dobry_chlopak 21.04.05, 19:23 pierwszy bana by dostał boski a późnie siurów bym sobie zbanował Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: dajcie mi prawa admina 21.04.05, 19:23 nie dam boski u mnie pod ochroną Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie Re: dajcie mi prawa admina 21.04.05, 20:24 pisz do jabbur@gazeta.pl :) ale twoje założenia o banowaniu, z góry są skazane na przegraną:) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: dajcie mi prawa admina 21.04.05, 21:06 słusznie. a najlepiej gdybyś zbanował wszystkich i pisał sam do siebie pod różnymi nickami. prawdziwie Wybiórcze podejście - nie będzie hołota decydować sama o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: dajcie mi prawa admina 21.04.05, 22:07 Postanowilam, ze nie dostaniesz, bo ciagle narzekasz i robisz bledy ortograficzne. Jesli zalozysz na tym forum 100 optymistycznych watkow i zaliczysz na minimum trzy plus dyktanto - wtedy sie zastanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_chlopak Re: dajcie mi prawa admina 21.04.05, 23:11 jak nie ma banów to już nie chce być adminem. co do błędów to postaram sie poprawić a co do optymistycznych wątków to cóż -live is brutal:)) Odpowiedz Link Zgłoś