Dodaj do ulubionych

Wścibskie ciotki

14.05.05, 20:34
Sa okropne. Tylko czy one takie sie juz rodza, czy moze sie staja!?
Obserwuj wątek
    • starucha_izergiel Re: Wścibskie ciotki 14.05.05, 20:54
      Dlatego postuluję wprowadzenie większej ilości Big Bratherów, abo zrobienie w
      centrum handlowym szklanego pokoju, w którym będzie zamieszkiwała sympatyczna
      parka, albo rodzinka, a każdy chętny będzie mógł przyjść i powscióbiać nosa w
      ich sprawy. Żeby było fajniej mógłby komentować ich zachowanie, albo wydawać
      polecenia, czyli tzw. "rady". może wtedy scibskie ciotki przestałyby się
      zajmowac ludźmi niekoniecznie chcącymi zamieszkać w szklanym pokoiku w centrum
      handlowym.
      • deczko Re: Wścibskie ciotki 14.05.05, 21:26
        starucha_izergiel napisała:

> Dlatego postuluję wprowadzenie większej ilości Big Bratherów, abo zrobienie w
        > centrum handlowym szklanego pokoju, w którym będzie zamieszkiwała sympatyczna
        > parka, albo rodzinka, a każdy chętny będzie mógł przyjść i powscióbiać nosa w
        > ich sprawy.

O tak!!
        Jestem dzis po takiej kilkugodzinnej rozmowie, oczywiscie, zostalam prawie
        zmuszona, zeby w niej uczestniczyc. Zjechano mnie, skrytykowana moja najblizsza
        rodzine i moje poglady na zycie. A przeciez to moje ciocie. Tak, one wiedza LEPIEJ!
        Nie wypytuje sie o szczegoly rodzinne ich dzieci, a one sobie pozwalaja na
        wtykanie nosa w moje bardzo prywatne sprawy.
        Dobrze, ze widujemy sie raz na kilka lat. Mimo to niesmak pozostal.

Ciotki DAJCIE ŻYĆ!!!
    • kalina42 Re: Wścibskie ciotki 14.05.05, 21:33
      nie mają własnego życia więc w... się w cudze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka