Gość: Babicz IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.11, 09:50 zakochałam się w tych spodniach!!! <3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sens Re: Marynarki IP: *.icpnet.pl 28.04.11, 15:27 cudna marynarka (s.Oliver 499 zł, bawełna, poliester) Odpowiedz Link Zgłoś
weronikanet Re: Marynarki 03.05.11, 20:50 boskie tylko po co nam na lato? stylistka.mojenotki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Marynarki IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 21:46 o boze, teraz to juz nawet marynarki juz nie beda meskie niedlugo... oficerki juz nie sa dawno meskie, spodnie tez juz nie sa domena facetow, koszule tez nie, krawaty tez nie... teraz sie za marynarki zabraly kobitki... a pozniej sie dziwia co faceci niewiescieja - jak same sie w facetow zamieniaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonja Re: Marynarki IP: *.icpnet.pl 06.05.11, 13:43 jak nie nazywalo sie ich marynarkami to sie mowilo zakiet lub garsonka (to juz bardziej w komplecie) wiec czego marudzi... to tylko okreslenie ... nazwa wlasna... to jak prochowiec i trencz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Marynarki IP: *.chojnet.pl 03.05.11, 22:20 czym się różni styl "miejski" od innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolla Re: Marynarki IP: *.xdsl.centertel.pl 04.05.11, 00:19 Och, Gościu, normalnienic tylko się załamać. Mężczyźni przeżyją kryzys męskości, bo kobiety w spodniach chodzą... I prawo głosu dostały, france jedne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Marynarki IP: *.tktelekom.pl 04.05.11, 09:16 większość nadaje się tylko do kopania kartofli. mnie to wygląda jak styl na lumpa Odpowiedz Link Zgłoś
kot_nadia Re: Marynarki 19.12.14, 10:03 Jeśli chodzi o marynarki to mogę wam polecić te, które znalazłam dla swojego faceta na http://risardi.pl/mezczyzna/marynarki-meskie Odpowiedz Link Zgłoś
domowabogini Re: Marynarki 19.12.14, 10:07 Jeśli marynarka ma być dobra jakościowo, to trzeba wybrać coś z wytrzymałego i porządnego materiału. Zastanawiam się nad tymi z http://digel.pl/kolekcje/marynarki-meskie czy ktoś zna ich produkty tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Re: Marynarki IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.14, 14:47 Zdecydowanie nie polecam marynarek / garniturów Digla. Sama marynarka za 1K po trzech miesiącach normalnego użytkowania wygląda zwyczajnie źle. Tańsze marynarki innych marek po roku uzytkowania nie wyglądają tak fatalnie. Oczywiście Digel w swojej ekspertyzie opiera się na banialukach. Reklamacja nie została uznana. Szkoda pieniędzy, czasu i nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś