Dodaj do ulubionych

Gwalty to science-fiction

20.07.05, 14:12

Obserwuj wątek
    • six_a Re: albo tragikomedia, zależy czy spojrzeć 20.07.05, 14:14
      z punktu widzenia ofiary, czy wymiaru sprawiedliwości.
    • starywyjadacz wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:17
      Tak wiec chodzi o to ze kiedys tak dla zabawy silowalem sie z taka jedna i
      pomimo ze nie jestem huherak (a wrecz przeciwnie) ani ona nie byla heroska to
      tak naprawde na sile sie nie da. Zawsze albo sie jakos moze wykrecic albo co
      innego a tu jeszcze jak w tych warunkach trafic????????? :)
      A potem mi sie jeszcze oberwalo ze nawet porzadnie zgwalcic nie umiem i
      musielismy normalnie:)

Nie mowie tu o gwaltach typu grozenie jakas bronia np. Ale wiem z doswiadczenia
      wlasnego ze na sile sie nie da.
      • six_a Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:21
        a nie bierzesz pod uwagę tego, że jeśli nie możesz, to NIE jesteś psychicznym
        popaprańcem, który jak najbardziej może?
      • uasiczka Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:23
        pamiętaj, że siłowałeś się dla zabawy
        i dla zabawy na pewno nie uderzyłeś jej tak, żeby np straciła przytomność albo
        dostała wstrządu mózgu.
        dla zabawy nie groziłeś jej bronią czy nożem ani - pewnie - nie prosiłeś kumpli
        aby ją przytrzymali dla ciebie
        • starywyjadacz Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:25
          Ale w filmach jest ze facet goni kobite, potem ja lapie ona mu sie wyrywa a on
          sila robi swoje trzymajac ja tylko np za rece. To to jest science-fiction
          • sumire Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:30
            To jest w filmach. Paru czynników nie bierzesz pod uwagę.
            • starywyjadacz Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:32
              > Paru czynników nie bierzesz pod uwagę.

oswietlenia i ustawienia kamery?
          • uasiczka Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:30
            w filmach to dziewczyny wstają rano swierzutkie w pełnym makijażu
            • starywyjadacz Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:31
              > w filmach to dziewczyny wstają rano swierzutkie w pełnym makijażu

To ty sie budzisz bez makijazu i nieswierzutka ?????????????????????????????
              no wiesz!
              • uasiczka Re: wyslalo sie za wczesnie 21.07.05, 12:39
                no wiem - trochę mi wstyd z tego powodu
                obiecuję poprawę
          • six_a Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:32
            oglądaj dokumenty, fabularne wymagają wysilenia wyobraźni. :)
            • starywyjadacz Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:34
              > oglądaj dokumenty, fabularne wymagają wysilenia wyobraźni. :)

Ale ja tylko stweirdzam fakt ze zdrowy facet zdrowej kobicie nie da rady przy
              zachowaniu regul fair (znaczy sie wylacznie zapasy) - bo to nie sztuke powalic
              na ziemie ale sztuka jeszcze potem przy tym trafic.
              • six_a Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:37
                co ty pierniczysz, za przeproszeniem :) gdzie w gwałcie jest mowa o fair play?
                ustalają wcześniej, że on jej nie walnie cegłą w łeb, a jej się uda uciec?
                gwałt to agresja i zastraszenie, a nie jakieś zapasy z przymrużeniem oka.
                • sumire Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:38
                  Otóż to. Punto.
                  • starywyjadacz Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:41
                    > Otóż to. Punto.

Moja dotyczyla jedynie kwestii technicznej
                    • six_a Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:43
                      kwestia techniczna nie istnieje, bo zdrowy facet nie pójdzie gwałcić, a psychol
                      da radę bez fair play, już Ty się nie martw.
                      • starywyjadacz Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:48
                        > kwestia techniczna nie istnieje, bo zdrowy facet nie pójdzie gwałcić,

Jak to nie? Ja jestem zdrowy i chetenie gwalce. Ale i tak to musi byc chociaz z
                        drobna pomoca partnerki bo inaczej sie nie da.

:)
                        • six_a Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 14:50
                          w takim razie, z czystym sumieniem możesz powiedzieć, że Twój gwałt to sci-fi
                          jest :)
                          • starywyjadacz Re: wyslalo sie za wczesnie 20.07.05, 15:00
                            > w takim razie, z czystym sumieniem możesz powiedzieć, że Twój gwałt to sci-fi
                            > jest :)

Moj gwalt jest jak najbardziej realny!!!!!!! jak kobieta mowi NIE to jest to
                            zwykly gwalt. czyz nie?
                            A ja wyraznie wychwytuje to nie ze slow ktore mnie dochodza typu:

" NIE NIE szybciej NIE NIE mocniej mocniej .... "

Tak wiec jest to gwalt jak nic.

• sagis Może np. przystawić jej do gardła rozbitą butelkę. 20.07.05, 14:50
                        Człowiek w silnym stresie różnie reaguje. W jedych wyzwala się wola walki, a
                        innych poraża strach.
                        W bardzo silnym stresie właśnie dochodzi do przykurczy i paraliżu mięśni.
                        Z zaskoczenia ofiara nie ma dużej szansy.
                        Może Starywyjadacz jest małym i kruchutkim mężczyzną, a jego koleżanka akurat
                        bardzo silną kobietą.

Nie rozumiem dlaczego "normalny" facet tak neguje możliwości dokonania gwałtu i
                        że w ogóle taki temat porusza?????
                        • starywyjadacz Re: Może np. przystawić jej do gardła rozbitą but 20.07.05, 14:53
                          > Może Starywyjadacz jest małym i kruchutkim mężczyzną, a jego koleżanka akurat
                          > bardzo silną kobietą.

wlasnie ze prowadzac sportowy i aktywny tryb zycia jestem duzo silniejszy od
                          przecietnego Kowalskiego

> Nie rozumiem dlaczego "normalny" facet tak neguje możliwości dokonania gwałtu
                          i
                          > że w ogóle taki temat porusza?????

No bo skoro ja nie mumiem to jak przecietnemu kowalskiemu moze sie udac?
                          • sagis Re: Może np. przystawić jej do gardła rozbitą but 20.07.05, 14:56
                            Z przyczyn już wymienionych.
                            Dlaczego negujesz, że jakaś kobieta została, czy zostanie zgwałcona przez innych
                            mężczyzn?
                            Czy to wychodzi u Ciebie męski szowiniz. "Ja jestem mężczyzną i wszystko wiem
                            najlepiej".
                            • starywyjadacz Re: Może np. przystawić jej do gardła rozbitą but 20.07.05, 15:06
                              > Z przyczyn już wymienionych.
                              > Dlaczego negujesz, że jakaś kobieta została, czy zostanie zgwałcona przez
                              innyc
                              > h
                              > mężczyzn?

No bo co wy mi tu za przyklady dajecie- jakies grozenie butlekom, walenie w leb
                              i zastraszanie? To co to za przyjemnosc z takiego gwaltu? I cala atmosfera
                              siada i co to za przyjemnosc dla obojga????!!!!

• sagis Re: Może np. przystawić jej do gardła rozbitą but 20.07.05, 15:13
                                A, bo to co innego, jak facet chce kobiety na gwałt, a gwałci ją;-)))
        • sagis I też nie była zaskoczona i zmrożona strachem. 20.07.05, 14:30
          Najwyżej w końcu opadła z sił ze śmiechu:-))
          Na mnie kiedyś znajomy policjant próbował chwytów gwałcicieli, ale jak usłyszał
          "nie", to od razu odłożył narzędzie swojej zbrodni:-))
          Dlatego też nie było w Tobie Clint'ie tyle woli dokonania gwałtu.
          • xxx1974 Re: I też nie była zaskoczona i zmrożona strachem 20.07.05, 14:31
            dupa
            • sagis Re: I też nie była zaskoczona i zmrożona strachem 20.07.05, 14:40
              dupa facet?;-)
              • six_a Re: I też nie była zaskoczona i zmrożona strachem 20.07.05, 14:42
                nie, on się przedstawił, tylko jasiu zapomniał dodać :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka