Dodaj do ulubionych

bawia mnie inteligenci

27.04.05, 16:23
typu: ja mam taki pogardliwy stosunek do kobiet, a one na mnie nie leca, buuuuuuu....jestem taki meski, ze musze placic za seks, buuuuu.....jestem strasznie prymitywny, ale chce zarwac idealna laske, buuuuuu....
Zycie tymczasem z wszystkimi postepuje tak konsekwentnie, ze az mi chlopakow szkoda.
Obserwuj wątek
    • oberver No widzisz, tylko ciągle nie mówi sie o tym, że 27.04.05, 16:29
      wszyscy Ci jak ich nazwałaś "inteligenci" zostali wychowani przez jakieś tam
      mamuśki, które tak wypaczyły im charaktery, że są tacy jacy są.
      I tych mamuś nawet i na tym forum są całe tabuny.
    • mamdylemat Re: bawia mnie inteligenci 27.04.05, 16:41
      polemizowalabym z nazywaniem tego gatunku inteligentami.
      • oberver Racja, bo to są zwykłe BUCE ! 27.04.05, 16:47
        i nawet kilku takich znam. Jeden szuka "anioła" i wciąz cierpi, po tym jak go
        żona 20 lat temu zostawiła. Często ich można szybko rozpracować, wystaczy
        zapytać o mamuśkę.
        Wtedy wychodzi na jaw, że mamuśki sie prawie boją, bo nawet jak zadzwoni, to
        stają przed tefonem na baczność.
        Oczywiście wszystkie inne kobiety, nawet modelki, mają jakiś feler, krzywy
        palec u nogi, i tego typu.
        Mamuska stara i gburowata jest cudowna, a on przy niej jest małym strofowanym
        Kaziem.
        Itd, można by jeszcze sporo opowiadać, ale mi się juz nie chce.
    • ticoqp jak Ci ich tak szkoda, to przygarnij kilku:) 27.04.05, 16:53

• kasitza Re: jak Ci ich tak szkoda, to przygarnij kilku:) 27.04.05, 18:17
        a co to ja, pani kasia przedszkolanka jestem?
        pierwszy boski, idzie na podworko i chwali sie swoim samochodzikiem, a potem placze, bo nikt go nie chce.
        zanim podaza ruchacz i glosi wszem i wobec, ze z nim jest cos nie tak, ale rownoczesnie sie dziwi, ze zadna go nie chce.
        No ludzie, nie mozna oczekiwac powodzenia, jesli wykazuje sie rozumowanie ponizej pewnego progu IQ. i do tego to takie meskie jest wyplakiwanie sie na forum, bo ja jestem taki fajny i mam duzego, ale zadna dziewczynka sie ze mna nie chce bawic, buuuuuuu.
        • ticoqp Re: jak Ci ich tak szkoda, to przygarnij kilku:) 28.04.05, 09:23
          a co Ci sie stanie?:)
          no boski to boski, ale ruchacz no nasz siur przecież:)
          • kasitza Re: jak Ci ich tak szkoda, to przygarnij kilku:) 28.04.05, 09:26
            zapomnij, jak bede miala ochote na manie dzieci, to se urodze swoje wlasne, z nadzieja ze w stadium embrionalnym beda inteligentniejsze od wyzej wymienionych.
            • ticoqp Re: jak Ci ich tak szkoda, to przygarnij kilku:) 28.04.05, 09:32
              mogłabys coś zrobic dla dobra ludzkości:)
              że nikt ich nie kocha to znaczy, ze sa już straceni dla społeczeństwa?:)
              • kasitza Re: jak Ci ich tak szkoda, to przygarnij kilku:) 28.04.05, 09:35
                a moze by ich uzyc do niebezpiecznych zadan, np. wyslac na marsa i zobaczyc, czy trafia z powrotem?
                • ticoqp Re: jak Ci ich tak szkoda, to przygarnij kilku:) 28.04.05, 09:44
                  a jak nie wrócą? no pisałaś że Ci ich zal to coś pozytywnego raczej zrób:)
                  • kasitza Re: jak Ci ich tak szkoda, to przygarnij kilku:) 28.04.05, 09:47
                    no to byloby pozytywne, bo sluzyloby postepowi naukowemu.
        • pietrek666 :DDDDDDDDDDDDD 28.04.05, 09:24
          Jak fajowo że mnie nie ma w tej klasyfikacji :DDDDDDDDDDDDDDDD
          • kasitza Re: :DDDDDDDDDDDDD 28.04.05, 09:25
            zaraz cie tu wlacze pietrek, za fishing for compliments!
            • pietrek666 Re: :DDDDDDDDDDDDD 28.04.05, 09:27
              Taki ze mnie fisherman jak z Ciebie Katarzyna I :DDDDDDDDDDDDDDDDdd
              • kasitza Re: :DDDDDDDDDDDDD 28.04.05, 09:32
                Katarzyna I czy raczej II? (A Wielka to ja z pewnoscia nie jestem).
                • pietrek666 Re: :DDDDDDDDDDDDD 28.04.05, 09:42
                  O Jezu ale się czepiasz NUMERKÓW :DDDDDDDDDD
                  • kasitza Re: :DDDDDDDDDDDDD 28.04.05, 09:46
                    Numerki istotna sprawa, :D
    • floria Re: bawia mnie inteligenci 27.04.05, 20:31
      zabawne i zalosne.
      kobiety nie bywają lepsze...

no coz... my tu nikogo nie wychowamy. mozemy sie tylko modlic zeby nie miec z
      takimi zbyt czesto do czynienia...
      • kasitza Re: bawia mnie inteligenci 28.04.05, 09:21
        no, na tym forum njkogo nie wychowamy, ale prawa do wygloszenia mojej perspektywy na sprawe nie dam sobie odebrac. zwlaszcza ze te placzliwe watki bezprzerwy sie pojawiaja: "buuuuu, chodze z nia od tygodnia, a ona nie chce sie ze mna przespac. a przeciez mama mi wmowila, ze jestem taki wspanialy, buuuu"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka