Gość: Lechita IP: 218.145.63.* 26.07.02, 12:52 wymiotowac. Anoreksja mimo ze uwazacie ja za chorobe takim grubym swiniom by sie przydala. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneet Re: Grube kobity powoduja ze mi sie chce ... 26.07.02, 12:58 To wymiotuj, kto Ci broni. Ty chyba nawet nie wiesz co to jest anoreksja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Grube kobity powoduja ze mi sie chce ... IP: 212.160.165.* 26.07.02, 13:11 Drogi Lechito. Nie wierze abys byl tak ograniczony, plytki, tandetny aby nie napisac czegos interesujacego i musial sie posilkowac powyzszymi bzdurami. Tania prowokacja na poziomie pieciolatka to wszystko na co cie stac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Grube kobity powoduja ze mi sie chce ... IP: 218.145.63.* 26.07.02, 13:15 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Drogi Lechito. Nie wierze abys byl tak ograniczony, plytki, tandetny aby nie > napisac czegos interesujacego i musial sie posilkowac powyzszymi bzdurami. > > Tania prowokacja na poziomie pieciolatka to wszystko na co cie stac? > Nie chce nikogo prowokowac. Ja tylko dbam o zdrowie tych grubych pizd. Odpowiedz Link Zgłoś
agick lechito 26.07.02, 13:18 a teraz rada dla Ciebie... te grube pizdy (jak to ująłeś) mają głęboko w dupie Twoje cenne porady na poziomie, którego brak. Albo traktuj ludzi dobrze (czyt. zachowuj się przyzwoicie) albo spierdalaj raz na zawsze z tego forum. Nikomu, ale to nikomu nie jesteś tu potrzebny... inaczej mówiąc - tolerancja na Twoje chamstwo i gupotę wyczerpała się więc albo zmian stylu albo wypad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelos Re: lechito IP: 213.17.170.* 26.07.02, 13:25 Ciebie Lechita to chyba ojciec dzisiaj nie przerżnął w dupę i frustracja cię ogarnia. A w ogóle to gdybym był takim pedalskim chamem jak ty to też bym był sfrustrowany. I synku nie wysilaj się na odpowiedzi, bo jesteś dla mnie za cienki w uszach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: lechito IP: 218.145.63.* 26.07.02, 13:28 Gość portalu: Angelos napisał(a): > Ciebie Lechita to chyba ojciec dzisiaj nie przerżnął w dupę i frustracja cię > ogarnia. A w ogóle to gdybym był takim pedalskim chamem jak ty to też bym był > sfrustrowany. I synku nie wysilaj się na odpowiedzi, bo jesteś dla mnie za > cienki w uszach. napisal to facet z gejowskim nuckiem heheh. Duzo masz fantazji na temat tatusia rznacego dupe?:) W kazdym zdaniu cos o pedalach. To jakas obsesja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelos Re: lechito IP: 213.17.170.* 26.07.02, 13:33 Gość portalu: Lechita napisał(a): > Gość portalu: Angelos napisał(a): > > > Ciebie Lechita to chyba ojciec dzisiaj nie przerżnął w dupę i frustracja c > ię > > ogarnia. A w ogóle to gdybym był takim pedalskim chamem jak ty to też bym > był > > sfrustrowany. I synku nie wysilaj się na odpowiedzi, bo jesteś dla mnie za > > > cienki w uszach. > > napisal to facet z gejowskim nuckiem heheh. Duzo masz fantazji na temat tatusia > > rznacego dupe?:) W kazdym zdaniu cos o pedalach. To jakas obsesja? Przyjedziesz do stolicy wiejska cioto to ten twój posrany zespolik tak w dupę dostanie jak ty dostajesz od swojego ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Lechita i Angelos IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 22:56 Moze powiniscie przeniesc te niezwykle interesujaca konwersacje na priva? Te ..... czulosci zaczynaja byc trocha za intymne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: lechito IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 28.07.02, 02:15 nie mow nigdy "posrany zespolik" na moj klub. bo posrana wielka legia juz nie raz była. zycze szczescia z barcelona, moze nie bedzie szesciu bramek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Drogi Lechito a`lias Zocha4 IP: 212.160.165.* 26.07.02, 13:26 Doprawdy, jestem wzruszony twoja troska o zdrowie bliznich. Jednakze jest ona dla mnie w pelni zrozumiala. Empatia, wspoczucie i troska o innych jest charakterystyczna dla osob ciezko przez los pokrzywdzonych. Polrzywdzonych fizycznie, ale i umyslowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamosz Re: Do wszystkich IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 26.07.02, 13:28 Kobity nie odpowiadajmy temu idiocie bo on chyba nie ma innych podniet siedzi sibie dyszy i czeka która mu bardziej przyłoży .Ignorujmy go.Nie warto nawet 3 min poświecac temu ewidentnemu świrowi onaniście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Do wszystkich IP: *.ewave.at 27.07.02, 04:25 Gość portalu: mamosz napisał(a): > Kobity nie odpowiadajmy temu idiocie bo on chyba nie ma innych podniet siedzi > > sibie dyszy i czeka która mu bardziej przyłoży .Ignorujmy go.Nie warto nawet 3 > min poświecac temu ewidentnemu świrowi onaniście eeeeeee tam ,nie znasz sie!Ten swir to tylko s(wir)ualny s(wir)tuoz!On jeszcze jest w okresie dojrzewania. Mysli,ze miewa polucje nocne a tymczasem sie zsikal na przescieradlo bo od urodzenia nie ma jaj,to sie wyglupia jak umie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Do wszystkich IP: *.starnet.pl / *.starnet.pl 27.07.02, 13:25 Mnie obrzydzaja grube kobiety. Zaniedbanie to najgorsza rzecz jaka moze byc.. Mozna byc brzydkim niskim , ale trzeba o siebie dbac, dbac o uczucia estetyki innych albo miec wszystko w dupie, i sie obzerac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Do wszystkich IP: *.intech.pl 27.07.02, 14:14 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Mnie obrzydzaja grube kobiety. Zaniedbanie to najgorsza rzecz jaka moze byc.. > Mozna byc brzydkim niskim , ale trzeba o siebie dbac, dbac o uczucia estetyki > innych > albo miec wszystko w dupie, i sie obzerac Dokładnie jeśli baba woli żreć niż wyglądać jak człowiek to sama sobie wystawia świadectwo.A poza tym otyłośc powoduje wiele chorób,które są potem leczone na koszt społeczeństwa.Grube świnie powinny płacić trzykrotnie wyższe stawki ubezpieczeniowe i podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
choroba_aniutka_wita Re: Do wszystkich 29.07.02, 01:26 Gość portalu: verte napisał(a): > Gość portalu: Marcin napisał(a): > > > Mnie obrzydzaja grube kobiety. Zaniedbanie to najgorsza rzecz jaka moze by > c.. > > Mozna byc brzydkim niskim , ale trzeba o siebie dbac, dbac o uczucia estet > yki > > innych > > albo miec wszystko w dupie, i sie obzerac > > > Dokładnie jeśli baba woli żreć niż wyglądać jak człowiek to sama sobie > wystawia świadectwo.A poza tym otyłośc powoduje wiele chorób,które są > potem leczone na koszt społeczeństwa.Grube świnie powinny płacić > trzykrotnie wyższe stawki ubezpieczeniowe i podatki. ____________________________________________________________________ Jestem chora ...obzarstwo mna opanowalo a to niestety choroba .Na diecie jestem kilka dni, choc mialam juz od stycznia kilka podejsc, to konczylo sie to niestety porazka. Wszystko byloby dobrze gdyby nie moje napady glodu na slodycze. Czasami sama siebie nienawidze za te swoje obzarstwo i z obrzydzeniem patrze na coraz wiekszy brzuch. Niestety teraz waze juz ? kg. A wszystko to dzieki slodyczom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Do wszystkich IP: *.pik / *.gliwice.pik-net.pl 31.07.02, 14:18 Idioto - myślisz, ze anorektyczki nie są leczone w szpitalach. Równie dobrze można powiedzieć, że to one powinny płacić 3-krotne składki ubezpieczeniowe. Ja oczywiście tak nie myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Do wszystkich IP: 65.223.159.* 02.08.02, 17:20 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Mnie obrzydzaja grube kobiety. Zaniedbanie to najgorsza rzecz jaka moze byc.. > Mozna byc brzydkim niskim , ale trzeba o siebie dbac, dbac o uczucia estetyki > innych > albo miec wszystko w dupie, i sie obzerac Jak Cie obrzydzaja to wez swoj koscisty tylek, patykowate nogi i wyjedz na bezludna wyspe. Polska jest krajem gdzie wszyscy maja prawo zyc rowniez grubi. Jak Ci sie to nie podoba to twoj problem. Tu i Tobie podobnie prawdopodobnie nie macie zbyt pasjonujacego zycia jesli macie czas i obchodza Was niedoskonalosci innych TIO WLASNIE wY WYRABIACIE pOLSCE OPINIE nietolerancyjnego kraju gdzie kazda odmoiennosc jest wytykana i szykanowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conka Re: Grube kobity powoduja ze mi sie chce ... IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 28.07.02, 06:15 A co z grubymi mężczyznami ? Nie istnieją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delia Re: Grube kobity powoduja ze mi sie chce ... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 28.07.02, 21:36 Panowie a mówi Wam coś skrót FA? Odpowiedz Link Zgłoś
mamosz Re: Grube kobity powoduja ze mi sie chce ... 29.07.02, 00:51 A ty Marcinie wolisz się przytulić do kości,które wbijają Ci się w każdy kącik ciała czy do milutkiej,mieciutkiej,pachnącej pulchniaczki,no kiciu,przyznaj się.A jaki ty jesteś przystojniaku:klateczka zapadnięta ,nóżki jak patyczki a piwne brzuszysko dumnie sterczy do przodu co,o reszcie nawet szkoda wspominać Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Grube kobity powoduja ze mi sie chce ... IP: *.dyn.optonline.net 29.07.02, 06:35 zygac mi sie che czytajac ten watek. Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Do Lechity 31.07.02, 14:23 Właśnie pożarłam słoik Snickersa. Miniam, nie ma nic lepszego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miss Re: Jak sam wygladasz??? Pochwal sie!!!!!! IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 31.07.02, 15:34 A co powoduja u ciebie grube chlopy????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Jak sam wygladasz??? Pochwal sie!!!!!! IP: 218.145.63.* 31.07.02, 16:27 Gość portalu: Miss napisał(a): > A co powoduja u ciebie grube chlopy????? To samo. Oblesne grubasy powoduja to samo. Rzygam na ich widok. JAK mozna byc grubasem? Jak mozna nie dbac o siebie? Ja mam 188cm wzrostu, 82 kg, co drugi dzien cwicze. To naprawde nie jest tak trudno jesc zdrowo (jem duzo ryzu, duzo warzyw, troche miesa, duzo pije wody i jem duzo owocow) i dbac o kondycje. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Jak sam wygladasz??? Pochwal sie!!!!!! 31.07.02, 16:37 a jak robisz to, że jesteś takim kretynem..? to też naturalna predyspozycja..?? Odpowiedz Link Zgłoś
elola Re: Jak sam wygladasz??? Pochwal sie!!!!!! 31.07.02, 16:44 Gość portalu: Lechita napisał(a): > To samo. Oblesne grubasy powoduja to samo. Rzygam na ich widok. JAK mozna byc > grubasem? Jak mozna nie dbac o siebie? U niektórych debilku nadwaga jest spowodowana chorobą np. cukrzycą. Jak byś miał więcej wiedzy na ten temat to byś nie pierdolił! > > Ja mam 188cm wzrostu, 82 kg, co drugi dzien cwicze. Nie uwierzę jak nie zobaczę. Jestem jak niewierny Tomasz. Ale załóżmy, ze to prawda. Jednak możesz mieć gębę paskudną, ze ludzi na Twój widok też rzygają! > To naprawde nie jest tak > trudno jesc zdrowo (jem duzo ryzu, duzo warzyw, troche miesa, duzo pije wody i > jem duzo owocow) i dbac o kondycje. Ale cos z dbaniem o kondycje umyslową zakompleksiony mały pedałku ci nie wychodzi. Dawno nie spotkałam takiego debila jak ty. Całuski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamosz Re: Jak sam wygladasz??? Pochwal sie!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 31.07.02, 22:29 A jak już poćwiczysz,pojesz zdrowo to co, idziesz poderwać jakiegoś równie wypielęgnowanego chłopaczka i razem sobie rzygacie na samą myśl o grubej babie .No,poziom udalo mi sie utrzymać.Dobrych snów i obudz sie mądrzejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Jak sam wygladasz??? Pochwal sie!!!!!! IP: 218.145.63.* 01.08.02, 03:59 Gość portalu: mamosz napisał(a): > A jak już poćwiczysz,pojesz zdrowo to co, idziesz poderwać jakiegoś równie > wypielęgnowanego chłopaczka i razem sobie rzygacie na samą myśl o grubej > babie .No,poziom udalo mi sie utrzymać.Dobrych snów i obudz sie mądrzejszy. Nie. Jak skoncze cwiczyc to przewaznie ide do pracy a potem spotykam sie z moja dziewczyna. Na temat grubych bab i oblesnych grubaosw, takich jak ty, nie rozmawiamy. Pieknie wypielegnowany nie jestem, ale dla ciebie kazdy czlowiek w dobrej formie jest slicznie wypielegnowanym chlopczykiem? Jestes oblesnym grubasem? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Jak sam wygladasz??? Pochwal sie!!!!!! 01.08.02, 09:06 > > Nie. Jak skoncze cwiczyc to przewaznie ide do pracy a potem spotykam sie z moja > > dziewczyna. to Ty masz dziewczynę..? niesamowite - a jakiej nacji, bo przecież polki to kurwy i szmaty a seks z nimi to kotlet schabowy z ziemniakami.... ciekawa zatem jestem kim jest ta szczęśliwa wybranka. poważnie - powinna kupić kadzidełko i codzień okadzać portret swojego idealnego faceta, który jest nie jest otyły, jest elokwentny, mądry i ładny jak żadny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Jak sam wygladasz??? Pochwal sie!!!!!! IP: 218.145.63.* 01.08.02, 09:23 agick napisała: > > > > Nie. Jak skoncze cwiczyc to przewaznie ide do pracy a potem spotykam sie z > > moja > > > > dziewczyna. > > > to Ty masz dziewczynę..? niesamowite - a jakiej nacji, bo przecież polki to > kurwy i szmaty a seks z nimi to kotlet schabowy z ziemniakami.... Nie jest Polka. To ci wystarczy. A o Polkach nie napisalem ze sa kurwy i szmaty. znajdz taki post idiotko. Powiedzialem tylko ze sa troche nudne w lozku. > ciekawa zatem jestem kim jest ta szczęśliwa wybranka. > poważnie - powinna kupić kadzidełko i codzień okadzać portret swojego idealnego > > faceta, który jest nie jest otyły, jest elokwentny, mądry i ładny jak żadny... > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Lechita 02.08.02, 03:31 nie przejmuj sie. prawde piszesz . zauwazyles zapewne ze kupa grubasow sie tu zebrala . Odpowiedz Link Zgłoś
mamosz Re: Lechita 02.08.02, 23:13 galetik napisał: > nie przejmuj sie. > prawde piszesz . > zauwazyles zapewne ze kupa grubasow sie tu zebrala . A wy, koledzy idealni to jakiś siódmy zmysł macie i trzecie oko,że widzicie jak my ,obleśne grubasy sie pocimy nad klawiaturami żeby wam dokopać na odpowiednim poziomie.A może to poczucie humorku i intelekcik szwankuje co, Adoniski moje kochane?;) Odpowiedz Link Zgłoś