Dodaj do ulubionych

Młodzież prostytuuje się????

18.03.05, 13:23
Może przestaniecie się sobą zajmować, tylko podyskutujecie o kwiecie naszego
społeczeństwa. O naszej młodzieży.
Skąd biorą przykład do tego wszystkiego?
Z tego forum widać, że wynoszą to z domów. Bo, właśnie tam dzieci uczą się
wzorców.

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2607727.html
Obserwuj wątek
    • ticoqp Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 13:26
      niestety słyszałem tez o staruszkach prostytuujacych sie w srodowisku
      zboczeńców lubiacych tego rodzaju seks:( czy ten przykład tez wyszedł z domów
      czy to sytuacja ekon-społ?
      • istna Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 13:27
        Ten przykład wyszedł z domów starców.
        • ticoqp Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 13:34
          a myslałem, ze tam ludzie maja wszystko co im do zycia potrzeba? widać idzie
          nowe:)
          • istna Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 13:35
            I dla starych w końcu idzie nowe:)
            • Gość: mm a co starym to juz nic sie nie malezy,czy co?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:41
              :DD
              ale Sagis sie wkurzy:-))
              • pietrek666 mm: Dlaczego uważasz, że zmieniam nick'i? 18.03.05, 13:43
                Ja nie z tych :)
                • Gość: mm Re: mm: Dlaczego uważasz, że zmieniam nick'i? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:44
                  nie ze zmieniasz tylko czy nie zmieniłeś;-))
                  a tak se zapytałam,bo wczoraj z Lenka miałysmy mały problem:-))
                  Wiem ze nie z Tych bo chyba z Gdańska:DDD
                  • pietrek666 Re: mm: Dlaczego uważasz, że zmieniam nick'i? 18.03.05, 13:46
                    Gość portalu: mm napisał(a):

> nie ze zmieniasz tylko czy nie zmieniłeś;-))
                    > a tak se zapytałam,bo wczoraj z Lenka miałysmy mały problem:-))
                    > Wiem ze nie z Tych bo chyba z Gdańska:DDD

What's the problem?
                    • Gość: mm Re: mm: Dlaczego uważasz, że zmieniam nick'i? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:48
                      pojawił sie nowy nick ale znany styl pisania i obstawiałyśmy kto to:-))
                      • pietrek666 Re: mm: Dlaczego uważasz, że zmieniam nick'i? 18.03.05, 13:50
                        A jeśli to nie tajemnica to jaki?
                        • Gość: mm Re: mm: Dlaczego uważasz, że zmieniam nick'i? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:50
                          coltello
                          • pietrek666 Re: mm: Dlaczego uważasz, że zmieniam nick'i? 18.03.05, 13:51
                            No co Ty. To mąż Moniki :) Wczoraj ją tak zlał w domu, że jej dziś na forum
                            chyba nie ma :DDD
                            • Gość: mm Re: mm: Dlaczego uważasz, że zmieniam nick'i? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:53
                              nieee,to chyba był żart:-)))
                              • pietrek666 A tak a propos:) 18.03.05, 13:55
                                Może od Ciebie i lenki jakiś rewanż by się należał???
                                • Gość: mm Re: A tak a propos:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:56
                                  yyy ze co?jaki rewanż??za co?
                                  • pietrek666 Re: A tak a propos:) 18.03.05, 13:56
                                    Za mą facjatę :)
                                    • Gość: mm Re: A tak a propos:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:58
                                      ja nie dostałam:P
                                      • pietrek666 Re: A tak a propos:) 18.03.05, 14:02
                                        To patrz! Jaka koleżanka! Napisałaś czy lena może wysłać, a ja się
                                        zgodziłem... :DDD
                                        • Gość: mm Re: A tak a propos:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:16
                                          chce Cie miec tylko dla siebie:-))
                                          • pietrek666 Re: A tak a propos:) 18.03.05, 14:17
                                            To daj jakiś adres na emalię :)
                                            • Gość: mm Re: A tak a propos:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:20
                                              wejdz na swoja pocztę;PP
                                              • mamba30 Re: A tak a propos:) 18.03.05, 14:23
                                                O rety, ale mi nawysyłałaś maili, dzięki :))))
                                          • mamba30 Re: A tak a propos:) 18.03.05, 14:17
                                            No skoro tak, to już się uspokoiłam i nie robię scen :)))
                                            • Gość: mm mamba a co Ty dzis nie mozesz trafic z postami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:20
                                              o odpowiednie miejsce???:D
                                              • mamba30 Re: mamba a co Ty dzis nie mozesz trafic z postam 18.03.05, 14:21
                                                Nie wiem, chyba zakręcona jestem, jak słoik ze sprężynami. Ale biję sie w
                                                piersi, żem nic nie piła, nie paliła i nie wąchała :)))
                                              • pietrek666 Re: mamba a co Ty dzis nie mozesz trafic z postam 18.03.05, 14:22
                                                Nie miej do niej pretensji! To że się trochę zatacza o niczym nie świadczy :DDD
                                                • mamba30 Re: mamba a co Ty dzis nie mozesz trafic z postam 18.03.05, 14:24
                                                  I Ty Brutusie...???? Wiedziałam, przepadłam u Pietrka na amen, znowu buuuuuu...
                                                  • Gość: mm nie wytrzymam z Tobą;-) to Pietrek miał iść na @ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:26
                                                    no to dziś od rana masz głupawkę:DDD
                                                  • mamba30 Re: nie wytrzymam z Tobą;-) to Pietrek miał iść n 18.03.05, 14:29
                                                    ale ja na małpie też mam sporo od Ciebie :) więc nie na darmo skoczyłam :)))
                                                  • pietrek666 Re: nie wytrzymam z Tobą;-) to Pietrek miał iść n 18.03.05, 14:30
                                                    Pojszłem, dojszłem i dupa w kwiatach! Panie!
                                                  • pietrek666 Re: nie wytrzymam z Tobą;-) to Pietrek miał iść n 18.03.05, 14:31
                                                    Aaaalllee ze mnie głupia CI.PA!!! Ten adres z tlenu to Ty? Carramba :DDD
                                                  • Gość: mm Re: nie wytrzymam z Tobą;-) to Pietrek miał iść n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:35
                                                    ci.pa,ci.pa;-))
                                                    to jo:D
                                                  • pietrek666 Re: nie wytrzymam z Tobą;-) to Pietrek miał iść n 18.03.05, 14:38
                                                    Pojszłoooo :D
                                                  • pietrek666 Co masz dziś takie wachnięcia nastroju :DDD 18.03.05, 14:48
                                                    Trudne dni qrna mać? Kto Ci powiedział żeś przepadła? :)
                                                  • Gość: mm ja?co znów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:52
                                                  • mamba30 Re: Co masz dziś takie wachnięcia nastroju :DDD 18.03.05, 14:54
                                                    a żebyś wiedział, że mam trudne dni. No tak sobie wydedukowałam :(
                                                  • pietrek666 Re: Co masz dziś takie wachnięcia nastroju :DDD 18.03.05, 14:57
                                                    To randka odpada? :)
                                                  • mamba30 Re: Co masz dziś takie wachnięcia nastroju :DDD 18.03.05, 14:58
                                                    zastanowiłabym się, gdybyś mnie zaprosił, ale Ty tego nie zrobiłeś :)))
                                                  • pietrek666 Re: Co masz dziś takie wachnięcia nastroju :DDD 18.03.05, 15:08
                                                    Już chciałem to zrobić. Tylko Ty z tym Brutusem, żeś się zaczęła zataczać :DDD
                                                  • mamba30 Re: Co masz dziś takie wachnięcia nastroju :DDD 18.03.05, 15:10
                                                    Tylko nie zataczać, przecież mówiłam, żem o suchym pysku. No to masz ostatnia
                                                    szansę, czekam... :)
                                                  • pietrek666 Re: Co masz dziś takie wachnięcia nastroju :DDD 18.03.05, 15:24
                                                    To pytam oficjalnie: Kasia? Umówisz się ze mną? :)
                                                  • mamba30 Re: Co masz dziś takie wachnięcia nastroju :DDD 18.03.05, 15:26
                                                    A kupisz mi fiołki na powitanie ??? :)
                                                  • pietrek666 Re: Co masz dziś takie wachnięcia nastroju :DDD 18.03.05, 15:31
                                                    Qrd a skąd ja Ci fiołki o tej porze wezmę? No chyba że mogą być alpejskie?
                                                  • mamba30 Re: Co masz dziś takie wachnięcia nastroju :DDD 18.03.05, 15:33
                                                    Kochanie, nie wiem skąd weźmiesz, ale chyba dla Mambuni możesz się postarać? :)
                                                  • pietrek666 Re: Co masz dziś takie wachnięcia nastroju :DDD 18.03.05, 15:37
                                                    Ale takie zwykłe fiołkowe? :)
                                                  • mamba30 Re: Co masz dziś takie wachnięcia nastroju :DDD 18.03.05, 15:39
                                                    no takie zwykłe, jak widzisz nie robię scen i nie cuduję, tylko proszę o zwykłe
                                                    fiołki, bardzo je lubię. Ostatecznie mogą być konwalie :)
                                                  • pietrek666 Re: Co masz dziś takie wachnięcia nastroju :DDD 18.03.05, 15:41
                                                    Po pracy pójdę na halę i poszukam. Na szczęście tam jest dużo kwiaciarni! :)
                                                    To gdzie i kiedy?
                                                  • mamba30 Re: Co masz dziś takie wachnięcia nastroju :DDD 18.03.05, 15:43
                                                    zaproponuj coś, zobaczę czy mi pasuje :) w końcu to chyba Ty mnie na randkę
                                                    zapraszasz :)
                                                  • pietrek666 Re: Co masz dziś takie wachnięcia nastroju :DDD 18.03.05, 15:46
                                                    No sztolycy to ja nie znam poza Centralnym oczywiście. Ale na pierwszą randkę
                                                    to nie wypada na dworcu. A nie wiem czy Ty byś przyjechała do Gdyni, bo tu znam
                                                    kilka fajnych miejsc. :)
                                                  • mamba30 Re: Co masz dziś takie wachnięcia nastroju :DDD 18.03.05, 15:47
                                                    Pietrek, beeee. To kobieta ma się do Ciebie telepać taki kawał???? Nieładnie,
                                                    oj nieładnie. A centralny odpada, bo za dużo tam nurów :)
            • ticoqp Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 13:42
              myślisz, że za podwieczorkowy budyń cos takiego jest możliwe?
              • istna Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 13:43
                Budyń?
                • ticoqp Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 13:53
                  no:) jeśli ktos pragnie budyniu ponad wszystko to moze gotów jest zdobyc sie na
                  takie poswięcenie?:) to jak alkohol moze byc nałogiem
              • Gość: mm Re: Młodzież prostytuuje się???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:43
                za śmietankowy z sosem malimowym? na bank:-))
                • ticoqp Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 13:54
                  i wisienka na wierzchu?
                  • Gość: mm Re: Młodzież prostytuuje się???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:56
                    o jeju nie mów bo juz mi sie chce:-)))
                    • ticoqp Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 14:05
                      jestes wiec dobrym przykładem:))) pomysl co zrobić zeby w przyszłości nie
                      uzależnic sie od tego bo moze Cie to drogo kosztować:)
                      • Gość: mm Re: Młodzież prostytuuje się???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:15
                        ale ja sie nie prostytuuuuuuje tylko lluuuubie budyn:-))to co mnie to bedzie
                        kosztowało?wiesz za emeryture mozna kupic budyniu:-)))?
                        • ticoqp Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 14:18
                          ale jak się uzależnisz od budyniu to kto wie co bedzie na stare lata?
                          • Gość: mm Re: Młodzież prostytuuje się???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:27
                            wole od budyniu niz od prostytuuuuowania się/straszne słowo/:DDD
                            • ticoqp Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 14:38
                              no o tym piszę qrD, uzależnisz sie od budyniu i bedziesz na starość za miske
                              dawała.........:)
                              • pietrek666 Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 14:39
                                Ale to chyba było za miskę ryzu? :)
                                • ticoqp Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 14:57
                                  i byle tylko cos ciepłego w ustach potrzymać:)
                                  • Gość: mm Re: Młodzież prostytuuje się???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:59
                                    ooo jaki mądry:PP coś ciepłego?ciekawe co masz na myśli???
                                    • ticoqp Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 15:02
                                      lane kluski:)))))))
                              • Gość: mm Re: Młodzież prostytuuje się???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:41
                                to se zrobię zapasy;-))):P
                                • ticoqp Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 15:03
                                  a termin waznosci?
                                  • Gość: mm Re: Młodzież prostytuuje się???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:28
                                    hmmm,nie pomyslalam o tym,to co mi proponujesz?
                                    znów cos posłałam na @
                                    • ticoqp Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 15:35
                                      a juz chciałas zapasy budyniu gromadzić?:)) moze nie warto?
    • magdzie Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 13:31
      nastka juz, co prawda, nie jestem
      ale przyznaje: mam takie kamikazowskie sklonnosci...( rzecz jasna-nie wszystkie)

sklonnosci nie sa ni genetyczne ni srodowiskowe
      a wina patologii, o ktorej jest artykul, obarczam rodzicow...i nikt mi nie
      wmowi, ze jest inaczej
    • a-cha Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 13:39
      sagis napisała:
      > Z tego forum widać, że wynoszą to z domów. Bo, właśnie tam dzieci uczą się
      > wzorców.

Oczywiście Droga Asiu, wszystkie dzieci forumowiczów się prostytuują (po mamie)
      i piją/ćpają (po tatusiu).
      Z wyjątkiem Twoich dzieci,których co prawda jeszcze nie masz, które będa wzorem
      cnót (po mamie) i abstynencji (po tatusiu).
      Łatwo jest gadać o czymś, o czym nie ma się bladego pojęcia. Będziesz miala
      dzieci - podyskutujemy o tym jaki przykład i autorytet im dajesz swoją postawą.
      • istna Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 13:42
        Po tatusiu to raczej absencji:)))
        • a-cha Genialne Istna :) 18.03.05, 13:44
          istna napisała:

> Po tatusiu to raczej absencji:)))
          • istna Re: Genialne Istna :) 18.03.05, 13:46
            Kłaniam się w pas, róże przyjmuję w garderobie:)
            • a-cha Re: Genialne Istna :) 18.03.05, 13:48
              Róże może niekoniecznie ale se razem walniemy setkę i pójdziemy gdzieś się
              puścić ... żeby sagis nam nie zarzuciła, że się znów nie zgadzamy z jej
              oceniami.
              • istna Re: Genialne Istna :) 18.03.05, 13:50
                Najpierw się puścimy, trzeba na tę setkę zarobić:)
                • a-cha Re: Genialne Istna :) 18.03.05, 13:52
                  Ja stawiam setke na rozruch, za zarobione kupimy sobie po skrecie :)
                  • istna Re: Genialne Istna :) 18.03.05, 13:55
                    O jasny gwint, ale ja nie przypalam:((( No i jakże wstrętnie zaburzam
                    statystykę forum, co za wstyd:(((
                  • mamba30 Re: Genialne Istna :) 18.03.05, 13:56
                    a-cha napisała:

> Ja stawiam setke na rozruch, za zarobione kupimy sobie po skrecie :)

czy mogę się dołączyć?? wnoszę jabola na początek, a skręta chętnie potem sobie
                    przypalę :)))
                    • pietrek666 Re: Genialne Istna :) 18.03.05, 13:57
                      Jabola? Jabole są passe. A po za tym masz za mocny łeb :DDDDDDDDD
                      • mamba30 Re: Genialne Istna :) 18.03.05, 14:03
                        Rozumiem Pietrek, że już mnie nie chcesz...??? :-( buuuuuu.....
                        • pietrek666 Re: Genialne Istna :) 18.03.05, 14:06
                          Dlaczego tak sądzisz. Chcę je zniechęcić do spotkania z Tobą, to będziesz miała
                          wolny wieczór :O
                          • mamba30 Re: Genialne Istna :) 18.03.05, 14:08
                            wcale, ale to wcale Ci nie wierzę. Nie chcesz mnie i już, buuuuuuuu......
                            • pietrek666 Re: Genialne Istna :) 18.03.05, 14:10
                              Jeśli tak uważasz... Ja tego nie potwierdzam :|
                              • mamba30 Re: Genialne Istna :) 18.03.05, 14:11
                                pietrek666 napisał:

> Jeśli tak uważasz... Ja tego nie potwierdzam :|

to dlaczego, jak się chciałam dołączyć do Was zaprotestowałeś??? No??? I co ja
                                biedny żuczek mam sobie pomyśleć?
                                • pietrek666 Re: Genialne Istna :) 18.03.05, 14:13
                                  Bo mnie tam niebędzie :\
                                  • mamba30 Re: Genialne Istna :) 18.03.05, 14:17
                                    No skoro tak, to i ja tam sie nie pcham, a jabola zostawię na inna okazje :)
                    • a-cha Re: Genialne Istna :) 18.03.05, 14:28
                      Jasne ...jutro o dwudziestej w podanym w emailu miejscu ;) ... krótkie
                      spódniczki, pończoszki i kozaczki za kolana obowiązkowo.
                      • mamba30 Re: Genialne Istna :) 18.03.05, 14:30
                        ale ja nie mam kozaczków za kolana, mam takie przed, a zanim nie zarobię, to
                        nie będę inwestowała :)))) Pomyśl, ile na jabola wydam kasy :)
                        • pietrek666 Re: Genialne Istna :) 18.03.05, 14:33
                          I koniecznie każda po pejczyku :DDD
                          • a-cha Re: Genialne Istna :) 18.03.05, 14:59
                            To się będziesz wyróżniać wśród nas :)
                            • mamba30 Re: Genialne Istna :) 18.03.05, 15:01
                              no qrcze, o to chodzi, jak się będę wyróżniać, to może więcej kasy załapię :)
                              • a-cha Re: Genialne Istna :) 18.03.05, 15:03
                                Kasa wspólna i tak będzie do podziału po równo więc nie cfaniakuj :)
                                • mamba30 Re: Genialne Istna :) 18.03.05, 15:04
                                  ale za pierwszą zarobioną kasę kupujemy zielone??? Ja już tak dawno nie
                                  paliłam :))
                                  • a-cha Re: Genialne Istna :) 18.03.05, 15:07
                                    Kazda dostanie po rowno i kupi co chce :) Mnie sie marza perfymy firmy KOTY
                                    • mamba30 Re: Genialne Istna :) 18.03.05, 15:09
                                      Koty??? Nie przepadam za ta marką, wolałabym już soś z serii Brutal, albo Wars,
                                      mimo, iż jestem kobietą :)
      • pietrek666 Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 13:45
        Oczywiście, że tak! Planujemy z żoneczką dwójkę dzieci i już imionka
        wybraliśmy: dziewczynka będzie Lafirynda (to takie romańskie!) i chłopczyk
        Ochlimorda (a to staropolskie już zapomniane) :DDDDDDDDDDDDDDDD
    • lena_zet Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 13:42
      > Z tego forum widać, że wynoszą to z domów. Bo, właśnie tam dzieci uczą się
      > wzorców.

pozdrowienia dla debila.
      • pietrek666 Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 13:47
        Myślisz, że sagis ma tak na imię?
        • lena_zet Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 13:48
          nie.tak na imię będą miały jej dzieci!
          • lena_zet Re: ps 18.03.05, 13:49
            to po mamusi.
            • a-cha Jedno trzeba Asik przyznac 18.03.05, 13:51
              ze jak tylko zaklada watek na forum - od razu sypia sie odpowiedzi :).
              • istna Re: Jedno trzeba Asik przyznac 18.03.05, 13:53
                To się nazywa osobowość. Bez kpiny!
    • Gość: krysica Re: Młodzież prostytuuje się???? IP: 62.29.136.* 18.03.05, 13:53
      Moim zdaniem robią to z biedy ...raczej tego nie
    • Gość: xy2 sagis, tobie juz całkiem sie poprzestawiało IP: .48.242.* / 80.51.176.* 18.03.05, 15:00
      • a-cha Re: sagis, tobie juz całkiem sie poprzestawiało 18.03.05, 15:02
        Nie rozumiem czasu przeszlego w wypowiedzi Twojej...
        • Gość: xy2 no i tak zostało. AMEN IP: .48.242.* / 80.51.176.* 18.03.05, 15:03
    • pietrek666 Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 15:48
      To co ja jasnowidz jestem? Jak podać miejsce jak miasta nie znam?
      • mamba30 Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 15:50
        zawsze możesz coś odpowiedniego w necie wybrac :)))
        • pietrek666 Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 15:54
          To co knajpka?
          • mamba30 Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 15:55
            knajpka i fiołki :)
            • pietrek666 Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 16:04
              Szukam... :)
              • mamba30 Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 16:05
                No szukasz i szukasz, a ja muszę kompa opuścić, bo syn już mi życie zatruwa.
                Umówił się z kolegami na gadulcu, a tu matka kompa oblega. Cholerny świat, że
                też w drugim kompie nie ma netu :(
                • pietrek666 Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 16:12
                  Przecież on w tym czasie miał się prostytuować! :) Co z Ciebie za
                  forumowiczka? :DDD
                  • mamba30 Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 16:14
                    No tak, zapomniałam, ale ja chcę go nawrócić na dobrą drogę
        • mamba30 Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 15:55
          powysyłałam Ci muzę, chyba powinni Ci już zwrócić głosniki :) Ja ogólnie nie
          słucham disco, czy dance, tylko ostrzejszą muzę, ale te przeróbki mi
          przypasiły :)
          • pietrek666 Re: Młodzież prostytuuje się???? 18.03.05, 16:11
            Ja wiem czy to jest disco? Trudno to zaliczyć do disco raczej do popu.
            • mamba30 a co do muzy... 18.03.05, 16:14
              ale podoba się Tobie?? Hagigę musiałam odsłuchać 3 razy i załapałam na maxa.
              Uwielbiam to. Qrcze, musze spadać. Szkoda, że nie możemy pogadać przez tel. bo
              o muzyce ja mogę długo gadać, mam manię :)
    • sagis Ale,temat Wam zadałam.Ładnie wątek rozwinął się:-) 18.03.05, 20:10
      Prawdą jest, że takie zachowanie ludzi/prostytucja wynika min. z braku
      szacunku do siebie.
      A, problem jest głębszy. Tylko, że za trudny dla Was.

Miłego weekendu:-)
      • a-cha NO przykro mi ze taki powazny temat trafil na ... 19.03.05, 10:19
        ... bande ograniczonych umyskowo gamoni takich jak my.

Zle trafilas Asienko, nie po raz pierwszy zreszta.

Milego weekendu rowniez zycze.
    • kasitza Re: Młodzież prostytuuje się???? 19.03.05, 17:28
      brzydka mlodziez

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka