Dodaj do ulubionych

Przepraszam wszystkich zainteresowanych

15.09.05, 10:00
za to, ze nie bylem obecny w dniu 2 wrzesnia w Warszawie. Nieobecnosc byla
spowodowana niesprawnoscia ukladu hamulcowego pojazdu i przykrych tego
kosekwencji

Mario
Obserwuj wątek
    • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:01
      witaj Mario :)) ale żyjesz i jesteś w jednym kawałku????
      • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:02
        Poskladano mnie i moja corke. Niestety rehabilitacja potrwa troche :(
        • margie Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:05
          o matko, co sie stalo?! Powazne jakies te zlamania?????
          • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:07
            na tyle powazne, ze jeszcze z tydzien poleze w szpitalu- a pozniej rehabilitacja
        • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:05
          o kurcze!!! :(((
          Bardzo wam współćzuję, co stało się córce??? Coś poważnego?
          • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:07
            mala miala szczescie, bo siedziala z tylu, ale bez wstrzasu mozgu sie nie
            obeszlo
            • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:08
              No to trzymam kciuki Mario za wasze zdrowie :DD dbajcie o siebie!
              • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:09
                Dzieki sliczne. Corka juz zostala odtransportowana do Niemiec.
                • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:10
                  A tam zamieszkuje?
                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:26
                    Tak- tam sie urodzila i tam mieszka
                    • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:32
                      No nic, przynajmniej opiekę lekarską bedzie miała OK :D
                      • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:34
                        Z nia jest wszystko ok :) Juz do szkoly poszla :)
                        • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:35
                          No tak, koniec wakacji :((
                          Moj poszedł do przedszkola :)
                          • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:37
                            u mojej szkola zaczela sie dopiero 14 wrzesnia :)
                            • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:42
                              Tam to mają życie :DD
                              • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:43
                                Nie za bardzo. Wakacje miala od 1 sierpnia :)
                                • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:45
                                  ???? No to nie mają :(((
                                  Pechowo wyszło z tym wypadkiem.... mam nadzieję, ze w pracy Cię zrozumieją?
                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:51
                                    Niestety nie zrozumieli :(
                                    • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:58
                                      Tzn. co? wypowiedzieli??????
                                      • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:59
                                        oficjalnie nie, ale nie przedluza kontraktu :(
                                        • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:00
                                          Zaraz zaraz, a do kiedy go masz ? Rehabilitacja potrwa dłużej??
                                          • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:03
                                            do 30.10, a rehabilitacja- cos okolo roku
                                            • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:04
                                              OJ to poważnie Cie zraniło :(((( Ta rehabilitacja wyklucza pracę?
                                              Gdzie teraz jesteś?
                                              • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:05
                                                Jestem w szpitalu w Polsce
                                                • mamba30 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:06
                                                  Mario, nie olewaj mnie proszę, tylko odpowiadaj na moje pytania, plizzzzzz
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:08
                                                    Nie olewam, ale net chodzi wolno :)
                                                • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:09
                                                  W jakim mieście?
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:10
                                                    W Katowicach
                                                  • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:10
                                                    :( Masz tam rodzinę?
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:12
                                                    Nie utrzymuje z nimi kontaktu od lat
                                                  • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:16
                                                    ...:( MOże to właśnie okazja do....wierzę, ze Opatrzność czasami doświadcza w
                                                    jakiś celu. Wszystko co nas spotyka ma jakiś sens, nawet jeśli człowiek dostaje
                                                    w łeb:(
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:19
                                                    ale nie od 7 lat bez przerwy!
                                                  • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:35
                                                    po 7 latach chudych przyjdzie 7 tłustych :D
                                                    Zobaczysz!
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:36
                                                    Nie wierze w gusla. Widze co sie wokol mnie dzieje. Mam tylko jedna nadzieje,
                                                    maly plomyczek..
                                                  • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:38
                                                    To nie gusła Mario, to z biblii było :D
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:39
                                                    Tyle ze biblia do zbior gusel, bajeczek i przeklaman historycznych
                                                  • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:42
                                                    :) Być może, nie sprzeczam sie o takie przekonania. Ale z jakiegoś powodu jest
                                                    najpopularnieszyym zbiorem guseł na całym swiecie.
                                                    Mario, brak nadziei jest wyrokiem wydanym na samego siebie.
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:45
                                                    nadzieja umiera ostatnia. Czyzby wiec tak wygladal koniec?
                                                  • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:47
                                                    Mario, nerwica skadś sie wzięła. To jeszcze nie zawał...
                                                    Zdrowie jest najważniejsze, uda ci sie odzyskać zdrowie i wszystko pójdzie do
                                                    przodu. Jesteś facetem w sile wieku, pomyśl, co by było gdybyś był kobietą?????
                                                    50% szans mniej, serio...
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:50
                                                    Na nerweice sklada sie przede wszystkim ostatnich 7 lat. A czeka mnie albo
                                                    balonikowanie, albo baipassy. Fajnie, nie?
                                                  • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:59
                                                    Moj tata miał wylew, potem balonikowanie, stunty (nie wiem czy tak się pisze) i
                                                    skończyło się na bypassach. Olbrzymi stres (prywatny interes, kredyty itp.) +
                                                    papierosy (nawet nie miał nadwagi). Teraz zyje powoli i zdrowo. Jest
                                                    szczęśliwy, ze nie skończył jako roślina (a widział takie przypadki w szpitalu
                                                    na neurologii po wylewie) i cieszy się każdym dniem.
                                                    Trzeba pogodzić sie z tym co jest i wyciagać wnioski na przyszłość. ustalić
                                                    priorytety...
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:10
                                                    TYrzeba miec motywacje. Trzeba wierzyc, a mnie sie nie chce. Mam dopiero, a
                                                    moze juz 41 lat. Nie mam sil znow zaczynac od nowa. Do 2 wrzesnia myslalem, ze
                                                    zlapalem szczecie za nogi- rewelacyjna praca, mozliwosc mieszkania tam gdzie
                                                    sobie wymarzylem a tu? Tu znow nalezy zaczynac wszystko od nowa. Nie umiem juz.
                                                    Brakuje tez tej jednej jedynej osoby...
                                                  • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:27
                                                    Masz tylko 41 lat. Dla faceta to niewiele...Mario. WEź sie zastanów. Żyjesz,
                                                    nie zginąłeś, więc czmuś to chyba służy??? Nie zmarnuj tego co dostałeś po raz
                                                    drugi, weź sie w garść a ona na pewno się znajdzie. Gdy poczujesz się lepiej,
                                                    Twoj optymizm przyciągnie ją :DD Czym chcesz skusic kobietę? wziac na litość?
                                                    na skargi i żale? Odbuduj siebie dla samego siebie najpierw :DD
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:28
                                                    Zarzucilem juz mysl, ze kiedykolwiek uloze sobie zycie. Nie widze na to sznas.
                                                    Wierz mi, wiem co mowie
                                                  • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:31
                                                    Przestań pisać takie rzeczy, nie masz prawa! Dostałeś drugi raz życie w
                                                    prezencie, CAŁĄ DRUGĄ POŁOWĘ życia. Co takiego zrobiłeś, a raczej czego nie
                                                    zrobiłęś przez pierwszą, ze teraz jesteś sam? Obejrzyj się za siebie, spróbuj
                                                    odnaleźć przyjaciół, rodzinę, wykorzystaj ten moment na totalną zmianę swojego
                                                    zycia...
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:32
                                                    Nie mam rodziny!
                                                    Odwrocili sie ode mnie kiedy wrocilem z Niemiec do Polski
                                                  • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:35
                                                    Tak bez powodu? Rodzice też??
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:36
                                                    Powod byl- opuscilem Niemcy i zostawilem tam dziecko dla kogos...
                                                    To wystarczylo
                                                  • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:39
                                                    To nie jest źle, to zrozumiałe. Mogło być gorzej, np. zawiść czy zazdrość... A
                                                    tak to wszystko da sie naprostować, zwłaszcza ze duzo czasu minęło. Musisz z
                                                    nimi koniecznie porozmawiać. Nie odmówią Ci w takiej sytuacji, spróbuj, zacznij
                                                    od tego.
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:46
                                                    juz odmowili
                                                  • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:03
                                                    Spróbuj jeszcze na spokojnie. To jeszcze nie koniec świata... Oni tez
                                                    potrzebuja czasu na refleksję.
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:08
                                                    Mieli juz 4 lata czasu. Nie wybacza mi tego nigdy. Tragedia polega na tym, ze
                                                    stracilem rowniez tego kogos, dla ktorego rzucilem wszystko. To dobija tym
                                                    bardziej
                                                  • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:40
                                                    Moj maż miał podobną sytuację... też mu nie chcieli? nie mogli? wybaczyć
                                                    odejscia od byłej żony z dzieckiem. ale uparłam się, żeby utrzymywał z nimi
                                                    kontakt, bo to jego rodzice a on jest jedynakeim i nie można wszystkiego
                                                    rpzekreślać. Cieżko mi było w ich domu :( ale jakoś polubili mnie a teraz maja
                                                    drugiego kochanego wnuka. W końcu sie ułożyło. Przynajmniej miedzy mną a nimi :
                                                    (ale to inna sprawa :(((
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:48
                                                    Ale on ma stale Ciebie. Jest szczesliwy!
                                                  • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:50
                                                    Nie jest. Pytałam sie go. nie jest i... szkoda gadać.
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:02
                                                    Wiesz co? Ile sie jeszcze bedzie miedzy Wami "mielilo"?
                                                  • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:08
                                                    nie wiem.
                                                    Nieważne, masz wazniejsze problemy! Tylko masz przykład, ze czasami możesz sie
                                                    starać a i tak g... z tego wyjdzie. Bo to nie chodzi tylko o to, zeby z kimś
                                                    być, żeby być "szcześliwym". Najpierw trzeba być szczęśliwym ze sobą. Takie
                                                    jest zycie, ale to nie powód żeby z niego rezygnowac.
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:21
                                                    Ja nie mam zamiaru zegnac sie z zyciem. Po prostu nie widze sensu by znow sie
                                                    szarpac w imie czegos, co nigdy sie nie spelni. Moje problemy? Coz... Zdrowie
                                                    jest wazne, wiec sie podkuruje. Szczegolnie serce (miesien). Nie wiem jednak,
                                                    czy jesli dusza jest skaleczona da sie z miesniem cos zrobic. Wbrew pozorom ma
                                                    to u mnie bezposrednie przelozenie. Na razie przezyje jakos za rente. A
                                                    pozniej? Czy w wieku 42, 43 lat jeszcze ktos mnie do pracy przyjmie? Nie chce
                                                    mi sie o tym myslec i nie chce mi sie juz walczyc. Ty jestes mloda i masz
                                                    wszelkie szanse ustawic sie - w najgorszym przypadku- jeszcze raz na nowo
                                                  • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:22
                                                    MOjej sytuacji nie chce omawiać, a Twoja jeszcze się zmieni. Musisz po prostu
                                                    dojśc do siebie. Jeśli w twoim charakterze nie siedzi siedzenie na d.pie.
                                                    będziesz działał...
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:27
                                                    nie jestem pewien. za duzo razy i to pod rzad wszystko sie pokopalo. Mowilem
                                                    juz- nie widze sensu. Nie mam dla kogo. Ten ktos, kto moglby- siedzi teraz i
                                                    sie smieje z pewnoscia cieszac sie, ze np. nie wyszla mi przeprowadzka itp.
                                                    Opowiada innemu (innym) niestworzone historie o mnie. Wiem, bo dochodza do mnie
                                                    takie sluchy. Widzisz motorem wszystkiego jest motywacja. Coz zrobic, kiedy
                                                    mnie spotyka jeno demotywacja, deprymacja i dyskredytacja?
                                                  • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:33
                                                    Mario, nie rozumiem, jak można się zakochać w kimś po prostu... podłym? Jak? BO
                                                    ładna? nie rozumiem facetów :(
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:35
                                                    Ona nie jest PODLA!!!!!
                                                  • trzydziecha1 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 15:12
                                                    Przepraszam, ale nie wiem jak inaczej określić takie postępowanie?

"Ten ktos, kto moglby- siedzi teraz i
                                                    sie smieje z pewnoscia cieszac sie, ze np. nie wyszla mi przeprowadzka itp.
                                                    Opowiada innemu (innym) niestworzone historie o mnie."
    • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:02
      Fajnie Cie widzieć z nowu.....:):)
      Mario....duzo zdrowia zycze...:)
      • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:04
        Dzieki, i ja sie ciesze ze widze :)
        • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:07
          Wspólczuje....mam nadzieję, że z Wami będzie wszystko oki...:)
          • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:08
            Tez mam taka nadzieje. Na razie chyba z rok rehabilitacji. ...
            • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:12
              Dbaj o siebie....:)
              • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:26
                nie mam innego wyjscia, chociaz psychika jest w rozsypce
                • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:28
                  mogę to tylko wyobrazić sobie....poradzisz sobie...:)
                  Jesteś silnym facetem...:)
                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:34
                    Watpie. Za duzo tego wszystkiego naraz...
                    • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:41
                      Zawsze tak sie wydaje..... na początku.....Wiem co mówie..:)
                      • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:42
                        za dlugo trwa ten poczatek. Ja juz po prostu nie mam sil
                        • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:45
                          Mario przestań....nie wierze, że ich nie masz....:)
                          • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:51
                            Mowie serio
                            • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:53
                              Ja też mówie serio...:)
                              Nie Tobie jednemu dokopało....życie...
                              • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:54
                                nie wiesz o czym mowisz- serio
                                • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:00
                                  Może masz racje....rany boskie mario - uśmiechnij sie chociaz
                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:01
                                    Nie mam do kogo, ani do czego
                                    • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:02
                                      Moze do mnie chociaż - tak na chwile...
                                      • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:05
                                        bylby to smutny i kwasny usmiech
                                        • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:06
                                          Przestań te ogóry podgryzać....ja się tu do Ciebie tak pięknie z dołeczkami
                                          ciesze a on mi to z zakwasem startuje....:):)))))))))))
                                          • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:10
                                            dobrze ze nie z zolcia co mnie zalewa
                                            • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:28
                                              żółć na serce szkodzi
                                              • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:29
                                                wszystko szkodzi na serce. Wlasne niedobre mysli tez
                                                • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:33
                                                  I to bardzo...wciskają sie pod powieki.... czaszke....opędzasz je a one
                                                  wracają...pełzną...wredne i lepkie....brakuje tchu i pocę sie ze strachu, jest
                                                  zimno i nie wyobrażalny cięzar siedzi na klacie....ale ja przecież nie wiem co
                                                  mówie
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:37
                                                    a niepewnosc o przyszlosc?
                                                    a samotnosc?
                                                    a swiadomosc ze za kilka godzin mozesz byc w krematorium?
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:44
                                                    a wyrok w postaci diagnozy, że go masz....
                                                    a brak oparcia u osoby, która wydawała ci sie oparciem...
                                                    a operacja, która odebrała kobiecie kobiecośc......
                                                    a obrzydliwy strach przed kazdym badaniem.....
                                                    ...ile ja mam lat?
                                                    ...po każdym wyniku 150.....
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:46
                                                    chcesz sie licytowac? Ty zyjesz. Ile ja mam lat? Dzis o wiele za duzo!
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:49
                                                    a qrwa za przeproszenie z duchem rozmawiam????....nie wierze w duchy...
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:47
                                                    przepraszam...Ty nie potzrebujesz licytacji....:)
                                                    Pozbierasz sie i ja w to wierze mario....
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:51
                                                    rozmawiasz z roslina. Serio. To juz tylko wegetacja. Ile razy mozna walczyc od
                                                    nowa?
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:52
                                                    dopuki żyjesz....
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:55
                                                    na to trzeba miec sily i motywacje. Mnie w ostatecznym rozrachunku zabraklo
                                                    tego. Nie mam juz sil, naprawde
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:57
                                                    ....nic mi do tego ...ale ja dla córki bym to zrobiła....:)
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:11
                                                    i myslisz ze ona za kilka lat to doceni? watpie!
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:16
                                                    nie myśl tak daleko do przodu....wazne jest co jest tu i teraz....z tym sie
                                                    bij....dla siebie...dla niej....czy to co masz teraz to jeszcze zbyt mało by
                                                    martwić się tym co będzie za kilka lat????
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:18
                                                    mysle ze zostane sam jak palec i nikomu sie o mnie nie przypomni
                                                  • mamba30 Mario!!!!!!! 15.09.05, 12:21
                                                    mam pytanie, czy twój wypadek wyglądał tak: nie zdążyłeś wyhamować przed
                                                    skrzyżowaniem i inny samochód w Ciebie rąbnał???
                                                  • mario2 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 12:23
                                                    Nie- to nie tak. Po prostu..... zaslablem za kierownica (serce)
                                                  • mamba30 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 12:24
                                                    ale jak doszło do kolizji??? w jaki sposób sie rozbiłeś???
                                                  • mario2 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 12:26
                                                    Zjechalem z rdogi do rowu i walnalem w drzewo
                                                  • krysica Re: Mamba!!!!!! 15.09.05, 12:28
                                                    Niech go ktos w tym szpitalu odwiedzi!!!!!
                                                  • mamba30 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 12:31
                                                    wiesz dlaczego się zapytałam???? Mój A. kilka razy miał qrwa mać prorocze
                                                    sny... ale to jeszcze za czasów, zanim mnie poznał... wysnił sobie np., że 1
                                                    żona Go będzie zdradzać, a On będzie siedział często sam w domu z dzieckiem...
                                                    tak tez później było... larwa wyjeżdżała na "działkę" do koleżanki, a tak
                                                    naprawdę, to do kochanka pod Wawę... ale nieważne... bodajże na początku
                                                    września rozmawialiśmy o tym, że nie pojawiłeś sie na ślubie.... A. powiedział,
                                                    że miałeś wypadek samochodowy, a ja na to, że nie, bo miałeś lecieć samolotem.
                                                    Sprawdziłam zresztą, czy sie nie wydarzył jakiś wypadek lotniczy.... temat
                                                    umarł, ale teraz powiedziałam A. o Twoim wypadku i On wrócił do tamtej naszej
                                                    rozmowy... to, że mówił o wypadku samochodowym, było następstwem snu... mimo
                                                    tego, że wiedział, iż wracasz do Polski samochodem.... Qrde, aż mam dreszcze...
                                                  • mario2 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 12:57
                                                    wiem ze takie rzeczy sie zdarzaja. Nie wysnil niczego o wiadomym, a waznym dla
                                                    mnie temacie? :)
                                                  • mamba30 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 13:01
                                                    tego nie wiem, w rozmowie skupiłam sie na aktualnym... było dla mnie
                                                    zaskoczeniem, że to jednak działa... będzie pewnie dzwonił za jakis czas, to
                                                    się zapytam, ale nie wiem, czy powie... wtedy też przeciez nie powiedział, że
                                                    to się Jemu śniło... poza tym, jak wspominał, nie zawsze jest pewien do końca,
                                                    czy dany sen jest proroczy... jak się A. zapytałam, czy powie mi, jak cos wyśni
                                                    o nas, to powiedział, że nie... dopiero pod małym naciskiem, że tak, ale i tak
                                                    nie wierzę.. myślę, że takie informacje woli dla siebie zachowywać
                                                  • mario2 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 13:10
                                                    no to klops. Ja sie nie moge ruszac. Nie mam kontaktu. Wszystko przepada :(
                                                  • mamba30 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 13:13
                                                    powiedziałam Ci, że chcę pomóc.... napisz na @ tylko i możemy coś ustalać
                                                  • mario2 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 13:17
                                                    Wiesz ze w tym przypadku to nie ma sensu. Zbedzie wszystko i wszystkich
                                                  • mamba30 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 13:18
                                                    ale to już dawno Ci mówilismy
                                                  • mario2 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 13:55
                                                    Wiec nie widze sensu, by ktokolwiek sie w to mieszal
                                                  • mamba30 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 13:18
                                                    Mario, chłopie otrząśnij się, serce mi się kraja.... przyjadę do Ciebie do
                                                    szpitala... załatw ten cholerny nr tel. żebyśmy sie mogli dogadać
                                                  • mario2 Re: Mario!!!!!!! 15.09.05, 13:21
                                                    zalatwie i napisze wieczorem
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:26
                                                    Gadasz jak ja pół roku temu....:)
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:29
                                                    odwiedzaja mnie, nie martw sie o to
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:32
                                                    Pomartwie sie jeszcze o Ciebie....mozna???:)
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:35
                                                    Jasne. Jesli jestes masochistka... :)
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:37
                                                    Zrobie wyjątek...:)
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:39
                                                    dla siebie? :)
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:40
                                                    Dla Ciebie...:)
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:47
                                                    No tak, tyle ze ja nie potrafie nic dac wzamian. jestem wypalony
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:53
                                                    Mario...:)
                                                    Pomartwie się bezinteresownie....źle o mnie myslisz...:)
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:56
                                                    mam nadzieje ze na msze nie dasz :)
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:57
                                                    ;)
                                                    nie nie dam....:)
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:58
                                                    Cale szczescie, bo jestem oblozony ekskomunika :)
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:07
                                                    Tez...protestantka zem jest....:)
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:11
                                                    To pod sejm protestowac :)
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:15
                                                    Na razie poprotestuje sobie na miejscu.....:)

• mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:19
                                                    z lepperowska flaga?
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:21
                                                    tia Leperowską se Wiśniewski nosi...:)
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:46
                                                    to masz fajne towarzystwo :)
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:51
                                                    Wolałabym na pustyni mieszkać....:)
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:53
                                                    Z Mandaryna? :)
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:56
                                                    ....zeby mi bez podkładu śpiewała....tak mi źle życzysz??:)
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:01
                                                    Wolisz Dode? :)
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:02
                                                    ..ją zagłusza chlupot silikonowy...:)
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:04
                                                    to kogo lubisz?
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:05
                                                    Tori Amos...znasz?:)
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:07
                                                    Ten co pod Grunwaldem Bogurodzice spiewal?
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:09
                                                    Nie pod Monte Cassino o czerwonych makach
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:16
                                                    To musi byc kolega Fogga :)
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:19
                                                    blisko...ale to chyba jest kolezanka...:)
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:23
                                                    Taka Viola Villas?
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:26
                                                    Hehehe!!!!!
                                                    :):):)
                                                    Szczuplejsza jest...i jak by to powiedzieć....mniej owłosiona....:)
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:28
                                                    Tak jak Kora w latach 80?
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:34
                                                    nie...:)
                                                    Tak jak Tori Amos w latach 90..:)
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:35
                                                    wiec dalej nic nie wiem
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:41
                                                    ...nie musisz wszystkiego wiedzieć...:)
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:47
                                                    Fakt. Leb by mi pekl
                                                  • krysica Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:57
                                                    No właśnie....:)
                                                    ...uciekam już....:)
                                                    ...tzrymaj sie....:)
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:59
                                                    papa, moze kiedys jeszcze tu zagladne
    • kohol Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:04
      O rany, Mario...
      Mamba Ci wyśle zdjęcia na poprawę zrostów...
      Trzymaj się w kupie.
      • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:06
        czesc juz mam- sa rewelacyjne :)
        • kohol Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:07
          Super :)
          Przepraszam, że pomyślałam, że może stchórzyłeś :(
          • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:09
            Ja nie mam sie czego bac i przed czym tchorzyc :)
    • mmagi no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musiało 15.09.05, 10:30
      stac:(,zdrówka:-)
      • mario2 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:36
        a dzieki dzieki, dzieki- zycz mi tez zrdowka psychicznego. :(
        • margie Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:42
          mario, rehabilitacja nie jest taka straszna- ja sobie polamalam noge w kostce w
          3 miejscach- 3 operacje, 10 miesiecy na kulach. W miedzyczasie chodzilam do
          pracy, na dyskoteki ( nawet tanczylam:) Chodze normalnie i tyle:) Glowa do
          gory, bedzie dobrze:) a co z praca?
          • mario2 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:44
            A co ma byc z praca? Poza tym wypadek to nie wszystko- serce ( miesien) :(
            • margie Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:45
              oj.. no w praca- miales zaczac we wrzesniu w wawce..... czy to sie tylko
              pzresunelo w czasie, czy jak?
              • mario2 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:52
                no nie- mam przed soba rok rehabilitacji :(
                • margie Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:53
                  to cos ty sobie polamal?!
                  • mario2 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:55
                    miednice.
                    • margie Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 11:01
                      i az rok rehabilitacji?! No cos ty... moja sasiadka polamala sobie miednice
                      spadajac zw schodow, 6 tygodni lezala plackiem na podlodze , potem z miesiac
                      sie rehabilitowala i juz.... Kregoslup caly?
                      • mario2 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 11:07
                        Pisalem ze mam jeszcze klopoty z Serduchem. Odezwala sie moja nerwica serca
        • mmagi Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:45
          aaaa i pewnie:-)jestes w Polsce?
          • mario2 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:52
            Tak - stukam ze szpitala. Dzis opuscilem OIOM
            • mamba30 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:52
              Mario, pisz jaśniej, co się z Tobą dzieje????
              • mario2 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:55
                jestem w szpitalu. Nie wiem kiedy wyjde, ale rehabilitacja bedzie dluuuga
                • mmagi Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:56
                  czyli wawka i praca odciagna sie w czasie???
                  • mario2 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 10:57
                    nawet nie wiesz jak mnie to dobilo. Cale plany nawet te osobiste poszly sie
                    je...c
                    • mmagi Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 11:05
                      ale chyba beda na Ciebie czekali?
                      • mario2 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 11:08
                        niestety nie
                        • mmagi Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 11:10
                          o qrwa:(,dlaczego?wypadek to zrzadzenie losu a nie jakis tam małpi wybryk,no
                          wiesz co..wrrrr
                          • mario2 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 11:11
                            Widac taka juz moja uroda i.... przeznaczenie
                            • mmagi Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 11:13
                              lecz sie i wpadaj czasem:-)))
                              • mario2 Re: no to Mamba miała przeczucie ze sie cos musia 15.09.05, 11:13
                                Bede sie staral :)
    • mamba30 Cześć Kochaneńki 15.09.05, 10:45
      qrde, jakaś wrona ze mnie :((((
      • mario2 Re: Cześć Kochaneńki 15.09.05, 10:53
        Nie wierz w to. To zbior kilku przypadkow..:(
    • omcrew Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:47
      przepraszam mario za popsucie ukladu hamulcowego myslalem ze to samochod romka
      g. :)))
    • kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:52
      ojeju, biedny mario!
      • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:54
        nie palcz nade mna - to byloby nieszczere :)
        • kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:55
          ach wiesz jaka ja jestem, hipokryzja uosobiona :)
          • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:58
            wlasnie widze :)
            • mamba30 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:58
              Mario, czy Ty jesteś pod jakimś tel?????
              • margie Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 10:59
                a ty w szpitalu masz net?!
                • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:01
                  Wyobraz sibie, ze mam. Laptop i blouconnect
                  • kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:06
                    a wireless?
                    • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:09
                      co????
                      • kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:16
                        z angielskiego: bez kabla
                        • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:19
                          aha! Ja niestety tylko po niemiecku :)
                          • kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:24
                            a no bo slazak jestes. jestes slazak prawdziwy? czy cos mi sie pop.ieprzylo?

mam kolege, ktory ma wszystko wireless w domu, moze nawet nacisnieciem na
                            klawisz w laptopie uruchomic swoje stereo. ja tylko mam nadzieje, ze on nie
                            uprawia seksu wireless...(zwlaszcza, ze jego kobieta to moja najlepsza
                            przyjaciolka)
                            • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:26
                              Tak jestem Slazakiem. Przez 15 lat zylem w Niemczech :)
                              Wiec teraz juz wiesz skad owo "deutsch" u mnie? :)
                              • kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:32
                                a jusci.
                                a gdzie w niemczech? moze znam
                                • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:38
                                  Mieszxkalem w okolicach Stuttgart- Kuenzelsau
                                  • kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:47
                                    to moze znasz bietigheim-bissingen? tam moi tesciowie mieszkaja i stamtad moj
                                    mezus pochodzi :)
                                    • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:48
                                      Pewnie ze znam :)
                                      • kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:50
                                        ale fajnie!!! Tam sie hajtalam w czerwcu!!!
                                        • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:52
                                          Trzeba bylo powiedziec. Toz to BW wiec ... :)
                                          • kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:53
                                            no wlasnie. a miasteczko jest super, wszedzie pruski mur, nie mysielismy sie
                                            wysilac, by znalezc kulisy do zdjec!!!!
                                            jakbym wiedziala, to bym powiedziala :(((
                                            • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:56
                                              Czessto tam bywalem u mojej malej coruni
                                              • kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:05
                                                oooo, no popatrz pan!!! niesamowite jednak jaki swiat jest maly.
                                                ja miedzy ceremonia zaslubin i impreza weselna bylam w bürgerpark z chlopem i
                                                swiadkami i robilismy tam sobie zdjecia. przypadkiem zaplatali sie w tym czasie
                                                tamdziez zaproszeni na moj slub moi znajomi 3 holendrzy. jeden z nich trzech
                                                przyprowadzil ze soba znajome malzenstwo, ktore znalam ze studiow z polnocnych
                                                niemiec, nie widzialam ich piec lat, a okazalo sie, ze oni teraz mieszkaja w bi-
                                                bi i to na osiedlu sand, tam gdzie stoi rodzinny dom mojego meza, doslownie
                                                dwie ulice dalej!!!
                                                • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:13
                                                  Takie cuda sie zdarzaja. Kilkanascuie lat temu w Peru spotkalem .... kuzyna z
                                                  zona :)
                                                  • kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:20
                                                    hihi! mi sie zdarzylo w wakacje 1997 zaraz po maturze w supermarkecie w
                                                    barcelonie spotkac cala wycieczke z mojego liceum...
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:22
                                                    tak- swiat jest maly. Niekiedy za maly. Wiem cos na ten temat- nie ma dokad
                                                    uciec :(
                                                  • kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:24
                                                    to tak :( niestety jest. nie mozna sie tez zachowywac niedojrzale w obycym
                                                    miescie, bo zawsze sie ktos znajdzie kto zna kogos, kogo ty znasz....zarzucilam
                                                    nadzieje (my z mezem lubimy zachowywac sie czasem ponizej krytyki, hehe)
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:25
                                                    No coz, to przywilej mlodosci. Kiedys poopowiadam Wam jakie numery ja strzyglem
                                                    w mlodosci :)
                                                  • kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:28
                                                    jak bedziesz mial wnuki? naszym wnukom uszy uschnal od tych naszych opowiesci z
                                                    mlodosci...na pewno beda uciekacv jak dziadek i babcia beda wkladac sztuczna
                                                    szczeke i zaczynac: ja ja bylam mloda, to na dyskotekach....
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:30
                                                    Jak sie wybiore do BRD!
                                                    W jakim regionie mieszkacie?
                                                  • kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:38
                                                    my mieszkamy teraz w kilonii, czyli nad baltykiem
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:42
                                                    Nie ma sprawy. Mam przyjaciela w Fredenbecku a kuzyna i chrzestna w
                                                    Bremenhafen :)
                                                  • kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:53
                                                    biorac pod uwage badenwürtenberg, to rzeczywiscie katzensprung lub rzut
                                                    beretem :))
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:53
                                                    Do Hannoveru lata Wizzair za... 39 Euro :)
                                                  • kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:57
                                                    powaznie? nie wiedzialam, a to jest wyjscie tez i dla mnie. a skad lata z
                                                    polski?
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:01
                                                    Z Katowic- Pyrzowic. Aler musisz miesiac wczesniej zamowic
                                                  • kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:07
                                                    to dobrze, ze mi mowisz, bo ja w pazdzierniku chcialam przyjechac do Krakowa,
                                                    tylko jeszcze nie wiem, kiedy mezus bedzie mial wolne.
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:13
                                                    Do Krakowa tez chyba lataja. Sprawdz w necie
                                                  • kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:18
                                                    a sprawdze. w prawdzie nie lubie latac, ale nie bede cale zycie tluc sie
                                                    autobusem, od baltyku po krakow, bo czasu nie ma.
                                                    ok. spadam, bo juz nie ma nic do roboty w robocie, a glodna jestem, wiec polece
                                                    do domku i zrobie sobie obiadek.
                                                    tymczasem trzym sie i do poniedzialku (jutro wielkie porzadki u mnie w domu,
                                                    wiec nie wpadne na forum)
                                                    papatek
                                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:22
                                                    Auf wiedersehen :)
              • kasitza Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:00
                a supermario jest w szpitalu????
              • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:00
                nie jestem. Dzis pierwszy dzien poza OIOMem, jak sie dowiem tel na oddzial, -
                dam Ci znac
                • mamba30 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:00
                  oki, czekam, a co z tymi komórkami, co je mam??? w rzyć je sobie moge wsadzić?
                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:07
                    Wszystkie sa nieaktualne
                    • mamba30 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:10
                      załatw ten na oddział, zadzwonię do Ciebie, tylko jak Ty sie dotelepiesz do
                      tel.????
                      • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:13
                        mam nadzieje ze maja przenosny...
                        • mamba30 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:15
                          Mario, napisz na @, czy czegoś nie potrzebujesz.... nie wiem, czy dam radę
                          przyjechać do katowic, ale zawsze mogę cos wysłać przez kuriera. I nie zarzekaj
                          się, że nic nie potrzebujesz, bo to bez sensu, jesteśmy dorośli. Jak dam radę,
                          to wpadniemy z Pytonem, wezmę gitarę ze sobą, to Ci humor poprawię :))
                          • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:17
                            Naprawde nie potrzebuje nic. Mam w Bielsku, Sosnowcu i Zabrzu jeszcze kilku
                            przyjaciol. Nawet kompa zalatwili :)
                            • mamba30 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:18
                              ok, a w sprawach.... warszawskich.... mogę coś dla Ciebie zrobić?
                              • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:20
                                Dzieki, ale jesli tego sam nie zalatwie, to inni tez na pewno nie
                                • mamba30 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:23
                                  ok, Mario wracaj do zdrowia szybko i czekam na jakiś kontakt z Tobą.
                                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:27
                                    Dzieki za wszystko. Na pewno sie skontaktuje
    • kakija Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:41
      Mario nie znamy się, ale z całego serducha i szczerze życzę powrotu do zdrowia.
      Bardziej tego psychicznego, bo z fizycznym szybko sobie poradzisz, trzymaj się
      ciepło :):)
      • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:49
        Dziekuje bardzo. Moze kiedys...:)
        • kakija Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 11:59
          Wiem, że to kiedyś nastąpi szybciej niż myślisz, jeśli mogłabym w czymś pomóc
          to wal jak w dym :):)
          • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:15
            Twoj optymizm jest niepoprawny :)
            Ale serdeczne dzieki za slowa. Nie sadze, ze moglabys w czyms pomoc. Po prostu
            ja nie wiem, czy znajde w sobie sily by zaczac wszystko od nowa...
            • kakija Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:17
              Znajdziesz, musisz dla siebie dla córki, dla Was.
              • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:19
                Corka zyje 1200 km ode mnie. Z moja ex....
                • kakija Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:30
                  A Ty jesteś teraz tu, i pomimo wszystko pomimo odległości nadal jest córką.I
                  musisz dla niej odbić się od tego psychicznego dołka. I wiem, podkreslam wiem,
                  że dopiero teraz zaskoczy Cię Twoja siła.
                  • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:31
                    Tak? Mam o nia dbac zyjac z renty inwalidzkiej?
                    • kakija Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:38
                      Jakiej renty?
                      • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:43
                        przez wypadek nie moge pracowac. Moze nawet rok. Bede musial wegetowac na
                        rencie inwalidzkiej albo chorobowaj
                        • kakija Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:50
                          Po pierwsze jeszcze tego nie wiesz, czy aż tak długo będziesz musiał być
                          poddawany rehabilitacji, po drugie cuda zdarzają się nie tylko w bajkach. Już
                          ja Ci to załatwię na górze, pogadam z Szefem :):)
                          • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 12:53
                            Jestem ateista.
                            O rehabilitacje miednicy nie martwie sie. Ponoc juz na koniec wrzesnia bede
                            mogl zaczac chodzic. Gorzej z sercem. Nerwica serca jest bardzo daleko
                            posunieta. Skoki cisnienia dochodza do 220/160. WQystarczy ze sobie pomysle o
                            czyms co siedzi glaboko w duszy, albo czyms sie zdenerwuje
                            • kakija Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:11
                              Mario, ale to ja będę gadać z Szefem nie Ty :):), Twoje wyznanie w niczym nie
                              przeszkadza. A serducho, no cóż wiem, trudny temat, ale teraz może to głupio
                              zabrzmi, ale nie ma co myśleć o tym co głęboko w duszy, Chociazby ze względu na
                              wysokie ciśnienie. Mówię Ci tylko pozytywne myślenie pomoże. zobacz ilu wokół
                              jest przyjaznych Ci ludzi. Tych których znasz, jak Mamba i tych których nigdy
                              nie miałes okazji poznac.To naprawdę dodaje sił.Uwierz mi :)
                              • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:15
                                Tak. Tyle ze Ci najbardziej mi przyjazni mieszkaja daleko. Mala szansa, ze
                                bedziemy mogli sie predko spotkac. Poza tym brakuje wlasnie kogos tego- z
                                duszy, ktory usmiechnie sie, przytuli, pocieszy, porozmawia, doda sil i
                                motywacji. Jest, ale nie chce byc. Istnieje, ale sie nie odzywa. Dusza wyrywa
                                sie z zawiasow... Eh :(
                                • mamba30 Mario cholera, przyjadę do Ciebie po prostu 15.09.05, 13:17

• kakija Re: Mario cholera, przyjadę do Ciebie po prostu 15.09.05, 13:24
                                    No i to jest Kobieta z charakterem
                                    • mario2 Re: Mario cholera, przyjadę do Ciebie po prostu 15.09.05, 13:26
                                      Owszem, jest. Tyle ze ona ma do Katowic 350 km! Zreszta wiem co mi bedzie
                                      gadac. Nie wiem, czy dam rade w spokoju tego wysluchac
                                      • mamba30 Re: Mario cholera, przyjadę do Ciebie po prostu 15.09.05, 13:30
                                        mario2 napisał:

> Owszem, jest. Tyle ze ona ma do Katowic 350 km! Zreszta wiem co mi bedzie
                                        > gadac. Nie wiem, czy dam rade w spokoju tego wysluchac

Przestań draniu tak o mnie gadać :))) Wiesz, że ja ze szczerego serca.....
                                        • mario2 Re: Mario cholera, przyjadę do Ciebie po prostu 15.09.05, 13:38
                                          Wiem ... dziekuje. Ale nie teraz! Bo mam obawy! Chodzi o to co A. ma, a
                                          wlasciwie czego nie ma. Nie chce Was narazac
                                          • mamba30 Re: Mario cholera, przyjadę do Ciebie po prostu 15.09.05, 13:42
                                            mario2 napisał:

> Wiem ... dziekuje. Ale nie teraz! Bo mam obawy! Chodzi o to co A. ma, a
                                            > wlasciwie czego nie ma. Nie chce Was narazac

Mario, przestań... A. jest do jutra na szkoleniu.. jak wróci, to z Nim
                                            porozmawiam... załatw ten choler.ny kon takt do siebie, bo zasnąć n ie będę
                                            mogła, jak z Toba nie pogadam osobiście.... A potem zobaczymy...
                                            • mario2 Re: Mario cholera, przyjadę do Ciebie po prostu 15.09.05, 13:44
                                              OK. O 15 przychodzi znajomy doktor to z nim pogadam
                                      • mamba30 Re: Mario cholera, przyjadę do Ciebie po prostu 15.09.05, 13:32
                                        i jeszcze w du.pie ma te 350 km..... Ty też przyjeżdżałeś do nas, więc nie rób
                                        scen!!!!!!!!!! Qrwa mać, juz ja Ciebie muszę naprostować, uśmiech proszę, oby
                                        szybko :)))
                                        • mario2 Re: Mario cholera, przyjadę do Ciebie po prostu 15.09.05, 13:41
                                          pozyjemy (moze) i zobaczymy ( mam nadzieje)
                                  • mario2 Re: Mario cholera, przyjadę do Ciebie po prostu 15.09.05, 13:24
                                    Mamba. Poczekaj na list! Tam opisze wszystko. Jednak chyba nie zgodze sie na
                                    jakakolwiek interwencje. To nie ma sensu
                                    • mamba30 Re: Mario cholera, przyjadę do Ciebie po prostu 15.09.05, 13:26
                                      mario2 napisał:

> Mamba. Poczekaj na list! Tam opisze wszystko. Jednak chyba nie zgodze sie na
                                      > jakakolwiek interwencje. To nie ma sensu

Dobrze, przecież mnie znasz i wiesz, że nie zrobie nic wbrew Tobie... Czekam na
                                      maila i to szybko, bo normalnie mnie roznosi... juz nawet qrde gitary nie
                                      zabiorę, bo byś bez łeb :))) dostał :)))
                                      • mario2 Re: Mario cholera, przyjadę do Ciebie po prostu 15.09.05, 13:29
                                        o gitarze nawet nie marz.
    • vandikia hej mario ;) 15.09.05, 12:14

• mario2 Re: hej mario ;) 15.09.05, 12:15
        Witaj :))))
        • vandikia Re: hej mario ;) 15.09.05, 12:27
          nie przejmuj się, zwrotów akcji w życiu jest bardzo wiele i mimo, że mam
          dopiero 23 lata, uwierz mi, że wiem co mówię ;)
          • mario2 Re: hej mario ;) 15.09.05, 12:31
            Mam 41 lat i miliony zwrotow za soba! To meczy i odbiera sily oraz checi
            • vandikia Re: hej mario ;) 15.09.05, 12:40
              ja to naprawdę rozumiem, jedyne wyjście musisz przeczekać.
              gdybyś zobaczył moje zdjęcia sprzed 3 lat, a potem obecne zauważyłbyś jaka
              zmiana we mnie zaszła. Przed 3 laty, gdy wpakowałam się w chorą sytuację miałam
              wychudniętę policzki, smutne oczy i sztuczny uśmiech i bardzo bladą twarz. Gdy
              zaczęłam się wyplątywać na zdjęciach widać, że mam nadal bladą twarz,
              podkrążone oczy, ale błysk w oku. A teraz to już taka laska ze mnie, że hej ;))
              • mario2 Re: hej mario ;) 15.09.05, 12:45
                W wieku 20 lat... wiesz jak mialem 20 lat to wszystko bylo latwe. Naprawde.
                Niczym sie praktycznie nie przejmowalem. Doipiero jak zauwazysz ze czas ucieka
                miedzy palcami zaczynasz sie zastanawiac po co to wszystko...
                • vandikia Re: hej mario ;) 15.09.05, 12:50
                  mario, ja sie przejmowalam, bo czulam, ze mi tez cos ucieka. gdybym w porę sie
                  nie wycofała stracilabym moja mlodosc, milosc i resztki nerwow.

41 lat dla faceta to swietny wiek, naprawde. jest jeszcze czas na wszystko.
                  • mario2 Re: hej mario ;) 15.09.05, 12:55
                    od kilkunastu lat slysze ten argument. Niestety nic sie nie zmienia. Brakuje
                    motywacji i sliy by jeszcze raz sie na wszystko zdobyc. Po prostu wypalilem
                    sie, albo mnie wypalono. Postepujac zreszta strasznie metodycznie
                    • vandikia Re: hej mario ;) 15.09.05, 13:01
                      to pozwól sobie na jakieś szaleństwo
                      przecież i tak nie można żyć według planu, bo właśnie życie przynosi
                      nieoczekiwane zwroty akcji.
                      ja tez chcialabym byc do konca moich dni byc szczesliwa z mezem, miec cudne
                      dzieci, chcialabym na nic nie zachorowac, miec spokoj, chcialabym zeby rodzice
                      i rodzenstwo byli zdrowi, żeby nic im zlego sie nie stalo.
                      jestem bardzo malo odporna na zakręty losu i naprawde nie moge wyjsc z podziwu
                      jak udalo mi sie skonczyc cos w czym bylam uwieziona. a jednak mozna. dzialając
                      trochę na oślep, troche korzystając z rad.
                      poza tym korzystam z modlitwy.
                      i wierze w mojego Anioła Stróża.
                      • mario2 Re: hej mario ;) 15.09.05, 13:03
                        szalenstwo? Bedac na rencie chorobowej i praktycznie nie mogac sie ruszac?

Poza tym jestem niewierzacy.
                        • vandikia Re: hej mario ;) 15.09.05, 13:26
                          nie musisz być wierzący, żeby się modlić, nie wierzysz w nic oprócz świata
                          materialnego, w kompletnie nic? nie uwierzę, że taki fajny facet jak Ty
                          naprawdę tak mówi.

poza tym czy do szlaeństwa potrzebna jest super kondycja ( a tym podobnym
                          zdrowie, kasa itd?)

można szaleć przez myślenie, mówienie i nastawienie do zycia.
                          • mario2 Re: hej mario ;) 15.09.05, 13:34
                            Naprawde nie wierze. Nie jestem antyreligijny, tylko antyklerykalny.
                            W "moc " modlitwy nie wierze.

Szalenstwo? Jak mozna zaszalec majac kamien w sercu. Doslownie i w przenosni.
                            • vandikia Re: hej mario ;) 15.09.05, 13:37
                              zaraz coś wymyśle, tylko najpiewr musze isc siku ;)
                              • mario2 Re: hej mario ;) 15.09.05, 13:43
                                szkoda ze nie moge Ci pomoc :)
                                • vandikia Re: hej mario ;) 15.09.05, 14:53
                                  Rafael Alberti

Powroty miłości na piaskach

Tego ranka, kochanie, mamy dwadzieścia lat.
                                  Lekko idą, powolne, splatając się,
                                  nasze bose cienie drogą wśród ogrodów,
                                  które błękitom morskim przeciwstawiają swe zielenie.
                                  Ty ciągle jesteś jak objawienie,
                                  nadchodzące w ciemny wieczór światło,
                                  kiedy chłopak klucząc za miastem odwleka
                                  rozmyślnie, zamyślony, swój powrót do domu.
                                  Ty ciągle jesteś ta, która przy mnie
                                  idzie szukając sekretnej pochyłości na wydmach,
                                  ukrytego zbocza piasku, tajemnego
                                  trzcinowego gąszczu, który stawia
                                  zasłony przed oczami żeglarskimi wiatru.

Tam jesteś, tam jestem naprzeciwko ciebie, sprawdzając
                                  wysoką temperaturę fal szczęśliwych,
                                  serce morza, które wzeszło w oślepieniu,
                                  umierające w okruchach słodkiej soli i pianach.
                                  Wszystko na nas patrzy później radosne na brzegach.
                                  Zamki w ruiny rozpadłe swe blanki dźwigają,
                                  wodorosty w darze dają nam wieńce, a żagle,
                                  nabrawszy lotności, chcą śpiewać ponad wieżami.
                                  Tego ranka, kochanie, mamy dwadzieścia lat.
                                  Przełożył Jan Zych
                                  • mario2 Re: hej mario ;) 15.09.05, 14:54
                                    Kto to jest święty?
                                    Osoba święta to ktoś, kto dotarł do krańców ludzkich możliwości.
                                    Nie sposób powiedzieć, o jakie tu możliwości chodzi. Chyba mają one coś
                                    wspólnego z energią miłości. Kontakt z tą energią owocuje umiejętnością
                                    odnalezienia pewnej równowagi w chaosie istnienia.
                                    Święci wcale nie likwidują chaosu; gdyby posiedli tę umiejętność, świat już
                                    dawno by się zmienił.
                                    Nie sądzę, żeby święci umieli likwidować chaos nawet dla siebie, bo samo
                                    pojęcie narzucania przez człowieka ładu całemu światu trąci arogancją i
                                    wojowniczością. Ich chwała polega na utrzymaniu pewnej równowagi. Święci suną
                                    naprzód po falach jak odczepiona narta. Ich szlak muska pieszczotliwie wzgórze.
                                    Ich ślad to rysunek śniegu w chwili szczególnego układu z wiatrem i skałą.
                                    Gdzieś w głębi duszy tak kochają świat, że poddają się prawom ciążenia i
                                    przypadku.Nie bujają bynajmniej w obłokach z aniołami, lecz z dokładnością igły
                                    sejsmografu wykrywają konkretny, krwawy pejzaż. Ich domy są niebezpieczne, bo
                                    ograniczone, lecz cały świat jest im domem. Umieją kochać kształty ludzi,
                                    subtelne i zwichrowane kształty serca.
                                    Dobrze, że są wśród nas tacy ludzie, takie zachowujące równowagę
                                    potwory miłości.
                                    • vandikia piękne 15.09.05, 15:04

• mario2 Re: piękne 15.09.05, 15:05
                                        prawdziwe
    • aguszak Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:45
      Mario kochany,
      Czytam i czytam, co Ci się przytrafiło i nie wiem... co Ci napisać.
      Poprostu przytulam Cię bardzo ciepło i życzę poskładania w jedną kupę zarówno
      ciała, jak i duszy potarganej. Jeżeli braknie Ci nadzei, to ja mam jej na tyle
      dużo, że mogę Ci trochę oddać.
      Trzymaj się, świetny facet z Ciebie, a mnie aż przykro czytać, że tak źle się u
      Ciebie dzieje.
      Pamiętaj, że nigdy nie jest tak źle, jak nam się na początku wydaje.
      Wierzę w poprawę Twojej sytuacji.
      Ściskam serdecznie :)
      • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 13:52
        Dzieki Agniecha.

Juz nieraz odbudowywalem sie od zera. Od poczatku. Powstawalem niby ten feniks
        z popiolow. I co? Sytuacja sie powtarza. I wiem jeszcze cos. Ktos bezczelnie
        zaraz powie, ze nie wierzy w zyciowego pecha, ze to znowu ja jestem sobie winny!
        • aguszak Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:16
          Odbudowywałeś się? Masz więc wprawę, jeszcze tylko trochę wiary w siebie
          potrzeba. Jest na świecie jeszcze kilku życzliwych Ci ludzi, a nawet obcy Ci
          ludzie przesyłają pozytywne fluidy. Jeszcze tyle przed Tobą... Właśnie z powodu
          uciekającego czasu, kruchości istnienia, trzeba wykorzystywać każdą chwilę,
          każdą szansę, a Ty taką szansę otrzymałeś... pomyśl o tym.
          przytulam ciepło :)
            Agus. Ilez razy mozna na nowo, kiedy sie przekonujesz, ze w sumie zawsze na to
            samo wychodzi? Otrzymujac kopa raz za razem od osoby, ktora naprawde kochasz.
            • aguszak Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:42
              Maryś, bo to zła kobieta była... nie znam sytuacji, ale po prostu to nie mogło
              być to, skoro się skończyło.
              A podnosić sie można i trzeba czasem wiele razy...
              Ja w każdym bądź razie w Ciebie wierzę.
              Jak będziesz w Wawce, to może się jakoś w końcu spotkamy?
              • mario2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:48
                Ona nie jest zla!!! Dlaczego ja oskarzacie?
                Mysli moze troche inaczej, ale... ja ja kocham!
                • aguszak Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 16.09.05, 09:48
                  Mario, nie chciałam cię zdenerwować, przepraszam...
                  Napisałam, że zła... może nie zła tylko zwyczajnie nie jesteście sobie
                  pisani... gdzieś tam czeka na Ciebie prawdziwa miłość i ja w to wierzę.
    • raduch Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 14:16
      Ojej. :-( Szybkiej poprawy życzę.

R
        Dziekuje
    • reniatoja Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 15:31
      Mario, lacze sie z Toba w bolu, teraz musze juz spadac, ale jutro odezwe sie do
      ciebie na @. Wracaj do zdrowia. I do pozytywnego myslenia. Caluski.
      • pola79 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 16:18
        Mario! Nie znamy się zupełnie, nic nie wiem na temat Twojej sytuacji, ale
        dlaczego tak bardzo użalasz sie nad sobą?

Mario, tyle już przeżyłeś i jeszcze przezyjesz, na pewno Twoje zycie nie
        wygląda tak źle, zobacz, ilu ludzi chce Ci pomóc, nawet tutaj, na tym forum.
        Piszesz równiez o przyjaciołach z Zabrza i Sosnowca, więc nie jesteś sam.
        Spróbuj zapytać pielęgniarki o inne przypadki na swoim oddziale - przekonasz
        się, jak wielu ludzi jest w dużo gorszej sytuacji niż Ty, samotni i opuszczeni
        przez najbliższych. Widziałam na oddziale urazów kręgoslupa, co się dzieje z
        ludzmi, jak ranią się i zostawiają, bo do końca zycia ktoś nie stanie na nogi.
        To był dramat, gdy po młodego chlopaka nie miał kto przyjechać w czasie wypisu.
        A gdy pomyslę o innych chorych i samotnych przeraźliwą samotnością ludziach,
        to... dopiero boli.
        Więc Mario, weź sie w garść, złamane serce to nie koniec życia, to poczatek
        nowego. Zycze Ci, żebyś pozbierał sie szybko i nabrał ochoty do kolejnego etapu
        swojego życia - na pewno będzie lepsze, jeśli tylko będziesz tego chciał.
    • qui_pro_quo Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 15.09.05, 17:16
      Co prawda nieczęsto się udzielam, ale podczytuję co tutaj ludzie piszą i muszę
      przyznać, że jesteś sympatyczny facet i nie ma żadnego znaczenia czy sie
      pokłociłeś z Kościołem czy nie. Kiedy czytam niektórych (podkreślam:
      niektórych) katolików, też miewam pokusę odejścia od Boga i na siłę sobie
      tłumaczę, że On nie może być do nich podobny. Nie obrażaj się na Niego tak
      całkiem. No i wyjdziesz z tego, wyzdrowiejesz i na pewno jeszcze wiele dobrych
      rzeczy Ci sie w życiu zdarzy.
      Wiesz, to dziwne i nie umiem tego racjonalnie wytłumaczyć, ale zawsze jak
      pisałam w sieci o swoich sprawach albo planach, to mi się wszystko zaczynało
      sypać, co ja mówię - walić na głowę, właśnie w tym zakresie. Od pewnego czasu
      nie pisze o sobie nic i nastąpiła pewna stabilizacja. Przemyśl to. I mów
      pozytywnie o swojej przyszłości a zobaczysz że będzie dobrze. Pozdrowienia dla
      Ciebie i wszystkich pocieszycielek :-)
    • szczesna2 Re: Przepraszam wszystkich zainteresowanych 16.09.05, 09:23
      Mario 2 , nie cygań, ty nie masz samochodu! A teraz to jestes bezrobotny,
      widziałam cie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka