mnsn 14.08.05, 21:38 Mam ostatnio wielkiego stresa, praca, kłótnie z mężem i może którać z Was poleci mi dobre tabletki uspokajające, ale takie, które mozna kupić w aptece bez recepty. No i oczywiście proszę o radę czy pomagają. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
undyna Re: Tabletki uspokajające 14.08.05, 22:13 Bez recepty, to poza deprimem nie znam, ale z tym trzeba uważać, 0 opalania w trakcie brania - wysypka, jeśli byś się zdecydowała poprosić lekarza o receptę, to Hydroxyzyna na noc 10 mg, jak się spokojnie wyśpisz bez majaków, to i stres łatwiej znieść, jeden z niewielu uspokajaczy który nie uzależnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
utka2 Re: Tabletki uspokajające 14.08.05, 22:36 Bez recepty: "Tabletki uspakajające" firmy Labofarm. Ziołowe, po dwóch zasypia się bez problemu, nie uzależniają. Osobiście wypróbowałam przez jakiś czas. Polecam. Niedrogie. Odpowiedz Link Zgłoś
missasistant Re: Tabletki uspokajające 15.08.05, 11:55 Utka ma rację, ziołowe tabletki na uspokojenie firm Labofarm lub Aflofarm - w skladzie waleriana, melisa. Nie ma dziurawca, po ktorym lepiej sie nie opalac. Działaja, mialam bardzo ciezki okres w pracy i w zyciu i mnie nosilo. Po tabletkach pojawiło się takie delikatne zobojętnienie, ale nie otępienie, choć przyznam, że na początku wolniej reagowałam ;-)) No ale nagle problemy ze snem i popłakiwaniem w poduszkę przestały istnieć. Najlepiej zapytaj jeszcze farmaceutkę, na pewno Ci coś doradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
iwett27 Re: Tabletki uspokajające 15.08.05, 16:56 Popieram tabletki firmy LABOFAM!! Bardzo pomagaja...polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1986 Re: Tabletki uspokajające 15.08.05, 12:28 Polecam "Validol". Można go kupic w aptece bez recepty, ale rownież np. w drogeriach, widziałam je ostatnio w Rossmannie. Kosztują ok. 4 zł. Są w formie tabletek do ssania. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotta_lotta Re: Tabletki uspokajające 15.08.05, 16:07 ja Polecam szczerze Kalm'sy i tonik z melisy Herbapolu :) Odpowiedz Link Zgłoś