crazy_blond 28.11.05, 18:37 sie wyzalic?? Jestem juz troche na waszym forum, lubie Was i dlatego ten watek. Jest mi dzis cholernie zle!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merwinka Re: Moge... 28.11.05, 18:39 ooo, to tak jak mi :(( dziś chyba taki dzień, duzo wirusów i bakterii w powietrzu poza tym :/ Dawaj Crazy Blondziu, żal się, posłucham. Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_blond Re: Moge... 28.11.05, 18:40 U mnie nie ma grypy, rzeczy sa bardziej skomplikowane. Zaden Gripex nie pomoze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
merwinka Re: Moge... 28.11.05, 18:44 A co, powiedz, takiego skomplikowanego? Mam nadzieję, że nie będziesz musiała kardiologa szukać?? Gips na złamane serce? Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_blond Re: Moge... 28.11.05, 18:50 Jesli jest cos takiego :-) Serce rozerwane i nie wiem co dalej. Racjonalnie myslenie mowi mi "forget it", a serce cos innego. Ku..wa!!!! I to w takim wieku!! Masz gg? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciunia_kicia Re: Moge... 28.11.05, 18:51 Byle skuteczne było... Bo strrrasznie boli.... ;(((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_blond Re: Moge... 28.11.05, 18:52 Ja mam tam cos, ale to bardziej poglebia... Odpowiedz Link Zgłoś
kiciunia_kicia Re: Moge... 28.11.05, 18:53 Tak;(((( Chyba zyciowa pomyłka... Łeeeeeeeee;(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_blond Re: Moge... 28.11.05, 18:54 Haha, Kicia, ja przezywam "pomylke" od 3 lat. Nie uklada sobie zycia bo sie ludze... Plany, marzenia, i na tym sie konczy. Nie myslalam, ze bede taka naiwna w tym wieku! Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_blond Re: Moge... 28.11.05, 19:33 Czekam, czekam... Ale chyba pisalas niecenzurowane teksty, ze go wylapali :-) Odpowiedz Link Zgłoś