oolaa2 12.05.05, 20:27 Mam małe piersi i chiałabym je w naturalny sposób powiekszyc.Operacja plastyczna i tabletki antykoncepcyjne odpadają. Może sa jakieś zioła n apowiekszenie lub cos w tym rodzaju?Macie jakieś pomysły dziewczyny??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ml_500 Re: małe piersi-co robic?? 12.05.05, 20:50 wdech - wydech, wdech-wydech wdech - wydech, wdech-wydech wdech - wydech, wdech- wydech wdech - wydech, wdech-wydech wdech - wydech, wdech-wydech wdech - wydech, wdech-wydech wdech - wydech, wdech-wydech wdech - wydech, wdech-wydech wdech - wydech, wdech-wydech wdech - wydech, wdech-wydech wdech - wydech, wdech- wydech wdech - wydech, wdech-wydech wdech - wydech, wdech-wydech wdech - wydech, wdech-wydech wdech - wydech, wdech-wydech wdech - wydech, wdech-wydech Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: małe piersi-co robic?? 12.05.05, 23:50 ziola na piersi? Nie wyglupiaj sie. Mozesz cwiczyc, a najlepiej poczekac. Okolo 30-tki piersi robia sie okraglejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_wojtka Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 16:28 anahella napisała: > a najlepiej poczekac. Okolo > 30-tki piersi robia sie okraglejsze. Zapewniam cię, że nie u wszystkich... A może nawet u większości tak nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 04:37 Droga ulu.. poczekaj na jakiegoś faceta, który będzie cie kochał to po pierwsze. Po drugie: dowiesz się wtedy, że rozmiar nie ma znaczenia :-P I nie rób operacji, bo to kiepsko wygląda, nikt ci wizualnych retuszów na żywo nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 08:55 Prawda. Jak kocha, to rozmiar, czy wielkość nie jest ważny. Moja przyjaciółka ma prawie deskę. Jest bardzo szczupła, wręcz chuda i nigdy nie mogła przytyć, a chciałaby. Ale, jest kochana przez swojego obecnego męża już od kilkunastu lat. Trzeba siebie pokochać, aby ktoś pokochał nas. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 09:58 A czemu operacja i tabletki odpadaja, jak to sa jedyne sposoby?? Troche to nie logiczne - chciec miec wieksze piersi, ale bez korzystania z jedynych metod ich powiekszenia... Z naturalnych: mozesz sobie kupic krzywe lustro (jak w lunaparku) poszerzajace akurat ta czesc ciala :))) Albo mozesz wkladac pod bluzke pomarancze (tak robia dzieci w przedszkolu w porze deserowej :)))))))) Albo wybrac sie do znachora, ktory za kilkaset zlotych doradzi ci wcieranie koziego lajna i popijanie wlasnym moczem :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 10:04 oolaa2 napisała: > Mam małe piersi i chiałabym je w naturalny sposób powiekszyc.Operacja > plastyczna i tabletki antykoncepcyjne odpadają. Może sa jakieś zioła n > apowiekszenie lub cos w tym rodzaju?Macie jakieś pomysły dziewczyny??? w bajki wierzysz? ziola? antyki na wieksze cycki? na jakim swiecie zyjesz? po antykach fakltycznie piersi moga byc OBRZMIALE ( ale jesli marzysz o spuchnietychg...) a po przyzwyczajeniu sie do lekow cycki wracaja do normy i do swoich rozmiarow. naprawde jak chcesz wiekszeto jedyne co jest sprawdzone to operacja plastyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 10:29 listek_a napisała: > zajsc w ciaze!! a gowno prawda:))))))) jestem w 6 miesiacu i nic nie urosly:) na szczescie! wiekszych mi nie potrzeba:)))) no i ticoqp musialby zmieniac swoje dane w exelu:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 10:32 Jeszcze poczekaj, zmienia sie zmienia:))) a jak sie czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 10:41 listek_a napisała: > Jeszcze poczekaj, zmienia sie zmienia:))) a jak sie czujesz? wlasnie przestalo mnie mdlic;) a tak to ok, nawet 1.5 kg przytylam! jestem z tego tycia dumna jak paw. wreszcie waga drgnela;) ps. kajtek ma 18 cm obwodu w brzuszku i wazy 620 gram! wczoraj widzilam pierwszy raz jego jajka:DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 10:45 Kolezanka mi oopowiadala jak poszli z mezem do lekarza i pokazal im jajka syna. PPrzy tym powiedzial do ojca dziecka: "Widzi pan jakies podobienstwo?":)) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 10:47 listek_a napisała: > Kolezanka mi oopowiadala jak poszli z mezem do lekarza i pokazal im jajka syna. > > PPrzy tym powiedzial do ojca dziecka: "Widzi pan jakies podobienstwo?":)) wczoraj na usg musialam isc sama, bo maz pracowal w przychgodni. jak mu powiedzialam, ze widzialam jajka to zapytal czy sa DUZE? no rece mi opadly:) trafic za mysleniem faceta:) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 11:04 :)))nie rozumiesz????nie chce zeby syn mial kompleksy!! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 11:07 listek_a napisała: > :)))nie rozumiesz????nie chce zeby syn mial kompleksy!! tatus miec nie musi:)))) to i syn bedzie porzadku:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jsolt Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 11:24 poczekaj, kurde, aż zaczniesz karmić.... cholera, wyglądałam jak Dolly Parton, na szczęście wczesna wiosna była, więc mogłam sobie tak artystycznie szaliczki i apaszki udrapować :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 11:30 jsolt napisała: > poczekaj, kurde, aż zaczniesz karmić.... cholera, wyglądałam jak Dolly Parton, > na szczęście wczesna wiosna była, więc mogłam sobie tak artystycznie szaliczki > i apaszki udrapować :)) dobrze ze jej fryzury nie mialas:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bellima Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 10:48 jak wroci twoj facet, niech sie zajmie ich masazem. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 10:57 bellima napisała: > jak wroci twoj facet, niech sie zajmie ich masazem. heheh nadmierne masowanie i skonczy sie hiperprolaktynemia, ale chociaz przyjemnie bedzie:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 11:10 Ty mi o zadnej hipercośtam nie mow bi mi przyjemnosc odbierzesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 11:23 listek_a napisała: > Ty mi o zadnej hipercośtam nie mow bi mi przyjemnosc odbierzesz!! spoko, to od nadmiaru:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
almaric Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 10:48 małe jest piękne :) pierwsze kobiece piersi, jakie ujrzałem w życiu "na żywo" i "z bliska" były właśnie takie. od tej pory mam niejaki sentyment, a i wielkie balony pociągają mnie mało. pytasz co robić? nic nie robić, ot co :) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 10:55 > a i wielkie balony pociągają mnie mało. No! W końcu przyjazna dusza. Bimbały nie wchodzą w sferę moich zainteresowań :DDD Co gorsza meine liebe frau na kobiercu miała takie fajne cycuszki, a teraz jej cholera urosły :( I strasznie się dziwi, że z tego powodu nie skaczę do góry :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 10:57 ah Pietrek, jak ja lubie facetów z dobrym gustem :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 11:25 :DDD Ale najlepsze jest to, że jak coś pisnę to mówi, że to moja wina, bo za dużo masuję :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 11:28 :)) Bo zycie takie jakies gupie jest, nie da po równo, tylko jednej za mało, drugiej za dużo :D Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 11:40 Ty to powiedz producentom bielizny :D Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 12:07 powiedz lepiej, gdzie ten Twoj fanklub, sie dopiszemy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 12:12 Istnieje nie formalnie :D Mogę jedynie założyć wątek [TU]. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 12:22 eee tam ja chciałam mieć złota kartę członkowską :((( Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 12:30 Kiedy tu taka bida, że złota niet :( A po za tym na kartę członkowską bym se musiał fjutka sfotografować :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 13:17 A w czym problem????? Aparatu nie masz? :DD Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 13:30 Twarzą się podzieliłem, ale fjutkiem? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 13:32 Karta członkowska musi być in Ordnung, jak Ty chcesz fanki utrzymać przy sobie do końca życia? Musisz dać im motywacje :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 14:28 Myślłem, że wystarczą wrodzona inteligencja, urok osobisty i cięty humor. :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 14:31 Tez myślałam, ze faceto to wystarcza :PPP ale się myliłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 14:36 Ty to potrafisz z fleka przyłożyć :((( Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 14:45 Ale mi chodziło, że tez myślałam, ze to facetom wystarcza, jeśli chodzi o kobiety!!!!! A im nie wystarcza, :(( Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 14:48 I tak to też zrozumiałem. To może chociaż frywolność dorzucę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 14:54 mamma mia a co to jest ? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 15:42 Co to jest frywolność? Gdzieżeś Ty się uchowała? Fakt że mamdylemat podejrzewa mnie, że czytam Kopalińskiego do poduszki, ale... :DDDDDDDDDDD portalwiedzy.onet.pl/polszczyzna.html?qs=frywolny&tr=pol-pol&ch=1&x=15&y=8 Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 15:43 oj pietruś a chciałam być "taka mala i taka słodka fanka" :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 15:44 No dobra! Mogę zostać Twoim mentorem :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 11:26 Ja też :) Dlatego jak już takiego złapałam za.... słówko, to go nie puszczam :D Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 11:38 i te słowa uczyniły Cie moim niekwestionowanym IDOLEM:)))))) bądź pozdrowiony:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 11:41 Zakładasz fan-club? Jeden już mam na innym forum :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 12:15 ja nie lubie tłumu, bede samotnym fanem dryfującym po wzburzonych falach forum k.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: oj dziecko 13.05.05, 12:32 pomyśl o tych kobietach, które miały raka i konieczna była amputacja....to dopiero straszne.Ty masz swoje cycki i nie jesteś zadowolona?nie histeryzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: oj dziecko 13.05.05, 13:36 przychodzi jedna pani do lekarza i mówi: - Panie doktorzem mam małe piersi. Czy da się cos zrobic żeby urosły jeszcze? A Pan doktor na to (po chwili namysłu i ogledzinach pacjentki): - prosze dwa do trzech razy dziennie pocierac skóre pomiędzy piersiami papierem toaletowym. pani: - czy to cos pomoże? Doktor: - Niech pani spojrzy na swój tyłek.... --- Kobiety dzielą się na dupiary i cycówy. B. Hrabal. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 14:09 Rozciągać, rozciągaći jeszcze raz rozciągać! Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 14:19 codziennie hartowac pod zimna woda i nacierac ostra rekawica. Moze urosnac nie urosną, ale przynajmniej nie oklapną:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach za malo tkanki tluszczowej 13.05.05, 14:22 musisz wiecej przytyc to i peirsi beda wieksze. moje staniki juz sa za male. z miseczki B przeszlam na C, ale powiekszylam sie tez w innych partiach:) Odpowiedz Link Zgłoś
miszelka1 Re: małe piersi-co robic?? 13.05.05, 14:28 Kompletnie nic nie rób z piersiami. Ewentualnie kup sobie jakiś stanik, co troszkę je powiększy. Moja koncepcja jest taka: jeśli masz małe piersi, to może staraj się skupić na jakiejś innej części ciała i nią nadrabiać ;) Bioderka, nóżki. A jakby tak jakiś dobry makijaż zrobić? ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: przykładaj pszczoły i pokrzywy w biustonosz, 13.05.05, 14:55 tylko równomiernie. Odpowiedz Link Zgłoś