Dodaj do ulubionych

dzien niedobrego image'u

24.11.06, 14:33
No to oficjalnie zaczynam uzalanie sie nad soba. Mam dzisiaj taki dzien gdy
czuje obrzydzenie do wlasnej osoby pod wieloma wzgledami poczawszy od
estetycznych, a na intelektualnych skonczywszy. Zamiast pisac dzielo, ktore
przyniesie mi slawe i pieniadze uzalam sie nad soba tutaj. Zamiast sprzatac
zezarlam czekoladki, ktore kupilam tesciowi na Mikolaja. Zamiast wziac
dziecko na spacer uspilam je zeby miec swiety spokoj. A teraz czuje jak mi
zycie pzreplywa przez palce...i nic. No i jeszcze te czekoladki. Na pewno
nie pomoga moim udom. Buuuuuuuuuu
Obserwuj wątek
    • wredna_zmija Re: dzien niedobrego image'u 24.11.06, 14:34
      Tiii? A może Ty okres będziesz miała, co?
      • annie_laurie_starr Re: dzien niedobrego image'u 24.11.06, 14:36
        Wlasnie sie skonczyl - nawet okres jest przeciwko mnie!
        • wredna_zmija Re: dzien niedobrego image'u 24.11.06, 14:38
          a to dupek - wywołaj, wywołaaaaj go na przekór :P
        • cytruska1 Re: dzien niedobrego image'u 24.11.06, 14:39
          no przeciez kazdy ma czasem zly dzien, ja np: dzis musialam wydac kase a mialam
          nie wydac i co? i tez zle! :P
          • annie_laurie_starr Re: dzien niedobrego image'u 24.11.06, 14:40
            a wydalas przynajmniej na cos przyjemnego? kiecke? buty?
          • wredna_zmija Re: dzien niedobrego image'u 24.11.06, 14:40
            a ja okna muszęsama sobie uszczelnić, buuuuuu.... do Castoramy się zbieram a
            taaakie opory, oooch
            • cytruska1 Re: dzien niedobrego image'u 24.11.06, 14:42
              wydalam na: 2 lakiery do paznokci, serum-duperum, pizame -bedzie potrzebna jak
              pojde do szpitala-o ile pojde-na wszelki wypadek kupilam i nie zeby to byla
              wymowka :)
              • wredna_zmija Re: dzien niedobrego image'u 24.11.06, 14:44
                a ładna ta pishamka? w misie czy bierdonki??? :P
                • annie_laurie_starr Re: dzien niedobrego image'u 24.11.06, 14:47
                  Mam nadzieje, ze ten szpital to nie z jakiegos strasznego powodu, bo wtedy
                  mialabym poczucie winy za uzalanie sie nad duperelami.
                • cytruska1 Re: dzien niedobrego image'u 24.11.06, 14:53
                  a jakas taka w miare tylkonie wiem czy nogawy nie za krotkie :) ma jakies
                  czerwonego chopka na srodku ;)
              • ciociapolcia Re: dzien niedobrego image'u 24.11.06, 14:46
                Cytuska, a gdzie Ty sie do szpitala laska wybierasz?
                Ja dzisiaj mam kryzys cerowy - jakies syfy mi wyskoczyly... Nie wiem po co. Ja
                ich nie zapraszalam. Mam ochote sobie glowe odciac...
                Na solarium bym skoczyla, ale chyba dnia mi zabraknie, bo wolne mam do ok.
                17.30...
                • wredna_zmija Re: dzien niedobrego image'u 24.11.06, 14:51
                  Toż ona napisała, że na wszelki wypadek... Ot spodobała się dżamka dziewczynie a
                  Wy siem czepiacie :)
                  • ciociapolcia Re: dzien niedobrego image'u 24.11.06, 14:53
                    E tam, na wszelki wypadek... Ja tam nie kupuje takich rzeczy, na wszelki
                    wypadek... :) W szpitalu trza miec sexi haleczke! ;P
                • cytruska1 Re: dzien niedobrego image'u 24.11.06, 14:52
                  Nobo chodzi o to ze wykryli mi niedosluch no i musza zrobic dodatkowe badania w
                  tym rezonans i tomografie.. a to raczej chyba mnie poloza do szpitala na jkies
                  2 dni.. oby tylko nie wykryli ze nie mam mozgu :D
                  • ciociapolcia Re: dzien niedobrego image'u 24.11.06, 14:54
                    Ło jesu, to na uszy chca Cie polozyc?
                    Moj dziad tez ma niedosluch, heh...
                    • annie_laurie_starr Re: dzien niedobrego image'u 24.11.06, 14:57
                      Moja babcia tez ma niedosluch jak chce jej cos waznego powedziec. Za to jak
                      nie chce zeby cos uslyszala - to zawsze uslyszy.
                    • cytruska1 Re: dzien niedobrego image'u 24.11.06, 15:06
                      sprawa wyglada tak ze ten niedosluch moze byc spowodowany jakas choroba, albo
                      poprostu moze byc no i chca wykluczyc wszystkie (taka mam nadzieje) choroby.
                      Ogolnie chca postawic diagnoze
                      • annie_laurie_starr Re: dzien niedobrego image'u 24.11.06, 15:12
                        TRzymamy kciuki zeby wykluczyli- a ja w miedzyczasie wperdolilam jeszcze 3
                        czekoladki. Buuu!
                      • ciociapolcia Re: dzien niedobrego image'u 24.11.06, 15:21
                        Pewnie jest tak jak pisalas wczesniej, na imprach Ci sie sluch przytepil... ;P
                        • cytruska1 Re: dzien niedobrego image'u 24.11.06, 15:51
                          Mam taka nadzieje.. bo juz poczytalam na zdrowiu ze sa takie rozne otosklerozy
                          i choroby Maniera ... brrr... zeby tylko nie to :(
                          Poza tym ja tez ostatnio za przeproszeniem WPIERDALAM JAK SWINIA slodycze i
                          inne zarcie.. nie potrafie sie ograniczyc-to chyba ze stresu.. Juz mi brzuch
                          wycislo...
                          • annie_laurie_starr Re: dzien niedobrego image'u 24.11.06, 16:09
                            no to przynajmniej nie ja jedna wpierdalam - wlasnie dalam zlecenie mojej matce
                            zeby mi kupila pasek czarny szeroki co bym se mogla talie zrobic....
                          • annie_laurie_starr Re: dzien niedobrego image'u 24.11.06, 16:09
                            bo bez paska niestety nie mam talii
                            • ciociapolcia Re: dzien niedobrego image'u 24.11.06, 17:19
                              Dzisiaj tez mam dzien wpierdalania, ale walcze! Walcze jak lew. Kupilam sobie
                              orzeszki, one dobrze na jelita dzialaja... rano... :)
                              • kotbert Ja zamiast wpierdalania 24.11.06, 18:44
                                zrobię inną zakazaną rzecz i zapalę sobie, a co.
                                Ale to tylko dlatego, że nażreć się już niestety zdążyłam. Dobrze, że w domu dwa koty, to się musiałam trochę podzielić i nie wychodzi mi teraz uszami.
                                • kotbert A co do image'u 24.11.06, 18:47
                                  to muszę sobie jeszcze jakieś łachy wyszykować na jutrzejszą imprezę pracową, a tak mi się chce iść, że o matko :/ Także nie chce mi się ruszyć w stronę szafy (i tak nic tam nie ma wartego zainteresowania), a nawet przynieść pilnika do paznokci, czy innej pincety.

A jeszcze w dodatku najpierw rano do pracy...
                                  • iga74 Re: A co do image'u 29.11.06, 14:15
                                    a ja głowy do imageuw nie mam;)zwłaszcza dzisiaj głowy w ogóle nie mam...
                                    • n_nadia Re: A co do image'u 29.11.06, 15:55
                                      a ja to w ogóle pipa dzisiaj jestem.
                                      do tego się nie wyspałam.
                                      ogólnie jest mi źle.
                                      zwalam na pms.
                      • croyance Re: dzien niedobrego image'u 29.11.06, 16:09
                        Jak niedosluch, to glowa, trzeba bylo sobie kupic czapke, a nie pizamke! :-DDD
                        • annie_laurie_starr Re: dzien niedobrego image'u 29.11.06, 18:13
                          Ten zly image mnie trzymal az do poniedzialku - ale w poniedzialek pojechalam
                          do miasta wojewodzkiego. I wszystko sie zmienilo, bynajmnie nie za sprawa
                          jakiegos przystojniaczka...
                          No i ide sobie ulica rzeczonego miasta wojewodzkiego, a tam starsza kobieta
                          kwestuje na rzecz chorych dzieci. Pomyslalam se, ze pewnie to sciema i ze dam
                          jej jakies grosze na odczepnego. A baba do mnie tak zagaja: "Pani jest taka
                          wysoka i szczupla - powinna byc modelka". No i trzeba bylo dac lepiej niz
                          grosze.;)

Wnioski: a) sidemiocentymetrwe obcasy potrafia nawet z takiej miernoty jak ja
                          zrobic modelke
                          b) jak ktos chce zarobic to wystarczy pochwalic urode kobiety, ktora ma dzien
                          zlego imagu
                          • annie_laurie_starr Re: dzien niedobrego image'u 29.11.06, 20:32
                            BTW, Mama mi kupila pasek - czyli bedzie powrot talii.
                            • ciociapolcia Re: dzien niedobrego image'u 29.11.06, 20:34
                              Czyli wszystko zaczyna wracac na dobra droge. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka