Dodaj do ulubionych

Chyba mi się nie uda...

08.12.05, 10:54
podyskutować dzisiaj na FK:(((
Obserwuj wątek
    • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 10:59
      a co Cie boli?;)
      • gosiaes Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:00
        nie nadążam z pisaniem, co napiszę to wycinają...
        • petronelia Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:01
          a ja ciagle placze :((( Juz tyle powodow mi sie nazbieralo
          • michalina1974 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:02
            a dlaczego na przylad?
            • petronelia Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:03
              bo Hanka z M jak Milosc ma ciagle w zyciu pod gorke, a Gosia jest wredna dla
              Stefanka i on musi z barmanka sobie poczynac :(
              • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:04
                stefana podobno wciagnęło pod skóre?
                • petronelia Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:06
                  Jak wciagnelo????
                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:10
                    przyszedł olbrzym do wioski powiedział, ze bedzie gwałcił dziewice.
                    Rada ustaliła ze zamiast tego dadza mu jeść. Olbrzym się zgodził ale
                    powiedział, że wioska musi zrobić mu tez laskę. Położył sie na łące a wioska
                    sie wzięła za robotę " raz dwa, raz dwa, raz dwa" nagle ktos
                    krzyczy "stooooooop stefana wciagnęło pod skóre":)
                    • petronelia Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:12
                      buuuuu. Myslisz, ze Stefek bardzo cierpial? Ooooo, jakie to smutne :(((
                      • gosiaes Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:13
                        e tam cierpiał! Doznał niezapomnianych wrażeń - hehehe:)
                      • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:15
                        mysle, ze olbrzym zapłakał nad smutnym losem stefka:))))))))))
          • michalina1974 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:03
            tzn. dlaczego placzesz?
          • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:03
            wymień 3 główne cos poradzimy:)
          • gosiaes Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:04
            a nie znajdziesz jakiegoś maleńkiego "powodziku", który będzie "powodem" że się
            uśmiechniesz:)))
            • petronelia Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:06
              no znajde!!! Magda M. prawie, ze sie pocalowala z Piotrem K. :)))
        • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:02
          podaj przepis na haft kurpiowski to nie wytną
          • michalina1974 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:04
            lepiej jak spuszczac oczka na dekolt w swetrze bo nie rozumiem objasnien 3*8 na
            przyklad w co drugim rzedzie :-)
            • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:07
              3*8 to nie o oczka chodzi:(
              dekolt i spuszczanie się zgadzaja:)
              • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:10
                no weź - spuszczanie na dekolt - blee...
                • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:11
                  ale 3*8 to o co chodzi?????;)
                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:12
                    gocha Ci wyjaśniła:)
                    • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:13
                      skąd taki ekspiriens?:)))))
                      • gosiaes Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:21
                        ticoqp napisał:

> skąd taki ekspiriens?:)))))

z ubiegłej nocy:)))
                        • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:26
                          moje szczere kondolencje:)
                          • gosiaes Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:27
                            nie można mieć w życiu wszystkiego:)))
                            ale dobre i to:))
                            • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:28
                              ja mam wszystko:)
                              • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:29
                                to się nie chwal :)
                                • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:29
                                  ja się wcale nie chwale ja poprostu mam talent:)
                              • gosiaes Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:30
                                ticoqp napisał:

> ja mam wszystko:)

to podziel się z biedną kobietą:)))
                                • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:32
                                  chcesz łupież?:))))))
                                  • gosiaes Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:56
                                    a co masz jeszcze??? łupież już mam:)))
                                    • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 12:03
                                      noo widzisz a zadrościłas:)
                                      weźmiesz 1/2 wargi zajęczej?
                                      • gosiaes Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 12:11
                                        a słodka jest???
                                        • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 12:12
                                          zawsze po marcheweczce po kapuscie juz mniej:)
                                          • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 12:14
                                            po kiszonej jest najlepsza :)))))
                                            • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 12:20
                                              albo po kiszonym?;)
                                              • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 12:22
                                                :)))) przed sobotą nim się wymoczy :)))
                                                • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 12:33
                                                  a w sobote kiszenie?;) nic nie wiem:)
                                                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 12:40
                                                    w sobotę jakby mniej kiszony się robi ;)
                                                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 12:43
                                                    bo wode ciepła puszczaja?:)
                                                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 12:44
                                                    a co na ogórkach sie nie znasz?;)
                                                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 12:53
                                                    kiszonych - słabo:(
                                                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 12:59
                                                    :)))) zawsze masz ciepłą wodę :)))))))
                                                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 13:03
                                                    ? wtedy kiedy wchodze do łazienki to leci ale czy zawsze to nie
                                                    sprawdzałem:))))))
                                                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 13:04
                                                    a co Ty robisz z ogórkami w łazience ?;)
                                                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 13:08
                                                    maseczkę se nakładam:)
                                                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 13:12
                                                    a ogóras kiśnie ;)
                                                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 13:31
                                                    za ogórem panny sznurem:)
                                                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 13:36
                                                    słyszałam wczoraj, że za drwalem panny sznurem:)
                                                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 13:38
                                                    ? od kogo?;)
                                                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 13:39
                                                    nie mogę powiedzieć:)
                                                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 13:47
                                                    eeee tam widziałem jak z kims gadałas o drwalach ale jak nie to nie sprawdze z
                                                    kim:))))))))
                                                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 13:54
                                                    ta widziałeś - to chyba ten drwal był ;)
                                                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 13:59
                                                    no zmusiłas mnie zebym sprawdził co gosia napisała - <ale to chyba
                                                    przyjemniejsze niźli z drwalem:)))>
                                                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 14:03
                                                    to były domysły tylko :) bo ona tego drwala nie zna :)))
                                                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 14:04
                                                    o.k ja juz wiecej o nic nie pytam:))))))))
                                                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 14:06
                                                    no nie wstydź się - pytaj ile chcesz :)))))
                                                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 14:09
                                                    nie nie dziekuje:) juz wiem:)
                                                    a czemu drwal sie poajwił przy okazji ogórków (kiszonych?:)
                                                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 14:12
                                                    bo żarłoczny jest jak cholera:)
                                                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 14:16
                                                    oooooo to Ty wiesz cos więcej opowiadaj? ogórki kiszone to tez dobra zagrycha
                                                    do wódki dla drwali nie?:)
                                                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 14:18
                                                    aaaa.. wódki jeszcze z nim nie piłam, zresztą nie lubię
                                                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 14:21
                                                    a co robiliscie?
                                                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 14:22
                                                    królika dla gośki goniliśmy :)
                                                  • gosiaes Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 14:25
                                                    i nie dogoniłyśmy go:)))
                                                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 14:28
                                                    ta... bo drwal na Twoje podwórko wleciał;)
                                                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 14:30
                                                    króliki strasznie lubia "te" rzeczy? to po co?
                                                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 14:33
                                                    a co Ty kurna króliczek jesteś, że takie rzeczy wiesz?
                                                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 14:42
                                                    widizałem reklame duracel z króliczkami:)
                                                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 14:48
                                                    spodobało się co:))) bardziej ta laska czy ten króliczek?:)
                                                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 14:49
                                                    bateria najbardziej:)
                                                  • gosiaes Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 14:53
                                                    na niej się długo jedzie - hehehe:)))
                                                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 15:07
                                                    też uzywasz?:)
                                                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 15:11
                                                    ticoqp napisał:

> bateria najbardziej:)

bez wspomagania nie da rady?:)
                                                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 15:13
                                                    jak to u królika:(
                                                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 15:14
                                                    ale pitolisz, króliki są w deche
                                                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 15:19
                                                    raczej je.bia w deche:))))
                                                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 15:23
                                                    jak nie mają w co to i decha jest dobra:)
                                                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 15:33
                                                    zaniemówiłem:)
                                                    chyba juz gosia nie będzie narzekac ze se nie pogadała?:)
                                                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 15:41
                                                    ta.. ale gdzieś przepadła, chyba króliczek ją dopadł:)))
                                                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 15:42
                                                    mówiła, ze duracela też uzywa:)
                                                  • gosiaes Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 15:45
                                                    nie duracela tylko durexa -hihihi:))
                                                    "Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz.
                                                    One przyjdą same".
                                                  • gosiaes Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 15:43
                                                    gaduły Wy jedne:)
                                            • gosiaes Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 12:24
                                              Zosia - próbowałaś już?:)))
                                              • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 12:25
                                                zboczenica jedna - blee....
                                                • gosiaes Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 12:26
                                                  napisałaś - że po kiszonej kapuście najlepsza, więc...
                                                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 12:28
                                                    biegał taki jeden zajączek po lesie i kapustę kiszoną wpierdzielał to co se
                                                    miałam nie spróbować ;)
                                                  • gosiaes Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 12:31
                                                    cholercia - Ty to jesteś,
                                                    Zatrzymałaś go i do mnie już nie dobiegł:)))
                                                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 12:32
                                                    mam jeszcze resztki to Ci podrzucę :))))
                                                  • gosiaes Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 12:40
                                                    zosia500 napisała:

> mam jeszcze resztki to Ci podrzucę :))))

Czy ja wyglądam na taką co się zadowoli resztkami???
                                                  • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 12:41
                                                    no żebyś nie mówiła, że zła jestem :) dobra upoluję Ci nowego ;)
                                                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 12:54
                                                    gosia w zasadzie to chyba udało Ci się podyskutować nie? cieszysz się?
                                                  • gosiaes Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 14:24
                                                    nio nie za bardzo:(((
                                                    Za ogórkami i kiszoną kapustą nie przepadam, a na forum tobym chciała o czymś
                                                    bardziej subtelnym pogadać:)))
                                                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 14:31
                                                    pewnie o hafcie kurpiowskim albo bielixnie koronkowej?;)))))))))
                        • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:27
                          > z ubiegłej nocy:)))

kobieto w nocy to się śpi :)
                          • gosiaes Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:28
                            kobieto - może Ty śpisz? Ja pracuję nad większą wydajnością:)))
                            • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:29
                              z ha?
                            • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:31
                              z wirtuozem to faktycznie trzeba się napracować :))))
                              • gosiaes Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:33
                                ale to chyba przyjemniejsze niźli z drwalem:)))
                                • zosia500 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:34
                                  nie z drwalem tylko z młynarzem :)))
              • gosiaes Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:11
                ticoqp napisał:

> 3*8 to nie o oczka chodzi:(
                > dekolt i spuszczanie się zgadzaja:)

3*8 - to chodzi o kropelki:)))
                • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:12
                  nie wiem? chyba trzech na osiem?;) zapytaj autorke postu
                  • michalina1974 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:14
                    3x8 tak dokladnie bylo napisane, i chodzilo o wyrobienie dekoltu a ja nie
                    rozumiem o co chodzi
                    • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:17
                      dokładnie było 3*8 - prawie robi różnicę:) prawie jak zywiec:)
                      • michalina1974 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:19
                        nie, chodzilo o 3x8 (slownie trzy na osiem) interpretacja dowolna ;-)..
                        • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:20
                          3 na osiem to sie tak chyba powinno pisać - 3/8 bo 3x8 = 24:)
                          • michalina1974 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:21
                            mozliwe, ale w intstrukcji stalo jak byk 3x8. tylko o co chodzi?
                            • gosiaes Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:23
                              nabrać trzy oczka i przerobić osiem razy:)
                              tylko czyje oczęta by to zniosły???
                              • michalina1974 Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:24
                                taaaaaaaa. to moze w ogole podaruje sobie ten dekolt? :-)
                                • gosiaes Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:26
                                  jasne - zrób tylko cieniutki ramionka, będzie chyba bardziej seksi:)))
                                  • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:27
                                    albo stringi?;)
                            • ticoqp Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 11:27
                              jak nie wiadomo o co chodzi to o kase pewnie:)
    • pilot.nawigator Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 14:52
      wpisuje sie jako 101:)
      • gosiaes Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 14:57
        chciałeś być 101szy??? Czy źle nawigację przeprowadziłeś???
    • brak-pomyslu Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 16:29
      Ja tak tylko na chwilę. Chciałam coś powiedzieć w kwestii 3x8 i już uciekam. To
      chyba oznacza że w każdym rzędzie zakańczasz 3 razy po 8 oczek.
      Za krolikami i drwalami nie nadążam więc już sobie idę.
      Do domu.
      A co mi tam.
    • dietunia Re: Chyba mi się nie uda... 08.12.05, 20:27
      łeee tam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka