Gość: czeko IP: *.chello.pl 06.08.02, 19:53 No gdzie? No i gdzie jest SOMBRE? czeko i stał się cud Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sombre Re: GDZIE się podziała NORMA_JEAN? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 19:55 Sombre jest tam gdzie czeko! sombre wow, pod wrażeniem inicjatywy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: GDZIE się podziała NORMA_JEAN? IP: *.chello.pl 06.08.02, 20:00 No sombre, dla ciebie nasze miecze królu! Eh sombre, miałeś mi noc wynagrodzić, a nawet twoja hamakowa inicjatywa się skończyła :) czeko i gdzie ja mam teraz nocować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Znikająca czeko... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 20:01 ...wołam Cię daleko! Jak masz jakiś sposób na komornika, to poproszę o wskazówki, bo mi kompa niedługa zabiorą za rachunki, hehe :) sombre długo tak tu sam pokwitnę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Znikająca czeko... IP: *.chello.pl 06.08.02, 20:03 jestem! teraz już na długo! czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Znikająca czeko... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 20:05 O jest moja zguba! Cie choroba, to lecę w odpowiednie miejsce, Okocim czarny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Znikająca czeko... IP: *.chello.pl 06.08.02, 20:07 jasne, ale czy barman mówi po angielsku? :) Bo jak czeko z Hameryki wróci to polsky yenzyk nie będzia mówić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko i znowu sobie poszedł.. IP: *.chello.pl 06.08.02, 20:12 ...Mój Kolega Sombre. :( czeko nie chce na czat nie chce na hamak pojawia się i znika co ja z tego sombre mam ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko sombre kochany.. IP: *.chello.pl 06.08.02, 20:06 to jesteśmy umówieni na Przystanek? Czeko będzie wyglądac jak czeko, sombre jak sombre i na pewno się znajdziemy w tych 250 tysiącach wyglądających jak 250 tysięcy :) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: sombre kochany.. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 20:13 Tjaaa... ja sią nastawiam już tak koło października na piiikne makaronizmy hyhy:) A po powrocie czeko będzie miała chorobę popowrotną. I wtedy zjawi się niespodziewanie sombre! A za rok to już ja Cię znajdę w tym błocku yyych...:) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: sombre kochany.. IP: *.chello.pl 06.08.02, 20:16 Ha! Czeko zrzuci ciuszki jak wczoraj na kolejowym moście... :) I świat zawiruje.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: sombre kochany.. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 20:19 Woooooow ja chcę angaż do produkcji tego blockbustera "Czeko on the bridge"! A soundtracka załatwimy u Red Hotsów, namówimy ich na przeróbkę under the bridge :) A teraz czekuś zapoda mi screenplay :) sombre filmy kręcić jest bosssko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: sombre kochany.. IP: *.chello.pl 06.08.02, 20:22 Ale wiesz sombre jak fajnie było...Panowie w tirach trąbili, a to dla próżnej czeko taaaakie wyróżnienie :) czeko zaczęło się od zrzucenia kurteczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko sombre mnie zaniedbuje, podpisane: czeko :( n/txt IP: *.chello.pl 06.08.02, 20:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre czeko nie gwałć historii! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 20:25 Bóg, honor, ojczyzna, słońce, absolut i co tam jeszcze kto sobie dopisze, a przede wszystkim zawsze czujne najwspanialsze ze wspaniałych społeczeżstw, bo społeczeństwo forumowe mi świadkiem, że NIE ZANIEDBUJE mojej największej love! - Howgh! - zakrzyknął sombre i szyscy zerwali sią z miejsc. sombre czeka na screenplay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: czeko nie gwałć historii! IP: *.chello.pl 06.08.02, 20:28 No dobrze....ale dlaczego sombre nie chce na czat? Wygodniej, szybciej, nie trzeba non stop naciskać "odśwież" :) czeko póżniej poleciała bluzeczka :) a najlepiej się gwałci.... dwudziestosześciolatków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre W sprawie hamaków i gwałtów IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 20:31 O jak dobrze, że towarzysze o tym. Bo ja chciałem uroczyście i publicznie ogłosić, że MOJ HAMAK JEST TWOIM HAMAKIEM ! :) Tak tak, liberał sombre po sopockiej szkole ekonomii pod wpływem lewicującej czeko przejdzie niedługo na marksizm... ...tylko zrób mi dziś małą krzywdę, a zabiorą Cię w podróóóóżżżżż....:) sombre proszę o scenę trzecią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: W sprawie hamaków i gwałtów IP: *.chello.pl 06.08.02, 20:35 Hie hie sombre, kiedy Intercity do Gdyni najbliższe? Krzywdę? Może sombre zostać twoją dominą? Słuchaj ty niegrzzzeczny sombre, dlaczego jesteś taki nieposłuszny? Takich jak ty to czeko pod obcasem (którego nie nosi) trzyma! No już, do stóp! :) czeko póżnoiej przejechał kolejny trąbiący tir :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: W sprawie hamaków IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 20:36 No i spłoszyłem swą nimfetę. Czyżby poleciała obejrzeć hamak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko wygodny, duży, norma na trzeciego? :) IP: *.chello.pl 06.08.02, 20:39 Podobno każdy facet marzy o dwóch naraz... :) czeko czy ssombre też jest przeciętnym facetem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: wygodny, duży, norma na trzeciego? :) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 20:43 Sombre i przeciętność? No wiecie coooooo. Ale kochanki moich kochanek są moimi kochankami :) sombre co na to norma jean ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: wygodny, duży, norma na trzeciego? :) IP: *.chello.pl 06.08.02, 20:45 No właśnie, norma_jean dzwoniła jak PRZEZ SOMBRE musiałam się wyspać... A teraz zniknęła i nikt do mnie nie dzwoni :( czeko normo! za słuchawę! musze ci się wyżalić na tego sombre oczywiście ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: W sprawie ślimaków i innych bakłażanów IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 20:40 Oj tak, padam Ci ja do stóp, chwytam ci ja je po kolei i całować chcę... By poźniej wykupić bilety do hmmmm, Paryżewa, eghm, do jakiejś restauracyjki na kolacyjkę, eghm, ludzie nie czytać. :) sombre a po tirze czeko... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: W sprawie ślimaków i innych bakłażanów IP: *.chello.pl 06.08.02, 20:44 Hie hie sombre tak traktował wszystkie swoje kobity? Do Paryżewa je zabierał? :) To aż dziw, że sombre singiel... czeko a po tirze koleżanka dostała ataku śmiech bo pomachał mi pan jadący z żonką :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: W sprawie ślimaków i innych bakłażanów IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 20:49 Oj tak tak. Sombre najchętniej jada w Paryżu. A jeszcze lepiej to sombre sam gotuje eghm posiłki francuskiej kuchni dla swojej kobity. Nie ma to jak domowa robota :) A czeko na pewno polubi te żabki i ślimaczki :))) Intercity jeszcze dzisiaj jest! sombre a gdzie finał ma nimfeto ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: W sprawie ślimaków i innych bakłażanów IP: *.chello.pl 06.08.02, 20:53 Właśnie na forum wegetarianizm dowiedziałam się, że jak zaraz nie zacznę zażerać się salcesonem to wróce na drzewo! :)))))) Tak tak tak! Sombre miałeś kiedyś kochankę z drzewa? Czytałam kiedys o takim plemieniu, w którym każdy mężczyzna ma swoje drzewo w dżungli i idzie się tam kochac ze swoją kobita, na szerokiej, upatrzonej, MOCNEJ gałęzi, a pod drzewem zostawiają psa, którego także każdy prawdziwy mężczyzna powinien posiadać. Jak ktos idzie pies ma obowiązek ujadać :) Sombre, zapraszam na....topolę hehe Czeko lubi adrenalinę :) czeko zróbmy to pionowo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Coś dla Normy!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 20:56 Krakowianka jedna miała chłopca z drewna całą noc nie spała drzazgi wyciągała... sombre czeko drzew u mnie dostatek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko A może coś dla czeko? IP: *.chello.pl 06.08.02, 20:58 No tak- ewidentnie zapomina czyj jest :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko AAA mój brat nie wraca dziś... IP: *.chello.pl 06.08.02, 20:57 ...nocuje u swej panienki- mam cała noc w necie!!! :) czeko tak tak tak tylko jak wciągnę kompa na drzewo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: AAA mój brat nie wraca dziś... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 21:02 TY wciągaj spodniachy i leć na Centralny, zaraz Ci zrobię rezerwację. Chcesz przy oknie? :) sombre najlepsza w nocy jest plaża w Sopocie cmoook! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: AAA mój brat nie wraca dziś... IP: *.chello.pl 06.08.02, 21:03 i dla niepalących sombre, i dla niepalących! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre A dla czeko... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 21:10 ...Okocim czarny w ilości do przedyskutowania. Do tego sopocka plaża, morza szum, ciepła sierpniowa noc, piiikny księżyc i towarzystwo sombre. A niebo jest przy tym rozgwieżdżone... ...no i cały świat na deser...:) sombre to się kiedyś ziści howgh! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: A dla czeko... IP: *.chello.pl 06.08.02, 21:12 Sombre kurde! Bo ja mam łzy w oczach! czeko ....bo mi piwa nie sprzedadzą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko A MOŻE COŚ DLA CZEKO? Powtórzę się, bo... IP: *.chello.pl 06.08.02, 21:05 ...chyba nie zostałam w tej Gdyniu usłyszana!!! Jak dała się jedna w peruce- "nie ma miłości bez zazdrości, na na na, nananana" czeko no nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Dobry wieczór :-))) 06.08.02, 21:15 Norma była na ślicznym krakowskim ryneczku, teraz zje malutka kolacyjkę i za godzinke będzie ze sowją ukochaną żonką czeko, do której dzwoniła, ale Czekunia heia heia machen :-))) Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko] Re: Dobry wieczór :-))) IP: *.chello.pl 06.08.02, 21:18 Cześć normiątko! Czekam...Brat (to monstrum o męskim głosie to brat) mówił, że dzwoniłaś a ja spałam. Ochrzań sombre :). czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Dobry wieczór :-))) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 21:23 Sombre będzie się dziś pławił w gejzerach zazdrości, jak żonki się na schadzkę spikną. Bo sombre będzie musiał niedługo lewitować :-( sombre już nic nie powiem słowa są niepotrzebne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Dobry wieczór :-))) IP: *.chello.pl 06.08.02, 21:25 SOMBRE MASZ ZOSTAĆ! kURDE PROSZĘ! PROSZĘ PROSZĘ PROSZĘ! czeko proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre A na deser dla czeko... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 21:14 ....wschód słońca nad zatoką. Jesteśmy w wysokiej wieży otoczonej borem... Pod czeko szumi las, wokół szepce wiatr, obok yyyghm tra la la la sombre a przed czeko piiikne, naprawdą piiikne wierz mi czeko słońce wyłażące zza niebieskiej wstążki. Chwilo trwaj... sombre masz to obiecane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: A na deser dla czeko... IP: *.chello.pl 06.08.02, 21:17 SOMBRE! bO JA SIĘ SERIO PORYCZE, TYM RAZEM NIE Z POWODU PIWA! czeko kwa mac nic więcej nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: A na deser dla czeko... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 21:28 Ale jak mnie rano za długi wtrącą do lochów, z wygłodzonymi myszami i napalonymi seksualnie niemytymi brodaczami... ...to czy czeko zapłacze za mną, wspomni, pożałuje choć chwilkę...? sombre na granicy prawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko sombre... IP: *.chello.pl 06.08.02, 21:35 ...pożałuje, popłacze....zapomni :) Nieeee.... :) czeko nie zapomni nigdy musisz to idz :( Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Sombre ja kategorycznie.. 06.08.02, 21:30 Domagam sie pozostania z ukochana moją do mojego powrotu i dłużej. Jak będzie jeszcze raz ryczeć to wsiadam w auto i jade ci manto spuścić!!! Czekuś, ten Twoj brat to glos ma nawet intereujący, a Ty wiesz że mi staropanieństwo grozi, nie nadałby sie? :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Sombre ja kategorycznie.. IP: *.chello.pl 06.08.02, 21:34 Brat ma 19 lat i pannę norma...Z tego co wiem, to jak dzwoniłaś, to panna była u niego na kanapce :( A wiesz, ta kanapka ma takie sprężyny już, że jak próbujesz usiąść...hehe...Zapraszam do Saloniku Brata. Na piwko, na koniaczek, na kanapke miękką ! Uśmiechnie się, dziewczątka, kelner wasz, jak szpicel, Niejedną taka widzial, niejedną, serdeńko... A kiedy cię obejmą sliskie, drżące łapy I młodej piersi chciwe, szybko szukać zaczną, Gdy rozedmą się w żądzy nozdrza, tłuste chrapy, Gdy ci kto pocznie szeptac pokuse łajdaczną - - Pozwol !!! ... " Ten Tuwim to jakby dla brata napisany :) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Sombre ja kategorycznie.. 06.08.02, 21:36 Panna to pikus ale za młody..az tak zdesperowana to ja nie jestem :-)))) Buziaki Słonko, jak nagle zniknę to kolacje mi podano znaczy siem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Sombre ja kategorycznie.. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 21:36 Ha ha :))) Cała norma :)) Norma krakusie, jak przyjedziesz do mego miasta młodego acz kochanego w celu wspólnego pożegnania naszej Miłości przy Batorym, to ci kogoś znajdę! Chcesz? :) Jeśli oczywiście kapri ten tego... A w zamian proszę o małą zrzutkę na adwokata, coby mnie z tych lochów i od rozerotyzowanych małpoludów wybronił!!! Proooszę :)) sombre w zagrożeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Sombre ja kategorycznie.. IP: *.chello.pl 06.08.02, 21:40 No tak, a czeko zostanie na zawsze sama...A dla mnie sombre kogos znajdziesz, czy z takimi młodymi jak ja chłopcami to ty się juz nie dogadujesz? czeko ja też chcę ! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Sombre ja kategorycznie.. 06.08.02, 21:40 No ktos mi musi kogos znaleźć bo widać sama nie potrafię. To zacznij juz się rozglądać :-)))) A Czekuś ni eBatorym, tylko Concordem First Class do Hameryki wyślem, nalezy jej się! O!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Norma... IP: *.chello.pl 06.08.02, 21:30 Niezonaty, mam zdjęcie, brunet, wykształcony, całkiem całkiem, jak dla mnie zbyt wypielęgnowany- powinieen trochę zarosnąć- ale nie mówię, że jest żle. 7/10, jakbym musiała to tak bezdusznie ocenić, chociaż tego nie cierpię. czeko chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma... 06.08.02, 21:35 Noooo!!!!! jak brunet i nieżonaty, wypielęgnowany, to cos dla mnie!!! Ile za niego chcesz, kupuję :-))) Za soczewy oddaj :-))) Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Norma... IP: *.chello.pl 06.08.02, 21:36 Wiesz, on nie mój, po mówiłam o panu fotografie a nie o bracie. A na soczewy i tak nie mam :( czeko Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma... 06.08.02, 21:42 Ja Ci kupie roczny zestaw soczewek a Ty mnei odpowiednio zareklamuj i go przekonaj. Tylko że ja na czatach nie bywam, buuu...owczarki alzackie na starość mnie zjedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Norma... IP: *.chello.pl 06.08.02, 21:43 Nie poznaliśmy się na czacie tylko napisałam do niego, bo prowadzi strone o architekturze na której coś mnie zainteresowalo. I się zaczęło. Moge ci dać do niego maila :) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre No ładnie... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 21:43 ...czego ja się tutaj dowiaduję... To ja się tłumaczę i tak dalej, a jakieś fotografy foty pod oczy podkładają. Yyych, takie życie. sombre bez puenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: No ładnie... IP: *.chello.pl 06.08.02, 21:46 jakie życie? co ja znowu zrobiłam? Napisałam do niego, bo mnie zaciekawiła jego strona? Żle? Niedobrze? czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: No ładnie... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 21:50 Oj ciiiicho, peace for all! :))) Już dobrze, już dobrze. A ty czeko sama nie będziesz, don't worry. Za fajna żonka i nimfety z Ciebie kurde! sombre pewny tego co napisał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko i ma najładniejszy profil!!!! IP: *.chello.pl 06.08.02, 21:54 no wracaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko a ten profil to mówię ci norma... IP: *.chello.pl 06.08.02, 21:56 tylko cmokać i się dziwowac. Jedenasty cud natury. Wracaj sombre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: a ten profil to mówię ci norma... IP: *.chello.pl 06.08.02, 22:00 otworze sobie jeszcze raz dokument z profilem, a niech ja mu się jeszcze lepiej przyjrzę :) Sombre, chyba skomplementowany powrócil :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: a ten profil to mówię ci norma... IP: *.chello.pl 06.08.02, 22:04 otworzyłam sobie ikonkę z profilem i się wgapiam. Achhhhh norma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Sombre kurcze... IP: *.chello.pl 06.08.02, 21:48 ...i tak obaj jesteście dla mnie za dużi :( czeko taaaki looos :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Dzisiaj nie niedziela... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 21:55 ...więc ma limitu na przyjaciela! hyhy:) Jest gospodarka rynkowa i wszystkiego w bród! :) A w sprawie za duzi... Oczywiście czas to czarownik i wszystko może zdarzyć się... ale istnieje taka opcja w ekosystemie, że dziś za duzi jutro w sam raz... Wszystko zależy od podejścia. sombre szklanka do połowy pełna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Dzisiaj nie niedziela... IP: *.chello.pl 06.08.02, 21:59 mam podejście racjonalne sombre :). Nie do pokonania :). czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre errata IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 22:00 Jest: "ma limitu..." Powinno być: "nie ma limitu..." korektor sombre czeko wielbi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: errata IP: *.chello.pl 06.08.02, 22:02 domyśliłam się sombre- czeko bystre dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Sombre jest... IP: *.chello.pl 06.08.02, 21:52 najukochańszym najfajniejszym najdowcipniejszym jedynym najbardziej wkurzającym najbardziej irytującym z moich netowych chłopaków :))) czeko co prawda kłóci się to z przymiotnikiem "jedyny" no ale i tak jestes NAJ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Wiem... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 22:07 ...że czeko jest bystra i ma racjonalny pomyślunek. I dzięki temu między innymi jest taka fajna :) A errata jet by było ładniej :) By cieszyć czeko oczy! :) sombre cieszyć czeko oczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Wiem... IP: *.chello.pl 06.08.02, 22:08 PROFILEM !!!! czeko jeżli się kiedyś spotkamy kaze ci siedzieć bokiem !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Odszedł Mój Kolega Sombre IP: *.chello.pl 06.08.02, 22:12 albo się zestarzał, bo wolno odpowiada. Miał 26 lat. Zawsze był miłym chłopcem. Dziewczęta garnęły sie do niego od czasów przedszkolnych. Jedyny w grupie umiał wiązac sznurowadła. Miał szafeczkę ze znaczkiem pięciu chaberków. W wieku 13 lat urusł mu piwerwszy wąs. W wieku 18 lat pożeglował za morze. w wieku 25 lat poznał czeko. I odszedł. Będę zawsze przy nim. czeko na rok w żałobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Nie Odszedł Mój Kolega Sombre! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 22:15 ...mając XX lat poślubił niejaką czeko czekalską, z domu czekowską. Dochowali się pięciu potomków, dwóch urodzajnych czekopanien i trzech sombrekawalerów :) A na weselichu bawiło się całe forum! A potem żyli długo i szczęśliwie, a jeżeli nie pomarli to dotąd jeszcze żyją ( z normą w trójkącie :). nadmorski i on tam był miód i wino pił :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Nie Odszedł Mój Kolega Sombre! IP: *.chello.pl 06.08.02, 22:18 Hhahahahhaah Zgłaszam imię dla szóstego, bonusowego potomka- niechaj zwie się BONUS :) Sombreeee...tęęęęśkniłaaaam :) czeko pisz częściej do tej pani wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Przyspieszamy :) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 22:24 Czeko kochanie ja nawet jak nie piszę to myślę o Tobie. Jak chcesz, to my tutaj z nadmorskim na dwie ręce będziemy dla Ciebie grać na tym fortepiano! :))) sombre nadmorski wspomoże :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Przyspieszamy :) IP: *.chello.pl 06.08.02, 22:27 Tak tak tak! Tylko za którego wyszła ta czekonastka w końcu? Bo może jednego damy normie, a czekunia będzie miała jednego tylko tylko dla siebie ti ti ti :) czeko ti ti ti sombrerasku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Przyspieszamy :) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 22:31 Somberasek zaklepany dla czekuni!!! Nadmorski dogada się z normą, albo jej kogoś poszuka. A co zrobimy z NUSem? sombre tylko Twój :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Przyspieszamy :) IP: *.chello.pl 06.08.02, 22:35 Poczekaj poczekaj...a który ma śliczny profil? Bo ja chce właśnie tego! Czy któryś ma długie hery? Czy któryś ma dredy? Czy któryś ma bródkę? A z resztą, PROFIL, tak tak, bo to nie jest profil, to PROFIL wystarczy :). A NUS dla księdza, w parafi nędza, w nocnym z alkoholem sprzedaje wredna jędza :) czeko proooofil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Wychodzimy :-( IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 22:40 Bardzo, naprawdę bardzo mi przykro ogłosić, że NUS kazał nam opuścić to forum. Przemówił nam bezczelnie do rozsądku. Za karę, razem z nadmorskim przepędzimy go zaraz po kuchni, niech nam robi kolację! A potem skoczy po piwo! Czeko, może jeszcze wrócę dziś, ale na razie lewituję. Kocham Ciebie bardzo. Baw się dobrze z żonką normą, a nie obgadujcie mnie przypadkiem :) Cmooook :) sombre bródka będzie bardzo bosska za rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Wychodzimy :-( IP: *.chello.pl 06.08.02, 22:44 Sombre jak będziesz wal na maila. czeko To który z was ma PROFIL? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Wychodzimy :-( IP: *.chello.pl 06.08.02, 22:46 A z tym cmoookiem to tu jeszcze! I jeszcze tu! I tu! :)))) Sombreeeee... czeko sombreeeeee.... sombree sombre!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Odszedł Mój Dobry Kumpel Sombre IP: *.chello.pl 06.08.02, 23:04 Jak już pisałam miał 26 lat. Niestety wpadł w złe towarzystwo. Nadmorsky, ten drań i ta łachudra NUS sprowadzili go na złą drogę. Zawsze był miłym chłopcem. Dziewczęta garnęły sie do niego od czasów przedszkolnych. Jedyny w grupie umiał wiązac sznurowadła. Miał szafeczkę ze znaczkiem pięciu chaberków. W wieku 13 lat urusł mu piwerwszy wąs. W wieku 18 lat pożeglował za morze. w wieku 25 lat poznał czeko. Ich miłość możnaby określic jako gorrrrące, pełne zwrotów i upadków początkujące tango. Ach! Kochała go straszliwie. Odszedł Mój Dobry Kumpel Sombre. Niech ziemia lekką mu będzie. czeko już nigdy nie będe miała faceta :( Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Odszedł Mój Dobry Kumpel Sombre 06.08.02, 23:34 Kochanie, Normie zwalili się goście na głowkę i Norma nie mogła byc przy żonce. A teraz Norma musi do łósia, bo zmęczona :-((( Ale kocham żonkę dozgonnie i czekam jutro z rana :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Odszedła Moja Żona Norma 06.08.02, 23:39 Ale nie na wieczny, tylko kilkugodzinny wypoczynek ;-))) Bądź wyrozumiała, jak Ty będziesz słodko spać to żonka juz będzie zarabiała na Twoje soczewki :-))) Papa Kochanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Odszedła Moja Żona Norma IP: *.chello.pl 07.08.02, 00:09 Noma nie przypominaj mi o soczewkach bo mnie w depresyję wpędzisz! czeko śpij kochanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: GDZIE się podziała NORMA_JEAN? GDZIE? IP: *.chello.pl 07.08.02, 08:08 NO WŁAŚNIE! I GDZIE JEST SOMBRE???? Czekusa się do obowiązków, do trzody, do młyna z rana zerwała, a parobcy śpią ! :))) Do roboty! czeko z lekka poirytowana z lewa nogą w krowim łajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: GDZIE się podziała NORMA_JEAN? IP: *.chello.pl 07.08.02, 08:32 Dobry, dobry! Kapri- już peace z normą? Jak tak to DO TRZODY !!!!!! czeko Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: GDZIE się podziała NORMA_JEAN? 07.08.02, 08:45 Łomot dostałem. Ale teraz jest super. Trzódka już do prądu podłączona i nieźle buczy. I już biegnę z łajna drogę czyścić. mm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: GDZIE się podziała NORMA_JEAN? IP: *.chello.pl 07.08.02, 08:49 Kapri z ciebie prawy chłop! Co innego sombre, on zawsze obibok leżał na hamaku i tylko pannice z saloon`ów tam spraszał! czeko zawiedzina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Witam! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.08.02, 08:58 Jezdem! Czekuś ma pracowita dzieweczko, a chodź ino jakąś krówkę sobie wydoimy :) Z życzeniami miłego dnia, sombre ja ljublju maju czekuniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Witam! IP: *.chello.pl 07.08.02, 09:05 Czeeeść sombre Zaraz zaraz, ale jakiś handy hunk musi pokazac nam, jak się to robi. czeko przyszedł mój kochany sombre ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Norma... IP: *.chello.pl 07.08.02, 08:58 ..masz może kanał Club...? Boszesz, czego tam nie ma- jest mój ulubiony program telewizyjny, numer jeden mojego całego życia- nazywa sie "HANDY HUNKS" :))) Wychodzi taki angielski przystojniacha z kitką, to znaczy ich jest od groma tych przestojniaków, ale he`s the one, i mówi "hej, mam na imię trevor- dzisiaj wam pokażę, jak sie sadzi cebulki"...zdejmuje opięty t-shirt, pokazuje TAAAKĄ klatęęę, uśmiecha się,rozpuszcza włosy, no i zabiera się do pracy! przystojniak- "Pierwszym krokiem jest wykopanie dołków"- kopie, włosy rozwiewa mu wiatr, widac wszystkie mięśnie w miarowych ruchach łopatką czeko- "Taaak, kop mój brutalu, kop!!!" przystojniak- "Dzisiaj oprócz bylin posadze jeszcze łubin i tulipany" czeko- "Taaaak, sadz mój brutalu, sadz!!!" przystojniacha- "Planując ogród musimy zwracac uwage na kolory. Sadząc roślinę patrzymy czy ma DUŻY, MOCNY, GRUBY KORZEŃ" czeko- "Taaaaak!!!!! Patrzymy!!!!! Sprawdzamy!!!!!" I tak czeko cały czas przed tefał siedzi.... :)) Polecam "Handy Hunks" :) czeko długowłosi rulez :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Ach sombre... IP: *.chello.pl 07.08.02, 09:08 ...może ty jesteś taki "handy hunk"? :))) WQybacz, czeko głupoty chodzą po głowie :) czeko kocha sombre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Norma... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.08.02, 09:09 No ale gdzie ty masz tego trevora? Teraz jakieś backyard pleasures i dwie purchawy... Za wiekowe... sombre nie ma na czym oka zawiesić. sombre wskakuję w ekspres będę przed trevorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Norma... IP: *.chello.pl 07.08.02, 09:17 No już poszedł...Do gromadki takich jak czeko rozszalałych...Handy Hunks sa zawsze z rana... :) czeko ach pędz sombre pędz ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: GDZIE się podziała NORMA_JEAN? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.08.02, 09:16 Czeko wskaocz na DSF, tam to masz dopiero trevora, heh. sombre już mi tefał nie potrzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: GDZIE się podziała NORMA_JEAN? IP: *.chello.pl 07.08.02, 09:17 ni wim co to DSF? czeko nieświadoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: GDZIE się podziała NORMA_JEAN? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.08.02, 09:20 deutsche sport fernsehen sombre do usług :) Ale się tamto już skończyło... sombre kocham uświadamiać czeko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko sombre ty Deustsche Sprache sprechen? IP: *.chello.pl 07.08.02, 09:23 ...tak z ciekawości. Bo jedys mi jakieś zdanie wystsowałeś... :) czeko rozdziawia paszczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: GDZIE się podziała NORMA_JEAN? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.08.02, 09:23 Uuuu a teraz jakiś tragyyyczny boyzzz band. Ale może Ci się spodoba - oni się tam obnażają - stay tuned! :) sombre i tak będę przed trevorem ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: GDZIE się podziała NORMA_JEAN? IP: *.chello.pl 07.08.02, 09:26 ale z jakim włosem sombre ty się pchasz- z 3mm? Trevor to cię przysypie czupryną! Sombre ponawiam pytanie, czy ty z NUSEM i nadmorskym w jednym łożu? czeko ciekawska do granic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: GDZIE się podziała NORMA_JEAN? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.08.02, 09:33 E, że ja z 3m nie znaczy że ciągle 3mm! :) NUSa pogoniliśmy z nadmorskim w nocy do lasu. Niech nie wraca. Spaliśmy razem w jednym łożu - trochę mamy teraz prześcieradło pogmatwane, heh...:) No, opowiadaliśmy sobie całą noc o czeko :) sombre trevor mógłby uczyć się o korzeniach od nadmorskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko a brat jeszcze od panny nie wrócił... IP: *.chello.pl 07.08.02, 09:28 ...pewnie jej pokazuje, jak wybrać ten GRUBY, MOCNY, DŁUGI... hie hie czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko czeko jeszcze lubi... IP: *.chello.pl 07.08.02, 09:22 ...jak murzynek John pokazuje jej, jak malowac kaloryfer :) Czeko już wie, jak należy wszystko obkleić, zakleiś, jak mieszac farbe...to łagodna droga dojścia do kobiet pustych jak czeko :))) czeko maluj John maluuuuuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Czeko Skarbeczku... 07.08.02, 09:41 Ty chora jesteś Kochanie?? To ja tu mówię, będzie pewnie spała do 11, a ta o 8 na necie!!! Buziaki na miły dzionek***** Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Słoneczko ... 07.08.02, 09:51 Witaj Słońce. Już jesteś. To super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: GDZIE się podziała NORMA_JEAN? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.08.02, 09:40 Czeeekooo kaam beeeek! Czyżby zabrała się za kaloryfer? Ych czeko Ty tu o korzeniach... nie drażnić słoni... bo zaraz faktycznie przybiegną na łąkę...:))) sombre jak dobrze jest dawać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Normaaaa... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.08.02, 09:43 ...a zmież szybko sobie hasełko, przecież to wroga propaganda jest, co nie? :) sombre gdzie jest czeko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko SOMBRE IP: *.chello.pl 07.08.02, 09:57 jestem sombrrasku...to mów mi o tych korzeniach (liczba mnoga?) nadmorskyego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: GDZIE się podziała NORMA_JEAN? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.08.02, 09:48 Norma zmienia sobie hasło, bo przecież pół forum ją kocha. A czeko zniknęła! Co ona tam robi...? :) Z rozpaczy idę na toplessy. Ale i tak kocham czeko. sombre sławię imię twe ma love :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: GDZIE się podziała NORMA_JEAN? 07.08.02, 09:54 Norma jest, zdyszana, do roboty od rana gonią, a tu obowiązki na forumie przeca ważniejsze!! Kapri - poadorować mnei proszę, bo niedopieszczona jestem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: GDZIE się podziała NORMA_JEAN? IP: *.chello.pl 07.08.02, 10:00 Normo- adorujemy cię, wyznajem cię, a sombre to drań i tyle. czeko on idze na toplessy Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: GDZIE się podziała NORMA_JEAN? 07.08.02, 10:09 Słońce Moje zabiegane. Noc całą nie spałem by "patrzeć na Ciebie jak śpisz u mego boku". Miłością moją jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: GDZIE się podziała NORMA_JEAN? 07.08.02, 10:14 Tak, tak, to Normiatka lubią najbardzie - podlizywać sie, podlizywać proszę!!! Niech się trochę popławię w ludzkim uwielbieniu hi hi hi :-)) KCB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko SOMBRE DRANIU IP: *.chello.pl 07.08.02, 09:59 spróbuj się tylko wgapić w jakiś NIE MÓJ DEKOLT! Zginiesz1 Zginiesz nędznie1 Zapowiadam ci to! czeko tylko spróbuj! bez uśmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Czeko, proszę się uśmiechnąć! 07.08.02, 10:03 Ja już swioch ludzi wysłałam, czuwają nad wiernością sombre, a jakby co to nauczą rozumu :-))) Jaki humortek ma dzisiaj moja żonka???? Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Czeko, proszę się uśmiechnąć! IP: *.chello.pl 07.08.02, 10:04 Nie! On poszedł na panny! A niech idzie w diabły! Ot co! Oddelegowuję sombre na zawsze! No! Już dawno stwierdziłyśmy, że razem to nam najlepiej. czeko twoi ludzie nie pomogą sombre ich uwiedzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: SOMBRE DRANIU IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.08.02, 10:04 Ale toplessy nie mają dekoltów :) Ale ja nie chcę, ja tam TYLKO Twój dekolcik, tylko Twój toplessik :) sombre bij mnie bij ma domino potem się zmienimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Oświadczam.... IP: *.chello.pl 07.08.02, 10:07 ...że oddelegowuję sombre. Już mi niepotrzebny. Wobec takiego samczego ataku niewierności....A myślałam, że sombre inny :(. Ja ci dam toplesik...ja ci toplesikiem moge po głowie dać! czeko zaczynam życie BEZ sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Wyszedl z ciebie sombre MBW i tyle. n/txt IP: *.chello.pl 07.08.02, 10:09 Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: SOMBRE DRANIU 07.08.02, 10:10 Czekuś, faceci są niewierni, to już wiemy. A ja tylko z Tobą!!!! KCB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: SOMBRE DRANIU IP: *.chello.pl 07.08.02, 10:14 Norma...jak on mógł... czeko zacznę nosić gorset Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: SOMBRE DRANIU 07.08.02, 10:16 Czeko, ja Cię proszę, Ty się nie denerwuj, bo Ci to na urodę zaszkodzi! Ja Cię kocham, a faceci na Madagaskar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko A wokół sombre codzień na plaży... IP: *.chello.pl 07.08.02, 10:21 ...tańczą nagie kobiety w przepaskach z bananowca. A sombre uczy tą dzicz, jak się konsumuje KORZEŃ. I powiedz norma, jak ja mam nie być zazdrosna? Jak? Warszawa-morze- ze 400 kilometrów, jak ja słaba kobieta mam herosa upilnować? No powiedz norma, JAK? Z takim bezdusznym, wyzutym ze wszelkich uczuć przywiązania i wierności Męskim Beznadziejnym Wieprzem? :) Jak? Tak, tylko u zakochanych kobiet wytwarza się hormon- oksytocyna, tzw hormon wierności w przysadce. Faceci go nie mają. Udowodnione naukowo, u nich sa resztki, jak na lekarstwo. My tego mamy od groma. I taki jest skutek, my wierne a ci MBW-e zdradzają. czeko rozpoczynam nowe życie a ty sombre oczy za dekoltami wypatruj Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A wokół sombre codzień na plaży... 07.08.02, 10:32 czekuś, ile razy ja Ci mam to tłumaczyć? Nie licz na wierność i miłość facecta bo tylko cierpieć będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko noremko a sombre jest dla mnie niedobry IP: *.chello.pl 07.08.02, 10:32 a buuuu a łeeee czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko nie licze na wierność ni miłość sombre IP: *.chello.pl 07.08.02, 10:36 well jeszcze nigdy nie cierpiałam norma z braku wirności bo ja się wiążę na imprezę albo na dni kilka :) Ale czuję, że cierpiałabym w związku z bananowym, zdradliwym sombre! On tak mówi, że patrzy w oczy, a na toplessiki lata... Nie będe cierpieć! Nie będe się wiązać! Ni z sombre ni z nikim innym! czeko singiel forever Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko idę, wrócę.......kiedyś.... IP: *.chello.pl 07.08.02, 10:41 Do ciebie norma. Do ciebie topless norma przybęde! A sombre nie pokażę nawet pleców! :) czeko hihi Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: idę, wrócę.......kiedyś.... 07.08.02, 10:51 czekuś Ty nigdzie nie idź, bo ja tu bez Ciebie jak bez powietrza!!!! Sobre to se może o Twoim toplessie pomarzyć, a ja mu powiem, ze my z moją żonką nago śpimy Sombre - suffer!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre błech IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.08.02, 10:16 Czeko się obraziła, norma mi wciska niewierność. Błech! A ja przecież z tej ROZPACZY po tym, jak mi czeko zniknęła. Nie wiem co to jest ten jakiś tam no text. I tak Cię kocham. sombre zajodowany wiecie co to znaczy ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre OSWIADCZAM IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.08.02, 10:24 że nie polazłem na żadną plażę. To mi po prostu ROZPACZ i tęsknota głupie słowa na usta wcisnęła i tyle! Nie potrafiłbym zdradziś mej nimfety. Howgh! Nie mógłbym... I tak Kocham Ją Bardzo :))) Może mi przebaczy... sombre zajodowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: OSWIADCZAM IP: *.chello.pl 07.08.02, 10:27 Masz rozpędzić wszystkie laski w bananowcach! Mają przestać konsumowac KORZEŃ! Masz przestać gadać bzdury! Masz kochac tylko mnie-ha-ha! Masz pisać mi o wszystkich swoich zdradliwych ruchach w celu zrobienia z nas czworokąta jak będe w Stanach! Masz mnie szanować! O! Jak się pod tym podpiszesz to czeko zdejmie gorset :) czeko jak się to sznuruje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Czeeekooo nie tak szyyybkoooo..łeejtt a mołment... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.08.02, 10:40 U mnie tylko las, lasek brak! A jak sią pojawią to przepędzę po gorących kamieniach to więcej nie wrócą! :) Korzeń NIE dla bambusowych panien! Bzdury idą do lamusa!!! KOCHAM i będę kochał tylko Ciebie (i mojego piesiora, pozwolisz chyba? :) Piszę piszę piszę...pisać lubię :) No przecież zawsze Cię szanuję! sombre wobec forum całego składa uroczysty podpis :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Czeeekooo nie tak szyyybkoooo..łeejtt a mołme IP: *.chello.pl 07.08.02, 10:43 No dobrze...iść i tak muszę (wjechać na pałac kultury po przyobiecane mi materiały) ale wrócę i może pokażę ci kawałek pleców :) czeko toplessu sombre po takim wyskoku nie obaczy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean No i widzisz Czekuniu???? 07.08.02, 10:43 A jedank kocha :-))) Może coś z niego jeszcze wyrośnie dobrego! Nie to co drań Kapri, znowu mnie zostawił :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: No i widzisz Czekuniu???? IP: *.chello.pl 07.08.02, 10:46 Sygnaturka dla normy- czeko lubi normę ;) Proszę wpisać! czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprikorn Od drania do Noremki IP: green.d* / 10.9.16.* 07.08.02, 10:59 Ja jestem draniem? Ale kochasz mnie, prawda? Kim bym nie był ,to nie zmienia faktu że Cię Kocham. Cały Świat to Ty. Zasypiam i budzę się z Twoim imieniem na ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Od drania do Noremki 07.08.02, 11:02 Tak tak, Ty tylko o łóżku a w ciągu dnia o mie zapominasz!! Tacy są faceci! Zamiast być przy mnie cały czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprikorn Re: Od drania do Noremki IP: green.d* / 10.9.16.* 07.08.02, 11:28 Dobrze. Jak nie, to nie. Mogę spać sam. Norma mnie nie kocha i nie lubi idę sobie w świat! Bo woli z innym sobie chodzić. I specjalnie ubiera się tak ... że qrde nie mogę oddychać. Chyba umrę. Sombre ratuj. Kobiety. Ech ... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Od drania do Noremki 07.08.02, 11:42 Norma Cie kocha, to Ty ją zaniedbujesz haniebnie!!! Nadrobić straty porszę i to natychmiast!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprikorn Re: Od drania do Noremki IP: green.d* / 10.9.16.* 07.08.02, 12:38 Słoneczko. Myślę i jestem przy Tobie zawsze. kapri zakochany zajodowany miłością do Normy. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Od drania do Noremki 07.08.02, 12:45 Taaa...a ja mam to pewnie telepatycznei wiedzieć, że Ty o mnie myślisz???? Powinieneś mi przynajmniej co 10 min przypominać, bo ja Alzheimera mam :-)) I chcę buzi, i ukochać Normę i powiedzieć, że jest najpiękniejsza, i smsa jeszcze dzisiaj nie dostałam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprikorn Re: Od drania do Noremki IP: green.d* / 10.9.16.* 07.08.02, 13:09 Kapri tak kocha Normę, że o niczym innym nie myśli jak Tylko o swojej ukochanej cudnej dziewczynce, która jest najpiękniejsza na caluśkim świecie. wiem już kiedy mogę jechac do "P" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprikorn Do wiecznie niedopieszczonej IP: green.d* / 10.9.16.* 07.08.02, 14:02 Poszło SMSem. KCB Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Jeszcze!!!! 07.08.02, 14:05 Na towarzyskim jakiejś pannie podpadłam co się nie zna na żartach, to tam mnei już nei dopieszczą, wszystko w Twoich rękach! Buzi KCB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko z pieciorem się podziele IP: *.chello.pl 07.08.02, 10:45 no piesiory lubię :) a piesior ma oklapłe, zwisjaące, długie uszy? Czeko takie piesiory lubi :) czeko ja póżniej muszę z toba mailowo poważnie pogadać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: z pieciorem się podziele IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.08.02, 10:49 Piesior ma dokładnie takie uszy! I do tego ma BRODKE a w zasadzie brodę :) Norma, sombre czeko kocha, kocha bardzo szalenie. A ten toplesik to będzie wielbił, jeśli dostąpi zaszczytu...:) sombre miłych wrażeń pałacowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: z pieciorem się podziele 07.08.02, 10:57 Oj, mój drogi, zanim dostąpisz zaszczytu oglądania czeko bez kwefu, to najpierw musimy się przekonać że jesteś tego wart. Ja jako starsza i doświadczona będę o tym decydować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko właśnie! IP: *.chello.pl 07.08.02, 16:36 No właśnie norma! Nie dla psa kiełbasa? :) Ja mówiłam, że toplessik tylko dla ciebie, a dla sombre może byc kawałek plerów :)) czeko nie tak szybko panie sombre ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprikorn Re: GDZIE się podziała NORMA_JEAN? IP: green.d* / 10.9.16.* 07.08.02, 15:59 Kotku przywołuję Cię do ... mnie. Jako Twój mąż i wielbiciel wszystkich Twoich talentów. KCB mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Kto mnie wołał czego chciał?? 07.08.02, 16:05 Mam nadzieję, że wycałować za wszystkie czasy ukochać, przyrzec miłośc dozgonną, i wierność??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Kto mnie wołał czego chciał?? IP: *.chello.pl 07.08.02, 16:39 Noremkoooo! Jestem w domu...to wybiegnij żonce na przywitanie, żonka miała taki pracowity dzień, cały dzień glańców szukała i nie znalazła :( czeko ja chce glańce! :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Kto mnie wołał czego chciał?? 07.08.02, 17:09 Kochanie, teraz biegnę do domku, po drodze kupię Ci te glany, dla Ciebie spod ziemi je wydobędę, a wieczorkie ok. 21, 22 tu wracam. KCB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Kto mnie wołał czego chciał?? IP: *.chello.pl 07.08.02, 17:15 No i oczywiście do mnie nie zadzwonisz! Dobrze...sama do siebie zadzwonię! A właśnie że tak! czeko O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Kto mnie wołał czego chciał?? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.08.02, 17:27 Norma, jeśli masz decydować, to ja się muszę dowiedzieć jak Cię przekupić, hyhy :) Może Kapri zna jakiś sposób na normę? :) No to dziewczynki bawcie się dobrrrrrze nagutkie pod tą pierzynką, ja się będę pławił w domysłach i miłości do mej nimfety. No i oczywiście będę śpiewał na całą Gdynię "Chcę być normą, Normą Jean! Bo ona może a ja nieeee, bueee" :))) sombre oczy czekuś najważniejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Kto mnie wołał czego chciał?? IP: *.chello.pl 07.08.02, 20:11 haha ja już wiem dlaczego ty sombre chcesz się spotkać! chcesz się na mój bal maturalny wkraćć! Jak piotr 25! :))) No way, na bal przyprowadze jakiegoś bardzo zarośniętego, oglanowanego komunistę :) No chyba, że się zapuścisz...wtedy pogadamy :) czeko ti ja je sobie wydłubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko A norma chce... IP: *.chello.pl 07.08.02, 20:22 ....mojego fotografa. Ciągle nalega na spotkanie. Muszę mu coś rzucić o feminiżmie i braku potrzeby depilacji :))))))) czeko a kysz faceci po dwudziestce ! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A norma chce... 07.08.02, 21:26 Norma chce!!!!!!!!! Nie zadzwoniłam, bo jak mogłam pogadać to Ty glanów szukałaś, a jak wróciłaś to ciągle ktoś mi nad głową wisiał. Zjaw się :-)) Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Przepraszam wszystkich... 07.08.02, 22:18 Ale Norma pada na klawiaturkę i Norma nynusiać idzie. Kocham Was bardzo Czekunie żonke najdroższą Kapri'ego przyszłego męża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c zeko sygnaturka normy i sprawa zdradliwego sombre IP: *.chello.pl 08.08.02, 08:04 Sygnaturka ma brzmieć CZEKO LUBI NORMĘ! No przynajmniej prze chwilęęęęę :) czeko ten padalec sombre śpi, zarzucam go mailami a ona nawet głowy z podusi nie zdrapie! Chyba, że głowa mu utknęła pomiędzy jakimiś piersiami, i mission jest impossible! Tak też myślałam! SOMBRE ZAKLINOWANY! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: sygnaturka normy i sprawa zdradliwego sombre IP: *.chello.pl 08.08.02, 08:07 " (_)O(_) """ """ Może nie wygląda, ale to jest głowa sombre zaklinowana pomiędzy piersiami tłustej smażycielki naleśników z baru mlecznego. Te kępy na dole powstały, aby uczynić los sombre jeszcze straszniejszym :)))). czeko a masz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko a masz sombre! a masz! IP: *.chello.pl 08.08.02, 09:06 Dodam jeszcze...nieee,tak zła nie bede. Ale za zdrade ze smażycielką sombre należały ci sie te piersiaste dyby :). czeko smażycielka dla każdego nocnego zdrajcy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Kochana Czeko!! 08.08.02, 10:29 Witam Skarbie!! Norma dalej śpiąca, a tu pracować trzeba. W dodatku Norma już się rano zdążyła poryczeć na samą myśl o tym, że czekuni za dwa tygodnie już nie będzie, i wogóle nie mogę o tym pisać bo zaraz znpwu zacznę :-(((( Czeko nie jedź, nie zostawij mnie Tu!!! Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Kochana Czeko!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.08.02, 10:41 Błech norma, a co ja mam powiedzieć??? Sombre to dopiero kocha czeko, już rok! A czeko za chwilę zabraknie... Trzeba już sobie szukać dogodnego wzgórza z atrakcyjnym widokiem na Zatokę Gdańską skąpaną w srebrze księżyca. By 20tego zawyć głęboko, i wyć tak siarczyście!... sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Samotari IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.08.02, 10:43 "A zeszłej nocy miałem kobitę, co obie nogi miała umyte"... Hie, hie - czeko za dużo słucha niejakiego Staszewskiego Kaźmierza, hie hie :) A byłem ja wczoraj na nocnym seansie w kinie. Oj, wrtało, wartało pójść. Film może nie arcydzieło, ale z tych, na których sombre siedzi i gdzieś tak od połowy zaczyna się denerwować i martwić, że niedługo się skończy. Tak, są takie filmy, które mogłyby nigdy się nie kończyć. Eeech....:) sombre lubit cesky film :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Warszawska Jesień 2003 IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.08.02, 10:47 A jeżeli czeko będzie chciała i jeszcze będzie kochać sombre za rok i NIE ZDRADZI go z żadnym zapuszczonym komuchem, a sombre zrealizuje swoje plany, to ją będzie zapraszał do kina na fajne filmy, o! Zrobimy sobie prywatny DKF i będziemy eghm, dyskutować, dyskutować, dyskutowaaać :))) sombre wydam fortunę na kino z mą love :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko sombre, czuj się zobowiązany IP: *.chello.pl 08.08.02, 10:55 Sombre... czeko zawsze SAMA płaci za kino. Z zasiłku zostanie ci jeszcze na chleb :). Tylko gdzie ten DKF? W Mławie?? Sombre, ty masz mi coś obiecać- masz mi pisać o wszysatkich pannicach pojawiających się w twoim życiu, słyszysz??? Sombre ma czekusi napisać, jak się zabuja w jakiejś bambusowej laseczce i ma napisac, jak ślub będzie blisko albo potomstwo w drodze...rok- kupa czasu... A Noremka ma mi pisać o wszystkich draniach! czeko boże już tylko 12 dni :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Samotari IP: *.chello.pl 08.08.02, 10:49 Dzieci...przać ja do was napiszę i to nie raz....nie wciskajcie mi, że mnie tak lubicie, bo ja po prostu nie wierzę... Z normą związek jest młody, z sombraskiem trochę starszy...sombre, pamiętasz, kiedy mamy rocznicę? 6 wrzesień? Tak? :) czeko nie wciskać kitu a pani z baru też poszła na czeski film? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko i to nie były nogi sombre... IP: *.chello.pl 08.08.02, 10:59 ...to był bujny włos łonowy...niejeden :) czeko hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: i to nie były nogi sombre... 08.08.02, 11:05 Czekuniu Norma ma tu się zapalić tyle roboty. I prosze Cię nie odliczje dni bo ja się zaś poryczę mimo że związek młody to przecież jakże udany :-)) Dranie zawsze będę draniami więc pewnie będzie o czym pisać. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: i to nie były nogi sombre... IP: *.chello.pl 08.08.02, 11:08 Udany, a jakże. Jeszcze nigdy nie byłam w tak udanym trójkącie....powiedzmy więcej, jeszcze nigdy nie byłam w trójkącie :) Ale to cudowne, że pierwszy raz jest taki wspaniały! Tylko po spełnionych nocach z normą musze jeszcze zaciągnąć sombre na plażę...chyba, że robimy małżeństwo w kolorze śnieżnobiałej, reklamowej bieli :) co sombre? Nie będę odliczac dni...Zmieniam je tylko na gg... :( czeko ktoś mnie pokochał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko I zniknął mi sombre... IP: *.chello.pl 08.08.02, 11:09 ...pewnie z kobita z mlecznego kocha się :( czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Noremko kochana.... IP: *.chello.pl 08.08.02, 11:41 .a ten twój DYREKTOR to stan wolny? (Bo mój maż marysiu....mój mąż jest DYREKTOREM :) I kto za obiady płaci? ciekawska czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre To sombre tu sombre! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.08.02, 11:51 Oj nie, nie nie nie nie nie nie nie NIEEEEEEEEEEEEEE czeko nieeeeeeeeeee...!!! Zadnych bialych małżeństw! Będziemy latać nad Sekwanę, ja w ogóle to lubię egzotyczne podróże, a nie ma to jak doborowe towrzystwo! Będziemy latać czeko... :))) sombre z czeko przemierzyć świat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: To sombre tu sombre! IP: *.chello.pl 08.08.02, 12:05 Sombre w jakim celu nad tą Sekwanę? Ja po francusku "tre bien" potrafię powiedzieć...to dobrze dla francuców, na wszystko się zgodzę... czeko oui, tre bien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre kaine probliema IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.08.02, 12:13 TreS bien czeko... Ja mówić po francuskiemu, wszystkiego Cię nauczę...:))) sombre uczyć rzecz święta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko jak tak to rzeczywiście keiN IP: *.chello.pl 08.08.02, 12:16 Ach ten ciężki mózg czeko, nie rozumie żadnych aluzyj... czeko piiilnaaaa uczennica :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: jak tak to rzeczywiście keiN IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.08.02, 12:18 :)))))))) sombre przecie to było narzecze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: jak tak to rzeczywiście keiN IP: *.chello.pl 08.08.02, 12:23 Chciałam ci dokuczyć1 Ośmieszyłeś i sprowadziłes do rangi podnóżka jedyne zdanie, które po francusku powie czeko! Draniu! Łobuzie ty jeden, ty! :) Czeko jeszcze potrafi powiedzieć jak się nazywa i gdzie mieszka....ale nie napisze, bo sombre zaraz popoprawia i będzie wstyd :) czeko z sombre i do Indii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre glany IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.08.02, 12:25 No i co z nimi? Zeby w Wwie nie było? Wstyd. Jak nie dostaniesz, to przyjedź do mnie to zaprowadzę Cię do mojego ulubionego Get a grip sklepu, gdzie zawste glańce kupowałem. A jaki kolor chcesz zanabyć? Moje najukochańsze były mahoniowe... Eh, dziś już takich nie produkują :-( sombre czarne grindersy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: glany IP: *.chello.pl 08.08.02, 12:29 Ja bym chętnie wzięła stare ale że one "podpałacowe" są, to się jeden tak dziwnie jakoś skrzywił :))) No a poza tym ode wyglądają już bardzo bardzo outsaiderowo...bardzo bardzo... :) Teraz wybierać ciuchy z szafy na podstawie "co Hamerykańcy powiedzą" :( Trza mi nowych. A w Waiwe są...albo "podpałacowe" ( a przepraszam, teraz już z Hali Kupieckiej ! :), albo bardzo drogie, albo z ociepleniem (jakiś koszmar), albo fu... czeko chcę ładniutkie buciki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko francuski czeko....nie cierpię francuskiego! IP: *.chello.pl 08.08.02, 12:34 Że mapel Dorota, że abit o warsowi... A teraz popraw sombre, skoro lecimy nad Sekwanę :) czeko pfla pfla pfla powiedział jeden francuz pfla pfla pfla odpowiedział mu drugi L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre mam pomysł... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.08.02, 12:36 ...upalę czeko trawą. Yyyy to znaczy upalimy się z czeko trawą. Będziemy siedzieć na przeciwko i śmiać się do siebie całą noc. A nad ranem wykąpiemy się nago w jeziorze gdzieś na malowniczym pustkowiu tego świata. Miodzio :) Eh, to ciągle jeszcze ten wczorajszy film... sombre ale jaki kolor bucików ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko czarny sombre, czarny... IP: *.chello.pl 08.08.02, 12:39 nie cierpię tych z "przecierami" np żółtymi....a fuuuuu! Żółciutkie jak kaczuszka, w życiu na nogi bym nie założyła! To się sombre na nagie nimfety w kinie napatrzył..."gdy rękę trzymałem na twoim kolanie...." czeko dobry pomysł, dobry pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: czarny sombre, czarny... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.08.02, 12:52 Tylko najpierw muszę kupić kolorową furgonetkę :) Potem zajadę na łąkę i porwę mą nimfetę na malowniczy koniec świata! Eh, nie ma to jak night swimming, jak śpiewało REM :) A po czesku "mam dziewczynę" brzmi "mam dziwkę"...i w ogóle czeski język do dodatkowa wartość filmu, hie hie. Nawet smutny film staje się komedią :)) sombre popływamy polatamy ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko ZAKŁADAM NOWY WĄTEK-otwieranie tego to u mnie horr IP: *.chello.pl 08.08.02, 12:44 ..or! czeko Odpowiedz Link Zgłoś