Dodaj do ulubionych

boski, wczoraj wieczorem mowiles do rzeczy...

22.03.05, 10:47
...co sie stalo w ciagu nocy?

konsultantka avonu? kosmetyki? markowe?
czy ty musisz koniecznie dzialac na swoja niekorzysc. skad ty w ogole
bierzesz te rzeczy.
Obserwuj wątek
    • trzydziecha1 Re: boski, wczoraj wieczorem mowiles do rzeczy... 22.03.05, 10:47
      Miał wczoraj dobry dzień :PPPP
      • kasitza Re: boski, wczoraj wieczorem mowiles do rzeczy... 22.03.05, 10:50
        moze mu sie poprostu tak mozg powoli rozgrzewa, ze dopiero wieczorem gada jak
        stary. ja tez po wstaniu mam problemy, ale tak okolo przedpoludnia juz jest
        dobrze. moze u niego trwa to dluzej.
    • margie Re: boski, wczoraj wieczorem mowiles do rzeczy... 22.03.05, 10:50
      powrocil do stanu standardowego:)) Wczoraj to byl precedens ( jak wiadomo, w
      polskim prawie sa nieuznawane:))
      • boski.zawodowiec wczoraj podeszłem na powaznie z jednego powodu 22.03.05, 10:51
        cięto mnie za nicka a nie za tresc czego bardzo nie lubie.
        • kasitza Re: wczoraj podeszłem na powaznie z jednego powod 22.03.05, 10:52
          tez bym sie zdenerwowala
    • boski.zawodowiec wczoraj była we mnie powaga i chęć rewolucji 22.03.05, 10:50
      opartej na sprawiedliwosci i nie dyskryminowaniu nikogo za nicki.
      chicarica nalezy do obozu tych ktorzy was chcą stąd wywalić wiec moze warto ich
      poprowokowac aby sami tez poleciali za resztą:)
      • kasitza Re: wczoraj była we mnie powaga i chęć rewolucji 22.03.05, 10:51
        WAS? WAS? Kolego, ty sie z kolka rolniczego mi tu nie wypisuj!!!
        • boski.zawodowiec ale ja od jakiegos czasu coraz bardziej opuszczam 22.03.05, 10:54
          to forum co dawni bywalcy chyba dostrzegają, za to bede wlaczył aby nie
          kasowano stałych za same nicki i nie robiono z nich nawiedzonych. Nie podobało
          by mi sie gdybym od czasu do czasu cos tu skrobnął i odrazu to leciało na "osle
          pogaduszki" zreszta juz to załatwiłem z tebe.
      • chicarica Re: wczoraj była we mnie powaga i chęć rewolucji 22.03.05, 10:52
        Boski, nikt was nie chce stąd wywalać, chodziło tylko o ograniczenie papatek i
        sratek. A ja nie należę do żadnego obozu, od dziecka nie lubiłam stada, działam
        wyłącznie na własną rękę.
        • kasitza Re: wczoraj była we mnie powaga i chęć rewolucji 22.03.05, 10:53
          tu nie chodzi o ciebie, chicarica.
          • pierozek_monika Re: wczoraj była we mnie powaga i chęć rewolucji 22.03.05, 10:53
            nie o nią?
            • kasitza Re: wczoraj była we mnie powaga i chęć rewolucji 22.03.05, 10:56
              nie, chicarica jest symptomem zjawiska a nie zjawiskiem sama w sobie.
              • boski.zawodowiec ona nalezy do osob ktore wymusiły na adminach 22.03.05, 10:57
                to całe zajscie. To jest taki obóz ktory kontakutje sie z soba poprzez gg oraz
                miala.
                • kasitza Re: ona nalezy do osob ktore wymusiły na adminach 22.03.05, 10:59
                  ja im tam nie patrze na rece, czy maja ze soba powiazania czy nie. interesujace
                  jest dla mnie jak szybko mozna bylo uderzyc w kolko rolnicze mobiliuzujac
                  adminow. (niekoniecznie musieli sie ci ludzie poza forum kontaktowac -
                  wystarczy na zasadzie uderz w stol)
                  • boski.zawodowiec Re: jedna z nich to były admin 22.03.05, 11:03
                    wiec co sie dziwić ze stało sie to tak szybko.
              • pierozek_monika Re: wczoraj była we mnie powaga i chęć rewolucji 22.03.05, 10:59
                w takim razie sagis też jest symptomem zjawiska a nie zjawiskiem samym w sobie
                • kasitza Re: wczoraj była we mnie powaga i chęć rewolucji 22.03.05, 11:03
                  nie nie, zle to zrozumialas: chicarica jest symptomem zjawiska nie lubienia
                  ludzi, ktorzy tworza zgrana grupe do ktorej sie samemu nie nalezy. Sagis jest
                  fenomenem upartosci, zaciesnionej wizji, ofiara syndromu polyanny i kompletnego
                  amoku wewnetrznego. sagis to orginal.
                  :)
          • lena_zet Re: kasitza 22.03.05, 10:57
            nie obraź się, ale przede wszystkim chodzi o chicaricę, z którą niepotrzebnie
            dyskutujesz.Mam nadzieję, że nie próbujesz jej się przylizać?
            • kasitza Re: kasitza 22.03.05, 11:01
              no cos ty. dla mnie chicarica - jak juz powyzej napisalam - symptom zjawiska
              socjologicznego i moj prywatny obiekt do studiow. przeczytaj jeszcze raz co
              pisze i pamietaj, ze pisze dwuznacznie, wtedy bedziesz miala lepszy obraz kto
              tu kogo.
              • boski.zawodowiec była adminka trzyma sie z chicaricą 22.03.05, 11:04
                i to nie zadne zjawisko a zwykła akcja odzyskania forum dla siebie.
                • kasitza Re: była adminka trzyma sie z chicaricą 22.03.05, 11:08
                  nie ucz ojca robic dzieci, boski. ja jestem pani socjolog i to przypadek
                  standardowy, jak z elementarza.
        • boski.zawodowiec skonczyło sie tak ze kasowano za nicki 22.03.05, 10:56
          dopiero gdy podałem kilka przypadków tebe pouczył tutejszych adminów ze mają
          czytac co jest w srodku.
          • kasitza Re: skonczyło sie tak ze kasowano za nicki 22.03.05, 10:58
            to ze pewne przeslanki do adminow dotarly juz widac.
            i dobrze. bo co zlego, to niekoniecznie my...

chyba musze juz sie zabrac za przygotowanie zajec, siedze tu juz dwie godziny.
    • krysica Re: boski, wczoraj wieczorem mowiles do rzeczy... 22.03.05, 10:52
      W piatek też gadał przyzwoicie a wczoraj to mnie nie było...Pozdraw wszystkich!!
      • kasitza Re: boski, wczoraj wieczorem mowiles do rzeczy... 22.03.05, 10:53
        widac on ma dwa wcielenia boskie.
        • krysica Re: boski, wczoraj wieczorem mowiles do rzeczy... 22.03.05, 10:54
          Więcej ...więcej..
        • margie trojca swieta:))) 22.03.05, 11:01

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka