anula73 Re: no tak z rzulwiem to nikt nie pogada ;( 16.08.02, 09:08 Rzulwik! Jak to nikt nie pogada? Ja pogadam - lubie wszystkie zwierzaczki, rzulwie tez (mam nawet zdjecie z takim wielkim:-) ) Juz dobrze... nie martw sie... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: no tak z rzulwiem to nikt nie pogada ;( 16.08.02, 09:12 wcale się nie martwię :) jestem wesołym rzulwiem ! ale dzięki bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: no tak z rzulwiem to nikt nie pogada ;( 16.08.02, 09:34 zapomnialam, ze rzulwie maja twarda skorupe, wiec nikt ich nie skrzywdzi :-))) i poza tym maja zawsze blisko do domu, wiec musza byc szczesliwe :-))) fajnie maja takie rzulwie, tez tak chce! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw skorupka 16.08.02, 09:38 no bardzo chętnie bym Cię zaprosił do środka, ale ostatnimi czasy skorupka troszkę mi się zamknęła na "gości"i musiała byś bardzo, bardzo długo pukać - niestety;( ale w przedpokoju (czytaj: koło skorupy) owszem, zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: skorupka 16.08.02, 10:23 rzulw napisał: > no bardzo chętnie bym Cię zaprosił do środka, ale ostatnimi czasy skorupka > troszkę mi się zamknęła na "gości"i musiała byś bardzo, bardzo długo pukać - > niestety;( > ale w przedpokoju (czytaj: koło skorupy) owszem, zapraszam > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: skorupka 16.08.02, 11:00 no nie do końca jestem taki powolny, zazwyczj staram się być wyścigowym rzulwiem , ale teraz to admini się ślimaczą . czy ja się mylę, czy jak ONI wezmą się z' za robotę " to się wszystko pieprzy za przeproszeniem na forum ? oj zapytam się ICH, jakem rzulw. A ty moja droga musisz sobie choć jakąś pelerynkę sprawić. No a co do Twojej skorupki JESTEŚ RZULWICĄ ??????? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: skorupka 16.08.02, 12:24 rzulw napisał: > no nie do końca jestem taki powolny, zazwyczj staram się być wyścigowym rzulwie > m > , ale teraz to admini się ślimaczą . > czy ja się mylę, czy jak ONI wezmą się z' za robotę " to się wszystko pieprzy > za przeproszeniem na forum ? najbardziej lubie czekac 15 min, az sie otworzy kolejna wypowiedz ;-) > oj zapytam się ICH, jakem rzulw. > A ty moja droga musisz sobie choć jakąś pelerynkę sprawić. > No a co do Twojej skorupki JESTEŚ RZULWICĄ ??????? :))) no wlasnie juz nie :-( Uwierzylam komus, ze bez skorupki bedzie mi lzej :-( Pukal i pukal az pekla... I teraz jestem taki nagi pol-rzulw. Trzeba bedzie zrobic nowa skorupke albo chociaz grubsza skorke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko jest i czeeeekooooo IP: *.chello.pl 16.08.02, 12:29 tylko do końca nie wiem, po co się bezczelnie tu wepchała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Gdzie rzulwik? IP: *.ewave.at 16.08.02, 12:45 Wcale sie nie wepchala;tylko jestesmy zaszczyceni,ze raczyla tu wlezc!!!Prosze zamknac drzwi i siadac:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Gdzie rzulwik? IP: *.chello.pl 16.08.02, 13:11 Hihih no gdzie mam tyłkiem klapnąć? Dziesięc odsób na dzięwięc krzesełek? Co ja jestem, lewitujące guru? Psze państwa, prosze się przesunąc.. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Gdzie rzulwik? 16.08.02, 13:24 jesem, jestem tylko dołączyłem do pomocy dla pewnej Marty: Wrocław • pomozemy Marcie ? snoop 16-08-2002 11:29 odpowiedz na list odpowiedz cytując Pozwolilem sobie przedrukowac Prosbe rodzicow,ktora znajduje sie na stronie internetowej www.info.bydgoszcz.pl oto ona ; "Pomoc Drodzy Państwo, Nasza ukochana córka Marta jest chora na cukrzycę. Do normalnej egzystencji niezbędna jest pompa insulinowa, której kosztów nie jesteśmy w stanie pokryć sami. Samo urządzenie kosztuje 12.000 złotych, dodatkowo dochodzą miesięczne koszty utrzymania w wysokości 500 złotych. Jeśli uznacie państwo, że jesteście w stanie Nam pomóc, będziemy wdzięczni za każdą złotówkę. Dziękuję Janina Trześniak tel. kom. 0-691-743-590 ING BANK ŚLĄSKI o/BYDGOSZCZ 10501139-2265037768 " ---------------------------------------------------------------- Moze by tak mozna bylo cos wspolnymi silami pomoc ? -Dwanascie tysiecy osob - po jednej zlotowce ? -Tysiacdwiescie osob - po dziesiec zlotych ? Oj mozna byloby roznie przeliczac,ale napewno nikt nie powie- ze to nie jest realne.Moze jednak....? Pozdrawiam snoop forum Torun • ZŁOTÓWA POSZŁA rzulw 16-08-2002 12:40 odpowiedz na list odpowiedz cytując wpłacona ! a to potwierdzenie: www.rzulw.republika.pl/dlamarty.html www.rzulw.republika.pl/dlamarty.html rzultyrzulf Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Gdzie rzulwik? 16.08.02, 13:28 oki, wieczorkiem wplace, jak wejde by wreszcie zaplacic czynsz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Gdzie rzulwik? IP: *.ewave.at 16.08.02, 13:29 rzulw napisał: > jesem, jestem tylko dołączyłem do pomocy dla pewnej Marty: > Wrocław > > > • pomozemy Marcie ? > snoop 16-08-2002 11:29 odpowiedz na list odpowiedz cytując > > Pozwolilem sobie przedrukowac Prosbe rodzicow,ktora znajduje sie na stronie > internetowej www.info.bydgoszcz.pl > > oto ona ; > > "Pomoc > > Drodzy Państwo, Nasza ukochana córka Marta jest chora na cukrzycę. Do > normalnej egzystencji niezbędna jest pompa insulinowa, której kosztów nie > jesteśmy w stanie pokryć sami. > > > > Samo urządzenie kosztuje 12.000 złotych, dodatkowo dochodzą miesięczne > koszty > utrzymania w wysokości 500 złotych. Jeśli uznacie państwo, że jesteście w > stanie Nam pomóc, będziemy wdzięczni za każdą złotówkę. > > Dziękuję > Janina Trześniak > tel. kom. 0-691-743-590 > > ING BANK ŚLĄSKI o/BYDGOSZCZ > 10501139-2265037768 " > ---------------------------------------------------------------- > > Moze by tak mozna bylo cos wspolnymi silami pomoc ? > -Dwanascie tysiecy osob - po jednej zlotowce ? > -Tysiacdwiescie osob - po dziesiec zlotych ? > > Oj mozna byloby roznie przeliczac,ale napewno nikt nie powie- ze to nie jest > > realne.Moze jednak....? > > Pozdrawiam snoop forum Torun > > > • ZŁOTÓWA POSZŁA > rzulw 16-08-2002 12:40 odpowiedz na list odpowiedz cytując > > wpłacona ! > > a to potwierdzenie: > www.rzulw.republika.pl/dlamarty.html > <a href="http://www.rzulw.republika.pl/dlamarty.html"target="_blank">w > ww.rzulw.republika.pl/dlamarty.html</a> > rzultyrzulf > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko czeko jest i ... IP: *.chello.pl 16.08.02, 13:31 tyż się nie wyspała. A do teką kazą jej stać :( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: czeko jest i ... 16.08.02, 13:41 DOBRA , DOBRA ŚPIOCHY , A CO JA MAM POWIEDZIEC ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: czeko jest i ... IP: *.ewave.at 16.08.02, 13:45 A bo ja wiem......Lepiej nic.napisze Ci pozniej co i jak.Wieczorkiem napisze.Albo napisz kiedy...ale nia teraz bo tu urwanie kapelucha jest...Sprzataja kuchnie...cala beda malowac.-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 tez niewyspana... 16.08.02, 13:43 kto kaze Czeko stac? nie daj sie! ja musze siedziec... ale jeszcze tylko 1,5 godz. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: tez niewyspana... IP: *.chello.pl 16.08.02, 13:47 wy mi kazecie! wpuściliście mnie co prawda, ale krzesełka nie dacie! Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: tez niewyspana... 16.08.02, 13:53 ups... to prosze, odstapie Ci moj fotelik :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: tez niewyspana... IP: *.chello.pl 16.08.02, 14:01 ale anula...ja tu nie chcę...tak wchodzić i awanturę robić...nie tak mamusia uczyła....przepraaaaaaszam.... Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: tez niewyspana... 16.08.02, 15:17 nie ma za co! Musze juz leciec, wiec fotelik wolny. Wpadne wieczorkiem Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Gdzie rzulwik? 16.08.02, 14:16 MAM PROŚBĘ JAK ZDECYDUJECIE SIĘ POMÓC TO ODPOWIEDZCIE NA POST "kOBIETy I CO WY NA TO ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Gdzie rzulwik? 17.08.02, 20:51 dzięki bardzo madamy za zainteresowanie sprawą, wcześniej nie mogłem podziękować bo spałem :))))))))) i to bardzo , bardzo długo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Gdzie rzulwik? IP: *.extern.kun.nl 17.08.02, 21:19 > dzięki bardzo madamy za zainteresowanie sprawą, wcześniej nie mogłem > podziękować bo spałem :))))))))) i to bardzo , bardzo długo i b. dobrze ze sie w koncu wyspales :-))) ja ide do kina pozdrawiam forumowiczow i foremki, bawcie sie ladnie i grzecznie Pola Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Żadnych nowych wątków nie będę otwierał, jak ktoś 18.08.02, 23:56 ... nie śpi to zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rannyptaszek Re: Żadnych nowych wątków nie będę otwierał, jak IP: *.tkb.pl / *.euro-net.pl 19.08.02, 00:05 Nie wiem, kogo zapraszasz, bo < "MADAMY DO CHOLERY" - tak czule pozdrowione rano przez Ciebie, teraz ida ze zlosci spac. Bo jak sie kulturalnie odezwaly / patrz poprzedni twoj watek/ to nie doczekaly sie odpowiedzi. A do ignorowania nie sa przyzwyczajone. Schowaj sie ze wstydu pod swoja skorupe. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw witam nocno-rannyptaszku, witam 19.08.02, 00:11 Gość portalu: rannyptaszek napisał(a): > Nie wiem, kogo zapraszasz, bo < "MADAMY DO CHOLERY" - tak czule pozdrowione > rano przez Ciebie, teraz ida ze zlosci spac. > Bo jak sie kulturalnie odezwaly / patrz poprzedni twoj watek/ to nie doczekaly > sie odpowiedzi. A do ignorowania nie sa przyzwyczajone. > Schowaj sie ze wstydu pod swoja skorupe. No tak ! fakt że siem zdenerwilem rano, ale ile można czekać ? nawet na madamy :) A w jednym z rannych wątków siem podowidzeniałem ładnie i zaprosiłem na wieczornąnoc. mimo, że noc Ciebie rannyptaszku też witam jak sfieszak sfieszaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranny ptaszek Re: witam nocno-rannyptaszku, witam IP: *.tkb.pl / *.euro-net.pl 19.08.02, 00:48 Ja Cie rowniez witam czule, choc nie tak namietnie, gdyz zwala mnie z mych ptasich nozek Twoj niecodzienny jezyk, a Twoja ciekawa pisownia nie miesci sie w moim malym ptasim mozdzku. A tak powaznie - witam poprzez stukanie moim dziobkiem w twa skorupe. Czy snilo ci sie to zwierze plci odmiennej, z ktorym tak zawziecie konwersowales? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: witam nocno-rannyptaszku, witam 19.08.02, 00:51 czu chodzi Ci o myszę ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw nocno-rannyptaszku 19.08.02, 00:52 mam wrażenie, że się na chwilkę pojawiła na tym forum, ale uciekła bo się nie odzywa ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rannyptaszek Re: witam nocno-rannyptaszku, witam IP: *.tkb.pl / *.euro-net.pl 19.08.02, 00:57 rzulw napisał: > czu chodzi Ci o myszę ? > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw nocno-rannyptaszku 19.08.02, 01:06 rannyptaszku śmy zfieszaki pszeciesz, nie polujmy na siem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: O 1 mysza wylizła ze dziórki ! IP: *.extern.kun.nl 19.08.02, 00:52 Witam najwolniejszego z wolnych... :-) P. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Sie Pola ! 19.08.02, 00:54 O jak widzem, siem ruch jakiś robi w tym bezruchu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw No własnym, rzulwiowym oczom nie wierze !!!! 19.08.02, 01:03 i uszom i łapom i ogonowi i skorupie :) Co siem staneło, że siem Vikcia zjawiła ??? Witam witam i o zdrowie pytam !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: No własnym, rzulwiowym oczom nie wierze !!!! IP: *.ewave.at 19.08.02, 01:15 Kochany jestes a ja jestem zalana na nowo......-((((Uj..tylko leczylam kaca.......po wczorajszymmmmmm.....ddory wiecor....? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: No własnym, rzulwiowym oczom nie wierze !!!! 19.08.02, 01:16 dobry dobry , tylko prosiemy nie chuchać tutej na nas, bo siem wszscy zalejem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika-skacowana Re: No tak przyszli, podzieńdobrowali i poszli ;( IP: *.ewave.at 19.08.02, 01:18 rzulw napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: No tak przyszli, podzieńdobrowali i poszli ;( IP: *.ewave.at 19.08.02, 01:22 Wlanczam Ci sie na poczte:UUUUUUUUwaga!!!!!!!Bo ja ci sie musze poskar.zycc.... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw poczta 19.08.02, 01:31 Vikcia ! co jest ? wszystkie poczty na podglądzie,a wieści ani widu ani słychu ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw poczta 19.08.02, 01:31 Vikcia ! co jest wszystkie poczty na podglądzie,a wieści ani widu ani słychu ;( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw No tak przyszli, podzieńdobrowali i poszli ;( 19.08.02, 01:23 Ja siem łodespałem !!! łoj łodespałem :))) tera mogie gadać i gadać !! Vika, a propos ustawiam siem do kolejki po wróżbem, tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw mysza, Pola, Vika, ranyptaszek... 19.08.02, 01:52 ... gdzie wy jesteście ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: mysza, Pola, Vika, ranyptaszek... IP: *.ewave.at 19.08.02, 01:56 Jezdemmmmmm.tutejjjjjjjl,jezusienaryjo jwk mnie leepetynaaa booooooooolli........ Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Vika 19.08.02, 01:58 aaaaaa trza było tyli chlać ? pewnie caly dzionek "leczyłaś" kacorka ,TAK ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vikaa Re: Vika IP: *.ewave.at 19.08.02, 02:00 rzulw napisał: > aaaaaa trza było tyli chlać ? > pewnie caly dzionek "leczyłaś" kacorka ,TAK ? > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Vika 19.08.02, 02:02 Gość portalu: Vikaa napisał(a): > rzulw napisał: > > > aaaaaa trza było tyli chlać ? > > pewnie caly dzionek "leczyłaś" kacorka ,TAK ? > > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Vika 19.08.02, 02:03 "Wlanczam Ci sie na poczte:UUUUUUUUwaga!!!!!!!Bo ja ci sie musze poskar.zycc...." czekam !!!! ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Vika 19.08.02, 02:08 a i tak siem cieszem , rze siem spotkali my f koncó. heh Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Vika 19.08.02, 02:49 Zasnęłaś ? No to śpij, żebyś jutro mogła gadać. TYYYLLLLKKOOOO mi nie lecz kaca więcej, bo znowu się urżniesz :)))))!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: aaaaaaaaa nie śpisz IP: *.ewave.at 19.08.02, 03:09 rzulw napisał: > co Ty taka bojowa jesteś ?? co? > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: aaaaaaaaa nie śpisz 19.08.02, 03:14 a tam "u was" to non-stopów to niema ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: aaaaaaaaa nie śpisz IP: *.ewave.at 19.08.02, 04:05 rzulw napisał: > a tam "u was" to non-stopów to niema ????????? > Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: no tak z rzulwiem to nikt nie pogada ;( 19.08.02, 22:48 Cześć rzulwiku, nie widziałeś gdzieś czeko? :) Wiem wiem, pakuje się teraz, jutro z rańca ma samolot... pozdro :) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: no tak z rzulwiem to nikt nie pogada ;( 19.08.02, 22:50 Jakoś nie mogę się z nią zgrać ;(( na imprezę też się nie mogę załapać ... Może trzeba ją "wywołac" ? Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: no tak z rzulwiem to nikt nie pogada ;( 19.08.02, 22:56 Oj rzulwiku, już jest po imprezie... Może się jeszcze czekusia pojawi dziś, liczę na to, ale wątpię - ma dużo na głowie - jutro odlot. A jak chcesz to się możesz załapać na alkoholowe topienie smutków, jakie z normą od jutra całkiem możliwe będziemy uskuteczniać ;( :) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw smutki... 20.08.02, 00:50 No tak, bardzo chętnie. W moim rzulwiowym życiu smutków nie brakuje, więc dodatkowy z powodu wyjazdu CZEKO bardzo chętnie opiję. ps. dlaczego życie jest do d... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: smutki... IP: *.extern.kun.nl 20.08.02, 00:58 Czesc rzulwik, Nos do gory, precz smutki!!!!! No to siup! Pzdr Pola Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: smutki... 20.08.02, 01:02 Cześć Polu ! usmiecham sie do Ciebie. widzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: smutki... IP: *.extern.kun.nl 20.08.02, 01:07 > Cześć Polu ! > usmiecham sie do Ciebie. > widzisz ? Widze rzulwiku Ja do Ciebie tez I glaszcze Cie po skorupce na dobranoc :-) Pola zmeczona Zyciem Dobranoc Do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Jest tu kto ? IP: *.ewave.at 20.08.02, 05:46 rzulw napisał: > A co Ty, jeszcze nie śpisz ? > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw wyborcza 20.08.02, 05:51 Tiaaa... Na forum o forum, próbowałem intrweniować, ale coś mi się wydaje, że bez echa. Masz moje poparcie !!!. Dzwoń mówię Ci, bo takich buraków to tępić trzeba. Poza tym na policję dzwoń, a nie do Wyborczej. Tylko którą, tamtą czy tą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Wyborcza IP: *.ewave.at 20.08.02, 05:54 rzulw napisał: > Tiaaa... > Na forum o forum, próbowałem intrweniować, ale coś mi się wydaje, że bez echa. > Masz moje poparcie !!!. Dzwoń mówię Ci, bo takich buraków to tępić trzeba. Poza > > tym na policję dzwoń, a nie do Wyborczej. Tylko którą, tamtą czy tą ? > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Wyborcza 20.08.02, 06:08 O ! sprawdziłem, przed chwilą i muszę przyznać , że parę linków z tych, które wskazałem zniknęłło. No ale nie wszystkie. www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=299&w=2721994 Odpowiedz Link Zgłoś