six_a Re: albo tragikomedia, zależy czy spojrzeć 20.07.05, 14:14 z punktu widzenia ofiary, czy wymiaru sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:17 Tak wiec chodzi o to ze kiedys tak dla zabawy silowalem sie z taka jedna i pomimo ze nie jestem huherak (a wrecz przeciwnie) ani ona nie byla heroska to tak naprawde na sile sie nie da. Zawsze albo sie jakos moze wykrecic albo co innego a tu jeszcze jak w tych warunkach trafic????????? :) A potem mi sie jeszcze oberwalo ze nawet porzadnie zgwalcic nie umiem i musielismy normalnie:) Nie mowie tu o gwaltach typu grozenie jakas bronia np. Ale wiem z doswiadczenia wlasnego ze na sile sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:21 a nie bierzesz pod uwagę tego, że jeśli nie możesz, to NIE jesteś psychicznym popaprańcem, który jak najbardziej może? Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:23 pamiętaj, że siłowałeś się dla zabawy i dla zabawy na pewno nie uderzyłeś jej tak, żeby np straciła przytomność albo dostała wstrządu mózgu. dla zabawy nie groziłeś jej bronią czy nożem ani - pewnie - nie prosiłeś kumpli aby ją przytrzymali dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:25 Ale w filmach jest ze facet goni kobite, potem ja lapie ona mu sie wyrywa a on sila robi swoje trzymajac ja tylko np za rece. To to jest science-fiction Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:30 To jest w filmach. Paru czynników nie bierzesz pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:32 > Paru czynników nie bierzesz pod uwagę. oswietlenia i ustawienia kamery? Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:30 w filmach to dziewczyny wstają rano swierzutkie w pełnym makijażu Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:31 > w filmach to dziewczyny wstają rano swierzutkie w pełnym makijażu To ty sie budzisz bez makijazu i nieswierzutka ????????????????????????????? no wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: wyslalo sie za wczesnie 21.07.05, 12:39 no wiem - trochę mi wstyd z tego powodu obiecuję poprawę Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:32 oglądaj dokumenty, fabularne wymagają wysilenia wyobraźni. :) Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:34 > oglądaj dokumenty, fabularne wymagają wysilenia wyobraźni. :) Ale ja tylko stweirdzam fakt ze zdrowy facet zdrowej kobicie nie da rady przy zachowaniu regul fair (znaczy sie wylacznie zapasy) - bo to nie sztuke powalic na ziemie ale sztuka jeszcze potem przy tym trafic. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:37 co ty pierniczysz, za przeproszeniem :) gdzie w gwałcie jest mowa o fair play? ustalają wcześniej, że on jej nie walnie cegłą w łeb, a jej się uda uciec? gwałt to agresja i zastraszenie, a nie jakieś zapasy z przymrużeniem oka. Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:41 > Otóż to. Punto. Moja dotyczyla jedynie kwestii technicznej Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:43 kwestia techniczna nie istnieje, bo zdrowy facet nie pójdzie gwałcić, a psychol da radę bez fair play, już Ty się nie martw. Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:48 > kwestia techniczna nie istnieje, bo zdrowy facet nie pójdzie gwałcić, Jak to nie? Ja jestem zdrowy i chetenie gwalce. Ale i tak to musi byc chociaz z drobna pomoca partnerki bo inaczej sie nie da. :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:50 w takim razie, z czystym sumieniem możesz powiedzieć, że Twój gwałt to sci-fi jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 15:00 > w takim razie, z czystym sumieniem możesz powiedzieć, że Twój gwałt to sci-fi > jest :) Moj gwalt jest jak najbardziej realny!!!!!!! jak kobieta mowi NIE to jest to zwykly gwalt. czyz nie? A ja wyraznie wychwytuje to nie ze slow ktore mnie dochodza typu: " NIE NIE szybciej NIE NIE mocniej mocniej .... " Tak wiec jest to gwalt jak nic. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Może np. przystawić jej do gardła rozbitą butelkę. 20.07.05, 14:50 Człowiek w silnym stresie różnie reaguje. W jedych wyzwala się wola walki, a innych poraża strach. W bardzo silnym stresie właśnie dochodzi do przykurczy i paraliżu mięśni. Z zaskoczenia ofiara nie ma dużej szansy. Może Starywyjadacz jest małym i kruchutkim mężczyzną, a jego koleżanka akurat bardzo silną kobietą. Nie rozumiem dlaczego "normalny" facet tak neguje możliwości dokonania gwałtu i że w ogóle taki temat porusza????? Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: Może np. przystawić jej do gardła rozbitą but 20.07.05, 14:53 > Może Starywyjadacz jest małym i kruchutkim mężczyzną, a jego koleżanka akurat > bardzo silną kobietą. wlasnie ze prowadzac sportowy i aktywny tryb zycia jestem duzo silniejszy od przecietnego Kowalskiego > Nie rozumiem dlaczego "normalny" facet tak neguje możliwości dokonania gwałtu i > że w ogóle taki temat porusza????? No bo skoro ja nie mumiem to jak przecietnemu kowalskiemu moze sie udac? Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Może np. przystawić jej do gardła rozbitą but 20.07.05, 14:56 Z przyczyn już wymienionych. Dlaczego negujesz, że jakaś kobieta została, czy zostanie zgwałcona przez innych mężczyzn? Czy to wychodzi u Ciebie męski szowiniz. "Ja jestem mężczyzną i wszystko wiem najlepiej". Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: Może np. przystawić jej do gardła rozbitą but 20.07.05, 15:06 > Z przyczyn już wymienionych. > Dlaczego negujesz, że jakaś kobieta została, czy zostanie zgwałcona przez innyc > h > mężczyzn? No bo co wy mi tu za przyklady dajecie- jakies grozenie butlekom, walenie w leb i zastraszanie? To co to za przyjemnosc z takiego gwaltu? I cala atmosfera siada i co to za przyjemnosc dla obojga????!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Może np. przystawić jej do gardła rozbitą but 20.07.05, 15:13 A, bo to co innego, jak facet chce kobiety na gwałt, a gwałci ją;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis I też nie była zaskoczona i zmrożona strachem. 20.07.05, 14:30 Najwyżej w końcu opadła z sił ze śmiechu:-)) Na mnie kiedyś znajomy policjant próbował chwytów gwałcicieli, ale jak usłyszał "nie", to od razu odłożył narzędzie swojej zbrodni:-)) Dlatego też nie było w Tobie Clint'ie tyle woli dokonania gwałtu. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: I też nie była zaskoczona i zmrożona strachem 20.07.05, 14:40 dupa facet?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: I też nie była zaskoczona i zmrożona strachem 20.07.05, 14:42 nie, on się przedstawił, tylko jasiu zapomniał dodać :) Odpowiedz Link Zgłoś