mario2 15.09.05, 10:00 za to, ze nie bylem obecny w dniu 2 wrzesnia w Warszawie. Nieobecnosc byla spowodowana niesprawnoscia ukladu hamulcowego pojazdu i przykrych tego kosekwencji Mario Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:01 witaj Mario :)) ale żyjesz i jesteś w jednym kawałku???? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:02 Poskladano mnie i moja corke. Niestety rehabilitacja potrwa troche :( Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:05 o matko, co sie stalo?! Powazne jakies te zlamania????? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:07 na tyle powazne, ze jeszcze z tydzien poleze w szpitalu- a pozniej rehabilitacja Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:05 o kurcze!!! :((( Bardzo wam współćzuję, co stało się córce??? Coś poważnego? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:07 mala miala szczescie, bo siedziala z tylu, ale bez wstrzasu mozgu sie nie obeszlo Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:08 No to trzymam kciuki Mario za wasze zdrowie :DD dbajcie o siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:09 Dzieki sliczne. Corka juz zostala odtransportowana do Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:10 A tam zamieszkuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:26 Tak- tam sie urodzila i tam mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:32 No nic, przynajmniej opiekę lekarską bedzie miała OK :D Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:34 Z nia jest wszystko ok :) Juz do szkoly poszla :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:35 No tak, koniec wakacji :(( Moj poszedł do przedszkola :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:37 u mojej szkola zaczela sie dopiero 14 wrzesnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:42 Tam to mają życie :DD Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:43 Nie za bardzo. Wakacje miala od 1 sierpnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:45 ???? No to nie mają :((( Pechowo wyszło z tym wypadkiem.... mam nadzieję, ze w pracy Cię zrozumieją? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:51 Niestety nie zrozumieli :( Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:58 Tzn. co? wypowiedzieli?????? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:59 oficjalnie nie, ale nie przedluza kontraktu :( Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:00 Zaraz zaraz, a do kiedy go masz ? Rehabilitacja potrwa dłużej?? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:03 do 30.10, a rehabilitacja- cos okolo roku Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:04 OJ to poważnie Cie zraniło :(((( Ta rehabilitacja wyklucza pracę? Gdzie teraz jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:05 Jestem w szpitalu w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:06 Mario, nie olewaj mnie proszę, tylko odpowiadaj na moje pytania, plizzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:08 Nie olewam, ale net chodzi wolno :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:09 W jakim mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:10 :( Masz tam rodzinę? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:12 Nie utrzymuje z nimi kontaktu od lat Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:16 ...:( MOże to właśnie okazja do....wierzę, ze Opatrzność czasami doświadcza w jakiś celu. Wszystko co nas spotyka ma jakiś sens, nawet jeśli człowiek dostaje w łeb:( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:19 ale nie od 7 lat bez przerwy! Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:35 po 7 latach chudych przyjdzie 7 tłustych :D Zobaczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:36 Nie wierze w gusla. Widze co sie wokol mnie dzieje. Mam tylko jedna nadzieje, maly plomyczek.. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:38 To nie gusła Mario, to z biblii było :D Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:39 Tyle ze biblia do zbior gusel, bajeczek i przeklaman historycznych Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:42 :) Być może, nie sprzeczam sie o takie przekonania. Ale z jakiegoś powodu jest najpopularnieszyym zbiorem guseł na całym swiecie. Mario, brak nadziei jest wyrokiem wydanym na samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:45 nadzieja umiera ostatnia. Czyzby wiec tak wygladal koniec? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:47 Mario, nerwica skadś sie wzięła. To jeszcze nie zawał... Zdrowie jest najważniejsze, uda ci sie odzyskać zdrowie i wszystko pójdzie do przodu. Jesteś facetem w sile wieku, pomyśl, co by było gdybyś był kobietą????? 50% szans mniej, serio... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:50 Na nerweice sklada sie przede wszystkim ostatnich 7 lat. A czeka mnie albo balonikowanie, albo baipassy. Fajnie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:59 Moj tata miał wylew, potem balonikowanie, stunty (nie wiem czy tak się pisze) i skończyło się na bypassach. Olbrzymi stres (prywatny interes, kredyty itp.) + papierosy (nawet nie miał nadwagi). Teraz zyje powoli i zdrowo. Jest szczęśliwy, ze nie skończył jako roślina (a widział takie przypadki w szpitalu na neurologii po wylewie) i cieszy się każdym dniem. Trzeba pogodzić sie z tym co jest i wyciagać wnioski na przyszłość. ustalić priorytety... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:10 TYrzeba miec motywacje. Trzeba wierzyc, a mnie sie nie chce. Mam dopiero, a moze juz 41 lat. Nie mam sil znow zaczynac od nowa. Do 2 wrzesnia myslalem, ze zlapalem szczecie za nogi- rewelacyjna praca, mozliwosc mieszkania tam gdzie sobie wymarzylem a tu? Tu znow nalezy zaczynac wszystko od nowa. Nie umiem juz. Brakuje tez tej jednej jedynej osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:27 Masz tylko 41 lat. Dla faceta to niewiele...Mario. WEź sie zastanów. Żyjesz, nie zginąłeś, więc czmuś to chyba służy??? Nie zmarnuj tego co dostałeś po raz drugi, weź sie w garść a ona na pewno się znajdzie. Gdy poczujesz się lepiej, Twoj optymizm przyciągnie ją :DD Czym chcesz skusic kobietę? wziac na litość? na skargi i żale? Odbuduj siebie dla samego siebie najpierw :DD Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:28 Zarzucilem juz mysl, ze kiedykolwiek uloze sobie zycie. Nie widze na to sznas. Wierz mi, wiem co mowie Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:31 Przestań pisać takie rzeczy, nie masz prawa! Dostałeś drugi raz życie w prezencie, CAŁĄ DRUGĄ POŁOWĘ życia. Co takiego zrobiłeś, a raczej czego nie zrobiłęś przez pierwszą, ze teraz jesteś sam? Obejrzyj się za siebie, spróbuj odnaleźć przyjaciół, rodzinę, wykorzystaj ten moment na totalną zmianę swojego zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:32 Nie mam rodziny! Odwrocili sie ode mnie kiedy wrocilem z Niemiec do Polski Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:35 Tak bez powodu? Rodzice też?? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:36 Powod byl- opuscilem Niemcy i zostawilem tam dziecko dla kogos... To wystarczylo Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:39 To nie jest źle, to zrozumiałe. Mogło być gorzej, np. zawiść czy zazdrość... A tak to wszystko da sie naprostować, zwłaszcza ze duzo czasu minęło. Musisz z nimi koniecznie porozmawiać. Nie odmówią Ci w takiej sytuacji, spróbuj, zacznij od tego. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:03 Spróbuj jeszcze na spokojnie. To jeszcze nie koniec świata... Oni tez potrzebuja czasu na refleksję. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:08 Mieli juz 4 lata czasu. Nie wybacza mi tego nigdy. Tragedia polega na tym, ze stracilem rowniez tego kogos, dla ktorego rzucilem wszystko. To dobija tym bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:40 Moj maż miał podobną sytuację... też mu nie chcieli? nie mogli? wybaczyć odejscia od byłej żony z dzieckiem. ale uparłam się, żeby utrzymywał z nimi kontakt, bo to jego rodzice a on jest jedynakeim i nie można wszystkiego rpzekreślać. Cieżko mi było w ich domu :( ale jakoś polubili mnie a teraz maja drugiego kochanego wnuka. W końcu sie ułożyło. Przynajmniej miedzy mną a nimi : (ale to inna sprawa :((( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:48 Ale on ma stale Ciebie. Jest szczesliwy! Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:50 Nie jest. Pytałam sie go. nie jest i... szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:02 Wiesz co? Ile sie jeszcze bedzie miedzy Wami "mielilo"? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:08 nie wiem. Nieważne, masz wazniejsze problemy! Tylko masz przykład, ze czasami możesz sie starać a i tak g... z tego wyjdzie. Bo to nie chodzi tylko o to, zeby z kimś być, żeby być "szcześliwym". Najpierw trzeba być szczęśliwym ze sobą. Takie jest zycie, ale to nie powód żeby z niego rezygnowac. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:21 Ja nie mam zamiaru zegnac sie z zyciem. Po prostu nie widze sensu by znow sie szarpac w imie czegos, co nigdy sie nie spelni. Moje problemy? Coz... Zdrowie jest wazne, wiec sie podkuruje. Szczegolnie serce (miesien). Nie wiem jednak, czy jesli dusza jest skaleczona da sie z miesniem cos zrobic. Wbrew pozorom ma to u mnie bezposrednie przelozenie. Na razie przezyje jakos za rente. A pozniej? Czy w wieku 42, 43 lat jeszcze ktos mnie do pracy przyjmie? Nie chce mi sie o tym myslec i nie chce mi sie juz walczyc. Ty jestes mloda i masz wszelkie szanse ustawic sie - w najgorszym przypadku- jeszcze raz na nowo Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:22 MOjej sytuacji nie chce omawiać, a Twoja jeszcze się zmieni. Musisz po prostu dojśc do siebie. Jeśli w twoim charakterze nie siedzi siedzenie na d.pie. będziesz działał... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:27 nie jestem pewien. za duzo razy i to pod rzad wszystko sie pokopalo. Mowilem juz- nie widze sensu. Nie mam dla kogo. Ten ktos, kto moglby- siedzi teraz i sie smieje z pewnoscia cieszac sie, ze np. nie wyszla mi przeprowadzka itp. Opowiada innemu (innym) niestworzone historie o mnie. Wiem, bo dochodza do mnie takie sluchy. Widzisz motorem wszystkiego jest motywacja. Coz zrobic, kiedy mnie spotyka jeno demotywacja, deprymacja i dyskredytacja? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:33 Mario, nie rozumiem, jak można się zakochać w kimś po prostu... podłym? Jak? BO ładna? nie rozumiem facetów :( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:35 Ona nie jest PODLA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 15:12 Przepraszam, ale nie wiem jak inaczej określić takie postępowanie? "Ten ktos, kto moglby- siedzi teraz i sie smieje z pewnoscia cieszac sie, ze np. nie wyszla mi przeprowadzka itp. Opowiada innemu (innym) niestworzone historie o mnie." Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:02 Fajnie Cie widzieć z nowu.....:):) Mario....duzo zdrowia zycze...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:04 Dzieki, i ja sie ciesze ze widze :) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:07 Wspólczuje....mam nadzieję, że z Wami będzie wszystko oki...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:08 Tez mam taka nadzieje. Na razie chyba z rok rehabilitacji. ... Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:12 Dbaj o siebie....:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:26 nie mam innego wyjscia, chociaz psychika jest w rozsypce Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:28 mogę to tylko wyobrazić sobie....poradzisz sobie...:) Jesteś silnym facetem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:34 Watpie. Za duzo tego wszystkiego naraz... Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:41 Zawsze tak sie wydaje..... na początku.....Wiem co mówie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:42 za dlugo trwa ten poczatek. Ja juz po prostu nie mam sil Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:45 Mario przestań....nie wierze, że ich nie masz....:) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:53 Ja też mówie serio...:) Nie Tobie jednemu dokopało....życie... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:54 nie wiesz o czym mowisz- serio Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:00 Może masz racje....rany boskie mario - uśmiechnij sie chociaz Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:01 Nie mam do kogo, ani do czego Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:02 Moze do mnie chociaż - tak na chwile... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:05 bylby to smutny i kwasny usmiech Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:06 Przestań te ogóry podgryzać....ja się tu do Ciebie tak pięknie z dołeczkami ciesze a on mi to z zakwasem startuje....:):))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:10 dobrze ze nie z zolcia co mnie zalewa Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:28 żółć na serce szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:29 wszystko szkodzi na serce. Wlasne niedobre mysli tez Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:33 I to bardzo...wciskają sie pod powieki.... czaszke....opędzasz je a one wracają...pełzną...wredne i lepkie....brakuje tchu i pocę sie ze strachu, jest zimno i nie wyobrażalny cięzar siedzi na klacie....ale ja przecież nie wiem co mówie Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:37 a niepewnosc o przyszlosc? a samotnosc? a swiadomosc ze za kilka godzin mozesz byc w krematorium? Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:44 a wyrok w postaci diagnozy, że go masz.... a brak oparcia u osoby, która wydawała ci sie oparciem... a operacja, która odebrała kobiecie kobiecośc...... a obrzydliwy strach przed kazdym badaniem..... ...ile ja mam lat? ...po każdym wyniku 150..... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:46 chcesz sie licytowac? Ty zyjesz. Ile ja mam lat? Dzis o wiele za duzo! Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:49 a qrwa za przeproszenie z duchem rozmawiam????....nie wierze w duchy... Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:47 przepraszam...Ty nie potzrebujesz licytacji....:) Pozbierasz sie i ja w to wierze mario.... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:51 rozmawiasz z roslina. Serio. To juz tylko wegetacja. Ile razy mozna walczyc od nowa? Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:52 dopuki żyjesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:55 na to trzeba miec sily i motywacje. Mnie w ostatecznym rozrachunku zabraklo tego. Nie mam juz sil, naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:57 ....nic mi do tego ...ale ja dla córki bym to zrobiła....:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:11 i myslisz ze ona za kilka lat to doceni? watpie! Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:16 nie myśl tak daleko do przodu....wazne jest co jest tu i teraz....z tym sie bij....dla siebie...dla niej....czy to co masz teraz to jeszcze zbyt mało by martwić się tym co będzie za kilka lat???? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:18 mysle ze zostane sam jak palec i nikomu sie o mnie nie przypomni Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Mario!!!!!!! 15.09.05, 12:21 mam pytanie, czy twój wypadek wyglądał tak: nie zdążyłeś wyhamować przed skrzyżowaniem i inny samochód w Ciebie rąbnał??? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 12:23 Nie- to nie tak. Po prostu..... zaslablem za kierownica (serce) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 12:24 ale jak doszło do kolizji??? w jaki sposób sie rozbiłeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 12:26 Zjechalem z rdogi do rowu i walnalem w drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Mamba!!!!!! 15.09.05, 12:28 Niech go ktos w tym szpitalu odwiedzi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 12:31 wiesz dlaczego się zapytałam???? Mój A. kilka razy miał qrwa mać prorocze sny... ale to jeszcze za czasów, zanim mnie poznał... wysnił sobie np., że 1 żona Go będzie zdradzać, a On będzie siedział często sam w domu z dzieckiem... tak tez później było... larwa wyjeżdżała na "działkę" do koleżanki, a tak naprawdę, to do kochanka pod Wawę... ale nieważne... bodajże na początku września rozmawialiśmy o tym, że nie pojawiłeś sie na ślubie.... A. powiedział, że miałeś wypadek samochodowy, a ja na to, że nie, bo miałeś lecieć samolotem. Sprawdziłam zresztą, czy sie nie wydarzył jakiś wypadek lotniczy.... temat umarł, ale teraz powiedziałam A. o Twoim wypadku i On wrócił do tamtej naszej rozmowy... to, że mówił o wypadku samochodowym, było następstwem snu... mimo tego, że wiedział, iż wracasz do Polski samochodem.... Qrde, aż mam dreszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 12:57 wiem ze takie rzeczy sie zdarzaja. Nie wysnil niczego o wiadomym, a waznym dla mnie temacie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 13:01 tego nie wiem, w rozmowie skupiłam sie na aktualnym... było dla mnie zaskoczeniem, że to jednak działa... będzie pewnie dzwonił za jakis czas, to się zapytam, ale nie wiem, czy powie... wtedy też przeciez nie powiedział, że to się Jemu śniło... poza tym, jak wspominał, nie zawsze jest pewien do końca, czy dany sen jest proroczy... jak się A. zapytałam, czy powie mi, jak cos wyśni o nas, to powiedział, że nie... dopiero pod małym naciskiem, że tak, ale i tak nie wierzę.. myślę, że takie informacje woli dla siebie zachowywać Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 13:10 no to klops. Ja sie nie moge ruszac. Nie mam kontaktu. Wszystko przepada :( Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 13:13 powiedziałam Ci, że chcę pomóc.... napisz na @ tylko i możemy coś ustalać Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 13:17 Wiesz ze w tym przypadku to nie ma sensu. Zbedzie wszystko i wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 13:55 Wiec nie widze sensu, by ktokolwiek sie w to mieszal Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 13:18 Mario, chłopie otrząśnij się, serce mi się kraja.... przyjadę do Ciebie do szpitala... załatw ten cholerny nr tel. żebyśmy sie mogli dogadać Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:26 Gadasz jak ja pół roku temu....:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:29 odwiedzaja mnie, nie martw sie o to Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:32 Pomartwie sie jeszcze o Ciebie....mozna???:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:35 Jasne. Jesli jestes masochistka... :) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:37 Zrobie wyjątek...