pajdeczka 30.09.02, 13:49 Czy lubicie jak baba wrzaskiem zwraca na siebie uwagę tu na forum? Bo ja nie znoszę. Czuję się widząc wątki z wykrzyknikami, jak na targowisku z żywym inwentarzem. Z przewagą gęsi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: :)))))))))))))))))))) (ntxt) 30.09.02, 13:57 No widzisz Kwik, i już mi lżej.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: :)))))))))))))))))))) (ntxt) 30.09.02, 14:01 pajdeczka napisał: > No widzisz Kwik, i już mi lżej.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))0 od wrzasku? na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: Do nielicznych mężczyzn 30.09.02, 13:58 Mnie tam wszystko jedno. mozna sie przyzwyczaic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Do nielicznych mężczyzn IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 30.09.02, 14:01 Pajdeczko, powiedz mi zatem, z jakiego powodu otwierasz takie watki? Albo watki, ktore maja glupie pytanie w tytule? Nie trac czasu na cos co psuje Ci nerwy, omijaj wielkim polkolem i bedziesz miala ladniejsza buzie. Lepiej podciagnij swoj watek o Korze. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Do nielicznych mężczyzn 30.09.02, 14:07 Gość portalu: renia napisał(a): > Pajdeczko, powiedz mi zatem, z jakiego powodu otwierasz takie watki? Albo > watki, ktore maja glupie pytanie w tytule? Nie trac czasu na cos co psuje Ci > nerwy, omijaj wielkim polkolem i bedziesz miala ladniejsza buzie. Lepiej > podciagnij swoj watek o Korze. Pozdro. Po co mam ciągnąć coś, co ma już tydzień? Kto by to wytrzymał? Widzę, że dzisiaj tutaj szmira i chałtura króluje to zadałam pytanie - ani gorsze ani lepsze. Mnie denerwuje osoba, która się ciągle wydziera i chciałam zapytać , co na to inni? A może trochę się podroczyć przy okazji? Chyba mi się to uda. Chociaż to. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Do nielicznych mężczyzn 30.09.02, 14:03 frisky2 napisała: > Mnie tam wszystko jedno. mozna sie przyzwyczaic Znaczy się - pantoflarz? Odpowiedz Link Zgłoś
agick raczej.. 30.09.02, 14:05 pajdeczka napisał: > frisky2 napisała: > > > Mnie tam wszystko jedno. mozna sie przyzwyczaic > > Znaczy się - pantoflarz? tolerancyjny człowiek.... i tyle.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: Do nielicznych mężczyzn 30.09.02, 14:07 pajdeczka napisał: > frisky2 napisała: > > > Mnie tam wszystko jedno. mozna sie przyzwyczaic > > Znaczy się - pantoflarz? Na to by wychodzilo. Dzieki za oswiecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Do nielicznych mężczyzn IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 30.09.02, 14:11 Pajdeczko, Tobie naprawde zle jest, jak sie ludzie nie żrą? Fajnie bylo poki sie nie skonczyly watki o Wiernej, prawda? Ech.. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Do Reni 30.09.02, 14:19 Gość portalu: renia napisał(a): > Pajdeczko, Tobie naprawde zle jest, jak sie ludzie nie żrą? Fajnie bylo poki > sie nie skonczyly watki o Wiernej, prawda? Ech.. A co ma piernik do wiatraka i vice versacze? Czy ja się wcinam w Twoje wypowiedzi? Nie. Jak dotąd nie widziałam cię w żadnym wątku, ujawniłaś się dopiero, jak mnie zobaczyłaś. Czy coś do mnie masz konkretnego? Bo ja do ciebie nic, chyba że bardzo tego chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Do Reni IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 30.09.02, 14:21 Nie, nic, Pajdeczko nie mam do Ciebie. Wlaczylam kompa 20 minut temu i zaraz wylaczam, do wieczora sie nie odezwe obiecuje. A odpowiadam na Twoje wypowiedzi, bo jakos mnie tak.... inspiruja ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick uwaga, łopata... 30.09.02, 14:23 czyli tłumaczenie w wersji dla słabszych, specjalnie dla pajdeczki: chodzi o to, że nie ma już kim uprawiać pyskówek więć trzeba coś wynaleźdź, na co można ponarzekać, np. na wątki z wykrzyknikami w tle... i okrasić to tekstem o gęsiach... pajdeczko, nie siej bo nigdy wiadomo co zbierzesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia agick - dobre ;))))))) i trafne:)))))) IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 30.09.02, 14:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia agick, gdziezbym smiala! to ja do uslug :) n/t IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 30.09.02, 14:42 Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: uwaga, łopata... 30.09.02, 14:37 agick napisała: > czyli tłumaczenie w wersji dla słabszych, specjalnie dla pajdeczki: > > chodzi o to, że nie ma już kim uprawiać pyskówek więć trzeba coś wynaleźdź, na > co można ponarzekać, np. na wątki z wykrzyknikami w tle... > i okrasić to tekstem o gęsiach... > > pajdeczko, nie siej bo nigdy wiadomo co zbierzesz... > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
agick prawda, prawda... 30.09.02, 14:43 można siać i siać... intelektem i fermentem... zależy co kto uprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: I w ogóle z babami w tym wątku nie gadam 30.09.02, 14:21 Pytanie było do facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: I w ogóle z babami w tym wątku nie gadam IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 30.09.02, 14:25 No fakt - nie gadasz z babami w tym watku - co widac w poprzedniej Twojej wypowiedzi. Pytanie bylo do facetow, ale wstep na watek wolny dla wszystkich i linki 'odpowiedz na list' i 'odpowiedz cytujac' tez dzialaja chyba u wszystkich. Wiec pozwol, ze sobie bede tu gaworzyc, jak mi sie zachce, a Ty gadaj z facetami, mnie to ani grzeje, ani ziebi, czy bedziesz ze mna gadac. Za raz i tak ide do pracy. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
agick baby... 30.09.02, 14:36 to są w nosie - Babcia tak mi mówiła...:) Pajdeczko, czy wiesz że baba (niosę cytat !) z wąsami to coś strasznego ? to dopiero jest dramat, wykrzykniki to mały miki... nie bądź babochłopem. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: baby... 30.09.02, 15:01 agick napisała: > to są w nosie - Babcia tak mi mówiła...:) > > Pajdeczko, czy wiesz że baba (niosę cytat !) z wąsami to coś strasznego ? to > dopiero jest dramat, wykrzykniki to mały miki... > > nie bądź babochłopem. > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
agick dziękuję za troskę.. 30.09.02, 15:05 ale nie potrzeba.. Bogu dziękować, rodzina i znajomi też zdrowi... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Do nielicznych mężczyzn 30.09.02, 14:31 Ja tam, jako nieliczny mężczyzna, nie lubię, gdy ktoś staje na środku targowiska i próbuje przekrzyczeć gęsi. .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Do nielicznych mężczyzn 30.09.02, 15:04 ydorius napisał: > > Ja tam, jako nieliczny mężczyzna, nie lubię, gdy ktoś staje na środku > targowiska i próbuje przekrzyczeć gęsi. > > .y. > > ---------------------------------- > What is home without Plumtree's Potted Meat? > Incomplete. Rozumiem Cię Drogi Ydoriusie - jeśli wejdziesz między wrony musisz krakać , jak i one. W tym wypadku - przyjemnego gęgania! Odpowiedz Link Zgłoś