kasitza 13.07.05, 08:57 Jade se dzis w podroz poslubna!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet Re: no to piknie 13.07.05, 09:02 superfajnie :))))))))))))))) kasitza, to wypoczywaj, szalej, seksuj, pij i odsypiaj :) aha i wracaj tu szybko do nas.Na ile jedziecie? <wiem, wiem, miesiąć miodowy powinien oznaczać, że na miesiąc-ale prawie nigdy nie ma się tak dugiego urlopu> Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: no to piknie 13.07.05, 09:06 d.upa jasiu a nie miesiac - Tydzien oczywiscie jedynie. a z piciem musimy ostroznie, bo w szwecji alkohol drogi i mamy racje po flaszce wina dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Ale mi fajnie! 13.07.05, 08:59 ;))) to miłego wypoczynku ;), czy mam życzyć owocnego wypoczynku? ....;) ja strzeliłam dziś focha na ślubnego, wkurzył mnie wczoraj... Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Ale mi fajnie! 13.07.05, 09:08 tylko nie takich jak wczoraj, bo sie tak unioslam, ze sasiedzi nie spali do polnocy, bo trzeba bylo chlopa ustawic jako ze sie rozregulowal...a nawet pms-a nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Ale mi fajnie! 13.07.05, 09:12 sasiadom prawdopodobnie zdawalo sie, ze raczej borujemy, lub rozwalamy scianke dzialowa... Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Ale mi fajnie! 13.07.05, 09:13 :):):)...nie ma to jak cienkie ścianki Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Ale mi fajnie! 13.07.05, 09:17 chlop drzwi wejsciowych nie domknal jak wracal z piwnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Ale mi fajnie! 13.07.05, 09:05 nie bedziemy sie reprodukowac, ale dziekuje. ja wczoraj strzelilam focha, wiec witaj w klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Ale mi fajnie! 13.07.05, 09:09 no mam nadzieje, ze pogoda sie utrzyma, ale mam wrazenie, ze wlasnie sie zaczyna psuc... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Ale mi fajnie! 13.07.05, 09:40 kasitza napisała: > Jade se dzis w podroz poslubna!!!!!!!!! uzajebistego seksu zycze! szalej w kazdej pozycji:DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Ale mi fajnie! 13.07.05, 09:41 seksik w domu tez jest fajny, najbardziej sie ciesze ze zrobimy se porzadny road trip, z muzyczka w aucie, kanapkami, przez lasy i knieje, jak sie nalezy. Uwielbiam jezdzic po plenerze w nieznane. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Ale mi fajnie! 13.07.05, 09:43 Ty sobie bedziesz jeździs po kniejach, a u nas w lasach zakaz wstępu, a ja byłam w niedzielę na jagodach. Ciekawe ile mandacik wynosi w parku narodowym... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Ale mi fajnie! 13.07.05, 09:44 a czemu nie wolno wchodzic do lasu? Kleszcze? Pozary? czy inny ch...? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Ale mi fajnie! 13.07.05, 09:45 zagrozenie wysokie pozarowe, ch...zadnego nie widzialam, no prawie zadnego ;)) ale ze byl zestresowany to tym razem nam nie wyszlo w lesie. Za duzo mrowek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Ale mi fajnie! 13.07.05, 09:46 W beskidach możesz po lesie do woli....u mnie wczoraj dopiero przestało padać...maliny i jagody ful wypas...grzyby tez Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Ale mi fajnie! 13.07.05, 09:49 jagód duzo w mazowieckim, ale trza sie naszukac, bo w większości małe i suche, grzybów nei znalazłam, nawet jednej złamanej kurki Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Ale mi fajnie! 13.07.05, 09:50 kozaki i borowiki tylko troche robaczne... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Ale mi fajnie! 13.07.05, 09:52 chlip chlip, nie mogę się doczekac, jak u nas będą w zeszłym roku znalazłam koźlaka czerwonego - kapelusz 25cm średnicy ;)) pokroiłam w plastry i suszylam, pachnialo super, a po ok tygodniu chcialam rozdzielic przyklejone do siebie plastry i wylazly wielkie biale glichy, myslalam, ze sie poplacze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Ale mi fajnie! 13.07.05, 10:00 wszystko przez suszę....robale jedne psują radość Odpowiedz Link Zgłoś