rachela180 05.04.05, 11:03 ...syszałam wczoraj jedna babcie w moherowym bereci, iz nowym papieżem powinien byc ojciec derektor!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margie Re: Nie do wiary... 05.04.05, 11:07 a ja sie nie dziwie, jakbym slyszala czlonkinie moherowych, toby sie zdziwila, gdyby myslala inaczej.... Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Nie do wiary... 05.04.05, 11:10 To by była degradacja chyba, bo on dla nich już jest bogiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meeg1 Re: Nie do wiary... 05.04.05, 11:11 W Korei Północnej robili pranie mózgu Amerykańskim żołnierzom. Czuję, że "ojciec derektor" się od nich wiele nauczył, bo przeniósł to na grunt polski:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: Nie do wiary... 05.04.05, 11:14 w korei płn kim ir sen osikał sie w parku i w tym miejscu wystawili mu pomnik. to sie dopiero nazywa kult jednostki Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Nie do wiary... 05.04.05, 11:15 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: Nie do wiary... 05.04.05, 11:13 pewnie, on by wtedy z pewnoscia wytepil żydow (bo to wg niego samo zlo)a homoseksualistow wyslala na bezludna wyspe (bo to tez podobno zlo) i wreszcie moglby zebrac pieniazki na ogolnoswiatowe radio, tv i pewnie gazete. czy swiat nie bylby piekniejszy?:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Nie do wiary... 05.04.05, 11:14 Chciałabym zobaczyć minę ojca derektora, jak sie okaże że nowym papieżem został Afrykańczyk albo nie daj Boże ktoś pochodzenia żydowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Nie do wiary... 05.04.05, 11:15 To soię wypisze z KK i założy formalnie (bo nieformalnie juz ma) własną sekte. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Nie do wiary... 05.04.05, 11:20 Ło Jezu, sodoma, gomora, wstyd i hańba że takie cus po ziemi chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: Nie do wiary... 05.04.05, 11:18 a moze jankowski na papieza, jaguar dla niego za ciasny ale papamobile chyba by wystarczyl chociaz moze za wolno sie przemieszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: Nie do wiary... 05.04.05, 11:19 nie śmiej sie z papamobile, ten człowiek przezył zamach, wiec musial miec zapewnione odpowiednie środki bezpieczenstwa Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: Nie do wiary... 05.04.05, 11:25 smieje sie z jankowskiego, ktory stwierdzil,ze jaguar be poniewaz zle sie do niego wsiada. Z pewnoscia nie smieje sie z papamobile,na swiecie nie brak idiotow, ktorym przeszkadza zycie nawet takiej osoby o wielkim sercu jaka byl papiez. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: Nie do wiary... 05.04.05, 11:27 ja mam w dupie jankowskiego (nie brac dosłownie;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: Nie do wiary... 05.04.05, 11:32 a ja nie mam w dupie bo jankowski tez glosi slowo boze i ma sie za nie wiadomo kogo, powinien tez dawac przyklad ludziom swoim postepowaniem tak jak to robil Papiez, jak ktos taki moze glosic ta sama religie co Papiez. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: Nie do wiary... 05.04.05, 11:36 ja nie chodze do kościoła i nie słucham takich jak jankowski, proste Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: Nie do wiary... 05.04.05, 11:38 zeby to wiedziec nie trzeba chodzic do kosciola wystarczy ogladac w tv wiadomosci, programy publicystyczne albo czytac gazety ( nie, nie te kolorowe). wiesz,ze to rozszerza horyzonty? Chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: Nie do wiary... 05.04.05, 11:42 to jak ludziska głupie oglądają wiadomości i programy publicystyczne, czytaja gazety (nie te kolorowe) i pomimo wszystko chodza do koscioła słuchac takich typów o czyms to świadczy Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: Nie do wiary... 05.04.05, 11:46 chyba cie nie zrozumialam, kto chodzi do kosciola? ty podobno nie , ja z pewnoscia nie wiec nie wiem o kim mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: Nie do wiary... 05.04.05, 11:47 nad takimi jak jankowski i jemu podobnych powinna byc jeszcze konstytucja Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Nie do wiary... 05.04.05, 18:11 za mało się wytłumaczyłaś z tego z czego się śmiałaś. Na kolana, na groch, na pokutę. Jak śmiałaś dać komuś możliwość do pomyślenia że smiejesz się z JEGO samochodu. TEGO samochodu. Takiego samochodu. Na stos, na stos. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Nie do wiary... 05.04.05, 11:21 Ręce precz od prałata!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Bo gdańscy ministranci będą bezrobotni :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
meeg1 Re: Nie do wiary... 05.04.05, 11:24 Papamobile??? A gdzie klima? Gdzie skóra na fotelach i złote klamki??? A poza tym w papamobile nie byłoby gdzie panienek schować. A fe!! Takiejeżdżące byleco mu proponujesz. Pewnie by się obraził. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia-1 Re: Nie do wiary... 05.04.05, 11:29 Moim zdaniem ojciec dyrektor doskonale nadaje sie na to stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: Nie do wiary... 05.04.05, 11:31 przykre, ale prawdziwe oblicze koscioła katolickiego takie właśnie jest Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz On juz jest papierzem wyznania torunsko-chrzescija 05.04.05, 11:40 On juz jest papierzem wyznania torunsko-chrzescijanskiego Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: On juz jest papierzem wyznania torunsko-chrze 05.04.05, 16:28 :D:D:D:D:D:D, on tak z pewnością myśli.....hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Nie do wiary... 05.04.05, 12:21 a czego Ty się po moherowych beretach spodziewałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Nie do wiary... 05.04.05, 13:31 Rachela!!! po moherowych beretach taktu??? chyba żartujesz!!! studiowałam w Toruniu przez 5 lat i jedyne na co stać moherowe berety to złośliwość, obłuda i fanatyzm antysemicki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Nie do wiary... 05.04.05, 13:35 I antycygański - cos o tym wiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Nie do wiary... 05.04.05, 13:37 ...najłagodniejszy epitet pod moim adresem, gdy ujawniałam pochodzenie (po tym można było ozpoznac zakamuflowany beret): "no cóż, też niby ludzie" Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Nie do wiary... 05.04.05, 14:11 to musisz być bardzo ładna:)) cygański typ urody... a z ciekawości, gdzie miałaś okazję rozmawiać z moherowcami i to o swoim pochodzeniu? raczej takjich rozmów na ulicy się nie przeprowadza. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Nie do wiary... 05.04.05, 14:19 Grono znajomych, znajomych znajomych... Moherowym beretem może być babcia, ale też jej wnuczek - jeden taki nie chciał do Muzeum Powstania wpuścić ambasadora Izraela na otwarcie, o mały włos by nie doszło do skandalu :/ dobrze że w porę go zaciągnęłam w krzaki i skopałam mu kostkę :) ...a raz mi sie trafił wyjątkowo agresywny moherowy pan w kiosku, głośno wyzywający Cyganów od złodziei. Jak mu delikatnie powiedzialam, że przeciez też wielu innych jest złodziejami, a większość Cyganów to ludzie uczciwi - to popatrzył na mnie i najechał na moją urodę - no to mu sie odwinęłam mówiąc, że wobec moich buntujących się cygańskich korzeni po raz ostatni kupuje cokolwiek w tym kiosku ;) rozmowa odbyła się przy pewnej starszej damie, która potem dogoniła mnie na ulicy i uścisnęła rękę za odwagę :) do dziś czuję się dumna, wtedy po raz pierwszy poczułam sie silnie związana z korzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Nie do wiary... 05.04.05, 14:56 Rachela napisała: > do dziś czuję się dumna, wtedy po raz pierwszy poczułam sie silnie związana z > korzeniem. Z korzeniem żeń-szenia ma się rozumieć? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Boje sie ze monika_pierozek to maas 05.04.05, 19:24 Nie, ona jest Tebe, nie wiedziales lamuchu? Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: Nie do wiary... 05.04.05, 22:29 Hey Rachela, ja slyszalam w parku, jak mohery mowily, ze teraz to bedzie koniec swiata :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Nie do wiary... 06.04.05, 23:05 przeproszę, że zapytam, ale jak się moher komponował z VIPami? :) Odpowiedz Link Zgłoś