Dodaj do ulubionych

problem z zajeta dziewczyna

05.10.02, 16:17
Sluchajcie! Jest tak:
Ona zajeta (wiedzialem od poczatku)
Podoba mi sie, oczywiscie (choc nie od samego poczatku ale ostatnio coraz
bardziej)
Wykazywala zachete ze swojej strony (nie, nie, nie wydawalo mi sie, tego
jestem pewien)
Jednak jest problem: oczywiscie ON. Ona nie chce zdradzac ale nie posunie sie
do tego (jak na dzien dzisiejszy) do zerwania z nim.
Nie jest wyrachowana, wiec raczej zagrywanie sobie ze mna jest malo
prawdopodobne
Wiem, ze to trudne ale co radziecie? Walczyc czy dac sobie spokoj?
Obserwuj wątek
    • Gość: renia Re: problem z zajeta dziewczyna IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 05.10.02, 16:27
      JEsli ona jest zajeta bo po prostu z kims "biega" - to walczyc. Skoro dawala
      zachete, znaczy, ze nie jest na 100% zaangazowana w tamten zwiazek. Jasne, ze
      nie zerwie tak szybko, ale trzeba walczyc, poki sie nie przekonacie oboje, czy
      jest o co. Jesli zajeta znaczy zamezna - to daj spokoj. Oto moja rada, (mam
      nadzieje, ze madra) pozdrawiam, r
      • Gość: Vika Re: problem z zajeta dziewczyna IP: *.ewave.at 05.10.02, 16:48
        Czasem w zyciu zdarza sie tak,ze kobieta nie potrafi zrezygnowac z stalego i
        niesatysfakcjonujacego zwiazku bo nie ma pewnosci,ze czeka ja w zyciu cos
        znacznie leprzego.I tu nie chodzi o sprawy materialne.Zawsze na tym forum i w
        realu tez, twierdzilam,ze jezeli jedna ze stron w zwiazku stalym szuka,mowiac
        wulgarnie,kochanka to znaczy ,ze do konca nie jest szczesliwa,ze w stalym
        zwiazku cos zgrzyta.I nie jest to kwestia zlego prowadzenia sie.Raczej to proba
        uzupelnienia deficytu uczuc.

Reinhard!Zastanow sie czego od niej oczekujesz i co jej mozesz
        ofiarowac.Poszukaj tego czegos czego tamten nie umie jej dac.I wypelnij te
        luke.Jesli z jej strony zacheta o ktorej piszesz nie byla li tylko proba
        sprawdzenia sie lub nawiazania niezobowiazujacego flirtu aby znalesc afirmacje,
        masz duze szanse na wygranie.Jesli ja kochasz walczyc warto.Jesli szukasz
        przygod to zrezygnuj.Zrezygnuj tym bardziej jesli to kobieta bez zasad
        moralnych.
        • reinhard Re: problem z zajeta dziewczyna 06.10.02, 10:49
          Gość portalu: Vika napisał(a):
          > Czasem w zyciu zdarza sie tak,ze kobieta nie potrafi zrezygnowac z stalego i
          > niesatysfakcjonujacego zwiazku bo nie ma pewnosci,ze czeka ja w zyciu cos
          > znacznie leprzego.I tu nie chodzi o sprawy materialne.Zawsze na tym forum i w
          > realu tez, twierdzilam,ze jezeli jedna ze stron w zwiazku stalym szuka,mowiac
          > wulgarnie,kochanka to znaczy ,ze do konca nie jest szczesliwa,ze w stalym
          > zwiazku cos zgrzyta.I nie jest to kwestia zlego prowadzenia sie.Raczej to
          > proba uzupelnienia deficytu uczuc.

I wlasnie w tym sek. Stwierdzilem, ze mimo istnienia JEGO, ONA wykazuje zachete
          (szczerze mowiac wykazywala, bo kiedy zaistaniala reakcja z mojej strony Ona
          troszke sie przestraszyla, mowiac, ze nie bedzie zdradzac), to znaczy, ze w ich
          zwiazku czegos brakuje (ale - po prostu - Jej czegos brakuje) i chetnie te luke
          wypelnie, zagarniajac (oby, oby...) calosc.
          >
          > Reinhard!Zastanow sie czego od niej oczekujesz i co jej mozesz
          > ofiarowac.Poszukaj tego czegos czego tamten nie umie jej dac.I wypelnij te
          > luke.Jesli z jej strony zacheta o ktorej piszesz nie byla li tylko proba
          > sprawdzenia sie lub nawiazania niezobowiazujacego flirtu aby znalesc
          > afirmacje, masz duze szanse na wygranie.Jesli ja kochasz walczyc warto.Jesli
          > szukasz przygod to zrezygnuj.Zrezygnuj tym bardziej jesli to kobieta bez
          zasad
          > moralnych.
          Sek w tym, ze to dobra kobieta. A tego jestem pewny!
          serdeczne dzieki
      • reinhard Re: problem z zajeta dziewczyna 06.10.02, 10:36
        Nie, nie jest zamezna.
        Wielkie dzieki. Szczerze mowiac nie spodziewalem sie przemyslanych i madrych
        odpowiedzi - wiesz, rozne swiry tu przylaza. Tym bardziej dziekuje.
        pozdrawiam
        • Gość: sonija Re: problem z zajeta dziewczyna IP: *.gov.pl 07.10.02, 09:21
          Skoro dziewczyna nie jest zamężna to ja też sądzę, że powinieneś walczyc i
          starać się o nią !!!! Gdyby była z tamtym zupełnie 100% szczęśliwa nie
          odwzajemniała by Twojego nią zainteresowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka