mamdylemat 07.06.05, 11:11 bo ja mam w tej kwestii coraz wiecej watpliwosci... witam drogie foremki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boski.zawodowiec Re: czy kobieta nadaje sie na szefa? 07.06.05, 11:12 chce cię ukarac od tyłu skarbie:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: czy kobieta nadaje sie na szefa? 07.06.05, 11:13 Oczywiscie, z esie nadaje:)) Ja jestem szefem i moje chlopaki pokrajac sie za mnie dadza:)) ( Mam w zespole pzrewage facetow):)) tez witam i pozdrawiam:)) Jakies plany na weekend? Snooker w piatek? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: czy kobieta nadaje sie na szefa? 07.06.05, 11:16 no zem cie szukala wszedzie! gdzies sie podziewala????? snooker piatkowy? super. z be. sie skonsultuje, bo nie wiem jak tam u niego z czasem, bo jakies walne mu sie szykuje. alez sobie buciki kupilaaaaaam! hego's, cudenka! a powracajac do tematu. hmm... rzecz w tym margie, ze ty jako szef masz w sobie duzo neutralnych cech, ktore sa pomocne w tym, by byc dobru=ym szefem. np. nie jestes zawistna i nie mieszasz spraw prywatnych z zawodowymi. a to rzadkosc, niestety!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: czy kobieta nadaje sie na szefa? 07.06.05, 11:26 A ja zajeta troche bylam:)) OK, to czekam na info:)) Co do tematu: wydaje mi sie, ze to nie kwestia plci, tylko zestawu cech osobowosciowych. Ja mam wysoko rozwiniete poczucie sprawiedliwosci, lubie rodzinna atmosfere w pracy, jasno stawiam wymagania i zadania, ale tez rozumiem ludzkie problemy. Tak wiec, jaki kto jest, takim jest szefem. Sa bowiem osoby, ktore nigdy szefami byc nie powinny. Odpowiedz Link Zgłoś
margie buty w hegos? 07.06.05, 11:29 Oni maja super buciki, to [rawda, tez mam jedna pare:) teraz szukam czegos na wesele i slub ( jestem swiadkeim) i wymyslilam sobie biala kiecke i zlote pantofelki..... Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: buty w hegos? 07.06.05, 11:33 no masz! te moje cudenka sa zloto rozowe, na obcasie, z wielka imitacja kamienia. dzielo sztuki! Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: buty w hegos? 07.06.05, 11:37 o moj boze.... ja dla odmiany nabylam blekitne mokasyny... Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: buty w hegos? 07.06.05, 11:40 hehehehe... oj margie, cos mnie sie zdaje, ze jak bysmy sie razem na zakupy wybraly, konta szybko by stopnialy hehehehe no, ale co do butow, rzeczywiscie najlepsze sa teraz w venezii i hego's. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: buty w hegos? 07.06.05, 11:45 to jrst pzrerazajaca pewnosc. Co do i butow i zakupow masz 150% racji:( Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: czy kobieta nadaje sie na szefa? 07.06.05, 11:17 To zależy, która... Ja na swoją nie narzekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: czy kobieta nadaje sie na szefa? 07.06.05, 11:19 dzialasz w branzy reklamowej, prawda? twoja szefowa nigdy nie infiltrowala twojego zycia prywatnego? Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: czy kobieta nadaje sie na szefa? 07.06.05, 11:27 Reklama/marketing/farmacja. Życie prywatne nie jest tematem tabu, dużo o tym gadamy, ale nie nazwałabym tego infiltracją. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: czy kobieta nadaje sie na szefa? 07.06.05, 11:35 ja tez nie robie z mojego zycia prywatnego tabu. bynajmniej! niemniej jednak irytuje mnie napastliwosc w kwestiach, na ktore nie mam ochoty rozmawiac, a smiem twierdzic, ze jednak kobiety sa bardzioej napastliwe w tej kwestii niz faceci. no ale jesli twoja szefofa jest ok, to ci winszuje i tylko zyczyc sobie takich. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: czy kobieta nadaje sie na szefa? 07.06.05, 11:20 Ja mam lepsze doświadczenia z kobietami-szefami, niż z facetami-szefami :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: czy kobieta nadaje sie na szefa? 07.06.05, 11:21 bo sam jestes facet, ale czesto bywa, ze kobieta-szef i kobieta-podwladna nie moga sie porzadnie zgadac i wspolpracowac bez niesnasek Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: czy kobieta nadaje sie na szefa? 07.06.05, 11:23 amen, mamba! wlasnie tez tak mysle! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: czy kobieta nadaje sie na szefa? 07.06.05, 11:25 dyc to najprawdziwsza prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: czy kobieta nadaje sie na szefa? 07.06.05, 11:23 seksista! hehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: czy kobieta nadaje sie na szefa? 07.06.05, 11:24 Hehe Jakbym był seksitą, to bym "pod nimi" nie pracował :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: czy kobieta nadaje sie na szefa? 07.06.05, 11:25 no wiesz, tez bym wolala byc molestowana przez kobiete szefa hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: czy kobieta nadaje sie na szefa? 07.06.05, 11:27 Tam zaraz molestowany!!! Wielkie mi rzeczy :DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: czy kobieta nadaje sie na szefa? 07.06.05, 11:36 wlasnie!!!! tak jakby robienie "pod nimi" to byl jakis big deal! hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: czy kobieta nadaje sie na szefa? 07.06.05, 12:19 A co? Big deal to robienie "pod siebie"??? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: czy kobieta nadaje sie na szefa? 07.06.05, 12:40 a mnie pan tu z fekaliami wyskakuje, co? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: czy kobieta nadaje sie na szefa? 07.06.05, 13:23 To one czasem ze mnie wyskakują!!! A co? Zazdrościsz mych, regularnych wypróżnień? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: czy kobieta nadaje sie na szefa? 07.06.05, 13:29 no tu mnie masz! Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: czy kobieta nadaje sie na szefa? 07.06.05, 13:32 Nooooo! Poznałaś powód mej dumy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: czy kobieta nadaje sie na szefa? 07.06.05, 13:34 no po prostu ideal chodzacy. nawet wyproznia sie regularnie ech, zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach nie kazda 07.06.05, 13:21 ale ja tak. umiem trzymac krotko za morde. ale jak ktos zasluzy to umiem wynagrodzic. doskonale operuje kijem i marchewka. tyle ze nikt nie chce mnie szefem zrobic. moze uda sie na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: nie kazda 07.06.05, 13:31 mamdylemat napisała: > masz moje poparcie. dzieki. masz u mnie stanowicho. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: nie kazda 07.06.05, 13:33 hehehehehehehehehe wiedzialam, ze sie oplaci!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: nie kazda 07.06.05, 13:35 mamdylemat napisała: > hehehehehehehehehe > wiedzialam, ze sie oplaci!!!!!!! heheeheh, ze mna nie zginiesz. kto nastepny? Odpowiedz Link Zgłoś
buraque NIE 07.06.05, 13:35 mamdylemat napisała: > wiekszość kobiet zachowuje się irracjonalnie Odpowiedz Link Zgłoś