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:39 dla siebie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:40 Dla Ciebie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:47 No tak, tyle ze ja nie potrafie nic dac wzamian. jestem wypalony Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:53 Mario...:) Pomartwie się bezinteresownie....źle o mnie myslisz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:56 mam nadzieje ze na msze nie dasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:57 ;) nie nie dam....:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:58 Cale szczescie, bo jestem oblozony ekskomunika :) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:07 Tez...protestantka zem jest....:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:11 To pod sejm protestowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:15 Na razie poprotestuje sobie na miejscu.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:19 z lepperowska flaga? Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:21 tia Leperowską se Wiśniewski nosi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:46 to masz fajne towarzystwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:51 Wolałabym na pustyni mieszkać....:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:53 Z Mandaryna? :) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:56 ....zeby mi bez podkładu śpiewała....tak mi źle życzysz??:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:01 Wolisz Dode? :) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:02 ..ją zagłusza chlupot silikonowy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:04 to kogo lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:05 Tori Amos...znasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:07 Ten co pod Grunwaldem Bogurodzice spiewal? Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:09 Nie pod Monte Cassino o czerwonych makach Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:16 To musi byc kolega Fogga :) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:19 blisko...ale to chyba jest kolezanka...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:23 Taka Viola Villas? Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:26 Hehehe!!!!! :):):) Szczuplejsza jest...i jak by to powiedzieć....mniej owłosiona....:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:28 Tak jak Kora w latach 80? Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:34 nie...:) Tak jak Tori Amos w latach 90..:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:35 wiec dalej nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:41 ...nie musisz wszystkiego wiedzieć...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:47 Fakt. Leb by mi pekl Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:57 No właśnie....:) ...uciekam już....:) ...tzrymaj sie....:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:59 papa, moze kiedys jeszcze tu zagladne Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:04 O rany, Mario... Mamba Ci wyśle zdjęcia na poprawę zrostów... Trzymaj się w kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:06 czesc juz mam- sa rewelacyjne :) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:07 Super :) Przepraszam, że pomyślałam, że może stchórzyłeś :( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:09 Ja nie mam sie czego bac i przed czym tchorzyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musiało 15.09.05, 10:30 stac:(,zdrówka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:36 a dzieki dzieki, dzieki- zycz mi tez zrdowka psychicznego. :( Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:42 mario, rehabilitacja nie jest taka straszna- ja sobie polamalam noge w kostce w 3 miejscach- 3 operacje, 10 miesiecy na kulach. W miedzyczasie chodzilam do pracy, na dyskoteki ( nawet tanczylam:) Chodze normalnie i tyle:) Glowa do gory, bedzie dobrze:) a co z praca? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:44 A co ma byc z praca? Poza tym wypadek to nie wszystko- serce ( miesien) :( Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:45 oj.. no w praca- miales zaczac we wrzesniu w wawce..... czy to sie tylko pzresunelo w czasie, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:52 no nie- mam przed soba rok rehabilitacji :( Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:53 to cos ty sobie polamal?! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:55 miednice. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 11:01 i az rok rehabilitacji?! No cos ty... moja sasiadka polamala sobie miednice spadajac zw schodow, 6 tygodni lezala plackiem na podlodze , potem z miesiac sie rehabilitowala i juz.... Kregoslup caly? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 11:07 Pisalem ze mam jeszcze klopoty z Serduchem. Odezwala sie moja nerwica serca Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:45 aaaa i pewnie:-)jestes w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:52 Tak - stukam ze szpitala. Dzis opuscilem OIOM Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:52 Mario, pisz jaśniej, co się z Tobą dzieje???? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:55 jestem w szpitalu. Nie wiem kiedy wyjde, ale rehabilitacja bedzie dluuuga Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:56 czyli wawka i praca odciagna sie w czasie??? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:57 nawet nie wiesz jak mnie to dobilo. Cale plany nawet te osobiste poszly sie je...c Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 11:05 ale chyba beda na Ciebie czekali? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 11:08 niestety nie Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 11:10 o qrwa:(,dlaczego?wypadek to zrzadzenie losu a nie jakis tam małpi wybryk,no wiesz co..wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 11:11 Widac taka juz moja uroda i.... przeznaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 11:13 lecz sie i wpadaj czasem:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 11:13 Bede sie staral :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Cześć Kochaneńki 15.09.05, 10:53 Nie wierz w to. To zbior kilku przypadkow..:( Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:47 przepraszam mario za popsucie ukladu hamulcowego myslalem ze to samochod romka g. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:52 ojeju, biedny mario! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:54 nie palcz nade mna - to byloby nieszczere :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:55 ach wiesz jaka ja jestem, hipokryzja uosobiona :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:58 wlasnie widze :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:58 Mario, czy Ty jesteś pod jakimś tel????? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:59 a ty w szpitalu masz net?! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:01 Wyobraz sibie, ze mam. Laptop i blouconnect Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:16 z angielskiego: bez kabla Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:19 aha! Ja niestety tylko po niemiecku :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:24 a no bo slazak jestes. jestes slazak prawdziwy? czy cos mi sie pop.ieprzylo? mam kolege, ktory ma wszystko wireless w domu, moze nawet nacisnieciem na klawisz w laptopie uruchomic swoje stereo. ja tylko mam nadzieje, ze on nie uprawia seksu wireless...(zwlaszcza, ze jego kobieta to moja najlepsza przyjaciolka) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:26 Tak jestem Slazakiem. Przez 15 lat zylem w Niemczech :) Wiec teraz juz wiesz skad owo "deutsch" u mnie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:32 a jusci. a gdzie w niemczech? moze znam Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:38 Mieszxkalem w okolicach Stuttgart- Kuenzelsau Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:47 to moze znasz bietigheim-bissingen? tam moi tesciowie mieszkaja i stamtad moj mezus pochodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:48 Pewnie ze znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:50 ale fajnie!!! Tam sie hajtalam w czerwcu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:52 Trzeba bylo powiedziec. Toz to BW wiec ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:53 no wlasnie. a miasteczko jest super, wszedzie pruski mur, nie mysielismy sie wysilac, by znalezc kulisy do zdjec!!!! jakbym wiedziala, to bym powiedziala :((( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:56 Czessto tam bywalem u mojej malej coruni Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:05 oooo, no popatrz pan!!! niesamowite jednak jaki swiat jest maly. ja miedzy ceremonia zaslubin i impreza weselna bylam w bürgerpark z chlopem i swiadkami i robilismy tam sobie zdjecia. przypadkiem zaplatali sie w tym czasie tamdziez zaproszeni na moj slub moi znajomi 3 holendrzy. jeden z nich trzech przyprowadzil ze soba znajome malzenstwo, ktore znalam ze studiow z polnocnych niemiec, nie widzialam ich piec lat, a okazalo sie, ze oni teraz mieszkaja w bi- bi i to na osiedlu sand, tam gdzie stoi rodzinny dom mojego meza, doslownie dwie ulice dalej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:13 Takie cuda sie zdarzaja. Kilkanascuie lat temu w Peru spotkalem .... kuzyna z zona :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:20 hihi! mi sie zdarzylo w wakacje 1997 zaraz po maturze w supermarkecie w barcelonie spotkac cala wycieczke z mojego liceum... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:22 tak- swiat jest maly. Niekiedy za maly. Wiem cos na ten temat- nie ma dokad uciec :( Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:24 to tak :( niestety jest. nie mozna sie tez zachowywac niedojrzale w obycym miescie, bo zawsze sie ktos znajdzie kto zna kogos, kogo ty znasz....zarzucilam nadzieje (my z mezem lubimy zachowywac sie czasem ponizej krytyki, hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:25 No coz, to przywilej mlodosci. Kiedys poopowiadam Wam jakie numery ja strzyglem w mlodosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:28 jak bedziesz mial wnuki? naszym wnukom uszy uschnal od tych naszych opowiesci z mlodosci...na pewno beda uciekacv jak dziadek i babcia beda wkladac sztuczna szczeke i zaczynac: ja ja bylam mloda, to na dyskotekach.... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:30 Jak sie wybiore do BRD! W jakim regionie mieszkacie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:38 my mieszkamy teraz w kilonii, czyli nad baltykiem Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:42 Nie ma sprawy. Mam przyjaciela w Fredenbecku a kuzyna i chrzestna w Bremenhafen :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:53 biorac pod uwage badenwürtenberg, to rzeczywiscie katzensprung lub rzut beretem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:53 Do Hannoveru lata Wizzair za... 39 Euro :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:57 powaznie? nie wiedzialam, a to jest wyjscie tez i dla mnie. a skad lata z polski? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:01 Z Katowic- Pyrzowic. Aler musisz miesiac wczesniej zamowic Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:07 to dobrze, ze mi mowisz, bo ja w pazdzierniku chcialam przyjechac do Krakowa, tylko jeszcze nie wiem, kiedy mezus bedzie mial wolne. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:13 Do Krakowa tez chyba lataja. Sprawdz w necie Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:18 a sprawdze. w prawdzie nie lubie latac, ale nie bede cale zycie tluc sie autobusem, od baltyku po krakow, bo czasu nie ma. ok. spadam, bo juz nie ma nic do roboty w robocie, a glodna jestem, wiec polece do domku i zrobie sobie obiadek. tymczasem trzym sie i do poniedzialku (jutro wielkie porzadki u mnie w domu, wiec nie wpadne na forum) papatek Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:22 Auf wiedersehen :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:00 a supermario jest w szpitalu???? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:00 nie jestem. Dzis pierwszy dzien poza OIOMem, jak sie dowiem tel na oddzial, - dam Ci znac Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:00 oki, czekam, a co z tymi komórkami, co je mam??? w rzyć je sobie moge wsadzić? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:07 Wszystkie sa nieaktualne Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:10 załatw ten na oddział, zadzwonię do Ciebie, tylko jak Ty sie dotelepiesz do tel.???? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:13 mam nadzieje ze maja przenosny... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:15 Mario, napisz na @, czy czegoś nie potrzebujesz.... nie wiem, czy dam radę przyjechać do katowic, ale zawsze mogę cos wysłać przez kuriera. I nie zarzekaj się, że nic nie potrzebujesz, bo to bez sensu, jesteśmy dorośli. Jak dam radę, to wpadniemy z Pytonem, wezmę gitarę ze sobą, to Ci humor poprawię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:17 Naprawde nie potrzebuje nic. Mam w Bielsku, Sosnowcu i Zabrzu jeszcze kilku przyjaciol. Nawet kompa zalatwili :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:18 ok, a w sprawach.... warszawskich.... mogę coś dla Ciebie zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:20 Dzieki, ale jesli tego sam nie zalatwie, to inni tez na pewno nie Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:23 ok, Mario wracaj do zdrowia szybko i czekam na jakiś kontakt z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:27 Dzieki za wszystko. Na pewno sie skontaktuje Odpowiedz Link Zgłoś
kakija Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:41 Mario nie znamy się, ale z całego serducha i szczerze życzę powrotu do zdrowia. Bardziej tego psychicznego, bo z fizycznym szybko sobie poradzisz, trzymaj się ciepło :):) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:49 Dziekuje bardzo. Moze kiedys...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kakija Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:59 Wiem, że to kiedyś nastąpi szybciej niż myślisz, jeśli mogłabym w czymś pomóc to wal jak w dym :):) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:15 Twoj optymizm jest niepoprawny :) Ale serdeczne dzieki za slowa. Nie sadze, ze moglabys w czyms pomoc. Po prostu ja nie wiem, czy znajde w sobie sily by zaczac wszystko od nowa... Odpowiedz Link Zgłoś
kakija Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:17 Znajdziesz, musisz dla siebie dla córki, dla Was. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:19 Corka zyje 1200 km ode mnie. Z moja ex.... Odpowiedz Link Zgłoś
kakija Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:30 A Ty jesteś teraz tu, i pomimo wszystko pomimo odległości nadal jest córką.I musisz dla niej odbić się od tego psychicznego dołka. I wiem, podkreslam wiem, że dopiero teraz zaskoczy Cię Twoja siła. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:31 Tak? Mam o nia dbac zyjac z renty inwalidzkiej? Odpowiedz Link Zgłoś
kakija Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:38 Jakiej renty? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:43 przez wypadek nie moge pracowac. Moze nawet rok. Bede musial wegetowac na rencie inwalidzkiej albo chorobowaj Odpowiedz Link Zgłoś
kakija Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:50 Po pierwsze jeszcze tego nie wiesz, czy aż tak długo będziesz musiał być poddawany rehabilitacji, po drugie cuda zdarzają się nie tylko w bajkach. Już ja Ci to załatwię na górze, pogadam z Szefem :):) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:53 Jestem ateista. O rehabilitacje miednicy nie martwie sie. Ponoc juz na koniec wrzesnia bede mogl zaczac chodzic. Gorzej z sercem. Nerwica serca jest bardzo daleko posunieta. Skoki cisnienia dochodza do 220/160. WQystarczy ze sobie pomysle o czyms co siedzi glaboko w duszy, albo czyms sie zdenerwuje Odpowiedz Link Zgłoś
kakija Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:11 Mario, ale to ja będę gadać z Szefem nie Ty :):), Twoje wyznanie w niczym nie przeszkadza. A serducho, no cóż wiem, trudny temat, ale teraz może to głupio zabrzmi, ale nie ma co myśleć o tym co głęboko w duszy, Chociazby ze względu na wysokie ciśnienie. Mówię Ci tylko pozytywne myślenie pomoże. zobacz ilu wokół jest przyjaznych Ci ludzi. Tych których znasz, jak Mamba i tych których nigdy nie miałes okazji poznac.To naprawdę dodaje sił.Uwierz mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:15 Tak. Tyle ze Ci najbardziej mi przyjazni mieszkaja daleko. Mala szansa, ze bedziemy mogli sie predko spotkac. Poza tym brakuje wlasnie kogos tego- z duszy, ktory usmiechnie sie, przytuli, pocieszy, porozmawia, doda sil i motywacji. Jest, ale nie chce byc. Istnieje, ale sie nie odzywa. Dusza wyrywa sie z zawiasow... Eh :( Odpowiedz Link Zgłoś
kakija Re: Mario cholera, przyjadę do Ciebie po prostu 15.09.05, 13:24 No i to jest Kobieta z charakterem Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario cholera, przyjadę do Ciebie po prostu 15.09.05, 13:26 Owszem, jest. Tyle ze ona ma do Katowic 350 km! Zreszta wiem co mi bedzie gadac. Nie wiem, czy dam rade w spokoju tego wysluchac Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Mario cholera, przyjadę do Ciebie po prostu 15.09.05, 13:30 mario2 napisał: > Owszem, jest. Tyle ze ona ma do Katowic 350 km! Zreszta wiem co mi bedzie > gadac. Nie wiem, czy dam rade w spokoju tego wysluchac Przestań draniu tak o mnie gadać :))) Wiesz, że ja ze szczerego serca..... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario cholera, przyjadę do Ciebie po prostu 15.09.05, 13:38 Wiem ... dziekuje. Ale nie teraz! Bo mam obawy! Chodzi o to co A. ma, a wlasciwie czego nie ma. Nie chce Was narazac Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Mario cholera, przyjadę do Ciebie po prostu 15.09.05, 13:42 mario2 napisał: > Wiem ... dziekuje. Ale nie teraz! Bo mam obawy! Chodzi o to co A. ma, a > wlasciwie czego nie ma. Nie chce Was narazac Mario, przestań... A. jest do jutra na szkoleniu.. jak wróci, to z Nim porozmawiam... załatw ten choler.ny kon takt do siebie, bo zasnąć n ie będę mogła, jak z Toba nie pogadam osobiście.... A potem zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario cholera, przyjadę do Ciebie po prostu 15.09.05, 13:44 OK. O 15 przychodzi znajomy doktor to z nim pogadam Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Mario cholera, przyjadę do Ciebie po prostu 15.09.05, 13:32 i jeszcze w du.pie ma te 350 km..... Ty też przyjeżdżałeś do nas, więc nie rób scen!!!!!!!!!! Qrwa mać, juz ja Ciebie muszę naprostować, uśmiech proszę, oby szybko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario cholera, przyjadę do Ciebie po prostu 15.09.05, 13:41 pozyjemy (moze) i zobaczymy ( mam nadzieje) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario cholera, przyjadę do Ciebie po prostu 15.09.05, 13:24 Mamba. Poczekaj na list! Tam opisze wszystko. Jednak chyba nie zgodze sie na jakakolwiek interwencje. To nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Mario cholera, przyjadę do Ciebie po prostu 15.09.05, 13:26 mario2 napisał: > Mamba. Poczekaj na list! Tam opisze wszystko. Jednak chyba nie zgodze sie na > jakakolwiek interwencje. To nie ma sensu Dobrze, przecież mnie znasz i wiesz, że nie zrobie nic wbrew Tobie... Czekam na maila i to szybko, bo normalnie mnie roznosi... juz nawet qrde gitary nie zabiorę, bo byś bez łeb :))) dostał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario cholera, przyjadę do Ciebie po prostu 15.09.05, 13:29 o gitarze nawet nie marz. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: hej mario ;) 15.09.05, 12:27 nie przejmuj się, zwrotów akcji w życiu jest bardzo wiele i mimo, że mam dopiero 23 lata, uwierz mi, że wiem co mówię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hej mario ;) 15.09.05, 12:31 Mam 41 lat i miliony zwrotow za soba! To meczy i odbiera sily oraz checi Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: hej mario ;) 15.09.05, 12:40 ja to naprawdę rozumiem, jedyne wyjście musisz przeczekać. gdybyś zobaczył moje zdjęcia sprzed 3 lat, a potem obecne zauważyłbyś jaka zmiana we mnie zaszła. Przed 3 laty, gdy wpakowałam się w chorą sytuację miałam wychudniętę policzki, smutne oczy i sztuczny uśmiech i bardzo bladą twarz. Gdy zaczęłam się wyplątywać na zdjęciach widać, że mam nadal bladą twarz, podkrążone oczy, ale błysk w oku. A teraz to już taka laska ze mnie, że hej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hej mario ;) 15.09.05, 12:45 W wieku 20 lat... wiesz jak mialem 20 lat to wszystko bylo latwe. Naprawde. Niczym sie praktycznie nie przejmowalem. Doipiero jak zauwazysz ze czas ucieka miedzy palcami zaczynasz sie zastanawiac po co to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: hej mario ;) 15.09.05, 12:50 mario, ja sie przejmowalam, bo czulam, ze mi tez cos ucieka. gdybym w porę sie nie wycofała stracilabym moja mlodosc, milosc i resztki nerwow. 41 lat dla faceta to swietny wiek, naprawde. jest jeszcze czas na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hej mario ;) 15.09.05, 12:55 od kilkunastu lat slysze ten argument. Niestety nic sie nie zmienia. Brakuje motywacji i sliy by jeszcze raz sie na wszystko zdobyc. Po prostu wypalilem sie, albo mnie wypalono. Postepujac zreszta strasznie metodycznie Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: hej mario ;) 15.09.05, 13:01 to pozwól sobie na jakieś szaleństwo przecież i tak nie można żyć według planu, bo właśnie życie przynosi nieoczekiwane zwroty akcji. ja tez chcialabym byc do konca moich dni byc szczesliwa z mezem, miec cudne dzieci, chcialabym na nic nie zachorowac, miec spokoj, chcialabym zeby rodzice i rodzenstwo byli zdrowi, żeby nic im zlego sie nie stalo. jestem bardzo malo odporna na zakręty losu i naprawde nie moge wyjsc z podziwu jak udalo mi sie skonczyc cos w czym bylam uwieziona. a jednak mozna. dzialając trochę na oślep, troche korzystając z rad. poza tym korzystam z modlitwy. i wierze w mojego Anioła Stróża. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hej mario ;) 15.09.05, 13:03 szalenstwo? Bedac na rencie chorobowej i praktycznie nie mogac sie ruszac? Poza tym jestem niewierzacy. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: hej mario ;) 15.09.05, 13:26 nie musisz być wierzący, żeby się modlić, nie wierzysz w nic oprócz świata materialnego, w kompletnie nic? nie uwierzę, że taki fajny facet jak Ty naprawdę tak mówi. poza tym czy do szlaeństwa potrzebna jest super kondycja ( a tym podobnym zdrowie, kasa itd?) można szaleć przez myślenie, mówienie i nastawienie do zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hej mario ;) 15.09.05, 13:34 Naprawde nie wierze. Nie jestem antyreligijny, tylko antyklerykalny. W "moc " modlitwy nie wierze. Szalenstwo? Jak mozna zaszalec majac kamien w sercu. Doslownie i w przenosni. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: hej mario ;) 15.09.05, 13:37 zaraz coś wymyśle, tylko najpiewr musze isc siku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: hej mario ;) 15.09.05, 14:53 Rafael Alberti Powroty miłości na piaskach Tego ranka, kochanie, mamy dwadzieścia lat. Lekko idą, powolne, splatając się, nasze bose cienie drogą wśród ogrodów, które błękitom morskim przeciwstawiają swe zielenie. Ty ciągle jesteś jak objawienie, nadchodzące w ciemny wieczór światło, kiedy chłopak klucząc za miastem odwleka rozmyślnie, zamyślony, swój powrót do domu. Ty ciągle jesteś ta, która przy mnie idzie szukając sekretnej pochyłości na wydmach, ukrytego zbocza piasku, tajemnego trzcinowego gąszczu, który stawia zasłony przed oczami żeglarskimi wiatru. Tam jesteś, tam jestem naprzeciwko ciebie, sprawdzając wysoką temperaturę fal szczęśliwych, serce morza, które wzeszło w oślepieniu, umierające w okruchach słodkiej soli i pianach. Wszystko na nas patrzy później radosne na brzegach. Zamki w ruiny rozpadłe swe blanki dźwigają, wodorosty w darze dają nam wieńce, a żagle, nabrawszy lotności, chcą śpiewać ponad wieżami. Tego ranka, kochanie, mamy dwadzieścia lat. Przełożył Jan Zych Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hej mario ;) 15.09.05, 14:54 Kto to jest święty? Osoba święta to ktoś, kto dotarł do krańców ludzkich możliwości. Nie sposób powiedzieć, o jakie tu możliwości chodzi. Chyba mają one coś wspólnego z energią miłości. Kontakt z tą energią owocuje umiejętnością odnalezienia pewnej równowagi w chaosie istnienia. Święci wcale nie likwidują chaosu; gdyby posiedli tę umiejętność, świat już dawno by się zmienił. Nie sądzę, żeby święci umieli likwidować chaos nawet dla siebie, bo samo pojęcie narzucania przez człowieka ładu całemu światu trąci arogancją i wojowniczością. Ich chwała polega na utrzymaniu pewnej równowagi. Święci suną naprzód po falach jak odczepiona narta. Ich szlak muska pieszczotliwie wzgórze. Ich ślad to rysunek śniegu w chwili szczególnego układu z wiatrem i skałą. Gdzieś w głębi duszy tak kochają świat, że poddają się prawom ciążenia i przypadku.Nie bujają bynajmniej w obłokach z aniołami, lecz z dokładnością igły sejsmografu wykrywają konkretny, krwawy pejzaż. Ich domy są niebezpieczne, bo ograniczone, lecz cały świat jest im domem. Umieją kochać kształty ludzi, subtelne i zwichrowane kształty serca. Dobrze, że są wśród nas tacy ludzie, takie zachowujące równowagę potwory miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:45 Mario kochany, Czytam i czytam, co Ci się przytrafiło i nie wiem... co Ci napisać. Poprostu przytulam Cię bardzo ciepło i życzę poskładania w jedną kupę zarówno ciała, jak i duszy potarganej. Jeżeli braknie Ci nadzei, to ja mam jej na tyle dużo, że mogę Ci trochę oddać. Trzymaj się, świetny facet z Ciebie, a mnie aż przykro czytać, że tak źle się u Ciebie dzieje. Pamiętaj, że nigdy nie jest tak źle, jak nam się na początku wydaje. Wierzę w poprawę Twojej sytuacji. Ściskam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:52 Dzieki Agniecha. Juz nieraz odbudowywalem sie od zera. Od poczatku. Powstawalem niby ten feniks z popiolow. I co? Sytuacja sie powtarza. I wiem jeszcze cos. Ktos bezczelnie zaraz powie, ze nie wierzy w zyciowego pecha, ze to znowu ja jestem sobie winny! Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:16 Odbudowywałeś się? Masz więc wprawę, jeszcze tylko trochę wiary w siebie potrzeba. Jest na świecie jeszcze kilku życzliwych Ci ludzi, a nawet obcy Ci ludzie przesyłają pozytywne fluidy. Jeszcze tyle przed Tobą... Właśnie z powodu uciekającego czasu, kruchości istnienia, trzeba wykorzystywać każdą chwilę, każdą szansę, a Ty taką szansę otrzymałeś... pomyśl o tym. przytulam ciepło :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:23 Agus. Ilez razy mozna na nowo, kiedy sie przekonujesz, ze w sumie zawsze na to samo wychodzi? Otrzymujac kopa raz za razem od osoby, ktora naprawde kochasz. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:42 Maryś, bo to zła kobieta była... nie znam sytuacji, ale po prostu to nie mogło być to, skoro się skończyło. A podnosić sie można i trzeba czasem wiele razy... Ja w każdym bądź razie w Ciebie wierzę. Jak będziesz w Wawce, to może się jakoś w końcu spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:48 Ona nie jest zla!!! Dlaczego ja oskarzacie? Mysli moze troche inaczej, ale... ja ja kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 16.09.05, 09:48 Mario, nie chciałam cię zdenerwować, przepraszam... Napisałam, że zła... może nie zła tylko zwyczajnie nie jesteście sobie pisani... gdzieś tam czeka na Ciebie prawdziwa miłość i ja w to wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:16 Ojej. :-( Szybkiej poprawy życzę. R Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 15:31 Mario, lacze sie z Toba w bolu, teraz musze juz spadac, ale jutro odezwe sie do ciebie na @. Wracaj do zdrowia. I do pozytywnego myslenia. Caluski. Odpowiedz Link Zgłoś
pola79 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 16:18 Mario! Nie znamy się zupełnie, nic nie wiem na temat Twojej sytuacji, ale dlaczego tak bardzo użalasz sie nad sobą? Mario, tyle już przeżyłeś i jeszcze przezyjesz, na pewno Twoje zycie nie wygląda tak źle, zobacz, ilu ludzi chce Ci pomóc, nawet tutaj, na tym forum. Piszesz równiez o przyjaciołach z Zabrza i Sosnowca, więc nie jesteś sam. Spróbuj zapytać pielęgniarki o inne przypadki na swoim oddziale - przekonasz się, jak wielu ludzi jest w dużo gorszej sytuacji niż Ty, samotni i opuszczeni przez najbliższych. Widziałam na oddziale urazów kręgoslupa, co się dzieje z ludzmi, jak ranią się i zostawiają, bo do końca zycia ktoś nie stanie na nogi. To był dramat, gdy po młodego chlopaka nie miał kto przyjechać w czasie wypisu. A gdy pomyslę o innych chorych i samotnych przeraźliwą samotnością ludziach, to... dopiero boli. Więc Mario, weź sie w garść, złamane serce to nie koniec życia, to poczatek nowego. Zycze Ci, żebyś pozbierał sie szybko i nabrał ochoty do kolejnego etapu swojego życia - na pewno będzie lepsze, jeśli tylko będziesz tego chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
qui_pro_quo Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 17:16 Co prawda nieczęsto się udzielam, ale podczytuję co tutaj ludzie piszą i muszę przyznać, że jesteś sympatyczny facet i nie ma żadnego znaczenia czy sie pokłociłeś z Kościołem czy nie. Kiedy czytam niektórych (podkreślam: niektórych) katolików, też miewam pokusę odejścia od Boga i na siłę sobie tłumaczę, że On nie może być do nich podobny. Nie obrażaj się na Niego tak całkiem. No i wyjdziesz z tego, wyzdrowiejesz i na pewno jeszcze wiele dobrych rzeczy Ci sie w życiu zdarzy. Wiesz, to dziwne i nie umiem tego racjonalnie wytłumaczyć, ale zawsze jak pisałam w sieci o swoich sprawach albo planach, to mi się wszystko zaczynało sypać, co ja mówię - walić na głowę, właśnie w tym zakresie. Od pewnego czasu nie pisze o sobie nic i nastąpiła pewna stabilizacja. Przemyśl to. I mów pozytywnie o swojej przyszłości a zobaczysz że będzie dobrze. Pozdrowienia dla Ciebie i wszystkich pocieszycielek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szczesna2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 16.09.05, 09:23 Mario 2 , nie cygań, ty nie masz samochodu! A teraz to jestes bezrobotny, widziałam cie! Odpowiedz Link Zgłoś