Dodaj do ulubionych

Gadam tu z wami

06.09.05, 16:18
i obiad spaliłam, wczoraj też:( FK powinno jakieś odszkodowania wypłacać..:((
Obserwuj wątek
    • bolek_rz Re: Gadam tu z wami 06.09.05, 16:20
      Ty nie zwalaj juz na FK :))))
      • klamczucha3 Re: Gadam tu z wami 06.09.05, 16:22
        Ja ostatnio powidla przyjaralam!
    • juleczka4 Re: Gadam tu z wami 06.09.05, 16:23
      Rybko kup sobie taki minutnik , co sie ustawia jak sie gotuje np. jajko na
      miękko! I ustawiaj np. na 10 minut , one mają to do siebie , że głośno
      dzwonią , to odrazu oderwiesz się od kompa i polecisz zobaczyć co z
      obiadkiem !!:)))
    • szary.eminent Re: Gadam tu z wami 06.09.05, 16:29
      Znow mi obiad przypalilas kobieto!!!!!!!!!

a co gotowalas?
      • rybbbka4 Re: Gadam tu z wami 06.09.05, 16:31
        Nic specjalnego.. ziemniaki spaliłam i kurczaka, a wczoraj schabowe:( i
        omyłkowo zamroziłam surówkę z pomidorów w śmietanie:(((
        • rybbbka4 Re: Gadam tu z wami 06.09.05, 16:32
          Ale już trochę rozmroziłam:)
    • pur.blanca Re: Gadam tu z wami 06.09.05, 16:37
      Nałóg,to nałóg.Uzależniona jesteś kobieto!! Wybacz,ale ja wolę sie uzależnic od
      czego innego.Na przykład od książek
      • rybbbka4 Re: Gadam tu z wami 06.09.05, 16:38
        Uzależnienie mówisz.. to mnie teraz załamałaś..:(((
        • szary.eminent Re: Gadam tu z wami 06.09.05, 16:39
          rybbbka4 napisała:

> Uzależnienie mówisz.. to mnie teraz załamałaś..:(((
          >

Ja to juz sie otwarcie przyznaje,ze uzalezniony jestem!!!ale najgorsze to,ze
          nie tylko od forum...
          • rybbbka4 Re: Gadam tu z wami 06.09.05, 16:43
            Na pewno od migdałów i czegoś na "O" :))
            • szary.eminent Re: Gadam tu z wami 06.09.05, 16:44
              rybbbka4 napisała:

> Na pewno od migdałów i czegoś na "O" :))
              >

Ale "O" dawno nie mialem:((((i tak mi smutnooooo
    • szary.eminent Nie zgadniesz Rybka co jem?;)))n/t 06.09.05, 16:40
      • rybbbka4 Re: Nie zgadniesz Rybka co jem?;)))n/t 06.09.05, 16:44
        Na pewno jesz łososia albo migdały:))) chyba że nie było w sklepie to może
        sobie kanapki z czymś innym zrobiłeś;)))
        • szary.eminent Re: Nie zgadniesz Rybka co jem?;)))n/t 06.09.05, 16:46
          rybbbka4 napisała:

> Na pewno jesz łososia albo migdały:))) chyba że nie było w sklepie to może
          > sobie kanapki z czymś innym zrobiłeś;)))
          >

Strzal w 10!!!-jem migdaly a kanapki z lososiem na obiad bede jadl;))))-w
          sklepie wszystko mieli co mi trzeba;)+zimne pifffunio;)
      • bolek_rz Re: Nie zgadniesz Rybka co jem?;)))n/t 06.09.05, 16:45
        Szary a wiesz na co pozytywnie działa sok ananasowy?? :)))
        • szary.eminent Re: Nie zgadniesz Rybka co jem?;)))n/t 06.09.05, 16:47
          bolek_rz napisał:

> Szary a wiesz na co pozytywnie działa sok ananasowy?? :)))

To sie wie;))))ale teraz to nie musze tego stosowac!-chyba,ze sie trafi cos z
          nienacka!
          • rybbbka4 Re: Nie zgadniesz Rybka co jem?;)))n/t 06.09.05, 16:49
            Ja też wiem:)))
            A dlaczego dawno nie miałeś "O"??? nie starasz się chłopie...
            • szary.eminent Re: Nie zgadniesz Rybka co jem?;)))n/t 06.09.05, 16:50
              rybbbka4 napisała:

> Ja też wiem:)))
              > A dlaczego dawno nie miałeś "O"??? nie starasz się chłopie...
              >

Ja sie nie staram????
              • asiulka81 Soczek ananasowy??? 06.09.05, 16:56
                No no chłopcy, kosmate mysli macie??? ;)))
                • szary.eminent Re: Soczek ananasowy??? 06.09.05, 16:56
                  asiulka81 napisała:

> No no chłopcy, kosmate mysli macie??? ;)))

Jakie tam kosmate?-slodkie i soczyste;))))))))))
                  • asiulka81 Re: Soczek ananasowy??? 06.09.05, 17:00
                    Och jacy wy kochani. Dla nas sie tak staracie, abysmy prawdziwych slodkosci
                    pokosztowlay ;)))
                    • szary.eminent Dodam,ze... 06.09.05, 17:03
                      od piwa jest ten sam efekt!!!-wiec juz przestancie gderac,ze wasz chlop chleje
                      piwsko z kolegami lub przed tv!-on robi to dla was!!!!
                      • asiulka81 Facet pije piwo dla kobiety!!! 06.09.05, 17:05
                        Bo jeszcze uwierze;)))
                        A tak na serio to nie wiedzialam ze po piwie jest ten sam efekt.;)))
                • szary.eminent Re: Soczek ananasowy??? 06.09.05, 16:57
                  asiulka81 napisała:

> No no chłopcy, kosmate mysli macie??? ;)))

I jak zawsze myslimy tylko o Waszym komforcie;)
                  • asiulka81 O naszym??? 06.09.05, 16:58
                    O ho ho! No prosze!
                    • szary.eminent Re: O naszym??? 06.09.05, 17:01
                      asiulka81 napisała:

> O ho ho! No prosze!

Pewnie pewnie!-a Wy tak na nas narzekacie!
                      • asiulka81 O my niedobre! 06.09.05, 17:04
                        Jak my mozemy narzekac? Wy sie tak angazujecie! Soczek ananasowy pijecie!!!
                        • bolek_rz Re: O my niedobre! 06.09.05, 17:06
                          Soczek to tylko z myślą o Was:)
                          • szary.eminent Re: O my niedobre! 06.09.05, 17:10
                            bolek_rz napisał:

> Soczek to tylko z myślą o Was:)

taaaa SoCzEk tylko dla Was...hahahaha
                            • bolek_rz Re: O my niedobre! 06.09.05, 17:11
                              Bo akurat ananasowy jest nie dobry, widzicie jak my sie poswiecamy dla
                              Was!! :)))
                            • asiulka81 Chłopcy!!! Jacy Wy jestescie troskliwi! 06.09.05, 17:12
                              Takich to ze swieca szukac trzeba ;))) Co by tak o partnerke dbali;)))
                              • szary.eminent Re: Chłopcy!!! Jacy Wy jestescie troskliwi! 06.09.05, 17:13
                                asiulka81 napisała:

> Takich to ze swieca szukac trzeba ;))) Co by tak o partnerke dbali;)))

Ale swieca to wtedy juz zbedna bedzie;)
                                • asiulka81 Re: Chłopcy!!! Jacy Wy jestescie troskliwi! 06.09.05, 17:33
                                  Fakt!. Swieca juz wtedy zbedna! ;)))
                              • szary.eminent A gdzie Rybbbka zwiala? N/T 06.09.05, 17:14
                                • bolek_rz No wlasnie, gdzie rybbkaa?? 06.09.05, 17:14
              • kasitza Re: Nie zgadniesz Rybka co jem?;)))n/t 06.09.05, 18:31
                i znowu sie seksicie
    • szary.eminent Moze po soczek pobiegla;))))) 06.09.05, 17:16
      • bolek_rz Re: Moze po soczek pobiegla;))))) 06.09.05, 17:16
        Ciekawe czy nas poczęstuje :)))
        • szary.eminent Re: Moze po soczek pobiegla;))))) 06.09.05, 17:18
          bolek_rz napisał:

> Ciekawe czy nas poczęstuje :)))

Ja mysle,ze ona z ta mysla pobiegla;)
        • szary.eminent I Asiulka tez polazla po soczek??? 06.09.05, 17:19
          • rybbbka4 Re: I Asiulka tez polazla po soczek??? 06.09.05, 17:19
            Już jestem, jadłam kurę:) co się tu dzieje Ty mi wytłumacz???
            • bolek_rz Re: I Asiulka tez polazla po soczek??? 06.09.05, 17:20
              Rybbkaa a co z nami?? :)))))
              • rybbbka4 Re: I Asiulka tez polazla po soczek??? 06.09.05, 17:22
                Mnie trudno zdobyć;))
                • bolek_rz Re: I Asiulka tez polazla po soczek??? 06.09.05, 17:24
                  To raczej sie nie starac nawet???? :))
                  • rybbbka4 Re: I Asiulka tez polazla po soczek??? 06.09.05, 17:25
                    Przeciwnie;))
              • szary.eminent Re: I Asiulka tez polazla po soczek??? 06.09.05, 17:22
                Gdzie ten soczek?
                A kura to na co dziala?
                • rybbbka4 Re: I Asiulka tez polazla po soczek??? 06.09.05, 17:24
                  Ja z głodu ją jadłam:) na nic nie działa:) już Ci mówiłam że mało się starasz
                  więc najpierw się postaraj a potem będzie soczek;)
                  • bolek_rz Re: I Asiulka tez polazla po soczek??? 06.09.05, 17:25
                    To kto ma sie wkoncu starac??? Ja czy szary?? A moze oboje? :)))
                    • szary.eminent Re: I Asiulka tez polazla po soczek??? 06.09.05, 17:25
                      bolek_rz napisał:

> To kto ma sie wkoncu starac??? Ja czy szary?? A moze oboje? :)))

No wlasni Rybbbula!-zdecyduj sie!
                      • bolek_rz Re: I Asiulka tez polazla po soczek??? 06.09.05, 17:26
                        Oj masz ciezki wybór, oboje dbamy o kobiety pijąc soczek ananaskowy hehe
                        • szary.eminent Re: I Asiulka tez polazla po soczek??? 06.09.05, 17:27
                          bolek_rz napisał:

> Oj masz ciezki wybór, oboje dbamy o kobiety pijąc soczek ananaskowy hehe

i piwo;)))
                          • bolek_rz Re: I Asiulka tez polazla po soczek??? 06.09.05, 17:28
                            dokładnie :))
                    • rybbbka4 Re: I Asiulka tez polazla po soczek??? 06.09.05, 17:27
                      Szary to się wogóle nie stara:) więc na razie to żadna konkurencja:) on ze mną
                      tylko o pożywieniu chce gadać:)
                      • szary.eminent Re: I Asiulka tez polazla po soczek??? 06.09.05, 17:28
                        rybbbka4 napisała:

> Szary to się wogóle nie stara:) więc na razie to żadna konkurencja:) on ze
                        mną
                        > tylko o pożywieniu chce gadać:)
                        >

ale zato o jakim...
                  • szary.eminent Re: I Asiulka tez polazla po soczek??? 06.09.05, 17:25
                    rybbbka4 napisała:

> Ja z głodu ją jadłam:) na nic nie działa:) już Ci mówiłam że mało się starasz
                    > więc najpierw się postaraj a potem będzie soczek;)
                    >

Oj Ja tez glodny jestem i Ty juz wiesz co bym zjadl...;)
                    • asiulka81 Oj chłopcy sie staraja o Rybke, nie ma co? 06.09.05, 17:41
                      • bolek_rz Re: Oj chłopcy sie staraja o Rybke, nie ma co? 06.09.05, 17:42
                        ja niestety jestem stracony :(
                        Szary staraj sie!!! :)))
                        • szary.eminent Re: Oj chłopcy sie staraja o Rybke, nie ma co? 06.09.05, 17:45
                          bolek_rz napisał:

> ja niestety jestem stracony :(
                          > Szary staraj sie!!! :)))

Mnie juz tez nie chce!-i co jej zostalo?;))))
                          • mamba30 Re: Oj chłopcy sie staraja o Rybke, nie ma co? 06.09.05, 17:46
                            dziń dybry, mogę prosić o streszczenie wątku??
                            • asiulka81 Hej mamba! O soczku mowa! 06.09.05, 17:47
                              • mamba30 Re: Hej mamba! O soczku mowa! 06.09.05, 17:48
                                łomatko, jakim znowu soczku??
                                • bolek_rz Re: Hej mamba! O soczku mowa! 06.09.05, 17:48
                                  o ananasowym....:))
                                  • mamba30 Re: Hej mamba! O soczku mowa! 06.09.05, 17:49
                                    zboczeńcy, znowu Wam oral po głowie chodzi :)))
                                    • mamba30 Re: Hej mamba! O soczku mowa! 06.09.05, 17:49
                                      Asiulka, Rybka pisze, żeś ładna, podziel się zdjęciem i daj oko ucieszyć :))
                                      • bolek_rz Re: Hej mamba! O soczku mowa! 06.09.05, 17:51
                                        No własnie, Asiu mi juz dawno obiecałas???
                                      • asiulka81 Re: Hej mamba! O soczku mowa! 06.09.05, 17:54
                                        Rybka mnie nie widziala. A moze szkaradka jestem?
                                        • mamba30 Re: Hej mamba! O soczku mowa! 06.09.05, 17:55
                                          to się pokaż, a ocenię :)))
                                          • bolek_rz Re: Hej mamba! O soczku mowa! 06.09.05, 17:58
                                            To mi tez sie pokaz Asiulko :))
                                            • mamba30 Re: Hej mamba! O soczku mowa! 06.09.05, 18:00
                                              na razie i tak poczta gazetowa coś szwankuje.... ostatnio cos często :(((
                                              • bolek_rz Re: Hej mamba! O soczku mowa! 06.09.05, 18:01
                                                A dostałas @ odemnie??
                                                • mamba30 Re: Hej mamba! O soczku mowa! 06.09.05, 18:03
                                                  tę po zdjęciach?? Tak, dziękuję za miłe słowa, nie odpowiedziałam, ponieważ
                                                  usiłowałam dojechać do lekarza i co się stało, to wiesz... :(( teraz na lawetę
                                                  czekam, powinna przyjechać lada moment.
                                                  • bolek_rz Re: Hej mamba! O soczku mowa! 06.09.05, 18:04
                                                    tak tak, na ten... nie ma co dziekować, szczery jestem :))
                                                  • mamba30 Re: Hej mamba! O soczku mowa! 06.09.05, 18:04
                                                    a ja się znowu czerwieniłam, w moim wieku to już nie wypada nawet :)))
                                          • asiulka81 mambo wyslalam Ci siebie! 06.09.05, 18:02
                                            • bolek_rz Re: mambo wyslalam Ci siebie! 06.09.05, 18:03
                                              A mi nie ...:(
                                            • mamba30 Re: mambo wyslalam Ci siebie! 06.09.05, 18:03
                                              wiem, ale nie mogę odczytać załącznika i próbuję przesłać sobie na asterową
                                              pocztę.
                                            • rybbbka4 Re: mambo wyslalam Ci siebie! 06.09.05, 18:07
                                              A mi???... w czym ja gorsza od Mamby..????
                                            • mamba30 Re: mambo wyslalam Ci siebie! 06.09.05, 18:07
                                              ale z Ciebie blond szczypiorek :))) kompleksów się nabawię za chwilę :)))
                                              • asiulka81 Re: mambo wyslalam Ci siebie! 06.09.05, 18:10
                                                z odrostami... buuuu
                                                • mamba30 Re: mambo wyslalam Ci siebie! 06.09.05, 18:14
                                                  co tam odrosty, zawsze można zafarbować :)))
                                                  • asiulka81 Re: mambo wyslalam Ci siebie! 06.09.05, 18:15
                                                    Ale chyba na braz walne niedlugo bo juz zem znudzona ;)))
                                                  • mamba30 Re: mambo wyslalam Ci siebie! 06.09.05, 18:19
                                                    jeżeli będziesz się dobrze czuła w tym kolorze, to czemu nie... A ja całe życie
                                                    niemalże mam te swoje czarnuchy, kiedyś przez kilka lat farbowałam na
                                                    machoniowy, ale wróciłam do swojego koloru :))
                                                  • asiulka81 Re: mambo wyslalam Ci siebie! 06.09.05, 18:21
                                                    cos ze soba trzeba zrobic. W koncu bobieta zmienna jest.
                                                  • asiulka81 Milego wieczorku! Spadam dziubki! 06.09.05, 18:21
                                                  • mamba30 Re: Milego wieczorku! Spadam dziubki! 06.09.05, 18:23
                                                    pa pa :)))
                                            • bolek_rz Asiulka nie daj sie prosic :) 06.09.05, 18:11
                                              • mamba30 Re: Asiulka nie daj sie prosic :) 06.09.05, 18:15
                                                no wyslij chłopakowi, niech zaspokoi ciekawość :)) spać nie będzie mógł, prawda
                                                Bolek?? :))
                                                • bolek_rz Miłego wieczorka... 06.09.05, 18:17
                                                  Ja zmykam bo ktos tu mnie wyraznuie ignoruje :)
                                                  Pozdrawiam.
                                                  • asiulka81 To pa pa , bo ja zajeta teraz jestem!!! 06.09.05, 18:17
                                                  • mamba30 Re: Miłego wieczorka... 06.09.05, 18:20
                                                    no tak, ja to już się nie liczę, ze mną nie ma o czym pogadać :((((((((
                                                  • bolek_rz Re: Miłego wieczorka... 06.09.05, 18:21
                                                    Jasne ze sie liczysz ale musze z psiakiem wyjsc na spacer:)))
                                                  • mamba30 Re: Miłego wieczorka... 06.09.05, 18:23
                                                    jak wrócisz, to ja sie pewnie juz lawetować będę, ale może po powrocie wpadnę.
                                                    Zresztą od dzisiaj mam już stałe łącze w obydwu domowych komputerach, więc
                                                    nawet jeśli mnie syn ze swojego przegoni, to zawsze mogę iść do sypialni :)))
                                                    chyba, że Pyton będzie okupował ten drugi :))
                                                • bolek_rz Re: Asiulka nie daj sie prosic :) 06.09.05, 18:19
                                                  Oj mamba nic na sile skoro to tak wielki problem jest :))
                                    • asiulka81 Re: Hej mamba! O soczku mowa! 06.09.05, 17:50
                                      To szary i bolek tak reklamuja soczek!
                                      • mamba30 Re: Hej mamba! O soczku mowa! 06.09.05, 17:52
                                        mają chcicę :))
                                • asiulka81 Re: Hej mamba! O soczku mowa! 06.09.05, 17:48
                                  ananasowym, co go dla nas panowie pija, aby nam przyjemnosc sprawic...;)
                          • asiulka81 Rybka szarusiowi uciekła??? 06.09.05, 17:46
                            • rybbbka4 Re: Rybka szarusiowi uciekła??? 06.09.05, 18:03
                              Ależ ja tu jestem, to Szaruś odemnie uciekł:(((((
                              • asiulka81 Gdzie jest Szarus??? 06.09.05, 18:07
                              • asiulka81 Bo Rybka smutna! 06.09.05, 18:07
                              • bolek_rz Re: Rybka szarusiowi uciekła??? 06.09.05, 18:09
                                Ja Ci juz nie wystarczam???? :))
                                • rybbbka4 Re: Rybka szarusiowi uciekła??? 06.09.05, 18:19
                                  Ja nawet nie śmiałam podejrzewać że mogę traktować Cię w tym sensie..:))
                                  • kasitza czesc rybka, wrocilam z plazy, zagladam na forum 06.09.05, 18:32
                                    a tu spalonymi ziemniakami jedzie
                                    • mamba30 Re: czesc rybka, wrocilam z plazy, zagladam na fo 06.09.05, 18:35
                                      a zaraz będzie ziało moim wqrwem, ta choler.na laweta jeszcze nie przypełzła :((
                                      • kasitza Re: czesc rybka, wrocilam z plazy, zagladam na fo 06.09.05, 18:39
                                        o, przesuniety pms? jaka laweta? nic nie rozumiem...
                                        • mamba30 Re: czesc rybka, wrocilam z plazy, zagladam na fo 06.09.05, 18:43
                                          przeca autko mi dzisiaj odmówiło posłuszeństwa i czekam na lawetkę :))) a PMS-a
                                          nie mam jestem po :)))
                                    • rybbbka4 Re: czesc rybka, wrocilam z plazy, zagladam na fo 06.09.05, 18:47
                                      Już nie jdzie bo wszystko wywietrzyłam:)) mam wprawę:))
                        • rybbbka4 Re: Oj chłopcy sie staraja o Rybke, nie ma co? 06.09.05, 17:46
                          Szary jest mieszka jeszcze dalej:)
                      • bolek_rz Re: Oj chłopcy sie staraja o Rybke, nie ma co? 06.09.05, 17:43
                        Asiu zawsze moge probowac starac sie o Twoje względy :)))
                        • asiulka81 eee Ja nie do zdobycia na ten czas! ;) 06.09.05, 17:46
                        • rybbbka4 Re: Oj chłopcy sie staraja o Rybke, nie ma co? 06.09.05, 17:48
                          Próbuj, próbuj:) Asia jest bardzo ładna:))
                          • asiulka81 Re: Oj chłopcy sie staraja o Rybke, nie ma co? 06.09.05, 17:49
                            A Ty skad wiesz Rybka?? ;)
                            • rybbbka4 Re: Oj chłopcy sie staraja o Rybke, nie ma co? 06.09.05, 17:54
                              Bo ja się wielu rzeczy domyślam i tak na wyczucie biorę:))
                              i prawie zawsze trafiam!!
                          • bolek_rz Re: Oj chłopcy sie staraja o Rybke, nie ma co? 06.09.05, 17:50
                            A mi Asia nie chce pokazac swojego oblicza, choc mnie widziała. I gdzie tu
                            sprawiedliwosc??? :))
                            • asiulka81 Re: Oj chłopcy sie staraja o Rybke, nie ma co? 06.09.05, 17:50
                              nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie ;)
                            • mamba30 Re: Oj chłopcy sie staraja o Rybke, nie ma co? 06.09.05, 17:52
                              sprawiedliwości nie ma, tak mamy ułożony ten nasz świat, a właściwie to sami go
                              takim stworzyliśmy
                              • asiulka81 Re: Oj chłopcy sie staraja o Rybke, nie ma co? 06.09.05, 17:55
                                tak to juz w zyciu bywa...
                    • asiulka81 A ja soczek anansowy popijam ;))) 06.09.05, 17:45

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka