mia.wallace 15.06.05, 09:32 czy moglibyście poradzić mi jakiś niesłodki i niezbyt ciężki, zmysłowy zapach? niekoniecznie z półki for woman, choć jestem zdecydowanie woman! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia29 Re: zapach kobiety 15.06.05, 09:41 jil sander pure, albo boss woman-(bialy), light blue-dolce&gabanna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: zapach kobiety 15.06.05, 09:43 boss'a uzywalam - rzeczywiscie ciekawy zapach! sprawdze zatem pozostale, bo widze, ze rozumiesz, czego szukam. THX! Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: tymianek? 15.06.05, 09:50 niezbyt ciezki i zmysłowy:) dla facetów i kobit:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: tymianek? 15.06.05, 09:52 a nie rozmaryn?to afrodyzjak;-) o mój rozmarynie rozwijaj sie....itd:-D Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: tymianek? 15.06.05, 10:09 nooo przyjemny ma zapach ale żywy:-) bo suchy wali trawa,ale jako prZyprawa do chili con carne cudo:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: tymianek? 15.06.05, 10:40 ja i latem dodaje sianko,bo zywy jest drogi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kometa6 Re: zapach kobiety 15.06.05, 09:48 Zapachy na letnie dni nie oklepane, nie słodkie i nie ciężkie to moim zdaniem seria Guerlaina "Aqua Allegoria" np. Herba Fresca, Pamplelune, Foliflora i inne z tej serii (musisz popróbować), lubię też zapach T Muglera "Cologne"(uniseX). Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: zapach kobiety 15.06.05, 10:41 tak, tak, tak - "Herba fresca" stanowczo najlepsza z tej serii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: ooo!!! a kto mojego nicka kopiuje???? nt. 15.06.05, 10:06 wybacz siostro, zrobilam to z zupelna nieswiadomoscia, iz taki nick juz ktos ma Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: ooo!!! a kto mojego nicka kopiuje???? nt. 15.06.05, 10:17 nie szkodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: ooo!!! a kto mojego nicka kopiuje???? nt. 15.06.05, 10:22 cieszę się! :) co znaczy skrót nt.? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ooo!!! a kto mojego nicka kopiuje???? nt. 15.06.05, 10:27 że post nie ma treści Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: ooo!!! a kto mojego nicka kopiuje???? nt. 15.06.05, 10:35 no txt! niech kolor mych wlosow bedzie usprawiedliwieniem poprzedniego pytania... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mlynek_kawowy Re: zapach kobiety 15.06.05, 09:57 ja polecam film o tym tytule :) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: zapach kobiety 15.06.05, 10:08 widzialam, aczkolwiek bardzo dawno temu. pamietam tylko CUDOWNEGO Al Pacino, ktory po zapachu rozpoznawal kobiete, byl chyba niewidomy? Odpowiedz Link Zgłoś
mlynek_kawowy Re: zapach kobiety 15.06.05, 10:15 mia.wallace napisała: > widzialam, aczkolwiek bardzo dawno temu. pamietam tylko CUDOWNEGO Al Pacino, > ktory po zapachu rozpoznawal kobiete, byl chyba niewidomy? tak. Scena o której piszesz to chyba moment spotkania młodej kobiety w resteuracji, gdzie Pacino wylicza jakiego mydełka użyła dziewczyna itd :) Choć to nie jedyne wytłumaczenie tytułu filmu - patrz wczesniejsza scena w samolocie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: zapach kobiety 15.06.05, 10:16 ojjj... scenki w samolocie już nie pamiętam. ale żałuję! Odpowiedz Link Zgłoś
mlynek_kawowy Re: zapach kobiety 15.06.05, 10:41 ..rozmowa Pacino z tym młodym chłopakiem, stary wyga zachwyca się kolejnymi częściami ciała kobiety, by dotrzeć do tego, co kryje się między jej udami :) nic szczególnego, ale jak to pierwszy raz widziałem miałem naście lat więc.. ;) Fajny film, jeden z moich naj.. Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: zapach kobiety 15.06.05, 10:50 pamietam, ze po tym filmie mialam wrazenie, ze zaden inny aktor nie zagralby tego w sposob przekonujacy i z filmu wyszla by takie samo bezplciowe 'byleco', jakich wiele... scena z samolotu zaczyna mi switac! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mlynek_kawowy Re: zapach kobiety 15.06.05, 11:06 mia.wallace napisała: > pamietam, ze po tym filmie mialam wrazenie, ze zaden inny aktor nie zagralby > tego w sposob przekonujacy i z filmu wyszla by takie samo bezplciowe 'byleco', szkoda tylko że od jakiegoś czasu Pacino gra moim zdaniem różne role na jedną nutę. No ale tam był świetny - jego jedyny oskar, a nominacji miał jak czytam osiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: zapach kobiety 15.06.05, 11:14 staram sie tego nie przyjmowac, nie rejestrowac, ale taaak... taka jest smutna prawda.. dobrze, ze Mickey Rourke doczekal sie wreszcie jakiejs ciekawej roli (Sin City) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Lekko słodki może być? 15.06.05, 11:49 Poire od Yves Rochera, pachnie świeżymi gruszkami, raj :) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: Lekko słodki może być? 15.06.05, 11:58 świeże gruszki?? boję się, ale sprawdzę Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Lekko słodki może być? 15.06.05, 12:00 woda jest z serii zapachów owocowych - jest malina, jeżyna, wanilia, brzoskwinia i truskawka. Gruszka jest najlżejsza - ja sie zakochałam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: Lekko słodki może być? 15.06.05, 12:04 ok sprawdze! :) jeżyna brzmi odstręczająco Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Lekko słodki może być? 15.06.05, 12:08 Rzeczywiście słodka :) ja akurat lubie słodkie. Yves Rocher ma fajne zapachy, również całkiem niesłodkie, ale mi sie nie podobają. Polecam YR, bo ta gruszka nawet nie jest b.droga. 40PLN. Odpowiedz Link Zgłoś