Dodaj do ulubionych

gotuj z lindą

09.09.02, 10:53
wczoraj, załączywszy tv natknąłem się na program 'gotuj z lindą', czy coś w
tym stylu. z zainteresowaniem przyglądałem się co linda proponuje do
ugotowania, bo sam lubię gotować. nieszczęściem tego programu były zaproszone
do studia kobiety. i tak oto dowiedziłem się, że kalendarz z rozbieraną
kobietą jest seksistowski , a film 'tato' tendencyjny i antykobiecy.
niestety nie mogłem dalej słuchać tego bełkotu i wyłączyłem pudło.
Obserwuj wątek
    • Gość: jendza Re: gotuj z lindą IP: *.abo.wanadoo.fr 09.09.02, 10:57
      A wiesz, ze linda tez byla kobieta?
    • lastka Re: gotuj z lindą 09.09.02, 10:57
      No to nas natchło wczoraj na tv, bo ja też załączyłam i...aż się poryczałam jak
      głupia, bo wieczorem o 20 i coś tam był program o miłości i załaczyłam na
      końcówkę jak dziewczyna chciała za posrednictwem tv powiedzieć męzowi o tym że
      jest w ciąży i ja się popłakałm i jej mąż i Michał Wiśniewski z Ich Troje i
      jego żona i....taka beksa ze mnie.
      • agniecha27 Lasteczkowość moja kochana :))) 09.09.02, 11:02
        lastka napisała:

> No to nas natchło wczoraj na tv, bo ja też załączyłam i...aż się poryczałam
        jak
        >
        > głupia, bo wieczorem o 20 i coś tam był program o miłości i załaczyłam na
        > końcówkę jak dziewczyna chciała za posrednictwem tv powiedzieć męzowi o tym
        że
        > jest w ciąży i ja się popłakałm i jej mąż i Michał Wiśniewski z Ich Troje i
        > jego żona i....taka beksa ze mnie.

Telepatia jakaś czy co...?...
      • muszek0 Re: gotuj z lindą 09.09.02, 11:03
        trochę nie kumam, lastka. kobieta jest w ciąży i musi to oznajmić swojemu
        mężowi via tv. hmmmmm... a michał wiśniewski? przecież on jest w zespole 'ich
        troje', co ma do tego ciąża? i wszyscy płaczą? :)))) co to? jakiś kolejny
        teleturniej?
        • lastka Re: ależ muszku mój... 09.09.02, 11:05
          ...ja też nie wiem o co idzie bo na końcówkę załączyłam a, że się wzruszyłam
          jakoś tak samo mi przyszło bo ja to strasznie wzruszająca jestem...
        • agniecha27 płacz z wiśniewskim 09.09.02, 11:06
          muszek0 napisał:

> trochę nie kumam, lastka. kobieta jest w ciąży i musi to oznajmić swojemu
          > mężowi via tv. hmmmmm... a michał wiśniewski? przecież on jest w zespole 'ich
          > troje', co ma do tego ciąża? i wszyscy płaczą? :)))) co to? jakiś kolejny
          > teleturniej?

Tak, tak teleturniej pt. Płacz z Wiśniewskim... hi hi hi
          • lastka Re: płacz z wiśniewskim 09.09.02, 11:08
            ha ha ha Aguś tutaj czasami ten Kumik pisze tefałena to może zapoda im nowy
            pomysł :))))))na nowy reality szoł!!!!
    • agniecha27 Re: gotuj z lindą 09.09.02, 11:00
      Muszku drogi,
      Dobrze, że nie natkonąłeś się, podczas swoich telewizornych poszukiwań, na
      program pt. "Tylko miłość" czy jakoś tam... o zgrozo... brak słów i do tego
      występował tam mój "ulubiony" "wokalista" - niejaki czerwony Michał W. z ICH
      ILEŚTAM...
      To był dopiero horror...
      • lastka Re: Czeeee Aguś :))) 09.09.02, 11:02
        agniecha27 napisała:

> Muszku drogi,
        > Dobrze, że nie natkonąłeś się, podczas swoich telewizornych poszukiwań, na
        > program pt. "Tylko miłość" czy jakoś tam... o zgrozo... brak słów i do tego
        > występował tam mój "ulubiony" "wokalista" - niejaki czerwony Michał W. z ICH
        > ILEŚTAM...
        > To był dopiero horror...

No może i horror ale ja się tam na koniec wzruszyłam jak cholerka...no ;)
        >
        >
        • agniecha27 Re: Czeeee Lastka :))) 09.09.02, 11:05
          Ja tam czekam na Idola i żadne tam wyciskacze łez tnvowskie mnie nie wciągnom...
          P.S. Mnie to pachniało reżyserowaną sceną...
      • lastka Re: Jak nic telepatia i już :)))))))))))))))))))) 09.09.02, 11:04

• muszek0 Re: gotuj z lindą 09.09.02, 11:12
        będę musiał ten program w przyszłości zobaczyć, co by wiedzieć z czym mam do
        czynienia. po wypowiedzi lastki nie za bardzo rozumię o co chodzi. jakaś ciąża,
        michał wiśniewski?, płacz?, tylko miłość?. nasza kochana lastka się wzruszyła,
        więc to ją tłumaczy. :)))
        czyżby michał wiśniewski będzie miał dziecko i taktuje to jako niezłe
        wydarzenie medialne? tak, do niego to podobne, w końcu jest popyt to musi być i
        podaż, a sprzedać można wszystko. wkrótce będziemy oglądać reality show pt.
        "poród w domowych warunkach".
    • lastka Re: bo ja Ci to muszek wszystko wytłumaczę zaraz.. 09.09.02, 11:22
      ...jakiegoś facia żona chciała mężowi zrobić niespodziankę a, że uwilebia
      wiśniewskiego to sobie z nim zaśpiewala, a potem przyszła jego żona tzn, żona
      wiśniewskiego i wszyscy sobie siedzieli na takich sofkach i ona tzn. żona
      tamtego powiedziała, że powie cos jeszcze i powiedziała tzn. dała mu takie
      malutkie buciki wszyscy wtedy zaczęli płakać i maż tamtej nie wiśniewskiej nie,
      nie, i wisniewska zona starego wiśniewskiego którzy mająsynka xsawerego...ale m
      się już zagubiło wszystko....i tak sama nie wiem o co chodzi bo już się
      poplatałam.
      • gero1 Re: bo ja Ci to muszek wszystko wytłumaczę zaraz. 09.09.02, 11:30
        A moj telewizor zepsuł się, stoi na szafie kineskopem do ściany, zostało mi
        radio, polecam talk fm po 21, przyjemna zbieranine muzyki folkowej z całego
        świata.
        • ksywa Re: folk na tok fm? 09.09.02, 11:43
          Potwierdź proszę, bo ten folk, którego zresztą nigdzie nie grają mnie
          zafrapował. Na pewno masz na mysli TOK FM? No bo zawsze byłam przekonana, że
          tam WOGÓLE nie ma muzyki...
          • gero1 Re: folk na tok fm? 09.09.02, 12:35
            Jest ale po 21, ciekawa mieszanka. najpierw jakas szanta, potem muzyka
            korsykanska, potem irlandzka, potem kawałek bluesowy, cosik z karaibów a la
            buena vista social club, codziennie w innej kolejmosci.
    • Gość: Lena Re: gotuj z lindą IP: 213.25.39.* 10.09.02, 00:15
      A może ta kobieta jest w ciąży z Wiśniewskim ? Mąż jak sobie pomyślał, że
      urodzi mu się taki mały cudak od razu okapslowany to pewnie też sie rozpłakał.
      W następnym odcinku będą wychodzić z szoku.
      • Gość: Vika Musiuuu!Muszku kochany!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 10.09.02, 02:44
        Gość portalu: Lena napisał(a):

> A może ta kobieta jest w ciąży z Wiśniewskim ? Mąż jak sobie pomyślał, że
        > urodzi mu się taki mały cudak od razu okapslowany to pewnie też sie
        rozpłakał.
        > W następnym odcinku będą wychodzić z szoku.
        Lenka!Buzi:-)

Muszku!
        Ojejkujejku...a ugotowales COS?!- to jak tak to daj gryza:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka