deczko 14.05.05, 20:34 Sa okropne. Tylko czy one takie sie juz rodza, czy moze sie staja!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starucha_izergiel Re: Wścibskie ciotki 14.05.05, 20:54 Dlatego postuluję wprowadzenie większej ilości Big Bratherów, abo zrobienie w centrum handlowym szklanego pokoju, w którym będzie zamieszkiwała sympatyczna parka, albo rodzinka, a każdy chętny będzie mógł przyjść i powscióbiać nosa w ich sprawy. Żeby było fajniej mógłby komentować ich zachowanie, albo wydawać polecenia, czyli tzw. "rady". może wtedy scibskie ciotki przestałyby się zajmowac ludźmi niekoniecznie chcącymi zamieszkać w szklanym pokoiku w centrum handlowym. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Wścibskie ciotki 14.05.05, 21:26 starucha_izergiel napisała: > Dlatego postuluję wprowadzenie większej ilości Big Bratherów, abo zrobienie w > centrum handlowym szklanego pokoju, w którym będzie zamieszkiwała sympatyczna > parka, albo rodzinka, a każdy chętny będzie mógł przyjść i powscióbiać nosa w > ich sprawy. O tak!! Jestem dzis po takiej kilkugodzinnej rozmowie, oczywiscie, zostalam prawie zmuszona, zeby w niej uczestniczyc. Zjechano mnie, skrytykowana moja najblizsza rodzine i moje poglady na zycie. A przeciez to moje ciocie. Tak, one wiedza LEPIEJ! Nie wypytuje sie o szczegoly rodzinne ich dzieci, a one sobie pozwalaja na wtykanie nosa w moje bardzo prywatne sprawy. Dobrze, ze widujemy sie raz na kilka lat. Mimo to niesmak pozostal. Ciotki DAJCIE ŻYĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalina42 Re: Wścibskie ciotki 14.05.05, 21:33 nie mają własnego życia więc w... się w cudze Odpowiedz Link Zgłoś