pimpek_sadelko 26.10.05, 09:46 przynajmniej w olsztynie. ciemno....i wyje wiatr:/ ja chce slonca i upalow.... truskawek, malinek.... czeresni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: szaro, zimno... brzydko 26.10.05, 09:48 to moze sie zamienimy miastami?:) alno podrzuc kawalek slonca;) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis A,u mnie wiatr przewiał chmury i słonko wyszło:-) 26.10.05, 09:49 Fajnie wygląda niebieski kawałek nieba wśród chmur. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: szaro, zimno... brzydko 26.10.05, 09:52 Ciepło w sumie, ale ciemno okrutnie. Przydałoby się wyjechać dokądś... No cóż, parę miesięcy sobie na to poczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: szaro, zimno... brzydko 26.10.05, 09:52 W Warszawie wyszło słoneczko...niebo niebieskie, zero chmur...zaczynam zapominać, że to październik :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: szaro, zimno... brzydko 26.10.05, 10:01 his_girl napisała: > W Warszawie wyszło słoneczko...niebo niebieskie, zero chmur...zaczynam > zapominać, że to październik :) ale piździ, jak w kieleckim.... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: szaro, zimno... brzydko 26.10.05, 09:52 chyba zapale swiatlo w chalupie, bo nawet liter na klawiaturze nie widac.... a biurko przy oknie. a moze ja mieskam w krainie ciemnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: szaro, zimno... brzydko 26.10.05, 09:54 Albo jeszcze oczu dziś nie otworzyłaś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: szaro, zimno... brzydko 26.10.05, 09:55 his_girl napisała: > Albo jeszcze oczu dziś nie otworzyłaś? :) o moja droga.... odkad urodzilam to sporadycznie je zamykam!:DDDD zatem to nie oczy:D Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: szaro, zimno... brzydko 26.10.05, 09:56 Hmmm...to ja się jeszcze zastanowię, czy naprawdę chcę dziecko ;) Bo ja BARDZO lubię spać :D Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: szaro, zimno... brzydko 26.10.05, 09:58 his_girl napisała: > Hmmm...to ja się jeszcze zastanowię, czy naprawdę chcę dziecko ;) Bo ja BARDZO > lubię spać :D chcij!. jeden usmiech takiego brzdaca albo moce wtulenie w ramiona wszystko inne rekompensuja:) a jak przebieram go i widze dwie male stopki to padam z wrazenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: szaro, zimno... brzydko 26.10.05, 10:00 Twój Kajtuś jest wyjątkowo rozkoszny :) A na tym ostatnim zdjęciu-śliczności :) (a o dziecko staramy się od 3 miesięcy, tylko na razie bezskutecznie :( ) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: szaro, zimno... brzydko 26.10.05, 10:52 his_girl napisała: > Hmmm...to ja się jeszcze zastanowię, czy naprawdę chcę dziecko ;) Bo ja BARDZO > lubię spać :D Ja też lubiłam, tzn. lubię nadal spać, ale się skończyło, bo... ;) Tak więc się zastanów ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: szaro, zimno... brzydko 26.10.05, 10:00 krysica napisała: > odstaw mleko w proszku:))) juz zjadlam:)))) kolejnej dzialki nie bedzie, bo nowe synka ma malo laktozy i jest gorzkie:D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: szaro, zimno... brzydko 26.10.05, 10:05 a tu 16,9 na termometrze, słooooooońce i dmucha. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_z Re: szaro, zimno... brzydko 26.10.05, 10:22 w Katowicach słońce i ciepło obłedna pogoda :DD Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: szaro, zimno... brzydko 26.10.05, 10:31 a w wawie bosko... za oknem wszystkie mozliwe kolory, zloto, bordo, czerwien, zielen...slonce swieci, wiatr hula, a u mnie robotobibok i wisnie od babci. ciepla kawa, smaczne artykuly po galisyjsku do opracowania. i tez sie nie moge doczekac wyjscia, opatule sie szalikiem, na uszach fajna muzyczka i juz... bosssko... uwielbiam taka jesien. obawiam sie natomiast tej, ktora zapewne wkrotce nadejdzie: " kolejna jesien syfiasta nie zlota/ w ciaglym mroku chlupie je..a holota/ o 27 godzin dzien krotszy od najdluzszego" Odpowiedz Link Zgłoś
anmery1 nie jest tak zle:-) 26.10.05, 10:38 ojjj nie narzekajmy tak bo i tak pogoda nas rozpieszca od wrzesnia juz - mamy koniec pazdziernika a pogoda typowa wczesno wiosenna - ciepło nie pada wcale i jest GIT:-) a mogloby byc gorzej o wiele gorzejjjjjjjjjjjjjjjjjjj:-) no 1 stopien plucha i w ogole bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: szaro, zimno... brzydko 26.10.05, 10:50 W Wawce jest całkiem ładnie, choć wieje jakiś dujący wiatr... Malinki jeszcze są na bazarku ;) Odpowiedz Link Zgłoś