Dodaj do ulubionych

sklep rybny

29.09.10, 10:46
czy w Piasecznie możecie polecić sklep rybny, coby na wejsciu nie odstraszał ?
Obserwuj wątek
    • marcin.brzezinski Re: sklep rybny 29.09.10, 11:25
      amamutek napisała:

> czy w Piasecznie możecie polecić sklep rybny, coby na wejsciu nie odstraszał ?

Hmmm... zależy dużo od tego ile na codzień nosisz w sobie strachu ;)
      Rybny jest na bazarku. Nigdy nie miałem ani biegunki ani innego zatrucia jedząc z ryby z tego sklepu.
      Nie-mrożoną rybę (bo w naszych szerokościach geograficznych świeże ryby nie występują w zasadzie wcale) da się także kupić w Oszą (Oszął?) zwanym czule oszołomem i chyba też w Almie. Więcej nie znam.
      • karol291 Re: sklep rybny 29.09.10, 12:20
        jest jeszcze sklep na Geodetow kolo fryzjera ale tam wybor zaden. Chociaz moze cos sie zmienilo od czasu mojej ostatniej wizyty.
    • arek.stanczak Re: sklep rybny 29.09.10, 12:36
      Jeśli chodzi o odstraszanie zapachem - to chyba nie ma takiego, co by nie odstraszał :D No chyba że komus zapach rybi nie przeszkadza :D

Ja osobiście kupuję na bazarku. Sklep tuż przy ul. Szkolnej. Mały, ale całkiem dobrze zaopatrzony. Ceny może nie najniższe, ale kupowałem kilka razy i zawsze byłem zadowolony. No - może poza jednym jedym razem, kiedy prosiłem o śledzie z mleczem, a Pani sprzedała mi z ikrą (te śledzie). Na szczęście po zorientowaniu się w domu o pomyłce, nie było kłopotu z odmianą w sklepie :)
      • palmette Re: sklep rybny 29.09.10, 12:56
        Ja również kupuję ryby w sklepie na bazarku. W nim nawet sałatki rybne można nabyć bez strachu o swoje zdrowie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka