wróćmy do tematu, boski 15.03.05, 14:37
              no dostałeś przecież wczoraj?
              • boski.zawodowiec Re: Wróćmy do tematu, boski 15.03.05, 14:39
                aloe im wiecej tym lepiej:)
                • rachela180 Re: Wróćmy do tematu, boski 15.03.05, 14:40
                  to co mam ci jeszcze wysłać?
                  • boski.zawodowiec Re: Wróćmy do tematu, boski 15.03.05, 14:43
                    jakies inne jej foto które nie jest z gazety ale prywatne:), swoje jakies tez
                    mozesz podesłać:)
                • rachela180 Zajrzyj do @ 15.03.05, 14:44

• boski.zawodowiec Re: Zajrzyj do @ 15.03.05, 14:44
                    czekaj juz patrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka