Gość: Owsik IP: *.waw-kor.leased.ids.pl 16.10.02, 22:09 Ze to forum jest pojebane,moj post znikl w nieokreslonych okolicznosciach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :o))) Re: Miałem rację IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 22:27 Gość portalu: Owsik napisał(a): > Ze to forum jest pojebane,moj post znikl w nieokreslonych okolicznosciach. Hmmm..przykre, zycie ;o) Dobra...zartuje, ja tu pierwszy raz jestem wiec nie wiem czemu itede :oP Ale co tam 3eba zyc dalej ;o) Pozdrowionka :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Miałem rację IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 16.10.02, 22:33 Cos duzo dzis tu tych, co pierwszy raz... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :o))) Re: Miałem rację IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 22:45 A ja nie chcialam nio... :oP Dobra to juz sobie ide ;o) Hehe...;o) Swieze mieso rzucili ;oP Pozdrowionka :o) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Miałem rację 17.10.02, 14:53 Gość portalu: Owsik napisał(a): > Ze to forum jest pojebane,moj post znikl w nieokreslonych okolicznosciach. W sumie, nie jest mi Ciebie żal. Ale wiem , że to rzulw zajmuje się tutaj takimi sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś