evana 11.07.05, 01:52 Witam, czy bedac w zwiazku musialyscie kiedykolwiek wybrac pomiedzy rodzina a ukochana osoba? Chodzi mi o akceptacje partnera przez rodzine? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magnolia76 Re: wybor 11.07.05, 07:16 Tak, dla mnie był ważniejszy mój Partner, to z nim chciałam przeżyć resztę życia, a nie z mamą. Nie rozumiem dlaczego piszesz o wyborach, przecież rodziece nie chowają swoich dzieci dla siebie, tylko dla drugiego człowieka? Liczą się z tym, że kiedy dorośnie założy własną rodzinę. Minęły czasy, kiedy to rodzice wybierali mężów czy żony dla swoich dzieci. Jeśli kochasz swojego faceta, a rozważasz wybór między nim a rodziną, to chyba nie jest prawdziwa miłość? Odpowiedz Link Zgłoś
evana Re: wybor 11.07.05, 15:55 Widzisz, moj facet jest niepelnosprawny i ja w jakims sensie tez choc o duzo mniej i nie jest to az tak widoczne. My juz jestesmy zareczeni i ja nawet przez jakis czas mieszkalam z nim. Moi rodzice boja sie ze nasze dzieci urodza sie chore. Po drugie bardzo boli mnie jak ide z moim partnerem ulica a niektorzy ludzie glupio komentuja jego wyglad. Juz nawet zaczelam nie wychodzic z domu. To wszystko jest takie trudne a ja nie umiem sobie z tym poradzic. Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: wybor 11.07.05, 09:30 nie ..moi rodzice wyrazali swoje zdanie glosno,ale nigdy nie ingerowali i nie mowili mi co mam robic..zawsze to byl moj wybor..i szczerze nie wyobrazam sobie innej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: wybor 11.07.05, 09:45 mój chłop musiał dokonać takiego wyboru.Jego mama chciała, żeby wrócił do domu, a ja żebym wychowywała córkę. Odpowiedz Link Zgłoś