malagracja 12.02.09, 21:44 W tym wątku opisujemy doświadczenia ze sklepem GLINMAR. Link do sklepu: www.glinmar.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malagracja Re: GLINMAR 22.04.09, 15:10 Szybka wysyłka. Ponczochy bardzo dobrze zapakowane. I rzeczywiscie, maja "inne" ponczochy niz Cervin, Gio itp. za co daje duzego plusa. Odpowiedz Link Zgłoś
dariabilyk Re: GLINMAR 28.07.09, 07:19 Kupowałam pończochy kilka razy i napewno jeszcze kupię.Towar pierwsza klasa :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinupgirl_dg Re: GLINMAR 28.07.09, 14:42 Niestety kontaktu ze sklepem brak - nie odpisują na maile. Zrezygnowałam z zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
pinupgirl_dg Re: GLINMAR 30.07.09, 17:37 Ja już czekam ze dwa miesiące :). Pisałam kilka razy, na dwa adresu i nic... W każdym razie rozmyśliłam się i zrobię zakupy w innym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Re: GLINMAR 30.07.09, 19:30 A ja jestem zadwolona, nigdy nie miałam jakiś problemów. Ekspresowa wysyłka, przedmiot zgodny z opisem na stronie - nigdy nie chybiłam z rozmiarem. Kupowałam u nich z 5,6 razy - moge polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_j Re: GLINMAR 05.08.09, 11:30 Ja polecam. Zakupiłam tam pończochy, przyszły po rozpakowaniu okazało się, że są pozaciągane tuż pod manszetą. Ponieważ tak wysoko, więc stwierdziłam, że nie przeszkadza, ale przy zapinaniu podwiązki poszło oczko:( Zadzwoniłam, Pan powiedział, że przyśle inne na wymianę i przyszły:) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_w_lese Re: GLINMAR 23.06.11, 16:10 Z góry przepraszam za głupie pytanie, ale jak się kupuje w sklepie Glinmar? Zarejestrowałam się, ale przy pończochach, które wybrałam nie widzę opcji "kup" albo "dodaj do koszyka". Odpowiedz Link Zgłoś
pinupgirl_dg Re: GLINMAR 24.06.11, 00:05 Może są niedostępne? Na glinmarze sporo pończoch jest tylko wystawionych, ale nie na sprzedaż. Zresztą trudno mi powiedzieć, bo na maile też nie odpowiadają. Dlatego ja tam nie kupuję, chociaż osoby, które skusiły się na zakupy, są zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_w_lese Re: GLINMAR 24.06.11, 12:45 Ok, dziękuję. Teraz już widzę, że faktycznie tylko nieliczne pończochy są na sprzedaż. Odpowiedz Link Zgłoś