ma_gala 25.12.05, 23:01 zacznę od siebie: dostałam: szlafroczek z froty, od spodu ciepła "baja" w kolorze koralowym, kolczyki długie, z cyrkoniami i Ptasie Mleczko o smaku waniliowym - prezent b. trafiony i mnie się podobajacy!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaczryka Re: ranking - co dostaliście pod choinkę?? + opin 25.12.05, 23:04 ksiązka,dostojewski. genialny prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
egra83 Re: ranking - co dostaliście pod choinkę?? + opin 25.12.05, 23:07 meble do pokoju, nie zmiesciły sie pod choinke ale były jako prezent gwiazdkowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iselle Re: chce ktos odkupic troche kosmetykow?:):):) 25.12.05, 23:28 Jakich i za ile? :) Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: ranking - co dostaliście pod choinkę?? + opin 26.12.05, 01:03 1. perf. Dior Addict 2. t-shirt z napisem na froncie "Ostra siostra" 3. "Akt. Studium idealnj formy" 4. kolczyki+bransoletka 5. bielizna 6. kosmetyki pielęgnacyjne A ta opinia to co? Sama mam zaopiniować trafioność prezentów?;) No więc pkt. 1 - zapach b. lubię, więc trafione-zatopione 2 - od siostry.. ech, fajną mam siostrę;)) 3 - brat się wysilił - kniga fajna;) 4 - ..zważywszy, że poza zegarkiem biżuterii nie noszę, to ukhmm..;) noo, mało trafione 5 - przyjemna - ani koronki, ani barchany, zabawna bawełna;) 6 - zawsze przydatne, wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
cluue Re: ranking - co dostaliście pod choinkę?? + opin 26.12.05, 01:09 połowę kaski za opony zimowe- bo on tez jeździ moim samochodem bardzo romantyczne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka500 Re: ranking - co dostaliście pod choinkę?? + opin 26.12.05, 04:14 A ja dostalam spokojna pelna milosci Wigilie. Cudownie spedzone chwile - cos czego nie mozna przelozyc na pieniadze , sprzety itd. -MILOSC. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: ranking - co dostaliście pod choinkę?? + opin 26.12.05, 08:44 Nic nie dostałam. Opinia: i dobrze, bo z mężem mamy teraz ważniejsze wydatki. Odpowiedz Link Zgłoś
kamikadze82 Re: ranking - co dostaliście pod choinkę?? + opin 26.12.05, 10:11 NIC. BO u mnei nie ma świąt takich jak sie widzi w telewizorni i na które kazdy czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
bunkierzero Re: ranking - co dostaliście pod choinkę?? + opin 26.12.05, 11:55 Ja dalem prezent przed światami bo nie spaedzałem z dziewczyną razem świat, a ona mi nic nie dała :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila993 Re: ranking - co dostaliście pod choinkę?? + opin 26.12.05, 12:43 ja dostałam rękawice i czapkę na narty ( hmm kolorystyka trochę nie ta, ale prezent przyda sie z pewnością), kosmetyki- jak zawsze mile widziane i parę gadżetów od babć typu podkoszulki, skarpetki....:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick :) 27.12.05, 13:18 dostałam śliczny długi szlafrok w kolorze malinowym z kapturem:)) dostałam wagę elktroniczną od sis (od zawsze na diecie:) elektryczny czajnik od Mamy kubeczek i talerzyk do pracowych śniadań do dziecków mojej sis wisiorek wymarzone płyty Franka Sinatry:) ale fajne były swięta - cała rodzinka przy stole, miła atmosfera, kolędy i ogromna ilość prezentów pod choinką:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sansewieria Re: :) 27.12.05, 18:56 Dostałam broszkę cudo - ginko biloba, amerykanski zestaw do haftu krzyżykowego - tez śliczny,kasę na małżeńskie łoże(niestety, część już roztrwoniona)i słodkości.Kochana rodzinka! Odpowiedz Link Zgłoś
maladiablica1 Re: ranking - co dostaliście pod choinkę?? + opin 27.12.05, 22:00 od siory dostałam portfel taki fajny z brązowej skóry-idealny od rodziców pościel+ długopis parkera /do pisania na egzamianach - fajne od lubego 2 sweterki + spódniaca /sama wybrałam bo musiałam przymierzyć/ ale oprócz tego kupił mi piękny naszyjnik sam wybrał i to był prawdziwy prezent i bardzo mnie ucieszył załozyłam go na niedzielny obiad u jego rodziców - piękne i romantyczne Odpowiedz Link Zgłoś
nimfa_becia Re: ranking - co dostaliście pod choinkę?? + opin 28.12.05, 00:47 a ja dostalam do mojego ukochanego sliczny zegarek z ozdobna branzoleta,pierscionek do kompletu ktory mi dal na urodzinki, zestaw cieni do powiek, sexowna koszulke na noc z cudnymi majteczkami,kolczyk do jezyczka z diamencikiem bo bardzo juz chcialam sobie zmienic;P sam nagral mi plytke z ukochana muzyka i upiekl ciacho bananowe pyyychotka:)koocham go ogromnie :) a od rodzinki-->sliczna pizamke,portfel,prostownice,torebke na sywestra,ogromny talerz do pizzy,karte do telefonu i mnooostwo slodyczy ale sie ciesze:) Odpowiedz Link Zgłoś
dotykmysli Re: ranking - co dostaliście pod choinkę?? + opin 02.01.06, 20:51 Taką ilość prezentów chyba w ciągu całego roku mogę uzbierać ;) Z wszystkich okazji (święta, urodziny, Walentynki...) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raar2 Re: ranking - co dostaliście pod choinkę?? + opin 02.01.06, 20:05 bielizne, wibrator i wiono Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: ranking - co dostaliście pod choinkę?? + opin 03.01.06, 10:46 Przyznam ,ze w tym roku dostalam sliczne prezenty,wlasciwie zawsze rodzice sie staraja,ale tym razem bylo tak jakos duzo tego wszystkiego.Pumktacja od 0-10. 1.krajarka (rodzice)-sama prosilam,bo nozem kroje niezgrabne kawalki,oni wybrali,10pkt. 2.dwie lampy (babcia)pie..k w nowo urzadzanym domu nigdy za wiele,styl trafiony, 10pkt. 3.swieczniki (rodzice),10pkt 4.pizamka (rodzice)slodka,10pkt 5.pojemniczki na sol i pieprz do mielenia (rodzice),10pkt 6.kosmetyki(rodzice),10pkt 7.koszulka do spania (chlopak),10pkt 8.naszyjnik (chlopak),10pkt 9.radio-budzik (brat),10 pkt 10.pare ubran,10pkt Naprawde piekne prezenty,ale rowniez same Swieta z rodzina byla dla mnie prezentem,ktory mi sprawil ogromna radosc.Teraz mam depreseje,ze to wszystko juz minelo... Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: ranking - co dostaliście pod choinkę?? + opin 03.01.06, 11:04 duuuzo ksiazek - najlepszy prezent jaki mogl byc śliczna rozowa pizamka - bardzo wygodna i w taki mstylu jak lubie kalendarzyk feministyczny;) cegiełka na manife znaczki feministyczne - jak wyżej oba prezenty super trafione:) duuże pudełko rafaello ktore zjadlam w dwa dni:/Pyszne Odpowiedz Link Zgłoś