Dodaj do ulubionych

"Konkurencja"

14.09.05, 18:40
Kiedys moj kumpel powiedzial mi,ze zadna laska nie przyprowadzi np.na impreze
ladniejszej od siebie kolezanki!
Mialo to miejsce na studiach,gdy zapraszalismy dziewczyny...
-mial chlopina racje!!!

teraz ustosunkujcie sie do tego kobity!
Obserwuj wątek
    • mamba30 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:41
      nie zgadzam sie z tym i protestuję, prosze nie uogólniać... uważam, że mam dużo
      o wiele ładniejszych od siebie koleżanek, a mimo to bywałyśmy razem na
      niejednej imprezie :))
      • duncanidaho Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:42
        Bo koledzy je zaprosili..:))
        • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:43
          duncanidaho napisał:

> Bo koledzy je zaprosili..:))

pokryjomu chyba;)))))))))))))
        • mamba30 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:44
          a guzik, razem szłyśmy :))
      • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:43
        mamba30 napisała:

> nie zgadzam sie z tym i protestuję, prosze nie uogólniać... uważam, że mam
        dużo
        >
        > o wiele ładniejszych od siebie koleżanek, a mimo to bywałyśmy razem na
        > niejednej imprezie :))

Mamba!skoro mowisz,ze sa ladniejsze od Ciebie (w co watpie) to moze Ty bylas ta
        zaproszona przez nie????;)))
        • mamba30 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:45
          Oralku kochany, uwierz mi, że jest multum lasek, którym do pięt nie dorastam :))
          raz ja Je zapraszałam, a raz One mnie :))
          • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:47
            mamba30 napisała:

> Oralku kochany, uwierz mi, że jest multum lasek, którym do pięt nie
            dorastam :)
            > )
            > raz ja Je zapraszałam, a raz One mnie :))

To moze to tyczy sie imprez,gdzie jedna ma upatrzonego zwierza i nie chce robic
            sobie konkurencji?
            • mamba30 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:48
              może tak, ja tam nie wiem... nie wyrywałam facetów na imprach, jestem grzeczną
              dziewczynką z dobrego domu...... poprawczego :)))
              • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:49
                mamba30 napisała:

> może tak, ja tam nie wiem... nie wyrywałam facetów na imprach, jestem
                grzeczną
                > dziewczynką z dobrego domu...... poprawczego :)))

Teraz to tylko mozesz pomarzyc o wyrywaniu;)))))))
                • mamba30 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:50
                  myslisz, że już nie mam szans na wyrwanie jakiegoś towaru???
                  • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:52
                    mamba30 napisała:

> myslisz, że już nie mam szans na wyrwanie jakiegoś towaru???

Szanse to Ty masz i jeszcze dluuuuuuuuugo bedziesz miala!Chodzi mi o pewien
                    rodzaj zobowiazania;)))))))
                    • mamba30 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:53
                      nigdy by mi przez myśl nie przeszło, żeby Pytonka w trąbę robić :))) ale tak
                      dla sportu zawsze można Was pokusić i potem zostawić z ociekającą slinką :)))
                      • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:54
                        mamba30 napisała:

> nigdy by mi przez myśl nie przeszło, żeby Pytonka w trąbę robić :))) ale tak
                        > dla sportu zawsze można Was pokusić i potem zostawić z ociekającą slinką :)))

Swinia!!!!!!!!!!!
                        • mamba30 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:56
                          łiiii tam :)))
                          • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:57
                            mamba30 napisała:

> łiiii tam :)))

Wredne baby jestescie a my biedaki cierpimy!!!!!!!!!!!
                            • mamba30 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:00
                              Oralku, ja sobie tylko teoretyzowałam, więc już się nie bulwersuj :)))
                              • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:01
                                mamba30 napisała:

> Oralku, ja sobie tylko teoretyzowałam, więc już się nie bulwersuj :)))

Oby mi to ostatni raz bylo!!!!!

Pyton na wyjezdzie?
                                • mamba30 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:02
                                  jeszcze nie, jutro rano wyjeżdża
                                  • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:03
                                    mamba30 napisała:

> jeszcze nie, jutro rano wyjeżdża

I nawet nie pytam jakie masz plany...
                                    • mamba30 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:04
                                      ja ci.po wiem sama z własnej woli :))) idziemy jutro z foremkami na browca do
                                      pubu :)))
                                      • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:05
                                        mamba30 napisała:

> ja ci.po wiem sama z własnej woli :))) idziemy jutro z foremkami na browca do
                                        > pubu :)))

A ktore ida???-jakies singielki beda?

P.S
                                        Wiedzialem,ze nie masz w planach szydelkowania...
                                        • mamba30 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:07
                                          no cos Ty, chyba już troszkę znasz mnie :))) Singielek nie będzie, więc można
                                          zaszaleć :)) Margie, Kohol i najprawdopodobniej Trzydziecha (jak małego
                                          sprzeda), może jutro jeszcze ktoś dobije :))
                                          • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:08
                                            mamba30 napisała:

> no cos Ty, chyba już troszkę znasz mnie :))) Singielek nie będzie, więc można
                                            > zaszaleć :)) Margie, Kohol i najprawdopodobniej Trzydziecha (jak małego
                                            > sprzeda), może jutro jeszcze ktoś dobije :))

A gdzie jest Ratatuja?????
                                            • mamba30 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:09
                                              zaginęła w akcji... pewnie zawalona robotą.. zaraz do Niej zadzwonię, albo
                                              napiszę coś na gg
                                              • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:10
                                                mamba30 napisała:

> zaginęła w akcji... pewnie zawalona robotą.. zaraz do Niej zadzwonię, albo
                                                > napiszę coś na gg

Posmyraj ja tam w moim imieniu;)))
                                                • mamba30 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:12
                                                  he he he... smyrać to ja mogę, ale mężczyznę. Bardzo proszę o nie imputowanie
                                                  mojej osobie skłonności les... :))
                                                  • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:14
                                                    mamba30 napisała:

> he he he... smyrać to ja mogę, ale mężczyznę. Bardzo proszę o nie imputowanie
                                                    > mojej osobie skłonności les... :))

Juz tam les...sres...!zrob to po przyjacielsku!
                                                  • mamba30 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:15
                                                    przyjedź Słonko do Polski i sam posmyraj :)) pozwolę Ci nawet po przyjacielsku
                                                    posmyrać moją prawą stópkę :))
                                                  • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:17
                                                    mamba30 napisała:

> przyjedź Słonko do Polski i sam posmyraj :)) pozwolę Ci nawet po
                                                    przyjacielsku
                                                    > posmyrać moją prawą stópkę :))

wytnij prosze dwa ostatnie wyrazy z Twojego zdania!!!!!i wstaw przynajmiej ...
                                                    tak mi sie fajnie czytalo!!!!!!!!!!!!
                                                  • mamba30 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:19
                                                    no coś Ty, do rozodu chcesz doprowadzić??? Pyton i tak mnie już skwitował przed
                                                    chwilą "zboczona jesteś" :)))
                                                  • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:21
                                                    mamba30 napisała:

> no coś Ty, do rozodu chcesz doprowadzić??? Pyton i tak mnie już skwitował
                                                    przed
                                                    >
                                                    > chwilą "zboczona jesteś" :)))

Bo pewnie mu tam swintuszysz a chlopina mecz oglada np.
                                                  • mamba30 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:22
                                                    chłopina z wanny wylazł, bo sie zgrzał biedaczek przy zakładaniu rolety :)))
                                                    poświntuszę już w łóżeczku, teraz nie ma szans, młody zaraz z treningu wraca :))
                                                  • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:23
                                                    mamba30 napisała:

> chłopina z wanny wylazł, bo sie zgrzał biedaczek przy zakładaniu rolety :)))
                                                    > poświntuszę już w łóżeczku, teraz nie ma szans, młody zaraz z treningu
                                                    wraca :)
                                                    > )

To mlodego na kolonie wyslac;)taka na caly rok najlepiej;))))
                                                  • mamba30 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:27
                                                    tiaaa, zapłakałabym sie chyba, mam takiego kochanego dzieciaczka
      • asiulka81 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:46
        Moja przyjaciółka jest bardzo piekna, odkad pamietam zawsze sie wszyscy za nia
        uganiali. Nigdy nie zazdroscilam jej urody, ciesze sie wraz z nia ze natura
        obdarzyla ja tak sowicie. Jakze bym mogła jej gdzies nie zabrac, skoro kocham
        ja jak siostre.
        • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:48
          asiulka81 napisała:

> Moja przyjaciółka jest bardzo piekna, odkad pamietam zawsze sie wszyscy za
          nia
          > uganiali. Nigdy nie zazdroscilam jej urody, ciesze sie wraz z nia ze natura
          > obdarzyla ja tak sowicie. Jakze bym mogła jej gdzies nie zabrac, skoro kocham
          > ja jak siostre.

A wiesz,ze z rodzina to tylko na fotografii...pewnie nieraz Ci uwiodla gacha;)
          • asiulka81 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:06
            Ona nikogo nie uwodzi. Nie musi. Jest taka sliczna, ze od arzu przyciuaga wzrok
            i uwage. Do tego dziewczyna inteligentna, w tym roku skonczyła farmacje i nie
            długo wychodzi za maz.
            • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:09
              asiulka81 napisała:

> Ona nikogo nie uwodzi. Nie musi. Jest taka sliczna, ze od arzu przyciuaga
              wzrok
              >
              > i uwage. Do tego dziewczyna inteligentna, w tym roku skonczyła farmacje i nie
              > długo wychodzi za maz.

A moze ma na imie Izabela??????
              • asiulka81 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:35
                Ma na imie Renata. Południowy typ urody. Szczuplutka z piwnymi oczami i
                oliwkowa karnacja.
        • batheba Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:50
          Poznaj mnie z nia Asiulko koniecznie!!!
          • asiulka81 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:03
            Jest zajeta od roku ;)
            • batheba Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:18
              Ale szkoda:(((bo ja wolny jestem juz od 3 lat:) A moze marzy jej sie zmiana?
              Niewiadomo. Warto zapyac. Czekam jutro na posta:)
        • duncanidaho Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:51
          Chyba mieszkam w strasznym odosobnionym mieście zawistnych kobiet..:))
      • migdalek.niebieski Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:48
        Ja też się z Mambą zgadzam!!! głupio Ci ten kumpel powiedział:)
        • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:50
          migdalek.niebieski napisała:

> Ja też się z Mambą zgadzam!!! głupio Ci ten kumpel powiedział:)

Moze i glupio,ale sie sprawdzilo wtedy!
          A kumpel juz nie jest moim kumplem!(pobilismy sie o laske;)-ale to temat na
          inny watek!
          • migdalek.niebieski Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:52
            Naprawdę biłeś się o kobietę..?? jakie to męskie..
            • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:55
              migdalek.niebieski napisała:

> Naprawdę biłeś się o kobietę..?? jakie to męskie..

2 razy;)ale pijany bylem;)-niewarto bylo jak sie okazalo!
    • fajnaret Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:53
      Popieram autora postu. Wiem cos o tym
      pozdrawiam
      • violcia83 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 18:59
        a ja nie popieram Mam ladniejsze kolezanki i czesto razem wychodzimy, nie zawsze
        idzie sie na impreze po to zeby wyrywac facetow, poza tym kazdy ma inny gust
        jednemu spodoba sie kolezanka innemu ja itd. Wiec o co caly krzyk?
        • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:01
          violcia83 napisała:

> a ja nie popieram Mam ladniejsze kolezanki i czesto razem wychodzimy, nie
          zawsz
          > e
          > idzie sie na impreze po to zeby wyrywac facetow, poza tym kazdy ma inny gust
          > jednemu spodoba sie kolezanka innemu ja itd. Wiec o co caly krzyk?

To jest watek,gdzie trzeba popierac!-wiec szybko zmien zdanie!!!!!
          • violcia83 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:02
            Nie zmienie :P Takie jest moje zdanie i koniec
            • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:04
              violcia83 napisała:

> Nie zmienie :P Takie jest moje zdanie i koniec

buuuuu-zawsze znajdzie sie jakas nie podporzadkowana jednostka!!!!!!!!1
              • violcia83 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:06
                A co myslales ze tak latwo :)
                Prawda jest taka ze tylko dziewczyny ktore nie wierza we wlasne mozliwosci (co
                nie tyczy sie tylko wygladu) stosuja sie do przedstawionej przez ciebie reguly
                • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:11
                  violcia83 napisała:

> A co myslales ze tak latwo :)
                  > Prawda jest taka ze tylko dziewczyny ktore nie wierza we wlasne mozliwosci (co
                  > nie tyczy sie tylko wygladu) stosuja sie do przedstawionej przez ciebie reguly

twoj post zostal zgloszony do usuniecia;))))))))))))))
                  • violcia83 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:16
                    Taki okrutny dyktator z ciebie :P To ja juz sie nie odzywam...ale i tak zdania
                    nie zmienie bom uparta
                    • szary.eminent Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:17
                      violcia83 napisała:

> Taki okrutny dyktator z ciebie :P To ja juz sie nie odzywam...ale i tak zdania
                      > nie zmienie bom uparta

My juz nie widzimy Twoich postow!!!
                      • violcia83 Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:20
                        A jednak widzisz skoro odpowiadasz :P
              • duncanidaho Re: "Konkurencja" 14.09.05, 19:06
                bunt należy tłumić w zarodku !!!
    • marta.uparta Re: "Konkurencja" 14.09.05, 23:49
      kiedyś mialam przyjaciólkę jeszcze w czasach licealnych, bardzo ladną, tak samo
      jak ja:) Reprezentowalyśmy kompletnie odmienne typy urody i dlatego
      przypuszczam zapraszane byłysmy na najlepsze imprezy w dzielnicy:)i jakoś
      zawsze się bez kłótni tymi facetami działkowałyśmy:)
    • kohol Re: "Konkurencja" 15.09.05, 09:35
      Po co mam strzępić klawiaturę, skoro i tak cokolwiek powiem - będziesz to
      kwestionować, chyba że będzie to poparciem tezy Twojego kumpla?
      :)
      • szary.eminent Re: "Konkurencja" 15.09.05, 09:47
        kohol napisała:

> Po co mam strzępić klawiaturę, skoro i tak cokolwiek powiem - będziesz to
        > kwestionować, chyba że będzie to poparciem tezy Twojego kumpla?

Oj wypowiedz sie najpierw!-przeczytam i zakwestionuje;)))
        > :)
        >
        • kohol Re: "Konkurencja" 15.09.05, 10:00
          Więc tak - znam masę przypadków, które temu przeczą. Niejaka Anna S - piękna
          brązowooka, Monika H - drobna ciemnowłosa bystrzacha, Marta P - długonoga
          sarna, Marta S - kruczowłosy dynamit w tańcu, Dominika M - o elektryzującym
          uśmiechu i Ewa N - ujmująca urocza. No i ja. Chodziłyśmy na imprezy w różnych
          konfiguracjach, nigdy nie wchodziłyśmy sobie z drogę, jeśli chodzi o facetów,
          no i zawsze mogłyśmy na siebie liczyć. Anna S i Marta S uważane były za
          piekności, ale nie zmieniało to nijak naszych stosunków.I to nie dlatego, że
          miałyśmy facetów, bo większość z nas nie miała :)
          Nie wiem, jakie Twój kumpel zaprasza dziewczyny na imprezy, możliwe, że takie
          pojdejście wynika z intencji, aspiracji, inteligencji :P - my chodziłyśmy na
          imprezy, żeby się wyszaleć (oglądanie - najczęściej - "smoków" nie było naszym
          głównym celem), ale jeżeli jakies desperatki chodzą na imprezy po to, by wyrwać
          jakieś ciało, to możliwe, że faktycznie nie zabierają ładnych koleżanek. Dla
          nas by to było żenujące.
          • szary.eminent Re: "Konkurencja" 15.09.05, 10:07
            Ale mi to zobrazowalas slicznie;)))-prawie jak w jakiejs kronice...
            Ja po waszych postach doszedlem do wniosku,ze kobiety robia to zazwyczaj
            podswiadomie!Jednak gdy chodzi o konkretnego faceta to juz jest swiadome
            dzialanie!
            P.S
            Zaintrygowalo mnie "ogladanie smokow"!?
            • kohol Re: "Konkurencja" 15.09.05, 10:19
              Starałam się :)
              Zresztą miło powspominać :D
              Jeny, ale sie działo...
              Nie, z facetami nie wchodziłyśmy sobie w drogę.
              A "smoki" to nasze określenie na niefajnych facetów. Na przykład kilka z nas
              szło na imprezę, a po powrocie relacjonowało pozostałym "Zasmoczenie na metr
              kwadratowy przekraczało wszelkie dopuszczalne normy".
              Zdarzyło się oczywiście kilku facetów, którzy albo swoją cud-urodą, albo
              niebywałym uporem zyskiwali sobie nasze względy (o, z 5 takich było, przeszli
              do legend opowiadanych do dziś :D), ale mówię Ci - łatwiej o interesującą laskę
              niż o fajnego faceta.
    • six_a Re: a gdzie jest clint? nt 15.09.05, 09:38

• kohol Re: a gdzie jest clint? nt 15.09.05, 09:45
        Podobno wyjechał.
        Ale też sobie o nim przypomniałam, jak przeczytałam ten post :D
    • trzydziecha1 Re: "Konkurencja" 15.09.05, 10:02
      Będę szczera - zdarza mi się być zawistna o czyjąś urodę. Ale staram sie,
      podkreślam - staram się aby to nie miało wpływu na mój stosunke do tej osoby.
      Czyli jeśli jest fajna, to wszystko OK. Nie mam skrupułów aby wybrać sie gdzieś
      z nią. Co najwyzej wyjątkowo zadbam wtedy o siebie :DDD
      • szary.eminent Re: "Konkurencja" 15.09.05, 10:08
        Przynajmiej jedna szczera;))))
        • trzydziecha1 Re: "Konkurencja" 15.09.05, 10:14
          A co się będę zarzekać? ;PP
          Nie mam siebie za brzydulę, ale ale piekna tez specjalnie nie jestem :PP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka