pierozek_monika 18.04.05, 09:12 Kicham, płaczę, smarkam, co się dzieje! może mi ktoś to wyjaśnić?! :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: Alergia? 18.04.05, 09:19 tak, tylko nie wiem na co, co teraz pyli :( nigdy nie chciało mi się testów robić. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Przekichane! 18.04.05, 09:17 Jak alergia, to faktycznie przekichane! Moj juz sie tak meczy od 2 tygodni. Ma alergie na brzozy... __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Przekichane! 18.04.05, 09:21 Noo to Ci wspolczuje, bo dopiero sie zaczyna... __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przekichane! 18.04.05, 09:20 Ja mam na trawy...przekichane...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Przekichane! 18.04.05, 09:22 koleżanka ma opis na gg "Przygarnij nielubianego poniedziałka" Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Przekichane! 18.04.05, 09:24 biedny ten poniedziałek, nikt go nie lubi:(( ja dzis tez z lekka nieprzytomna, bo łikend spędziłam w szkole, a wczoraj zabalowalismy u znajomych;( ech, ciężkie te poniedziałki;( Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Przekichane! 18.04.05, 09:29 też miałam łikend at skul, nawet nie było czasu posprzątać w domu, a ja tak nie lubię bałaganu :( Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Przekichane! 18.04.05, 09:58 ja tez mieszkanka nie tknęłam, nawet nie miałam czasu zakupów zrobić. mąż w sobotę wieczorem wrócił z delegacji i zdziwiony, że lodówa pusta i żona głodna;) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przekichane! 18.04.05, 09:29 EEEeee a ja lubię poniedziałki bo nie ma szefa! Ha, ha i można spokojnie poracować :)? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Przekichane! 18.04.05, 09:54 u mnie też jedyny plus jest taki, że nie ma szefa i mogłam się spóźnić do pracy;) Odpowiedz Link Zgłoś
tonya4 Re: Przekichane! 18.04.05, 09:32 alergia na bank.teraz pyli brzoza, ale i inne roslinki wlasnie zaczynaja.koniecznie idz do alergologa, bo z tym nie ma zartow(nieleczona prowadzi do astmy).doraznie nawet lekarz pierwszego kontaktu przepisze ci leki.NIE LEKCEWAZ Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Przekichane! 18.04.05, 09:34 na razie poprosiłam kolegę, żeby mi kupił ALERTEC a z tym alergologiem to już sobie obiecuję daawno i nigdy nie wychodzi nic z tej wizyty. No cóż - po raz kolejny obiecuję sobie, że się wybiorę :) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Wiem - ale nie powiem :) 18.04.05, 09:54 ja już też wiem:-) Masz faktycznie przekichane:-( Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Przekichane! 18.04.05, 09:55 wczoraj podawali na TV2 ze w tych dniach bedzie duze stezenie kwitnienia jakos drzew ale zapomniałam jakich wiec kochasz,kup se Zyrtec lub cos innego i pij wapno:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Przekichane! 18.04.05, 10:02 głupotki gadasz...naprawde wczoraj podali ze w tym tyg bedzie duze steżenie ale zapamietałam tylko topole,chyba jeszcze brzoza:-)) Odpowiedz Link Zgłoś