liliaa 27.03.05, 15:47 mam problem z orgazmem, to zdarza sie tak często, że musze udawac:-( czy jest na to sposób? jakie sa wasze doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliet22 Re: orgazm 27.03.05, 19:32 Ja nie mam z tym problemow, ale jesli udajesz-sama sobie szkodzisz, facet popadnie w samozadowolenie i nie bedzie sie staral, aby bylo Ci lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: orgazm 27.03.05, 22:11 Po co udajesz? Zeby sie dobrze czuc, czy zeby zrobic mu przyjemnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
forumcenzury Re: orgazm 27.03.05, 23:21 och, następny facet z brakiem techniki i małym fiutem. Jak jesteś ładna to napisz, pokaże ci jak siętego doznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
szymusss Re: orgazm 27.03.05, 23:38 Znalazl sie kozak... Skoro to jest forum to ludzie chyba (?) powinni wspolna dyskusja pomagac sobie rozwiazujac problemy, a nie sie wymadrzac! Wiesz mi tez jest rownie latwo powiedziec: laski, jestem boski - ktora chce sie przekonac. Takie twoje hasla przypominaja mi zachowanie neandertala, ktory dlugosc swojego ptaszka rekompensowal sobie mocnym uderzeniem swojej maczugi i zaciagnieciem kobiety do jaskini poki ona jest jeszcze nieprzytomna! Twoje hasla to wlasnie takie dowartosciowanie twojego urazonego ego... Ale skoro moze jestes taki "boski" to opisz więc swoje "cudowne techniki", by inni mogli sie czegos od ciebie nauczyc...! Odpowiedz Link Zgłoś
forumcenzury Re: orgazm 28.03.05, 00:02 mylisz się, nie jestem boski. Nie muszę też sobie rekompensować długości ptaszka bo mam rozmiar ponad średnią. Wiem poza tym, że większość problemów kobiet wynika z samolubności, egoizmu, niedoświadczenia i zahamowań ich facetów. Ponadto, jeżeli jest uczucie to inne rzeczy często mogą pozostać w cieniu. Jeśli uczucia nie ma to najważniejsza jest technika i rozmiar. Opisywać nic nie będę, jest ogromna literatur, trzeba tylko umieć i chcieć czytać. Jesteś jakimś zbokiem? Chcesz posłuchać seketów seksualnych? Zadzwoń na 700- Odpowiedz Link Zgłoś
szymusss Re: orgazm 28.03.05, 00:11 Co do pierwszej czescie twojej wypowiedzi - to jaknajbardziej uznaje ja za calkowicie sluszna! Uwazam ze w zwiaku najwazniejsze jest uczucie!!! Niektorzy faceci nie sa nawet zdolni do uprawiania seksu, a i 3% kobiet nie jest przeznaczona do przezycia kiedykolwiek orgazmu. Zwiazek tworzy sie na podstawie uczucia, a jego ukoronowaniem jest milosc!!! Sam seks to juz drugoplanowa sprawa... Natomiast co sie tyczy koncowki - to ciekawe skad masz takie drastynczne wnioski - ja "zbokiem"??? :| Podobno najlepsza obrona jest atak, ale niech bedzie chociaz podstawny! Odpowiedz Link Zgłoś
cholerajasna skąd ten stereotyp, że duzy lepszy? 28.03.05, 00:16 Od dużego BOLI i wcale nie jest przyjemnie - zwłaszcza długiego! Ciekawe, czy Tobie byłoby przyjemnie gdyby Ci ktoś od wewnątrz uderzał w jelita (ściana pochwy graniczy z jelitami przecież)???. Na pewno nie jest to przyjemne, a często bolesne. Odpowiedz Link Zgłoś
forumcenzury Re: skąd ten stereotyp, że duzy lepszy? 28.03.05, 00:19 nie chodzi mi o to, że duży lepszy, choć wiele kobiet tak sądzi, ale raczej, że za mały gorszy. Poza tym przy dużym podnieceniu nic cię nie będzie bolało. Co do przyjemności to raczej się mylisz ale osobiscie nie wiem bo nie jestem kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
cholerajasna Re: skąd ten stereotyp, że duzy lepszy? 28.03.05, 00:41 Co > do przyjemności to raczej się mylisz ale osobiscie nie wiem bo nie jestem > kobietą Za to ja jestem i zapewniam Cię, że kobieta nie krowa - krótką ma pochwę, a gdy boli, podniecenia nie ma, więc wszystko się zazębia. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: skąd ten stereotyp, że duzy lepszy? 28.03.05, 01:50 Kobiety, o ile nei sa dziewicami, uwazaja, ze grubszy lepszy! Dlugosc jest mniej wazna! > za mały gorszy. Poza tym przy dużym podnieceniu nic cię nie będzie bolało. Co > do przyjemności to raczej się mylisz ale osobiscie nie wiem bo nie jestem > kobietą Nie jestes, ale i tak sie wymadrzasz, mowiac androny, jakich malo...Moze sie zdarzyc sytuacja, ze penis bedzie za dlugi dla kobiety i wtedy nie pomoze podniecenie... Odpowiedz Link Zgłoś
seksuolog Kiedy nie 27.03.05, 23:34 liliaa napisała: > mam problem z orgazmem, to zdarza sie tak często, że musze udawac:-( > czy jest na to sposób? jakie sa wasze doświadczenia? Musisz rozwazyc w jakich warunkach NIE masz problemu. I stwarzac te same warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
wielomian Re: Kiedy nie 28.03.05, 00:34 Moze masz kiepskiego partnera. Podsun mu fachowa literature albo wymien na lepszy model. Odpowiedz Link Zgłoś