Dodaj do ulubionych

a dzisiaj? no - czy dzisiaj jest tu ktoś z rana?

07.09.02, 07:11

Obserwuj wątek
    • Gość: Jo a dzisiaj? no - czy dzisiaj jest tu ktoś sra na IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.02, 07:20
      jestem
      • xeptrek hej Jo 07.09.02, 07:24
        i to chyba gdzieś z daleka?
        • Gość: Vika Doooooobryyyyyyy...uuuuuuuuuooooooooooooo.... IP: *.ewave.at 07.09.02, 07:29
          Ziewam.Cego sie dzys po nocy?!wszyscy jesce spiom...
          • xeptrek VIKA! VIKAAAA pam parara pam VI-IKAA 07.09.02, 07:33
            łup łubudu trzask jeps uuuch
            dzień dobry ciociu
          • Gość: Ja gna Re: Doooooobryyyyyyy...uuuuuuuuuooooooooooooo.... IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.02, 07:37
            Gość portalu: Vika napisał(a):

> Ziewam.Cego sie dzys po nocy?!wszyscy jesce spiom...

Moze spiom ale ja jesce nie zruzylam oka choc lezalam. Cos mnie gna i gna
            • Gość: Vika Re: Doooooobryyyyyyy...uuuuuuuuuooooooooooooo.... IP: *.ewave.at 07.09.02, 07:39
              Gość portalu: Ja gna napisał(a):

> Gość portalu: Vika napisał(a):
              >
              > > Ziewam.Cego sie dzys po nocy?!wszyscy jesce spiom...
              >
              > Moze spiom ale ja jesce nie zruzylam oka choc lezalam. Cos mnie gna i gna

A bylo latac wnocy az do lasu z wlosem rozwianym i niezdrowa chucia w oczach?
              Toz to kataru mozna dostac...:-)
            • xeptrek a boś Ty jagna dlatego gna 07.09.02, 07:39

• xeptrek Re: Doooooobryyyyyyy...uuuuuuuuuooooooooooooo.... 07.09.02, 07:40
              i adres mos taki som jak ten Jo z góry
              • Gość: Jo Ja gna Re: Doooooobryyyyyyy...uuuuuuuuuooooooooooooo.... IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.02, 07:42
                xeptrek napisał:

mom rozdwojenie jazni, ale tez na J
        • Gość: jo Re: hej Jo IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.02, 07:40
          xeptrek napisał:

> i to chyba gdzieś z daleka?
          >
          • Gość: Vika A nie widzial kto Rzulwia? IP: *.ewave.at 07.09.02, 07:43
            A skad?????????Bo ja i Xeptrek to z bagna.
            • Gość: Jo Ja gna Re: A nie widzial kto Rzulwia? IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.02, 07:46
              Gość portalu: Vika napisał(a):

> A skad?????????Bo ja i Xeptrek to z bagna.

London - Canada jesce gozej bo zadupie
            • xeptrek z bagna jagna z bagna jagna n/txt 07.09.02, 07:56

• xeptrek jesce raz: jagna i jo majom ten sam adres 07.09.02, 07:42
      bez jaj
    • xeptrek ha Vika - wypiłaś wcora wsysko? 07.09.02, 07:42

• Gość: Vika Nie! to ten cham,moj chlop wychlal... IP: *.ewave.at 07.09.02, 07:45
        Teraz mysli,ze mu bede po pifffko na kaca latac...A nie bede:-)O!
        • xeptrek wies - a to cham zbolały 07.09.02, 07:49
          nic że szynka
          pifko to przestępstwo
          i tak punkt widzenia....
          ale moja to casem skocy jak prose
    • xeptrek bo mnie lep nap... 07.09.02, 07:44

• Gość: Vika Re: bo mnie lep nap... IP: *.ewave.at 07.09.02, 07:47
        xeptrek napisał:

>
        >
        • xeptrek nie nie z rana - poczekam na to pifko 07.09.02, 07:50

• Gość: Vika Jagnaaaaaaaaa!!!!!! IP: *.ewave.at 07.09.02, 07:51
          A ladnie tam chociaz?Bo,ze las blisko to juz wiem:-)
    • xeptrek jojagna rzeknij może co n/txt 07.09.02, 07:51

• Gość: Jo Ja gna Re: jojagna rzeknij może co n/txt IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.02, 07:55
        Nowa no pl, co to n/txt?

Viki
        Ladnie to jest jeziora jak morza, nie ma rekinow i woda czysta jak Czysta
        Czerwona Kapslowana
        • xeptrek ła- bez textu w środecku jagienko ma tralalalala 07.09.02, 07:57

• Gość: Vika Moze wypij delikatnego drinka... IP: *.ewave.at 07.09.02, 07:56
        Weisz jakiego:-)
        Pol szklanki wodki pod ogorek kiszony...niektorym pomaga...
        • Gość: Vika Jaaaaaaagnaaaaaaaa!!!!! IP: *.ewave.at 07.09.02, 07:58
          A sa w lesie grzyby???
          • xeptrek gzybki teściowej n/txt 07.09.02, 08:00

• Gość: Jo Ja gna Grzyby som Lasy som - najczesciej oplotowane IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.02, 08:03
            • xeptrek oplotowane gzyby? n/txt 07.09.02, 08:04

• Gość: Jo Ja gna Oplotowane Lasy n/txt IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.02, 08:07
                • xeptrek plotowanie - drukowanie na ploterze hejhej n/txt 07.09.02, 08:08

• Gość: Jo Ja gna glupce ja nie wymawiam l IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.02, 08:15
                    • xeptrek łoj durny hop ze mnie nie wymawiać 07.09.02, 08:18

• xeptrek errata: ł to taki polski zwycaj tam 07.09.02, 08:19

• xeptrek pod kisony na humory hej hej ułani 07.09.02, 07:59
          wersja upojona: łili łani kienko
          tłomacenie: przybyli ułani pod okienko...
          • Gość: Vika Hej ,za goramizala sami dli na mi hej pselecialpta IP: *.ewave.at 07.09.02, 08:04
            se-TO NIE WYMAGA TLUMACZENIA.
            a OGORKI SZLAG TRAFIL.Bomki i choinke tez.
            • Gość: Jo Ja gna Bomki i choinke tez.? Cho lerato juz swieta? IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.02, 08:10
        • xeptrek kurde - nie mogie znaleść 07.09.02, 08:01

• Gość: Vika Ja tez! IP: *.ewave.at 07.09.02, 08:07
            Jeden znajomy gej mi opowiadal,ze tez nie moze znalezc.Ale on to co
            innego...onsie nigdy nie umial znalezc ...ani pozbierac...Kalikatura taka:-)
            • xeptrek Ty to ni mos tego a jo jus dalem rade verte 07.09.02, 08:09
              a tera ni moge znaleś tego pol litra
    • xeptrek Vika no cemu mie ignorujes ja chory a tu nic n/txt 07.09.02, 08:05

• Gość: Vika Re: Vika no cemu mie ignorujes ja chory a tu nic IP: *.ewave.at 07.09.02, 08:09
        xeptrek napisał:

>
        >
        • xeptrek a zimno w tym sejfie, 07.09.02, 08:13
          zimne pifka...
          ogłasam światu,
          to Ty jesteś najmondzejsa i najpiekniejsa forumowicka
          i nawet lyche Ci nie podskocy chociaz sportsmenka
          i mogie to na forum oglosić
          • Gość: Vika Aaaaa to mi bardzo psyimnie.-) IP: *.ewave.at 07.09.02, 08:15
            A Jagna niech leci do oplotowanego lasu pogzyby i po niedzwiedzia gryzli to
            sobie usmazymy z grzybkami w sosie.
            • xeptrek usmazymy razem z tesciowo 07.09.02, 08:17
              s futro jojagna opraw psyda sie na swieta
              takie zimne bedo - bez hoiny
              • Gość: Vika na cholere hoina!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 07.09.02, 08:20
                jajka majom byc nie hoina.Ale jaka Na mientko:-)
                • xeptrek po wiedeńsku 07.09.02, 08:22

• xeptrek jojkagna - a pazury grizli formi pliz 07.09.02, 08:21

• Gość: Vika Pros a bedzie ci dane... IP: *.ewave.at 07.09.02, 08:24
                szukajcie a znajdziecie.
                Q..a!!!!!!gosci bede dzisiaj miec.musze isc do sklepu.A mnie sie nie chce:-(((
                • xeptrek ni mos heci - radio taxi cie wyreci n/txt 07.09.02, 08:27

• Gość: Jo Ja gna Re: Aaaaa to mi bardzo psyimnie.-) IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.02, 08:23
              las oplotowany. Cale scescie bo grizli z plotem ale mam marynowane grzybki,
              Lepiej przchodzom w jednom i drugom strone. Prose sie cestowac
              • xeptrek ła to hyba maslaki - z poslizgiem, nalać Ci? 07.09.02, 08:25

• xeptrek nalałem i stoi hihihi dawaj Vika - zdrowko 07.09.02, 08:24

• Gość: Vika No to pod te gzybki... IP: *.ewave.at 07.09.02, 08:26
          a oplotowany niedzwiedz na deser...:-)
          • xeptrek uuujbrrr zaduzo narazterapomniejsymnadrugom 07.09.02, 08:28

• xeptrek jojagna nie łocionhaj sie jak my pijemy 07.09.02, 08:30

• Gość: Vika Re: jojagna nie łocionhaj sie jak my pijemy IP: *.ewave.at 07.09.02, 08:33
        xeptrek napisał:

>
        >
        • xeptrek zbrakło mnie: co to bemna Vikuś? 07.09.02, 08:35

• Gość: Vika B- jedno zjadlam na snia danie IP: *.ewave.at 07.09.02, 08:44
            BEMBNA-MIALO BYC.Rozumisz?!no bo jak baba w ciazy chodzi to gruba jak bemben
            jest...to takie staropolskie...
            eee,ide do sklepu.pifko pszyniose i cos na kotlety.Zaraz wroce.-)
            • xeptrek a jak wrócisz 07.09.02, 08:46
              i jak juz hop Ci podziekuje za to pifko
              to sie łodezwij moze
              • Gość: Vika Chop spi a my mamy piffffko:-)Xeptrus! IP: *.ewave.at 07.09.02, 09:21
                To na trzeciom nozke pod to pifko.Siuuuuup:-)
                • xeptrek ja za tenczas 07.09.02, 09:25
                  polazłem z nadania do piwnicy
                  o -przepraszam - do składziku
                  ihapnolem jedno porzeczkowe klarowne bardzo
                  zamienimy sie?
                  a tamten niech tymczasem odpocywa
                  • Gość: Vika Co sie bedziemy zamieniac!razem chlejem cy nie? IP: *.ewave.at 07.09.02, 09:32
                    No to polej!
                    A co bedzie jak goscie pszyjadom a tu gospodyni pijano?!
                    • xeptrek to trza szybko z rana wypic wszystko 07.09.02, 09:36
                      i jeszcze wytrzeźwieć zdążymy, nie?
                      bo przecie po obiedzie przyjadom?
                      ojjjj w słoiku już nic ni ma
                      ogórki i8 grzybki sie skończyły:-(((
                      czekaj
                      znalazłem parówke w lodówie
                      urwij kawałek
                      kurna no nie taki duży
                      zarazojednabowrylodamzarapodzielicsienieumiesznormalnieczyco?!!!Q
                      • Gość: Vika Gupis!!!!Goscie psyjadom na obiod. IP: *.ewave.at 07.09.02, 09:41
                        I sie pseston ciepac,bo kotlety kupilam i kure.kura jus sie griluje to sie o
                        tego serdela nie kloc!!!gizdzie jedyn.lepij otworz drugie pollitra...Polej na
                        zgode ...nie to tak cie mazna,ze ci zymby zyciom wyskocom!!!!!
                        • xeptrek sekaj no - znowu sklanecki stuklas 07.09.02, 09:48
                          nosotykurnatenzawosyhyceiwytozam
                          ło zeby si nie mortw
                          solidna porcelana byle od mazniecia ni pusci
                          a zyć tez solidna zwierace zatrzymajom
                          (tutaj przerwa boć znalazłem i pol litr i kielony - tylko sprobuj znowu na nie
                          pozadzic swom dupe - tam je krzeslo to siadaj - pijemy - brrr)
                          i uwazaj zemnom bo ni bedzies musiala cieni uzywac jakie dwa tygodnie pod locy
                          co ty Vika - na kseslo mowilem, stawaj wylaz spod stolu
                          • Gość: Vika Loj ! IP: *.ewave.at 07.09.02, 09:51
                            • xeptrek lej czy lej? 07.09.02, 09:52

• Gość: Vika no icego siwuche rozloles... IP: *.ewave.at 07.09.02, 09:53
                              pieronski podciepie!Myslisz, ze jak moj spi to juz ci wsystko wolno?!zabierej
                              te lapy od mojej kiecki!Widzielista go!!!
                              • xeptrek ni bodz taka kilimandzaro 07.09.02, 09:56
                                eep - jesce wypij
                                a se pomerdam pod kiecom toć bemna jese od tego ni bedzie nie?
                                pij pij
                                tu se siodź, psy mnie taaaa
                                jakś ty mondra ladna
                                wypij jese nooo
                                • Gość: Pola Re: ni bodz taka kilimandzaro IP: *.extern.kun.nl 07.09.02, 10:02
                                  no prosze, co tu sie odbywa???libacje od rana, beze
                                  mnie?????? Moj stary spi na wycieraczce, zabieraj se tego
                                  lajdaka Vika, ja ide na miasto, bo kobity na targu czekajom
                                  • xeptrek ło Vika mas konkurentke 07.09.02, 10:05
                                    i jak ni siongnies tej oblanej sukienki...
                                    ooo ta upiore ci
                                    dajdaj
                                    do kury zajzyj
                                    a ja Poli naleje
                                    tam u niej taka niedobra wodka
                                    hses siwuchy polcia?
                                • Gość: Vika To wis co? IP: *.ewave.at 07.09.02, 10:03
                                  Jak jus Jagna te grzyby z lasu psyniesie to nagotuja zupy i z moim starym
                                  zrobimy pozondek.bedziemy se razem zyli.Ty fajny chlop jezdes!A twojom starom
                                  zdzielimy sztamajzom bez lep az sie pszekopyrtnie i po robocie.To za nase
                                  szczescie!polej!
                                  • xeptrek to jak tak to ja polcie odwolam dobra? 07.09.02, 10:06

• Gość: Vika Pola ty nie stawej na drodze ku nasymu scynsciu... IP: *.ewave.at 07.09.02, 10:09
                                      bo tak skoncys jak moj chlop i jego baba.cy ty nie widzis,ze prawdziwe uczucie
                                      w nas sie odzywo.Chodz sie z nami napij ale cicho siedz i sie nie wtroncej.
                                      • xeptrek hołk!! ale napic sie mozes n/txt 07.09.02, 10:10

• xeptrek a zmojom starom momlepsy pomysl 07.09.02, 10:09
                                    zaskarze jom o alimenty
                                    i o straty moralne
                                    za te lata wojny podwójnie licone
                                    bedziemy mieli kaske na siwuske
                                    zdrófko
                                    • Gość: Vika Ale nie bydz gupi... IP: *.ewave.at 07.09.02, 10:11
                                      ona majontek po babce w skarpecie tsymo.jak jom brzebiezmujemy sztamajzom to
                                      wsycko nase....
                                      • xeptrek se tam taki majontek w skarpecie sie zmiesci 07.09.02, 10:17
                                        sprawdze zara, cekaj
                                        taaa ciekawe...
                                        o! w morde tyle lat chowala
                                        taka łoscedna patsajcie no
                                        Vika - na łodwage, zdrowie
                                        (łoj - co s kurom? cos smierdzi)
                                        so proponujes?
                                        • Gość: Vika To moj stary smierdzi.... IP: *.ewave.at 07.09.02, 10:23
                                          od wcorej sie posrol i nie myl.kura jezd gotowo.To se zjimy w
                                          ogrodku...zabierej te sklonki a jo kure psyniese i pol litra co na swinta mom
                                          schowane.A te mamone to schowej do sloika po grzybkach.Zakopiemy se pod
                                          gruszkom....
                                          • xeptrek wis - ale pod cyjom grusko zakopiemy? 07.09.02, 10:27
                                            soś mi to podejzanie wyglondo
                                            zy ty i kure i flaske ze świat dla mnie sykujes
                                            wis - tera jak jeste bogaty to dobra partia ze mnie
                                            i ostrozny byc muse
                                            i waruny stawiać mogie kurna tego
                                            • Gość: Vika Jesu,jesu,jakisty gupi.... IP: *.ewave.at 07.09.02, 10:31
                                              Tosz to dla naszej psyslosci...a moj stary modolary i swinki zlote...to jak sie
                                              dwa majontki polacy...sam rozumisz...tylko i moimu trza pomoc z tego lez padolu
                                              zejsc....to jak myslis...
                                              • xeptrek wies - no nie wim 07.09.02, 10:33
                                                a nie starcyloby tak w zyc mocno kopnoc?
                                                a moje babe do mamusi?
                                                a dwa majontki to ni jeden, prowda?
                                                wypijmy zatem
                                                • Gość: Vika Wypijmy... IP: *.ewave.at 07.09.02, 10:37
                                                  a ta Pola z Jagnom to mi stara maciejaczka mowila,ze juz u dzielnicowego
                                                  siedzom i gadajom ,ze nasze stare utrupione na amyn.A one tylko pijane
                                                  lezom...i co tyroz bedzie...
                                                  • xeptrek a widzis - ni boj gupia 07.09.02, 10:40
                                                    ja ostrozny bylem
                                                    i dowod jest ze jedynie w dupsko solidnie kopnoc chcialem
                                                    to sie ni psejmuj, psytul (najpierwej wypij)
                                                    i sciognij jese kosulke
                                                    so tam pod opakowaniem siezi?
                                                  • Gość: Vika Oj, nie wyglupiej sie jo lachotliwo jezdym... IP: *.ewave.at 07.09.02, 10:42
                                                    A co ty tam mas co ci wystaje....
                                                  • xeptrek znowu smiejes sie z mojego bzucha? n/txt 07.09.02, 10:43

• xeptrek vika śpi, to ja też ide spać 07.09.02, 10:59

• Gość: Vika Re: vika śpi, to ja też ide spać IP: *.ewave.at 07.09.02, 11:03
                                                    xeptrek napisał:

>
                                                    >
                                                  • Gość: Vika Re: znowu smiejes sie z mojego bzucha? n/txt IP: *.ewave.at 07.09.02, 11:01
                                                    xeptrek napisał:

>
                                                    >
                                                  • xeptrek nie nie 07.09.02, 11:02

• xeptrek ja tylko temat wysłałem, 07.09.02, 11:03
                                                    reszta sama sie dołączyła
                                                  • Gość: Vika Xeptrus! IP: *.ewave.at 07.09.02, 11:12
                                                    Moj stary wstal i kompa z poczta blokuje.Musze siedziec przy innym.Odpisze Ci
                                                    wieczorkiem:-)
                                                    kurcze!!!!!naprawde zaraz goscie przyjada a mnie sie nic nie chce...zaprowadzic
                                                    ich do knajpy czy co?!
    • xeptrek dobra - Vika 07.09.02, 11:09
      koniec tego,
      przyszła stara
      (Ona ma skrzywienie zawodowe)
      stwierdziła, że mamlicznebłędywymowy
      i zabiera mnie na ćwiczenia...
      ostatnio jak mnie oćwiczyła to pysk przez tydzień bolał
      ide - jakieś śmieci wyrzucę albo do sklepu skoczę
      no - poodkurzam chociaż

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka