Dodaj do ulubionych

Czy warto się opalać?

IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.21.* 17.07.02, 06:43
Dalej uważam że zbyt opalony człowiek to prawdopodobnie
budowlaniec, który nie miał wyjścia i musiał się opalać
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Re: Czy warto się opalać? IP: *.zagr.am.wroc.pl 01.08.02, 09:53
      Wszystko to jest bardzo czytelne i każdy w naszych czasach posiada wiedzę albo orientację tylko o szkodliwości działania światła
      słonecznego.
      Jestem bardzo jasną blondynką o przezroczystej, wręcz białej skórze....
      Zakładając, że chcę stosować się do zaleceń lekarzy i do chęci posiadania skóry w wieku 75 lat takiej jak u 40-latki na większym
      obszarze ciała niż tylko na pośladkach, co muszę zrobić?
      Cokolwiek zamierzam robić, nałożyć na siebie, wyjść, wrócić, wszystko, absolutnie wszystko musi być podyktowane nieustanną
      myślą o kremie ochronnym....
      A zatem sukienka z krótkim rękawem - krem, spodnie zielone - krem, nie mówiąc już o stroju kąpielowym!

A ja się tylko zastanawiam czy warto.... czy warto tyle życia poświęcić myśleniu o ochronie by mieć ciało 40-latki w wieku 75 lat?
      Zarzucani jesteśmy wciąż nowymi rewelacjami na temat szkodliwości różnych produktów nas otaczających; choćby wczoraj na
      Gazecie czytałam o wydzielaniu się jakiegoś bardzo szkodliwego związku przy pieczeniu/smażeniu ziemniaków. A zatem koniec
      czipsów i frytek.........

I tak po paru jeszcze takich artykułach dochodze do wniosku, że nie warto się przejmować i już!
      Zacznijmy wreszcie żyć zamiast bać się tego!
      Prawda???
      • Gość: Liver Re: Czy warto się opalać? IP: 157.25.84.* 01.08.02, 10:06
        Ale istnieje jeszcze coś takiego jak nowotwór skóry, różne czerniaki itp.
        Ja sobie stanowczo ich nie życzę.
    • Gość: tusiaz Re: Czy warto się opalać? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.08.02, 10:22
      Należy stosowac umiar.......i mysleć ,mysleć....:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka