Gość: Vika IP: *.ewave.at 19.10.02, 03:28 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rzulw Re: ,,,,,,,,,,,kocha,my ,,,,,,,,,,,,,,,,discopo,l IP: *.ewave.at 19.10.02, 03:30 zwwszca ciemna noca kocham cie pajda!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: ha ha !!!! to ja jestem Vika hyhyhyhy IP: *.ewave.at 19.10.02, 03:38 rzulw napisał: > > rzultyrzulw I ja i on i my,.hyhyhy. Guttenmorgen-jestem zalany........ Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: ha ha !!!! to ja jestem Vika hyhyhyhy 19.10.02, 03:41 no i jak ja mam to skomentowac? czy polska disco to musi byc 'daj mi te noc'???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula73 Re: ,,,,,,,,,,,kocha,my ,,,,,,,,,,,,,,,,discopo,l IP: *.ewave.at 19.10.02, 03:30 kocham was wszystkich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: ,,,,,,,,,,,kocha,my ,,,,,,,,,,,,,,,,discopo,l IP: *.ewave.at 19.10.02, 03:32 Gdybym ci ja miala skrzdleczka jak gaska...... polecialabym ja za pajda do slaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zółwik23 Re: ,,,,,,,,,,,kocha,my ,,,,,,,,,,,,,,,,discopo,l IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.02, 16:42 Gość portalu: marucha napisał(a): > Gdybym ci ja miala skrzdleczka jak gaska...... > polecialabym ja za pajda do slaska. > zeby Ją bzyknąć.... Odpowiedz Link Zgłoś
nocnymarek Re: ,,,,,,,,,,,kocha,my ,,,,,,,,,,,,,,,,discopo,l 19.10.02, 03:42 Nocnymarek pozdrawia cale towarzystwo. Nie rozwalcie klawiatury :))) Bawcie się dobrze. :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: ,,,,,,,,,,,kocha,my ,,,,,,,,,,,,,,,,discopo,l 20.10.02, 00:19 Gość portalu: Vika napisał(a): > ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, > ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, > ,,,,,,,,, Ni do rymu ni do taktu, Włóż se palec do kontaktu. (To dopiero będzie disco) Pokazalaś najlepszy sposób na powiedzenie czegoś, gdy nie ma sie już kompletnie nic do powiedzenia. Brawo na trzeźwo to potępiamy wielonickowców ale wino rozwiazuje jezyki W koncu in vino veritas. Ha!! Wreszcie wiadomo z poniższych postów, kto jest kto na tym forum. Niech żyje disco polo! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulwik4 Re: ,,,,,,,,,,,kocha,my ,,,,,,,,,,,,,,,,discopo,l 20.10.02, 04:48 melinek napisał: > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, > ,,,, > > ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, > ,,,, > > ,,,,,,,,, > > > Ni do rymu ni do taktu, > Włóż se palec do kontaktu. (To dopiero będzie disco) > Pokazalaś najlepszy sposób na powiedzenie czegoś, gdy nie ma sie już kompletnie > > nic do powiedzenia. > > Brawo na trzeźwo to potępiamy wielonickowców ale wino rozwiazuje jezyki > W koncu in vino veritas. > Ha!! Wreszcie wiadomo z poniższych postów, kto jest kto na tym forum. Niech > żyje disco polo! > > Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: ,,,,,,,,,,,kocha,my ,,,,,,,,,,,,,,,,discopo,l 20.10.02, 23:06 W górę. Warto utrzymać ten na pozór pozbawiony sensu wątek na topie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: ,,,,,,,,,,,kocha,my ,,,,,,,,,,,,,,,,discopo,l 21.10.02, 02:23 dobra......w górę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: ,,,,,,,,,,,kocha,my ,,,,,,,,,,,,,,,,discopo,l IP: 212.127.78.* 21.10.02, 02:24 juz z Wrocka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: ,,,,,,,,,,,kocha,my ,,,,,,,,,,,,,,,,discopo,l 22.10.02, 21:10 Gość portalu: rzulw napisał(a): > juz z Wrocka :-) up! juz z Katowic :-) buziaki dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: ,,,,,,,,,,,kocha,my ,,,,,,,,,,,,,,,,discopo,l IP: *.ewave.at 23.10.02, 04:18 anula73 napisała: > Gość portalu: rzulw napisał(a): > > > juz z Wrocka :-) > > > up! > juz z Katowic :-) > buziaki dla wszystkich! A ja jak zwykle z Wiednia:-))))))))Kiedy beda fotografie?Marucha zrobi w domu czy co?przyslijcie mi.Pan Romek juz wywoluje swoje:-))))) Ania!!!!!!I na Sylwestra zadnych kiecek.Idziemy na impreze na Stefanplatz i moze byc zimno:-)))))A jaka Ty mialas czapke bo nie wiem czego szukac?Moze w knajpie zostala:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: ,,,,,,,,,,,kocha,my ,,,,,,,,,,,,,,,,discopo,l 23.10.02, 07:31 Gość portalu: Vika napisał(a): > A ja jak zwykle z Wiednia:-))))))))Kiedy beda fotografie?Marucha zrobi w domu > czy co?przyslijcie mi.Pan Romek juz wywoluje swoje:-))))) > Ania!!!!!!I na Sylwestra zadnych kiecek.Idziemy na impreze na Stefanplatz i > moze byc zimno:-)))))A jaka Ty mialas czapke bo nie wiem czego szukac?Moze w > knajpie zostala:-)))))) niebieska z daszkiem. znowu ktos powie ze sama ze soba prowadzisz nocne rozmowy :-) buzka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Tu mnie jeszcze nie było :)) IP: 213.186.86.* 04.11.02, 16:58 Postanowiłem zostawiać na pamiątkę "ślady" mojej bytności na "obczyźnie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Tu mnie jeszcze nie było :)) IP: *.ewave.at 04.11.02, 17:02 Gość portalu: rzulw napisał(a): > Postanowiłem zostawiać na pamiątkę "ślady" mojej bytności na "obczyźnie". Marucha sie za Wami stesknil.juz ze trzy razy o Was mnie pytal.na razie poszedl do pracy ale wroci kolo 21.00:-)Buziaki dla Was.Milego lenistwa.-))))Co z zebem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika To moze powydzieramy sie w nocy razem???? IP: *.ewave.at 04.11.02, 17:11 rzulw napisał: > Wszyscy sie zbierzemy wieczorkiem i bedziemy sie darli jak nigdy dotad:-)))))))) pajda juz sie na to doczekac nie mogla.Pytala nawet o to w moim watku o butach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
edwood Re: To moze powydzieramy sie w nocy razem???? 04.11.02, 17:23 Nie wierzę!!! Wyszedł ze mnie szatan, nie mogę uwierzyć w to co Tobie i innym ponapisywałem alleluja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: i znowu w domu...tym razem się nie cieszę ;( IP: *.ewave.at 06.11.02, 06:10 "Teraz" to ja spalam a teraz juz nie.Czekam na Ciebie.Dziendobry:-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś