alosza_x 09.05.05, 22:39 Sam facet czy kobieta facetowi? Jak to jest w praktyce? Czy jak powiem lasce, zeby mi nalozyla gumke to sie osmiesze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzydziecha1 Re: Kto powinien nakladac gumke? 10.05.05, 09:39 niekoniecznie, ale ona moze mieć mniej wprawy, i co wtedy? A jeśli jest dziewicą to w ogóle ucieknie :P Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Kto powinien nakladac gumke? 10.05.05, 10:34 a nie pomyślałeś o lokaju? wystarczy powiedzieć: niech jan załozy gumke. i cały problem z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Kto powinien nakladac gumke? 10.05.05, 10:43 buahahahhahahh a to się uśmiałam, już to widzę Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Kto powinien nakladac gumke? 10.05.05, 10:47 nie, nie osmieszysz sie. zanim jednak sie do tego zabierzecie pocwiczcie troche na kiju od miotly. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Kto powinien nakladac gumke? 10.05.05, 10:47 chyba na bananie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dalija26 Re: Kto powinien nakladac gumke? 10.05.05, 10:56 u nas jesli juz w gumeczce to zawsze ja zakładam :) na pewno się nie ośmieszysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Wulkanizator :)))))))) 10.05.05, 11:12 tylko nie czarne bo wyszczuplają...może kolezanka pomoże???? Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Wulkanizator :)))))))) 10.05.05, 11:58 rozpuszczalnych lepiej tez nie uzywac:DD Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Kto powinien nakladac gumke? 10.05.05, 12:02 Jak bedzie sprytna to ci załozy ustami:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Kto powinien nakladac gumke? 10.05.05, 12:18 What???? Niezła sztuczka to musi być Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Kto powinien nakladac gumke? 10.05.05, 12:33 osobiscie nie próbowałam ale ponoc sie da;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Kto powinien nakladac gumke? 10.05.05, 12:34 A na jakimś filmie to widziałaś, czy z opowieści koleżanek znasz? :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Kto powinien nakladac gumke? 10.05.05, 12:37 chorobcia nie pamietam,ale wiem ze mozna cwiczyc na bananie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Kto powinien nakladac gumke? 10.05.05, 14:50 sie da, sie da;D a mialam tego nie pisac...;D Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach moze to zrobic laska.... 10.05.05, 12:46 ..ale za dodatkowa oplata. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperman1 Re: moze to zrobic laska.... 10.05.05, 14:26 Kobieta na pasach, ty to jestes blyskotliwa... Rozumiem, ze to mial byc dofCIP? No trudno, nie wyszedl Ci, ale cwicz dalej, cwicz dalej, moze kiedys wreszcie powiesz cos lekkiego i z jajem (the two in one of course - to tak dla jaj napisalem, zebys sie mogla znowu pochwalic, ze w jezykach obcych to ty nie jestes oblatana i zeby do ciebie po polsku zapodawac) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: moze to zrobic laska.... 10.05.05, 14:38 hiperman1 napisał: > Kobieta na pasach, ty to jestes blyskotliwa... > > Rozumiem, ze to mial byc dofCIP? No trudno, nie wyszedl Ci, ale cwicz dalej, > cwicz dalej, moze kiedys wreszcie powiesz cos lekkiego i z jajem (the two in > one of course - to tak dla jaj napisalem, zebys sie mogla znowu pochwalic, ze wjezykach obcych to ty nie jestes oblatana i zeby do ciebie po polsku zapodawac) nie wiem, czym sie kierowales odpisujac mi w taki sposob. mnie gumki kojarza sie z korzystaniem z uslug panienek. jedynie. reszte przemilcze, bo szkoda moich wypielegnowanych paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperman1 Re: moze to zrobic laska.... 10.05.05, 14:42 kobieta_na_pasach napisała: > nie wiem, czym sie kierowales odpisujac mi w taki sposob. Caloksztaltem znanej mi tworczosci Twojego autorstwa. > mnie gumki kojarza > sie z korzystaniem z uslug panienek. jedynie. Dobra dziwka daje bez gumy. To tak jakbys nie wiedziala. Guma to podstawa. Wyjatki: planowanie dziecka, stosowanie innej antykoncepcji, bezplodnosc, zycie w celibacie. > reszte przemilcze, bo szkoda > moich wypielegnowanych paznokci. Szkoda. Lubie, gdy sie produkujesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Kto powinien nakladac gumke? 10.05.05, 15:25 Wolę zakładać sama, wtedy mam pewność, że niezsuniesieniepeknieszlagjejnietrafi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ml_500 Re: Kto powinien nakladac gumke? 10.05.05, 15:28 z nakladaniem gumki ustami to prawda. pozdrawiam tu serdecznie Eweline z Grudziadza:) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Kto powinien nakladac gumke? 10.05.05, 15:44 Ona nakładała, czy Ty "jej" :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Kto powinien nakladac gumke? 10.05.05, 15:53 Są jakieś szkoły w Grudziądzu co tego uczą? Odpowiedz Link Zgłoś
ml_500 Re: Kto powinien nakladac gumke? 10.05.05, 20:35 szkolnictwo maja na wysokim poziomie:) Odpowiedz Link Zgłoś