mathias_sammer 05.01.06, 12:24 czy pokocha mnie jakas? Czuje sie taki samotny, opuszczony, nieutulony. Jestm milym mezczyzna, mam serce, troche pieniedzy na koncie i jestem szczodry. Czy ktoras moze polubic milego chlopca? M.S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathias_sammer Re: Jestem niesmialy 05.01.06, 12:26 No nie, zadna nie polubi misia pysia lub innego ptysia? M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Jestem niesmialy 05.01.06, 13:01 Nie lubisz byc mamuska dla malych chlopcow? Jaka szkoda. Tak lubie jak kobieta mi mowi, co mam robic. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: Jestem niesmialy 05.01.06, 13:34 ja lubie jak mężczyzna mówi: zróbmy to:) Odpowiedz Link Zgłoś
michalina1974 Re: Jestem niesmialy 05.01.06, 12:28 ty mathias wracaj do stuttgartu :-) ----------------------------------------------------- Quand un homme te parle, souris-lui et ne l'écoute pas Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: Jestem niesmialy 05.01.06, 12:31 towarzystwo wiecznie na prochach zeby czasem nie zasnac z pazernosci. nie pomysli ze zdechnie od tych prochow i kase przejmie skarb panstwa Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Jestem niesmialy 05.01.06, 12:56 musisz chyba napisać ile to jest to trochę na koncie. Jak będzie wystarczająco wysokie to moze cos drgnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: Jestem niesmialy 05.01.06, 12:58 To jest baba uzalezniona od prochow. jak znajdzie sie cwaniak to sie na nia zlapie i przejmie kase bo zdechnie od przedawkowania Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Jestem niesmialy 05.01.06, 13:04 Poczekaj, poczekaj z tym zdychaniem. Jeszcze zyja:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Jestem niesmialy 05.01.06, 13:03 Nie, nie zrozumialas. Jesli ruszam pieniadze z kona, to mam inny przelicznik (godzinowy lub akord). Ja mowie o prawdziwej milosci. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: Jestem niesmialy 05.01.06, 13:04 i przywiazesz do komputera zeby zarabial na ciebie a w trakcie seksu bedziesz pisac hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Jestem niesmialy 05.01.06, 13:10 Nie, jak mam seks, to nie pisze. Kopmuter wylaczam. Jak mam wirtualny seks to glaskam monitor i ciagne za kabel myszki. Myszke mam ze swiatelkiem i gdy ja porusze ona swieci na czerwono (bez skojarzen z latarniami, prosze). No i tez troszke skrzypi, wtedy wydaje misie, ze jej dobrze. Myszce. Mnie jest bardzo dobrze.:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: Jestem niesmialy 05.01.06, 13:11 podobno jest tak ze mowisz musimy przerwac, bo trzeba napisac bo hajc ucieka hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Jestem niesmialy 05.01.06, 13:18 Wiesz, mnie troche real przeszkadza nie pozwalajac skupic sie na zyciu w- irrtualnym, buhahaha, ale poradze sobie, hahaha. Precz z realem. Nich zyje Borussia Dortmund I Hertha Berlin! M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: Jestem niesmialy 05.01.06, 13:20 Od ilu Adas chce sie ciebie pozbyc a inni sie litowali? teraz juz sie chyba nie lituja hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Jestem niesmialy 05.01.06, 13:23 Od ilu lat, czy miesiecy, czy ilu adasiow? Litosc? To najwspanialsze uczucie jakie jest! Kobiety, blagam Was! Zlitujcie sie nade mna. Jedno malenkie spotkanie przy kawie ze sniadaniem. Takie mini pici, Blagam! Zrobcie to dla mnie z litosci. Co Wam w koncu szkodzi- uczynicie dobry uczynek:)))) Lease, nie odtracajcie mnie, ulitujcie sie. Mercy! M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: Jestem niesmialy 05.01.06, 13:25 Nie wiem ilu Adasiow widzisz, to zalezy ile wzielas:)))))))) ale wazne ze cie juz nie chca, ja tez sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Jestem niesmialy 05.01.06, 13:32 Prawdziwe kobiety mnie nie chca, Boze. Dzieki prawdziwy.mezczyzno:), ze chociaz Ty ze mna jestes i ocierasz mi lzy rozpaczy. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: Jestem niesmialy 05.01.06, 13:38 milego chlopca? no co ty to zalatuje pedofilia, natmiast mezczyzna to juz inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Jestem niesmialy 05.01.06, 13:39 Tak do siebie pieszczotliwie mowie. Do kobiet mowie: malutka, sloneczko, kwiatuszku, a przeciez wiadomo, ze jest prawdziwa kobieta a nie roslina:) To sa takie metafary:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś