lala0073 20.06.05, 21:37 czy mozna? oczywiście mowa o jakimś krótkim seansie 5-8 min (zalezy mi na szybkiej opaleniźnie do soboty a akurat mam okres) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ticoqp Re: solarium podczas okresu 20.06.05, 21:48 nie, nie mozna - lampy się szybciej zuzywają Odpowiedz Link Zgłoś
lala0073 Re: solarium podczas okresu 20.06.05, 21:51 no bardzo zabawne :)))) tylko ze ja pytam powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowa_ja Re: solarium podczas okresu 20.06.05, 21:54 Mozesz, tylko nie za długo, bo organizm jest wtedy nieco osłabiony i opalanie na naturalnym słońcu tez nie jest zbyt wskazane. No i zostań w majtach i podpasce, żeby nie ufajdać łóżka! :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tout-petit-fille Re: solarium podczas okresu 20.06.05, 22:03 Ja zawsze staralam sie unikac solarki podczas cioty, ale jak juz zachcialo mi sie isc to nie bralam okresu pod uwage. Jedynie co, to tampon do srodka i jazda;> Odpowiedz Link Zgłoś
papatkaa Re: solarium podczas okresu 20.06.05, 22:12 a ja czytałam że nie mozna , było nawet kilka przypadków zgonu podczas opalania Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowa_ja Re: solarium podczas okresu 20.06.05, 22:26 Było też sporo zgonów od udaru, czy to znaczy, że niewolno wychodzic na słonce? Nie, po prostu z glową, no i pierwszego dnia zazwyczaj nie jest się w najlepszej formie, więc można sobie odpuścić, ale już w kolejne dni? Czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wiki24 Re: solarium podczas okresu 20.06.05, 22:49 zgony po solarium??o rany-jestem w szoku Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowa_ja Re: solarium podczas okresu 20.06.05, 22:53 Zgonu można się nabawić nawet od przejedzenia truskawkami, jak się człowiek bardzo uprze... Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: solarium podczas okresu 21.06.05, 08:27 jesli silne krwawienie, to lepiej nie (rozgrzewasz sie) Odpowiedz Link Zgłoś
aniadawid1 Re: solarium podczas okresu 21.06.05, 13:15 ja chodzę, nawet mnie rozgrzeje i brzuch przestaje boleć Odpowiedz Link Zgłoś
mala_ogrodniczka Re: solarium podczas okresu 08.07.05, 19:28 mhm, ja jednak myślę, że się nie powinno. właściwie, w każdym artykule na temat solarium czytałam, że nie można. generalnie ludziom na wszelkie sytuacje "problemowe" polecam tampaxy... ale tu jednak nie wiem. tzn. wiadomo, że jeżeli już, to tylko z tamponem i to pewnym, jak wyżej wymieniona marka; żeby jakichś plam nie pozostawiać... ale myślę, że to jednak niezdrowe, iść w "te dni" do solarium. Odpowiedz Link Zgłoś