29.12.05, 14:29
chce by jej pragnął, chce by ją szanował, chce by był czuły, chce czuć się jego kobietą, chce by pomagał w pracach domowych, chce by był męski, chce by nie wstydził się płakać, chce by był zdecydowany, chce by był silny, chce by był jej...
Za czym więc tęskni?
Obserwuj wątek
    • miss.hyde Re: Ona: 29.12.05, 14:30
      Dlaczego ma za czymś tęsknić?
      Te oczekiwania są jak najbardziej normalne, co w tym złego?
      • obywatel_korowiow Re: Ona: 29.12.05, 14:32
        Absolutnie nic. Nic złego. Zastanawiam się tylko, jak to jest po latach.
    • obywatel_korowiow Re: Ona: 29.12.05, 14:31
      zapomniałem dodać : Jeśli już go ma. ;)
    • obywatel.krowiowpodpizdziow Re: Ona: 29.12.05, 14:35
      ty cieniasie
      • obywatel_korowiow Re: Ona: 29.12.05, 14:36
        no zaraz się rozpłaczę...
        • obywatel.krowiowpodpizdziow Re: Ona: 29.12.05, 14:37
          ty bolku ja-bolku
          • obywatel_korowiow Re: Ona: 29.12.05, 14:46
            Wysil się troche... Daj z siebie ciut więcej...
          • obywatel_korowiow Panie podpizdziow 29.12.05, 15:07
            na więcej Cię nie stać???
    • lady284 Re: Ona: 29.12.05, 14:35
      no właśnie: ma:) a jeśli ma to nie tęskni
      • obywatel_korowiow Re: Ona: 29.12.05, 14:41
        Chyba zostałem źle zrozumiany. Widzę wokół mnóstwo związków, które się rozpadają. Czytam wypowiedzi kobiet, którym czegoś brakuje, rozmawiam na gg z mężatkami z wieloletnim stażem, z takimi, które wyszły za mąż z miłości (?) a dziś szukają "atrakcji". Po jaką cholerę wychodzą za mąż???
        • sagis Re: Ona: 29.12.05, 14:43
          Widocznie nie są z kimś takim jak Ty, kto dba o związek.
        • lady284 Re: Ona: 29.12.05, 14:48
          za bardzo się spieszą, biorą co mają pod ręką a później narzekają, wyżywają się
          na tych stanu wolnego, chętnie chciałyby do niego wrócić - oczywiście mówię o
          tych co źle wybrały. Tak z czasem zastanawiam mnie jakie były początki takich
          związków, młodość? brak doświadczenia? nie wiedziały czego chcą od życia...w
          związku okazało się z czasem że on to nie on...no cóż, ....
          • obywatel_korowiow Re: Ona: 29.12.05, 14:52
            A mnie się czasem wydaje, że ludzie zapominają jacy byli kiedyś, coś jakby "jaki byłem gdy ją poznałem / jaka byłam gdy poznałam jego". Chyba zbyt wielu ludzi o tym zapomina.
            • sagis Re: Ona: 29.12.05, 15:01
              A, może za bardzo wymagamy od innych, aby nie zmieniali się, a sami przecież
              ciągle zmieniamy się.
              Samo życie przecież ciągle zmienia się.
              Raz jest dobrze, a raz gorzej i musimy za tym nadążać.
    • sagis Dlaczego ma tęsknić? 29.12.05, 14:41

• obywatel_korowiow Re: Dlaczego ma tęsknić? 29.12.05, 14:43
        Właśnie Was pytam. To jest FK, to tutaj czytam o waszych gorzkich żalach, o tym że w głównej mierze to faceci knocą związki...
        • sagis Re: Dlaczego ma tęsknić? 29.12.05, 14:50
          Każdy człowiek jest inny i czego innego może mu być brak.
          Każdy jest z innym człowiekiem i tym samym każdy związek jest inny.
          Spytaj się swojej kobiety i słuchaj ją uważnie.
          Bardzo często kobiety skarżą się, że nie są cierpliwie wysłuchiwane przez swoich
          mężczyzn.
          Tak jak w większości facet potrzebuje seksu, tak kobieta cierpliwego wysłuchania
          przez swojego mężczyznę.
          Ona sama Ci powie czego potrzebuje.
          My kobiety wysłuchujemy się nawzajem.
          • sagis Re: Dlaczego ma tęsknić? 29.12.05, 14:59
            Dla nich takie wysłuchiwanie może być trudne. Kobieta mówi o uczuciach i
            emocjach, a on może czuć się przy tym nie tak dobry i doskonały, jakim chciałby
            być dla niej.
          • obywatel_korowiow Re: Dlaczego ma tęsknić? 29.12.05, 15:06
            Moje pytanie nie dotyczy konkretnej sytuacji. Zastanawiam się nad wpisami niektórych kobiet, nad wypowiedziami tych , z którymi piszę, nad małżeństwami, które nie wytrzymały próby czasu, na różnością kobiecego i męskiego sposobu pojmowania świata.
    • obywatel_korowiow A ja myślę, że odpowiedź jest prosta. 29.12.05, 15:14
      Za odmianą.
      • carolinascotties Re: A ja myślę, że odpowiedź jest prosta. 29.12.05, 15:20
        ktoś, kogo sie "posiada" przestaje być atrakcyjny - powszednieje.. zastanawia
        mnie dlaczego w takich momentach przestaje sie szanowac tego kogos i ucieka sie
        w pogoni za ..własnie za czym.. może tu o powiew świerzości chodzi ? :)
        • obywatel_korowiow Re: A ja myślę, że odpowiedź jest prosta. 29.12.05, 15:27
          Chyba tak. Coś nowego zawsze pociąga. No i te emocje, których po latach już brak... (gdyby tylko ludziska wiedziały, że tak łatwo dostarczyć nowych emocji...)
    • grogreg Re: Ona: 29.12.05, 15:16
      Za tatusiem?
      • obywatel_korowiow Też możliwe ;). 29.12.05, 15:19

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka