Dodaj do ulubionych

Czy wasi faceci

23.01.06, 18:05
... przejmują jakąkolwiek inicjatywę jezeli chodzi o wspólne wyjścia- kino,
koncert, wyjazd? piszę, bo mam już dość- mój Ukochany ( 8-letni staż)
wprawdzie chętnie realizuje moje pomysły, ale sam nigdy, przenigy niczego nie
zaproponuje (pomimo tryliona rozmów)- może to typowe dla nich?
Obserwuj wątek
    • voker Re: Czy wasi faceci 23.01.06, 18:12
      No patrz, ja mam podobny problem, ale z kobietami, ale ze facet tak sie zachowuje? ;-)
    • clonironii222 Re: Czy wasi faceci 23.01.06, 18:15
      czasem tak, czasem nie. zawsze ustalamy razem co bedziemy robili w weekendy.
      lepszy pomysl zwycieza. najtrudniej jest w zimie, bo nie chce sie zbyt dlugo
      spacerowac. wtedy zostaja muzea, koncerty, sklepy i restauracje. za to latem
      wszystko na wolnym powietrzu. nawet nie trzeba nic wymyslac - "...wystarczy
      tylko wybiec z domu..."
      • aniol1973 Re: Czy wasi faceci 23.01.06, 18:17
        To jest roznie , raz ona raz ja. Ale wole jak ona coś ustali.
    • kaktusik0 Re: Czy wasi faceci 23.01.06, 18:54
      u mnie kiedyś było odwrotnie - to ja nigdy niczego nie organizowałam, a mojemu
      Jedynemu było przykro. Porozmawiał ze mną i zaczęłam organizować różne wyjścia.
      Teraz jest tak (nigdy o tym nie rozmawialiśmy, ale samo jakoś tak wyszło) że ja
      ogranizuję "małe wyjścia" (teatr, kino, piwo, knajpa, restauracja itp), a on
      "większe" wyjazdy - zajmuje się dojazdami, noclegami, miejcem docelowym itp.
    • 21magnolia Re: Czy wasi faceci 23.01.06, 22:04
      Zapytalas go kiedys dlaczego tak jest? Moze sa rzeczy, ktore on lubi robic, a
      ktorych nigdy Ci nie zaproponowal. A z drugiej strony, to uwazam, ze nie jest
      dobrze gdy para zmusza sie zeby wszystko robic razem. Jesli mam ochote zobaczyc
      film, ktory meza nie interesuje, to ide sama do kina. Sama chodze na zakupy
      ciuchowe, bo nie chce byc sadystka. Moj maz ich nie cierpi (ja zreszta tez nie,
      ale czasami musze cos kupic). Gdy widze facetow o minach meczennikow idacych za
      swoimi kobietami, to mysle, ze byloby lepiej gdyby zostali w domu. Nie powinno
      sie faceta ciagnac wszedzie ze soba, ani wymagac byc nie wychodzil nigdzie bez
      nas.
    • fergie18 Re: Czy wasi faceci 23.01.06, 22:08
      ehhhhhh mam ten sam problem :0/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka