edzia-fredzia 22.03.05, 09:16 Jaki chlop dla mnie najlepszy??? Znaczy spod jakiego zanku??? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: Ja LEW :) 22.03.05, 09:19 edzia-fredzia napisała: > Jaki chlop dla mnie najlepszy??? > Znaczy spod jakiego zanku??? :D > o kurde, lwica!:) chyba zaden nie jest Ciebie godny:D Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Ja LEW :) 22.03.05, 09:20 Oj tak :DDDD Ciężko będzie znaleźć właściwego faceta :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ja LEW :) 22.03.05, 09:21 No i sami widzicie, ile forów trzeba stworzyć: 1. Ja Lew, on sosna ---> forum astrologiczne 2. Gdzie moje gniazdko ---> forum dla elektryków 3. Ty głupia cip.... ---> forum dla hodowców drobiu 4. .... Tylko nie zapomnijcie o drogowskazach, gdzie który wątek wykopano, żeby można było trafić do odpowiedzi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia No co? 22.03.05, 09:23 Wszyscy pytaja, to ja tez chce wiedziec :) A co :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
comma Re: Ja LEW :) 22.03.05, 09:29 Ja Cię kochana Lwico widzę u boku Panny. A właściwie facia spod Panny widzę u Twego boku. On przy Tobie będzie mógł sobie pozwolić na chimery i kaprysy, a Ty z czułością Lwicy uświadomisz mu co dla niego jest najlepsze i dlaczego musi być z Tobą szczęśliwy. A w razie czego aksamitną łapką skrywającą stalowe lwie pazury przez łeb dostanie i się uspokoi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Dzieki :) No to ide na polowanie :) 22.03.05, 09:32 Chlopy z pod znaku Panny juz sie moga bac ;)))... Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Szczęśliwych łowów!!!!!/nt 22.03.05, 09:42 Mi jest ich raczej szkoda :)))... hehehehe... Ale dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Ja LEW :) 22.03.05, 10:23 o! ja tesz solarny Lef! Lwy bardzo lubiom drapanie za uszkiem (ale tylko wtedy, kiedy mają na to ochotę, w innym przypadku mogą drapnąć pazurem).. jaki partner dla Cię odpowiedni? hmmm, zależy w jakim znaku masz coś na "d" (Descendent znaczy).. zerkając nań można rzec to i owo o interesantach, którzy przybędą do Cię (może to być zaśmiewający się z własnych dowcipów cyklista - solarny Bliźniak, pan Zenek, marudny zegarmistrz spod znaku Panny albo pan Rudolf spod ósemki, co to pije jak dwóch szewców i pali zioło, zodiakalna Ryba).. uważaj! jeszcze któryś człekus neandertalensis zechce Cię usidlić! młodziankowie (albo kobitki - wedle upodobania, np. panna Krycha co ma czym oddychać) owi/e mogą przynieść ze sobą energię - Merkury przybędzie z gadaniem, Mars z siłą, a Wenus z przyjemnością.. jeśli np. Twój Lilith wypada w koniunkcji z Księżycem (w ogóle ze światłami w radixie) wybrańca - możesz mu nieźle namieszać w główce.. a może masz Urana w domu XI? wówczas trafiać będziesz na oryginały z pokręconymi życiorysami (miej się na baczności!) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia O qrD :))))... 22.03.05, 10:29 Edzia i lew??? Aj lowju :)))... hehehehe... Ktorego urodziny masz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: O qrD :))))... 22.03.05, 10:31 w n-tą rocznicę cudu nad Wisłą i święto wojaka, a Ty? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: O qrD :))))... 22.03.05, 10:32 3 dni pozniej :)))... Ale super :)))... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: O qrD :))))... 22.03.05, 10:34 hyhy, pewnie i tak jestem młodsza :P aha, czasem mi się wydaje, iż jestem Napoleonem w kiecce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: O qrD :))))... 22.03.05, 10:36 Pewnie tak :) Ale mnie nie doluj rocznikiem :))))... PLISSSSSSSSSS...... hehehehehe... :DDD... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: O qrD :))))... 22.03.05, 10:42 urodziłam się później, żeby nie przybyć na świat wcześniej (proste jak konstrukcja cepa) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: O qrD :))))... 22.03.05, 10:44 A ja wczesniej, coby Ci bylo lepiej na swiecie ;))))... Odpowiedz Link Zgłoś