locura 29.08.02, 21:37 Zawsze czytalam to forum i czesto chcialam sie odezwac. W koncu sie zdecydowalam. Mam juz swoich ulubionych autorow, i chetnie z Wami porozmawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario2 Re: Witam! Jestem tu nowa. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 21:39 to ja sie zegnam. Mnie sie nie lubi :o) Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: Witam! Jestem tu nowa. 29.08.02, 22:41 locura napisał(a): > Zawsze czytalam to forum i czesto chcialam sie odezwac. W koncu sie > zdecydowalam. Mam juz swoich ulubionych autorow, i chetnie z Wami porozmawiam. Musisz wyjawić tych ulubionych bo widzę, że wrodzona skromnośc nie pozwala im się odezwać. Ośmiel ich trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Witam! Jestem tu nowa. IP: 213.25.39.* 29.08.02, 22:43 Witam cieplutko. Ja też od niedawna i raczej z doskoku. A niegrzecznego mario2 nawet lubie. Nie martw sie mario, kazdy ma swoją małą obseję. Nie bądź tylko zanadto niegrzeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Witam! Jestem tu nowa. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 22:51 problem w tym ze ja leje na to czy sie mnie lubi czy nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Witam! Jestem tu nowa. IP: 213.25.39.* 29.08.02, 23:01 Wiem, wiem.Ty jestes taka rogata dusza z brzydkim slowkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Witam! Jestem tu nowa. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 23:04 w ogole jestem okropny- komunista pijak, anyyklerykal i nie lubie kobiet! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Do Mario IP: *.abo.wanadoo.fr 29.08.02, 23:27 Gość portalu: mario2 napisał(a): > w ogole jestem okropny- komunista pijak, anyyklerykal i nie lubie kobiet! :o) no to bys sie nadawal do mojej ciotki Basi :) Komunistka wprawdzie z niej zadna, ale za to pije za trzech, wyrzekla sie Kosciola, a kobiet nie lubi, bo za kazdym razem trafia na faceta "swojego zycia", ktory jest lub dopiero co byl zajety. Jak chcesz to moge cie skumac ;)) Mrufka Odpowiedz Link Zgłoś
bezprecedensowa_staruszka Re: Do Mario 29.08.02, 23:38 Mario , kochany .. a lubisz małe kotki? :-) Umilają życie włażąc na kolana , mrucząc , łasząc się wdzięcznie do naszych stóp .. Strasznie dobrze ludziom z kotkami a kotkom - z ludźmi! Masz w domu małego , nowiutkiego kotka? :-) Pozdrawiam kochanieńki. I lubię Cię. staruszka - napadaczka ogrodowa :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do Mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 02:01 Nie lubie kotow. Mam kompleks Alfa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly.k Re: Witam! Jestem tu nowa. IP: 139.57.24.* 29.08.02, 23:35 Gość portalu: mario2 napisał(a): > w ogole jestem okropny- komunista pijak, anyyklerykal i nie lubie kobiet! :o) Ehh... Zupelnie jak moj wujek. Pewnie skonczysz tak, jak on... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka A kiedyś napisałeś, że jesteś wielbicielem kobiet! 29.08.02, 23:58 To już ci przeszło? Szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: A kiedyś napisałeś, że jesteś wielbicielem ko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 01:54 ja jestem wielbicielem kobiet!... Mam u nich duze powodzenie- wszystkie mi sie podobaja! I dlatego ich nie lubie! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Mario c.d. 30.08.02, 09:55 Gość portalu: mario2 napisał(a): >... i nie lubie kobiet! :o) W to, pozwól, też nie uwierzę... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Mario 30.08.02, 09:53 Gość portalu: mario2 napisał(a): > problem w tym ze ja leje na to czy sie mnie lubi czy nie! W to nie uwierzę... Pozdrowionka :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Witam! Jestem tu nowa. IP: 213.25.39.* 29.08.02, 23:49 Jestescie okropni. Mario tylko ksiezy nie lubi a wy go od razu do rodzinnych oryginalow porownujecie. I wszystkie wady dla niego ! A on tylko ksiezy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka ***** IP: *.abo.wanadoo.fr 30.08.02, 00:08 Gość portalu: Lena napisał(a): > Jestescie okropni. Mario tylko ksiezy nie lubi a wy go od razu do rodzinnych > oryginalow porownujecie. I wszystkie wady dla niego ! A on tylko ksiezy ... Jakie tam wady; jak moja ciocia Basia wypije na weselu to wiesz jaki ubaw mamy w rodzinie :))) Takie glupoty wygaduje, ze mozna pasc ze smiechu, a najwieksza frajda jak zaczyna dzialac. Raz wyszla totalnie pijana z przyjecia weselnego,po czym wrocila po godzinie przebrana w sprane jeansy, tenisowki z dziura na palcach i stary podkoszulek i oswiadczyla wszem i wobec, ze sie wybiera na ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Witam! Jestem tu nowa. IP: 213.25.39.* 30.08.02, 00:15 Ale kolega ktorego omawiamy tego by nie zrobil bo nie ma czasu. Przygotowuje powazne rozprawy i przegrzebuje komp... Moze on pije za malo. troche luzu by mu nie zaszkodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Witam! Jestem tu nowa. IP: *.madison.chorus.net 30.08.02, 00:22 Witam. Co prawda stary ze mnie forumowy wyjadacz ale pamietam swoje poczatki ;)))) Powodzenia czeko Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Witam! Jestem tu nowa. 30.08.02, 07:55 A ja wam powiem, że ja Maria lubię bo już kilka razy fajnie poprawił mi humor, ale tu nie powinniśmy rozmawiać o ciotkach czy innych członkach rodziny, tylko mamy przywitać nowa koleżankę! No kochani przywitajmy się z koleżnką. Dzieeeeeń dooooobryyyy!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Witam! Jestem tu nowa. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 08:19 narazilas sie kilku dewotom. Uwazaj, pietno komucha, pijaka, antykremowki moze ci sie odbic czkawka :o) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Witam! Jestem tu nowa. 30.08.02, 08:27 Ale Mario przecież nikt nie może mi zabronić kogoś lubić, bądz narzucac mi, że mam kogoś nienawidzić bo to czy tamto. Dzięki Bogu jestem dorosła i robię to na co mam ochotę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Witam! Jestem tu nowa. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 08:47 A na co masz ochote, dorosla kobieto? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Witam! Jestem tu nowa. 30.08.02, 08:51 Maaaaario, nie podpuszczaj...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Witam! Jestem tu nowa. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 08:54 alez ja nic nie robie! Naprawde, to sa sugestie mi nieprzyjaznych :o) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Witam! Jestem tu nowa. 30.08.02, 09:02 Eeee to chyba ja mam takie tylko skojarzenia hi hi hi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Witam! Jestem tu nowa. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 09:07 jakie skojarzenia? Chcesz nas skojarzyc? Sodomia i Gomoria! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Witam! Jestem tu nowa. 30.08.02, 09:14 Gość portalu: mario2 napisał(a): > jakie skojarzenia? Chcesz nas skojarzyc? Sodomia i > Gomoria! :o) zwlaszcza, ze Lastka juz date slubu ma, pfuj! :)) rozumiem, ze jak kazdy prawdziwy mezczyzna, Lastka musi sie przed slubem wyszalec... ... zycze udanych lowow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Witam! Jestem tu nowa. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 09:19 nie jestem na lowach. to raczej safari z ogladaniem okazow fauny! Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Witam! Jestem tu nowa. 30.08.02, 09:20 Gość portalu: mario2 napisał(a): > nie jestem na lowach. wiem rybenko... na lowach jest Lastka... ...Ty jestes zwierzyna... > to raczej safari z ogladaniem okazow fauny! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Sagan oszalałaś....:))))))))))))) 30.08.02, 09:30 sagan2 napisała: > Gość portalu: mario2 napisał(a): > > > nie jestem na lowach. > > wiem rybenko... na lowach jest Lastka... > ...Ty jestes zwierzyna... > > > > to raczej safari z ogladaniem okazow fauny! Ja na łowach nie byłam już od .....o ile się nie mylę...11 lat? A od ponad 7 lat to nawet nie w głowie mi łowy, cholercia tak to jest jak kobieta wciąż zakochana... Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Sagan oszalałaś....:))))))))))))) 30.08.02, 09:37 lastka napisała: > Ja na łowach nie byłam już od .....o ile się nie > mylę...11 lat? A od ponad 7 lat to nawet nie w głowie > mi łowy, cholercia tak to jest jak kobieta wciąż > zakochana... rozumiem, ze Twoj tu czasem zaglada, wiec jestesmy teraz poprawne politycznie: oczywiscie droga Lastko, cudownie byc wierna jednemu mezczyznie cale zycie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Sagan oszalałaś....:))))))))))))) 30.08.02, 09:38 Hm, czy zagląda, raz chyba zajrzał... Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Sagan oszalałaś....:))))))))))))) 30.08.02, 09:40 lastka napisała: > Hm, czy zagląda, raz chyba zajrzał... i co zobaczyl? byly jakies afery?... mam nadzieje, ze nie :) choc ludzie czasem o dziwne rzeczy sa zazdrosni... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Sagan oszalałaś....:))))))))))))) 30.08.02, 09:42 Nie afery nie było ale jest zazdrosny o...a może kiedyś Ci powiem o co...to prawda, że ludzie są zazdrośni o dziwne rzeczy a zwłaszcza faceci... Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Sagan oszalałaś....:))))))))))))) 30.08.02, 09:58 lastka napisała: > to prawda, że ludzie są zazdrośni o dziwne rzeczy a > zwłaszcza faceci... to prawdy. chociaz kobiety tez. a zazdrosc, zdaje sie, nie jest uczuciem racjonalnym, wiek nijak jej, ani jej zrodel sklasyfikowac nie mozna. 3maj sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Witam! Jestem tu nowa. 30.08.02, 09:19 sagan2 napisała: > Gość portalu: mario2 napisał(a): > > > jakie skojarzenia? Chcesz nas skojarzyc? Sodomia i > > Gomoria! :o) > > zwlaszcza, ze Lastka juz date slubu ma, pfuj! :)) > > rozumiem, ze jak kazdy prawdziwy mezczyzna, Lastka musi > sie przed slubem wyszalec... > ... zycze udanych lowow :) No co Ty a życiu szaleć to ja nie chcę, ja ze swoim mogę się wyszaleć oj mogę... (ciekawe dlaczego się uśmiecham sama do siebie?) Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Witam! Jestem tu nowa. 30.08.02, 09:30 o ile wiem, mezczyzni inaczej rozumieja 'wyszalenie sie'... bodajze chodzi o ilosc, a nie jakosc, gupolki... ;) masz racje Lastka, jakosc rulez :) usmiechaj sie do siebie ile wlezie :) nie dolacze, bo moze zaczniesz co podejrzewac... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Witam! Jestem tu nowa. 30.08.02, 09:31 Sagan uśmiechaj się tylko myśl o swoim... :))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Witam! Jestem tu nowa. 30.08.02, 09:38 lastka napisała: > Sagan uśmiechaj się tylko myśl o swoim... > :))))))))))))))))))))))))))))) toz mowie, ze sie usmiecham, jak mysle o Twoim... pfuj! o SWOIM, oczywiscie... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Witam! Jestem tu nowa. 30.08.02, 09:18 Nie nas! No co ty Mario w żadnym wypadku...ja już skojarzona jestem z takim facetem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Witam! Jestem tu nowa. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 09:19 i co on na to? kiedy mu powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Witam! Jestem tu nowa. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 09:26 Nie powiesz? zadzialasz z zaskoczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: Cześć nowa! 30.08.02, 08:48 Nie wiem czy wytrwałaś do dzisiaj, ale mnie się tu też nie lubi, bo jestem nowa i nietypowa:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))). Kup sobie na wszelki wypadek rękawice bokserskie. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Cześć nietypowa! 30.08.02, 09:38 czy mogę się z tobą zakolegować? podobno lubisz monthy pythona? tak, też lubię ten rodzaj humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Cześć nietypowa! 30.08.02, 09:50 czesc mnie to samego zaskoczyło :) 'łowca androidów' film jest ok, ale książka wydaje mi sie, że lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Cześć nietypowa! 30.08.02, 09:53 muszek0 napisał: > 'łowca androidów' film jest ok, ale książka wydaje mi > sie, że lepsza. no tak... MUSISZ byc mezczyzna... ... ach, ten harrison ford... ;))) to chyba nawet nie ksiazka, tylko opowiadanie? (albo cykl?) a film ma niesamowity klimat, zrobil na mnie ogromne wrazenie (zaraz po harrisonie, oczywiscie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pg1514 Re: Cześć nowa! 30.08.02, 09:44 poison1 napisała: > Nie wiem czy wytrwałaś do dzisiaj, ale mnie się tu też nie lubi, bo jestem nowa > > i nietypowa:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))). > Kup sobie na wszelki wypadek rękawice bokserskie. > Powodzenia A dlaczego się Ciebie nie lubi? Ja tam lubię wszystkich ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: Cześć nowa! 30.08.02, 10:11 pg1514 napisał: > poison1 napisała: > > > Nie wiem czy wytrwałaś do dzisiaj, ale mnie się tu też nie lubi, bo jestem > > nowa > > > > i nietypowa:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > ))). > > Kup sobie na wszelki wypadek rękawice bokserskie. > > Powodzenia > > A dlaczego się Ciebie nie lubi? Ja tam lubię wszystkich ;-) A czytałeś (łaś) moje wątki? Nikt nie chce na nie odpisywać, czyli - nie lubią. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! No i ten nick, też się nie podoba, a przecież nick , jak każdy inny. Lepszy niż jaka "wredna" czy "zdzira" czy coś jeszcze innego. Odpowiedz Link Zgłoś
b.u.zz Re: Cześć nowa! 30.08.02, 10:27 jesli chodzi o nick, to zawsze mozesz dokonac zabiegu kosmetycznego i dodac jedno "s" ;-) poza tym nie mow, ze cie nie lubia. lubia, lubia, tylko sie drocza. b. Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: Cześć nowa! 30.08.02, 10:45 b.u.zz napisał: > jesli chodzi o nick, to zawsze mozesz dokonac zabiegu kosmetycznego i dodac > jedno "s" ;-) > poza tym nie mow, ze cie nie lubia. lubia, lubia, tylko sie drocza. > b. > > Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: Cześć nowa! 30.08.02, 11:23 b.u.zz napisał: > bedzie poisson > b. > > Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re:No dobra jeszcze raz... 30.08.02, 09:44 Najpierw gadałam, na Was a teraz sama odeszłam od tematu, przypominam więc jeszcze raz, że mieliśmy przywitać nową koleżankę, chociaz...przestała się odzywać więc pewnie już zwątpiła... Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re:No dobra jeszcze raz... 30.08.02, 09:52 cześć nowa koleżanko ! (mam nadzieję, że nie wyszło zbyt patetycznie?) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Witam! Jestem tu nowa. 30.08.02, 10:33 locura napisała: > Zawsze czytalam to forum i czesto chcialam sie odezwac. To jak od zawsze je czytałas, to nie jestes tutaj taka nowa. > W koncu sie zdecydowalam. Mam juz swoich ulubionych autorow, i chetnie z Wami >porozmawiam. Cos jednak niechetnie rozmawiasz z nami. Naturalnie równiez witam i gratuluje Ci odwagi ;")) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Gdzie jest ta nowa koleżanka? 30.08.02, 11:35 Chcę się wreszcie zapoznać i dowiedzieć, których autorów uwielbia... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: Gdzie jest ta nowa koleżanka? 30.08.02, 11:37 agniecha27 napisała: > Chcę się wreszcie zapoznać i dowiedzieć, których autorów uwielbia... > :))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Gdzie jest ta nowa koleżanka? 30.08.02, 11:46 poison1 napisała: > agniecha27 napisała: > > > Chcę się wreszcie zapoznać i dowiedzieć, których autorów uwielbia... > > :))) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Gdzie jest ta nowa koleżanka? 30.08.02, 11:42 Pewnie znowu z ukrycia nas podgląda. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Gdzie jest ta nowa koleżanka? 30.08.02, 11:47 lastka napisała: > Pewnie znowu z ukrycia nas podgląda. Aż mnie dreszcz przeszedł po plecach... hi hi hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Gdzie jest ta nowa koleżanka? 30.08.02, 11:48 No ale wczoraj była odważna, tym bardziej nie ma takiego prawa żeby nas podgladać, podglądaczka jedna... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Gdzie jest ta nowa koleżanka? 30.08.02, 11:57 A może odezwały się nie te osoby, których oczekiwała? Wiesz, my Lastuś trochę próżne jesteśmy i myślimy, że jak my lubimy wszystkich, to nas wszyscy też lubią. Czasem jest odwrotnie, oj odwrotnie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Gdzie jest ta nowa koleżanka? 30.08.02, 12:12 agniecha27 napisała: > A może odezwały się nie te osoby, których oczekiwała? > Wiesz, my Lastuś trochę próżne jesteśmy i myślimy, że jak my lubimy wszystkich, > > to nas wszyscy też lubią. Czasem jest odwrotnie, oj odwrotnie... ;))) > > Odpowiedz Link Zgłoś