omcrew 29.07.05, 14:08 tak sie zastanawiam, facet poznaje dziewczyne okazuje sie ze ona ma siostre blizniaczke, identycznie wygladaja maja podobne zainteresowania i nawet razem studiuja, ktora wybrac??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmagi Re: blizniaczki 29.07.05, 14:09 no to napisz ten wiersz i idz nad te wodę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: blizniaczki 29.07.05, 14:10 :-) wiedzialem ze tu tez mnie dorwiesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: blizniaczki 29.07.05, 14:10 aaaa to było tylko taak na marginesie:-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: blizniaczki 29.07.05, 14:11 aaaa no tak,to nie mozesz napisac a to ci pech:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: blizniaczki 29.07.05, 14:12 zbyt osobiste nie napisze:-) a w biurze juz mnie prawie niema :-) Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: blizniaczki 29.07.05, 14:12 no wlasnie:-) i ktora wybrac? :-) moze im wiersz wyslac i zobaczyc ktora jak zareaguje? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: blizniaczki 29.07.05, 14:18 Trzebaby moze sprawdzic ktora lepsza w te klocki. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Zawsze jedna jest bardziej dominująca 29.07.05, 16:08 wśród bliźniaczek/ów. Na pewno serce podpowie Ci, którą wolisz:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstones1 Re: blizniaczki 29.07.05, 17:10 ha mój brat mial taka samą sytuacje jak ty, poznał na imprezie bliżniaczki i tańczył raz z jedna a raz z drógą i myślał że to ta sama. Wybrał ta milsza i fajniejszą. Też mu się wydawało że są bardzo do siebie podobne, ale przy blizszym poznaniu wyszło że bardzo sie różnią charakterami. Ja uwazam że wybral tą bardziej podobna charakterem do mamy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oralbee Mam slabosc do blizniaczek! 29.07.05, 17:33 Haha-moja pierwsza milosc byla blizniaczka;)super bylo do czasu az jej siostra nie wyslala mi lisciku;)i sie stalo jak sie stalo...-ale ten zwiazek wspominam najlepiej!-bardzo uczuciowi ludzie!!! Nastepnie na studiach poznalem tez blizniaczke,ale szybko sie to skonczylo,bo dziewczyna bardzo pusta byla:( siostra bardziej rozgarnieta,ale zakochana:( Super sprawa z blizniaczkami... Odpowiedz Link Zgłoś