kasitza 25.04.05, 10:38 ostre slonce i zimna bryza. wrocilam z rolek i nos mam caly czerwony. cudnie moc sie tak porzadnie przewietrzyc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysica Re: nad baltykiem blekitne niebo 25.04.05, 10:39 w górach zachmurzenie coraz większe i chyba będzie lada chwila padało.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: nad baltykiem blekitne niebo 25.04.05, 10:42 w niemczech na poludniu ponoc leje jak z cebra, wiec w polsce podejrzewam, ze predzej czy pozniej tez bedzie lac. za to macie tam o wiele cieplej niz tu, roznica 10 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: nad baltykiem blekitne niebo 25.04.05, 10:44 No nie wiem...rano 5 była było tylko 3+...a teraz jest 15+...można zwariować...róznica temperatur w ciągu dnia jak na pustyni Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: nad baltykiem blekitne niebo 25.04.05, 10:45 W Niemczech jest jednak trochę inny klimat, niż u nas w Polsce. U nas może utrzyma się lepsza pogoda i tak też mówią nasi meterolodzy. Dużo słońca wszystkim życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: nad baltykiem blekitne niebo 25.04.05, 10:48 zwlaszcza na zachodzie i polnocy. berlin na przyklad ma klimat jak polska, tan juz tez jest najcieplej. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: nad baltykiem blekitne niebo 25.04.05, 10:43 No super:)) A ja ide na basen dzisiaj po poludniu, i wogole znowu wisza na mnie jeansy:)) Hurraaa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: nad baltykiem blekitne niebo 25.04.05, 10:47 ale ci zazdroszcze - na mnie jeszcze nic nie wisi, ale chlop mi wczoraj powiedzial, ze przez ostatni tydzien zchudlam. oby tak dalej. chcialam dzis isc na besen, ale musialabym o szostej wyjsc z domu, a szczerze mowiac wolalam polezec w lozku i ogladnac wiadomosci. ale moze jutro sie wygramole - juz dawno nie bylam. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: nad baltykiem blekitne niebo 25.04.05, 10:58 w wawce tez słonecznie i juz widac spore zielone listki na drzewach i krzakach:- )) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: nad baltykiem blekitne niebo 25.04.05, 11:02 Poszedłem sie przejść nad morze i rzeczywiście pogoda jest cudna. Grzeje słonko aż miło :) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: nad baltykiem blekitne niebo 25.04.05, 11:05 zazzzzdrrroszczę widoku....uwielbiam morze... Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: nad baltykiem blekitne niebo 25.04.05, 11:06 Uwielbiam góry i Kraków :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: nad baltykiem blekitne niebo 25.04.05, 11:08 Kraków kocham ale wolę płaskie tereny... Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: nad baltykiem blekitne niebo 25.04.05, 12:47 no to bardzo milo. a ja niestety musze z przykroscia zeznac, ze jeszcze nigdy w gdansku nie bylam, a napewno tez by mi sie miasto podobalo. zwlaszcza ze istnieje duze pokrewienstwo z amsterdamem, ktorego jestem goraca fanka. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: nad baltykiem blekitne niebo 25.04.05, 13:20 Gdańsk napewno nie jest tak piękny jak Amsterdam, a napewno jest brudniejszy. Bługa i Targ Drzewny, Szeroka, Chlebnicka, Piwna, Tkacka to są ulice które mogą się podobać, ale wejdziesz w podwórko i tragedia :( No, ale to są skutki 45 lat realsocu. Tymniemniej jako rodowity gdańszczanin serdecznie zapraszam :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: nad baltykiem blekitne niebo 25.04.05, 13:55 właśnie się wybieram w tym roku!!!Iha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: nad baltykiem blekitne niebo 25.04.05, 14:49 Strasznie się cieszę...nogami wręcz przebieram.... Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: nad baltykiem blekitne niebo 25.04.05, 14:50 No! Uważaj, bo podeszwy spalisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kkaczucha Re: nad baltykiem blekitne niebo 25.04.05, 17:18 zazdroszczę Ci i pozdrawiam polskie morze ,plaże i oczywiście Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: nad baltykiem blekitne niebo 25.04.05, 22:11 dziekuje bardzo, tyle ze siedze nad niemieckim baltykiem, ale zesmy som wszyscy w uni, to wszystko jeden ch... Odpowiedz Link Zgłoś
kkaczucha Re: nad baltykiem blekitne niebo 25.04.05, 22:19 sorry,nie czytałam wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
aniaantosik Re: nad baltykiem blekitne niebo 26.04.05, 13:46 ale wam zazdroszcze morza!!!!!!!!!!!!!!Kurde ja urodzi£am sie w Gdansku i tez kooooooooooocham morze ale teraz siedze w deszczowym Londynie. DESZCZOWYM I PONURYM.BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!! :-((( Odpowiedz Link Zgłoś