Gość: Jo a dzisiaj? no - czy dzisiaj jest tu ktoś sra na IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.02, 07:20 jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Doooooobryyyyyyy...uuuuuuuuuooooooooooooo.... IP: *.ewave.at 07.09.02, 07:29 Ziewam.Cego sie dzys po nocy?!wszyscy jesce spiom... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek VIKA! VIKAAAA pam parara pam VI-IKAA 07.09.02, 07:33 łup łubudu trzask jeps uuuch dzień dobry ciociu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja gna Re: Doooooobryyyyyyy...uuuuuuuuuooooooooooooo.... IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.02, 07:37 Gość portalu: Vika napisał(a): > Ziewam.Cego sie dzys po nocy?!wszyscy jesce spiom... Moze spiom ale ja jesce nie zruzylam oka choc lezalam. Cos mnie gna i gna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Doooooobryyyyyyy...uuuuuuuuuooooooooooooo.... IP: *.ewave.at 07.09.02, 07:39 Gość portalu: Ja gna napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Ziewam.Cego sie dzys po nocy?!wszyscy jesce spiom... > > Moze spiom ale ja jesce nie zruzylam oka choc lezalam. Cos mnie gna i gna A bylo latac wnocy az do lasu z wlosem rozwianym i niezdrowa chucia w oczach? Toz to kataru mozna dostac...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Doooooobryyyyyyy...uuuuuuuuuooooooooooooo.... 07.09.02, 07:40 i adres mos taki som jak ten Jo z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Ja gna Re: Doooooobryyyyyyy...uuuuuuuuuooooooooooooo.... IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.02, 07:42 xeptrek napisał: mom rozdwojenie jazni, ale tez na J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: hej Jo IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.02, 07:40 xeptrek napisał: > i to chyba gdzieś z daleka? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika A nie widzial kto Rzulwia? IP: *.ewave.at 07.09.02, 07:43 A skad?????????Bo ja i Xeptrek to z bagna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Ja gna Re: A nie widzial kto Rzulwia? IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.02, 07:46 Gość portalu: Vika napisał(a): > A skad?????????Bo ja i Xeptrek to z bagna. London - Canada jesce gozej bo zadupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Nie! to ten cham,moj chlop wychlal... IP: *.ewave.at 07.09.02, 07:45 Teraz mysli,ze mu bede po pifffko na kaca latac...A nie bede:-)O! Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek wies - a to cham zbolały 07.09.02, 07:49 nic że szynka pifko to przestępstwo i tak punkt widzenia.... ale moja to casem skocy jak prose Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: bo mnie lep nap... IP: *.ewave.at 07.09.02, 07:47 xeptrek napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Jagnaaaaaaaaa!!!!!! IP: *.ewave.at 07.09.02, 07:51 A ladnie tam chociaz?Bo,ze las blisko to juz wiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Ja gna Re: jojagna rzeknij może co n/txt IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.02, 07:55 Nowa no pl, co to n/txt? Viki Ladnie to jest jeziora jak morza, nie ma rekinow i woda czysta jak Czysta Czerwona Kapslowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Moze wypij delikatnego drinka... IP: *.ewave.at 07.09.02, 07:56 Weisz jakiego:-) Pol szklanki wodki pod ogorek kiszony...niektorym pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Jaaaaaaagnaaaaaaaa!!!!! IP: *.ewave.at 07.09.02, 07:58 A sa w lesie grzyby??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Ja gna Grzyby som Lasy som - najczesciej oplotowane IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.02, 08:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Ja gna Oplotowane Lasy n/txt IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.02, 08:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Ja gna glupce ja nie wymawiam l IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.02, 08:15 Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek pod kisony na humory hej hej ułani 07.09.02, 07:59 wersja upojona: łili łani kienko tłomacenie: przybyli ułani pod okienko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Hej ,za goramizala sami dli na mi hej pselecialpta IP: *.ewave.at 07.09.02, 08:04 se-TO NIE WYMAGA TLUMACZENIA. a OGORKI SZLAG TRAFIL.Bomki i choinke tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Ja gna Bomki i choinke tez.? Cho lerato juz swieta? IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.02, 08:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Ja tez! IP: *.ewave.at 07.09.02, 08:07 Jeden znajomy gej mi opowiadal,ze tez nie moze znalezc.Ale on to co innego...onsie nigdy nie umial znalezc ...ani pozbierac...Kalikatura taka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Ty to ni mos tego a jo jus dalem rade verte 07.09.02, 08:09 a tera ni moge znaleś tego pol litra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Vika no cemu mie ignorujes ja chory a tu nic IP: *.ewave.at 07.09.02, 08:09 xeptrek napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek a zimno w tym sejfie, 07.09.02, 08:13 zimne pifka... ogłasam światu, to Ty jesteś najmondzejsa i najpiekniejsa forumowicka i nawet lyche Ci nie podskocy chociaz sportsmenka i mogie to na forum oglosić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Aaaaa to mi bardzo psyimnie.-) IP: *.ewave.at 07.09.02, 08:15 A Jagna niech leci do oplotowanego lasu pogzyby i po niedzwiedzia gryzli to sobie usmazymy z grzybkami w sosie. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek usmazymy razem z tesciowo 07.09.02, 08:17 s futro jojagna opraw psyda sie na swieta takie zimne bedo - bez hoiny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika na cholere hoina!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 07.09.02, 08:20 jajka majom byc nie hoina.Ale jaka Na mientko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Pros a bedzie ci dane... IP: *.ewave.at 07.09.02, 08:24 szukajcie a znajdziecie. Q..a!!!!!!gosci bede dzisiaj miec.musze isc do sklepu.A mnie sie nie chce:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Ja gna Re: Aaaaa to mi bardzo psyimnie.-) IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.02, 08:23 las oplotowany. Cale scescie bo grizli z plotem ale mam marynowane grzybki, Lepiej przchodzom w jednom i drugom strone. Prose sie cestowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika No to pod te gzybki... IP: *.ewave.at 07.09.02, 08:26 a oplotowany niedzwiedz na deser...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: jojagna nie łocionhaj sie jak my pijemy IP: *.ewave.at 07.09.02, 08:33 xeptrek napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika B- jedno zjadlam na snia danie IP: *.ewave.at 07.09.02, 08:44 BEMBNA-MIALO BYC.Rozumisz?!no bo jak baba w ciazy chodzi to gruba jak bemben jest...to takie staropolskie... eee,ide do sklepu.pifko pszyniose i cos na kotlety.Zaraz wroce.-) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek a jak wrócisz 07.09.02, 08:46 i jak juz hop Ci podziekuje za to pifko to sie łodezwij moze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Chop spi a my mamy piffffko:-)Xeptrus! IP: *.ewave.at 07.09.02, 09:21 To na trzeciom nozke pod to pifko.Siuuuuup:-) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek ja za tenczas 07.09.02, 09:25 polazłem z nadania do piwnicy o -przepraszam - do składziku ihapnolem jedno porzeczkowe klarowne bardzo zamienimy sie? a tamten niech tymczasem odpocywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Co sie bedziemy zamieniac!razem chlejem cy nie? IP: *.ewave.at 07.09.02, 09:32 No to polej! A co bedzie jak goscie pszyjadom a tu gospodyni pijano?! Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek to trza szybko z rana wypic wszystko 07.09.02, 09:36 i jeszcze wytrzeźwieć zdążymy, nie? bo przecie po obiedzie przyjadom? ojjjj w słoiku już nic ni ma ogórki i8 grzybki sie skończyły:-((( czekaj znalazłem parówke w lodówie urwij kawałek kurna no nie taki duży zarazojednabowrylodamzarapodzielicsienieumiesznormalnieczyco?!!!Q Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Gupis!!!!Goscie psyjadom na obiod. IP: *.ewave.at 07.09.02, 09:41 I sie pseston ciepac,bo kotlety kupilam i kure.kura jus sie griluje to sie o tego serdela nie kloc!!!gizdzie jedyn.lepij otworz drugie pollitra...Polej na zgode ...nie to tak cie mazna,ze ci zymby zyciom wyskocom!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek sekaj no - znowu sklanecki stuklas 07.09.02, 09:48 nosotykurnatenzawosyhyceiwytozam ło zeby si nie mortw solidna porcelana byle od mazniecia ni pusci a zyć tez solidna zwierace zatrzymajom (tutaj przerwa boć znalazłem i pol litr i kielony - tylko sprobuj znowu na nie pozadzic swom dupe - tam je krzeslo to siadaj - pijemy - brrr) i uwazaj zemnom bo ni bedzies musiala cieni uzywac jakie dwa tygodnie pod locy co ty Vika - na kseslo mowilem, stawaj wylaz spod stolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika no icego siwuche rozloles... IP: *.ewave.at 07.09.02, 09:53 pieronski podciepie!Myslisz, ze jak moj spi to juz ci wsystko wolno?!zabierej te lapy od mojej kiecki!Widzielista go!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek ni bodz taka kilimandzaro 07.09.02, 09:56 eep - jesce wypij a se pomerdam pod kiecom toć bemna jese od tego ni bedzie nie? pij pij tu se siodź, psy mnie taaaa jakś ty mondra ladna wypij jese nooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: ni bodz taka kilimandzaro IP: *.extern.kun.nl 07.09.02, 10:02 no prosze, co tu sie odbywa???libacje od rana, beze mnie?????? Moj stary spi na wycieraczce, zabieraj se tego lajdaka Vika, ja ide na miasto, bo kobity na targu czekajom Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek ło Vika mas konkurentke 07.09.02, 10:05 i jak ni siongnies tej oblanej sukienki... ooo ta upiore ci dajdaj do kury zajzyj a ja Poli naleje tam u niej taka niedobra wodka hses siwuchy polcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika To wis co? IP: *.ewave.at 07.09.02, 10:03 Jak jus Jagna te grzyby z lasu psyniesie to nagotuja zupy i z moim starym zrobimy pozondek.bedziemy se razem zyli.Ty fajny chlop jezdes!A twojom starom zdzielimy sztamajzom bez lep az sie pszekopyrtnie i po robocie.To za nase szczescie!polej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Pola ty nie stawej na drodze ku nasymu scynsciu... IP: *.ewave.at 07.09.02, 10:09 bo tak skoncys jak moj chlop i jego baba.cy ty nie widzis,ze prawdziwe uczucie w nas sie odzywo.Chodz sie z nami napij ale cicho siedz i sie nie wtroncej. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek a zmojom starom momlepsy pomysl 07.09.02, 10:09 zaskarze jom o alimenty i o straty moralne za te lata wojny podwójnie licone bedziemy mieli kaske na siwuske zdrófko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Ale nie bydz gupi... IP: *.ewave.at 07.09.02, 10:11 ona majontek po babce w skarpecie tsymo.jak jom brzebiezmujemy sztamajzom to wsycko nase.... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek se tam taki majontek w skarpecie sie zmiesci 07.09.02, 10:17 sprawdze zara, cekaj taaa ciekawe... o! w morde tyle lat chowala taka łoscedna patsajcie no Vika - na łodwage, zdrowie (łoj - co s kurom? cos smierdzi) so proponujes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika To moj stary smierdzi.... IP: *.ewave.at 07.09.02, 10:23 od wcorej sie posrol i nie myl.kura jezd gotowo.To se zjimy w ogrodku...zabierej te sklonki a jo kure psyniese i pol litra co na swinta mom schowane.A te mamone to schowej do sloika po grzybkach.Zakopiemy se pod gruszkom.... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek wis - ale pod cyjom grusko zakopiemy? 07.09.02, 10:27 soś mi to podejzanie wyglondo zy ty i kure i flaske ze świat dla mnie sykujes wis - tera jak jeste bogaty to dobra partia ze mnie i ostrozny byc muse i waruny stawiać mogie kurna tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Jesu,jesu,jakisty gupi.... IP: *.ewave.at 07.09.02, 10:31 Tosz to dla naszej psyslosci...a moj stary modolary i swinki zlote...to jak sie dwa majontki polacy...sam rozumisz...tylko i moimu trza pomoc z tego lez padolu zejsc....to jak myslis... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek wies - no nie wim 07.09.02, 10:33 a nie starcyloby tak w zyc mocno kopnoc? a moje babe do mamusi? a dwa majontki to ni jeden, prowda? wypijmy zatem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Wypijmy... IP: *.ewave.at 07.09.02, 10:37 a ta Pola z Jagnom to mi stara maciejaczka mowila,ze juz u dzielnicowego siedzom i gadajom ,ze nasze stare utrupione na amyn.A one tylko pijane lezom...i co tyroz bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek a widzis - ni boj gupia 07.09.02, 10:40 ja ostrozny bylem i dowod jest ze jedynie w dupsko solidnie kopnoc chcialem to sie ni psejmuj, psytul (najpierwej wypij) i sciognij jese kosulke so tam pod opakowaniem siezi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Oj, nie wyglupiej sie jo lachotliwo jezdym... IP: *.ewave.at 07.09.02, 10:42 A co ty tam mas co ci wystaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: vika śpi, to ja też ide spać IP: *.ewave.at 07.09.02, 11:03 xeptrek napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: znowu smiejes sie z mojego bzucha? n/txt IP: *.ewave.at 07.09.02, 11:01 xeptrek napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Xeptrus! IP: *.ewave.at 07.09.02, 11:12 Moj stary wstal i kompa z poczta blokuje.Musze siedziec przy innym.Odpisze Ci wieczorkiem:-) kurcze!!!!!naprawde zaraz goscie przyjada a mnie sie nic nie chce...zaprowadzic ich do knajpy czy co?! Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek dobra - Vika 07.09.02, 11:09 koniec tego, przyszła stara (Ona ma skrzywienie zawodowe) stwierdziła, że mamlicznebłędywymowy i zabiera mnie na ćwiczenia... ostatnio jak mnie oćwiczyła to pysk przez tydzień bolał ide - jakieś śmieci wyrzucę albo do sklepu skoczę no - poodkurzam chociaż Odpowiedz Link Zgłoś