deszczowa.piosenka Re: CO LUDZIOWSTRĘT? 14.01.05, 21:02 Masz? Bo ja chyba tak.. Od jakiegoś czasu :( Odpowiedz Link Zgłoś
deszczowa.piosenka Re: LUDZIOWSTRĘT 14.01.05, 21:11 deszczowa.piosenka napisała: > Zawcześnie wysłałam Odpowiedz Link Zgłoś
beekeeper Re: LUDZIOWSTRĘT 14.01.05, 21:30 może coś bliżej. podłoże ludziowstrętu może być trojakie co najmniej: 1. ja jestem ok, wy nie jesteście ok 2. ja nie jestem ok, wy jesteście ok 3. ja nie jestem ok, wy też nie jesteście ok która opcja pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: LUDZIOWSTRĘT 14.01.05, 23:49 beekeeper napisał: > może coś bliżej. podłoże ludziowstrętu może być trojakie co najmniej: > > 1. ja jestem ok, wy nie jesteście ok > 2. ja nie jestem ok, wy jesteście ok > 3. ja nie jestem ok, wy też nie jesteście ok > > która opcja pasuje? Ja mam nr.3, chociaz nr.1 tez nie jest mi obce:) Odkad wyszlam ze szpitala i w koncu trafilam na swoje leki, zaczelam znowu lubic ludzi. Nie tak jak kiedys, ale przynajmniej nie nienawidze ich. Odpowiedz Link Zgłoś
chee ludzionielubizm - łagodna acz 15.01.05, 01:32 bardziej konsekwentna wersja ludziowstrętu dotyka mnie głównie w tramwaju i kiedy ktoś mi przerywa Odpowiedz Link Zgłoś
cptniamo Dobrze że was nie widzę. Potwory. 15.01.05, 02:01 btw, właśnie obejrzałam "Wstręt" Polańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
chee Re: Dobrze że was nie widzę. Potwory. 15.01.05, 02:26 a właśnie, właśnie - fryzura odrasta? Odpowiedz Link Zgłoś
cptniamo Re: Dobrze że was nie widzę. Potwory. 15.01.05, 15:57 Tak - już wyglądam jak zwykle, tj. włosy obcięte na krótko (no, może jeszcze trochę za krótko). Odpowiedz Link Zgłoś
blue25 Re: LUDZIOWSTRĘT 15.01.05, 22:26 Najczęsciej dopada mnie ludziowstręt: w metrze, w tramwaju, w centrum, handlowym, na imprezie ze znajomymi mojego mężczyzny... Nie potrafie sobie z tym poradzić. Chociaż staram się to ukryc, jak nic wyłazi na wierzch, na twarzy pojawia sie przerażenie, a ja mam ochotę schować się w mysiej norze i zapomnieć o świecie... Czy to możliwe, by to wszystko (i jeszcze trochę) było tylko i wyłącznie objawem dorastania w patologicznej rodzinie? Czy w pewnym wieku to mija? A moze... się wzmaga? Odpowiedz Link Zgłoś
thistle1 Re: LUDZIOWSTRĘT 16.01.05, 09:53 mnie dopada ludziowstręt w zatłoczonych miejscach,np.na bazarze,gdzie jeden przez drugiego się przepycha albo jak się robią 'korki' z ludzi.myślę sobie wtedy:''czy ci ludzie nie mogliby siedzieć w domu?'';-)i patrzę na nich wilkiem,a oni robią to samo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tuti thistle,zrob eksperyment 16.01.05, 20:55 uśmiechnij sie wtedy;) kiedys pewna pani optwornie nieelegancko sie zachowywala w pociagu. pewnie z 2 jak nie trzy razy starsza ode mnie, wiec pewnie powinnam byla siedziec cicho. ale cos jej grzecznie odpowiedzialam na temat panoszenia sie w przedziale. wrocilam do ksiazki yczuwajac ze pani 'uprzejmie' ;) mi sie przyglada, podnioslam glowe i zaczelam jej patrzec w oczy a potem sie usmiechnelam znienacka ;)))) ale moze dlatego ze Roger'a Pol-droit'a ksiazke pt 101 zabaw filozoficznych czytalam, moze potemu mnie natchnelo bo tak na codzien tez doswiadczam ludziowstretu Precz z ludziowstretem kochajmy sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
thistle1 Re: thistle,zrob eksperyment 16.01.05, 21:35 no...nie przesadzajmy z tym kochaniem;-) Odpowiedz Link Zgłoś